woensdag, mei 29, 2024
HomeFotoAD brengt in Suriname vermoorde Dennis in verband met 'Mocromaffia'

AD brengt in Suriname vermoorde Dennis in verband met ‘Mocromaffia’

-

Does Travel - naar Suriname

Volgens de Nederlandse krant Het Algemeen Dagblad behoorde de in Suriname vermoorde Dennis (Danny) Groenveld (49) bij de rivalen van het gezochte ‘Mocromaffia’ kopstuk Ridouan Taghi. De krant schrijft dat Danny zich de afgelopen jaren aansloot bij de organisatie van Mustapha F., een aartsrivaal van Taghi die momenteel geldt als de meestgezochte crimineel van Nederland. Over en weer zijn in de oorlog tussen deze twee bendes de afgelopen jaren al diverse slachtoffers gevallen.

Het AD schrijft verder dat Dennis geen onbekende is in het Nederlandse criminele milieu. Hij zat in het verleden al enkele forse gevangenisstraffen uit, onder meer voor een gewelddadige overval op een rivaliserende drugsbende in Nieuwegein. Ook werd hij verdacht van een ripdeal (drugsdiefstal), waarbij hij twee slachtoffers met een vuurwapen bedreigde en vervolgens met tape aan elkaar vast bond.

Volgens een woordvoerder van de Surinaamse politie zijn er twee verdachten aangehouden. De rol van de aangehouden verdachten wordt nog onderzocht. Over de achtergrond van de liquidatie kan de politie nog niets zeggen. ,,De zaak is nog jong. We zijn volop aan het onderzoeken” aldus het Korps Politie Suriname tegen de krant.

Lees ook: Danny maakte nog filmpje bij On the Run voor hij werd doodgeschoten

opening
Fernandes Express
Passion in concert

23 REACTIES
 1. Als het AD het aan het recht eind heeft speelde Danny dus met vuur.
  zijn “vlucht”naar Suriname heeft hem niet voor de dood kunnen behoeden.

  Hij is niet de eerste Surinamer die door een koel wordt gedood en zal zeker niet de laatste zijn.

  Je kan tegenwoordig veiliger op vakantie naar Columbia dan naar Suriname, helaas..


  Maak melding
 2. Wat wil je als haast een ieder in de NDP direct of indirect, openlijk of wegkijkend niet laat merken, dat het ant- drugs beleid van deze regering aan evaluatie toe is.

  Dit zal met zich mee brengen dat Suriname niet alleen een aan en toevoer land zal worden. Maar ook een land van verspreide consumptie van drugs. Dan zal de weg van totale verloedering van grote delen van onze bevolking worden ingeslagen.

  Lang zal het met deze regering met aan het hoofd een president die veroordeelt is inzake drugs niet meer duren.

  Destructievelingen geef hem om straks mee te werken aan uw vernietiging van u en uw medemens nog vijf.

  Wat u nu kunt doen, is kankeren via de Social media als een lafaard en wegkijken.
  Daar bent u goed in


  Maak melding
 3. Kondremangs,
  Drugs kent geen afkomst. .nationaliteit of bevolkingsgroep. .. …al die die parias die in de drugshandel zit. ….liquideren. …te beginnen met DiDiBri en co hier in Su. …
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 4. Zo Oemrawsing krijgt binnen een paar weken een hele boel vrienden op bezoek. Zouden ze binnenkort een feestje in de hel hebben.

  Wie heeft nog meer een one wat ticket gekocht. Of voor wie zullen we of moet er nog een paar gekocht worden?

  U gaat in de vorm van een pakket met heel veel vlees


  Maak melding
 5. Wat zegt de president zelf over dit soort zaken die helaas hun toetreden hebben gedaan in onze samenleving. President, het volk gaat u weer kiezen als leider van dit land, maar wij willen niet op deze manier doorgaan wilt u AUB een eind aan dit soort zaken maken?


  Maak melding
 6. De zoveelste afrekening naar Suriname gaan helpt niet. Hier in Nederland is het hoofdkantoor van deze afrekeningen. De volgende staat al op de afrekenings lijst. IT IS ALL ABOUT DRUGS. Suriname Nederland één pot nat.


  Maak melding
 7. al die sabisohs, boi ik sta versteld hoeveel jullie weten van zaken in suriname. serieus. dus dalijk zijn jullie de volgende slachtoffer met zoveel info die jullie hebben.. damn


  Maak melding
 8. Snel rijk worden zonder al te veel poespas, maar ook snel doorzeefd worden is het risico !!
  Voor hem 10 anderen op zijn plek, jammer voor het jong meisje : 31 jaar verschil kon zijn dochter zijn man ! Net geen pedofiel omdat het meisje al 18 jaar is.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 9. Mocromaffia in Suriname ? Aai baja het land is goed naar de klote.

  In tussen worden de spaarcentjes gestolen :

  De Centrale Landsaccountantsdienst, (CLAD) en het accountantskantoor Luchman zullen een onderzoek instellen naar de bedrijfsprocedures bij de Surinaamse Postspaarbank (SPSB). Minister Gillmore Hoefdraad heeft vandaag een onderhoud gehad met CLAD en het accountantskantoor.

  Naar aanleiding van dit gesprek, heeft de minister instructies gegeven een onderzoek in te stellen. De recente berichtgevingen over SPSB hebben de aandacht van de minister. De resultaten van het onderzoek zullen worden gerapporteerd aan de directe en de indirecte toezichthouders van de SPSB, laat de bewindsman optekenen via het Nationaal Informatie Instituut.

  C-47 heeft aan de bel getrokken nadat documenten van de bank in het bezit kwamen van de vakcentrale. Vakbondsleider Robby Berenstein heeft aangegeven dat het om grootschalige corruptie gaat. Diverse politieke partijen hebben aangedrongen op een diepgaand strafrechtelijk onderzoek. Een dossier is ook gedeponeerd bij de procureur-generaal.


  Maak melding
 10. @Kree na soso kree mi e kree
  in sommige wijken in amerika is dit dagelijks “long beach,Compton, etc”.
  die pesidenten van de VS. schijnen beter te te zijn dan bouterse.
  toch hebben Obama, Clinton, bush en trump nog niet zoveel kunnen doen aan dit probleem


  Maak melding
 11. @sam
  Columbia is stukken rustiger geworden. je kunt nog steeds ontvoerd worden daar.
  laatst met een nederlandse reporter gebeurt. hij is daar ontvoerd. er moest losgeld betaald worden.

  als je het hebt over veilig vakantie land. In nederland gebeuren dit soort liquidaties zo vaak de laaste tijd
  meer dan die eentje in suriname.
  dan zou nederland toch 10x onveiliger moeten zijn als vakantie land?


  Maak melding
 12. Wens niemand dood, dus ook geen personen die zich schuldig maken aan drugs gerelateerde zaken of ander soort van criminaliteit.
  Mensen die blij zijn dat criminelen worden vermoord, oproepen hen te vermoorden of roepen dat opgeruimd staat netjes, kennen geen beschaving.


  Maak melding
 13. Ik vind het niet professioneel dat de schutter dat meisje heeft doodgeschoten. Misschien wilde hij geen getuige achterlaten. Evengoed had hij zich een Halloween masker aangeschaft en hoefde alleen de schuldige dood te schieten. Dus, zo professioneel was hij niet. Hij wist op dat moment waar deze man zich bevond. Misschien achtervolgd of hij kreeg een tip. Maar je hebt wel een verbrande auto achtergelaten. Dus enige voorbereiding ging er vooraf. Dus ook een masker of bivakmuts, whatever moest ook in het plan van aanpak gelegen hebben. De man op zich, was wel erg naïef bezig. Met een dronken kop rondlopen en jezelf God wanen. Mi hei no kaka. Nomonomo, yu no de moro. Jammer voor dat meisje. Laat het een les zijn voor jonge dames nog in de groei van hun leven, zich nimmer met dit soort onverlaten bezig te houden.


  Maak melding
 14. het blijkt dat de boeren uit nederland (AD en Telegraaf)
  al heel gauw weten wie achter de liquidatie zit, dan de Surinaamse politie die het onderzoek nog moet afronden.


  Maak melding
 15. @pakiratigiri
  tegenwoordig doen ze het bij iedereen in nederland. ze schieten criminelen dood met hele familie als ze erbij staan. er was zelfs een keer een man met een baby.
  Een andere keer schoten ze met AK’s op een auto, ze hebben toen een tram met inzitten geraakt en ander voertuigen. Interesseert ze helemaal niks. geen mafia code. of vrouwen en kinderen met rust laten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES