Deze man wordt gezocht voor dodelijke schietpartij Amsterdam

10
Deze man wordt gezocht voor dodelijke schietpartij Amsterdam

Dit is de man die vermoedelijk de 25-jarige Orpheo Gefferie uit Almere heeft doodgeschoten. De Nederlandse politie heeft een foto van deze 20-jarige Erxinio Luntungan uit Amsterdam vrijgegeven, omdat hij zich niet gemeld had bij de politie. De Surinamer Gefferie werd in de nacht van 17 op 18 mei neergeschoten in parkeergarage The Bank in de Amstelstraat. Vermoedelijk ging er een ruzie bij de parkeerautomaat aan vooraf. In het ziekenhuis overleed hij aan zijn verwondingen.

Kort na het incident hield de politie op aanwijzingen van getuigen vier andere personen aan. Een 21-jarige man uit Amsterdam zit nog vast, de drie andere verdachten – mannen van 24 en 20 jaar oud uit Amsterdam en een vrouw uit Diemen van 22 – zijn heengezonden. Zij blijven echter allen verdachten in het onderzoek. De rol van deze vier verdachten bij het schietincident wordt verder onderzocht.

Bij de recherche is informatie binnen gekomen dat Luntungan na het schietincident zijn kleding zou hebben verbrand. Het is niet bekend welke kleding hij op dit moment draagt. De politie waarschuwt bij het zien van Luntungan hem niet zelf te benaderen, maar direct 112 te bellen.

10 REACTIES

 1. Triest en nogmaals triest, dat men om een parkeerplaats een andere doodschiet, het kan ook zijn om een oude vete.

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 2. Hij is naar Suriname en is een politieke partij begonnen.
  Want dat kan heel makkelijk in Su.
  Veel Surinamers zullen hem zien als hun grote leider.


  Maak melding

 3. Nederland doet goed zaken!! pak hem op en sluit deze varkensstront voor 20 jaren op in de isoleercel!! laat hen zijn eigen stron vreten! Ach!! wat ben ik toch vergeten!! Nederland kent mensenrechten!! Ik zou hem erin schoppen!! en weken geen licht laten zien!!!


  Maak melding

 4. Je bent jong en dom en je wilt wat. Stoer doen nietwaar? Ga brommen jochie. Je hebt ouders toch? Die dienen jou aan te geven bij de dichtstbijzijnde politiepost. Meld jezelf aan als je zo stoer bent. Ga zitten!


  Maak melding

 5. @ Renold

  Heb je mijn ingezonden stuk wel goed gelezen Renold ???? Ik vind het laf als je iemand dood schiet !
  Tenzij je uit noodweer handelt dan valt het nog te bezien, iemand doodschieten om een parkeerplaats is in mijn ogen geen optie, ongeacht wie je doodschiet. Het lopen met een wapen op zak is een teken van zwakte, ( behalve voor politie agenten in burger Recherche ) Bijna iedere onderwereld figuren hebben een wapen op zak, niet alléén Surinamers en Antillianen. En als je dat denkt, dan heb je de spijker volledig misgeslagen.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 6. Als eerste hem 6 maanden achtereenvolgens de isoleercel opsluiten zonder daglicht te laten zien en vervolgens 20 jaren de jail in met tussentijds paar maanden wederom de isoleercel in!!


  Maak melding

 7. ALLE CRIMINELEN in SRANAN STRAFFEN, ONGEACHT AFKOMST !

  STARTEN MET STRAFFEN VAN PERSONEN IN DE LEIDING, DIE

  ONGEWAPENDE EN ONSCHULDIGE SURI-STAATSBURGERS HEBBEN

  GEMARTELD EN VERMOORD !!!!!!!!!!

  DAARNA DE REST, OOK ALLE CORRUPTE POLITICI en hun HANDLANGERS,

  OOK OPPAKKEN !

  LEVE RECHTSSTAAT SRANAN !!!
  GRONDWET OPNIEUW IN WERKING STELLEN !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.