zondag, april 21, 2024
HomeFotoSurinaamse Nederlander Dennis G. dood bij mogelijke liquidatie in Suriname

Surinaamse Nederlander Dennis G. dood bij mogelijke liquidatie in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De man die zondagavond werd doodgeschoten in Suriname is de 49-jarige Surinaamse Nederlander Dennis G. De vrouw die met hem was en ook dodelijk werd geraakt is de 18-jarige Surinaamse Cadisha P. De moord op de twee vond plaats bij het tankstation SOL Torarica, beter bekend als ‘On the Run’.

De moord heeft alle kenmerken van een professionele liquidatie. De twee werden gericht van dichtbij neergeschoten, waarna de dader vluchtte. De vluchtauto werd brandend en zonder kentekenplaten terug gevonden te morgenstond (foto). Even ging het gerucht dat er in de kofferbak van de brandende auto nog een persoon zou zitten, maar dat blijkt niet te kloppen.

Wat de aanleiding is voor deze mogelijke liquidatie is nog niet bekend. De politie in Suriname heeft nog geen officiële informatie naar buiten gebracht. Het is overigens niet de eerste keer dat bij het tankstation waar dit gebeurde, een schietincident heeft plaatsgevonden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

30 REACTIES
 1. Gaat lekker zo in dat wild-west narcoland. Iedereen stapt dronken of stoned achter het stuur, martelen en moorden er lustig op los. Er heerst volledige anarchie en alles en iedereen is volkomen losgeslagen. Vooral volgend weer kiezen voor nog 5.


  Maak melding
 2. IS GRUWELIJK INDERDAAD..MAAR OOK LAAG VAN DE TEGEN PARTIJ . GA NAAR DE MAN FACE TU FACE DANG AKSIE A MANG REKENSCHAP IF AI SOETOE DAN AI SOETOE
  A MANG LAGIE ECHT WEL.


  Maak melding
 3. een jonge “geit” en een oudere “geil” die dood achtergelaten zijn.
  Is het een afrekening in de coke sfeer of is het een afrekening in de liefde sfeer.
  Laat me raden. Enne ik denk beiden want die jonge “geit” zag poenaliteit en die “geile” zag poeni.
  Boi la me niet lachen het is publieksgeheim zoals al jaren bekend is, Suriname drijft op de coke dobber en de Surinamers varen erbij.
  Alles verkrijgbaar in Suriname.
  Porsches rijden in Suriname maar ook BMW dealer in Suriname en dan moet je ook benoemen de Buick’s en Audi’s SUV serie alsook de BMW SUV en de Cayenne SUV.
  Waar komt al deze weelke vandaan?
  Niet uit productiviteit hoor want op zo een kleine bevolking kun je geen miljarden per jaar verdienen al zijn het SRD’s


  Maak melding
 4. Het meisje woont te Kasabaholo en wel in een gedeelte welke een no go area is. De palmen buurt.

  Het is een buurt dat zich heeft ontwikkeld tot een buurt waar je werkelijk slapeloze nachten krijgt, zoals de President heeft beloofd. Je kunt zeggen een buurt waar de aanhang van zijn partij in grote getale woont. En alles waar de President voor staat vinden kan. Hebzucht, criminaliteit, fysieke agressie, verbaal geweld en ongenuanceerdheid. Daar is letterlijk nex no fout, behalve je als een goed, vreedzaam en deugdzaam mens te gedragen.

  Het verwondert mij daarom niet dat mensen uit deze buurt vroegtijdig in aanraking komen met criminaliteit of daarbij betrokken is.

  Hoewel ik het meisje gekend hebt zal ik de familie geen vrede toewensen. Wie ben ik omdat te doen, als de President van Suriname hun slapeloze nachten toe wenst. Nog vijf en we krijgen nachtmerries.


  Maak melding
 5. @ Brantimaka,

  Is er een steekje los bij jou, of ben je door de ratten besnuffeld, wat een idiote reactie geef je. er zijn 2 mensen doodgeschoten, ook zij hebben familie die ontzet zijn door deze gebeurtenis, en daar kom jij met je idiote reactie, zoek een baan joh , ga je nuttig maken ipv. dit soort poste’s


  Maak melding
 6. Ze waren keer op keer gewaarschuwd zich niet bezig te houden met drugszaken. Maar zoals ook bij de zoon van de pres. het gezegde, neks no fout, pa na baas, ook bij hen de paarse slogan, neks no fout als drugsbaas in het land. Wi na djadja ndper’ s a wi no e fredi foe doe ogri. Helaas hebben ze geen twintig bodyguards noch een mr I;m Nasty wet als de allergrootste misdadiger van het gehele land, sinds 25 february 1980. De Nationale Drugs Partij en aanhangers zijn de ware misdaadvloek voor land en volk. Daders en slachtoffers hebben dezelfde paarse kleur. Wee wee wee het debiel dwaas id8ioot oerdom paars slecht misdadig volk, opa taki, de tot misdaad verdoemde ndper, hier en ook in het buitenland. Oma taki, na wang didibri vervloekte sekte.


  Maak melding
 7. @ Isabella,

  Je reactie naar brantimaka vind ik misplaatst. De mensen die vernietigd worden als gevolg van het handelen van deze mensen hebben ook families. Evenals daders familie hebben, hebben slachtoffers van daders ook.

  Maar levende daders kunnen vrij vaak aan de lopende band slachtoffers maken. Dit klinkt hard door hun dood is er een haard minder naast de zovele die reeds dagelijks bijkomen om slachtoffers te maken.
  Het klinkt hard maar zo is het.

  Vaak zijn de familie leden van deze daders nog direct en indirect profiteurs van de daden van deze daders. Misschien zelf hun de opvoeding direct en indirect gegeven om tot bepaalde daden over te gaan. Stilzwijgend toe kijken. Dont asked zijn hier voorbeelden van. Erg medelijden hoef je wat mij betreft ook niet met zulke mensen te hebben.

  In het verlengde daarvan vind ik daarom je scherpe reactie naar brantimaka misplaatst.

  Wat je siert en dat meen ik echt, dat je een mens bent met je hart op de juiste plek.🙏


  Maak melding
 8. Het lijkt inderdaad op een liquidatie. Men moet gaan onderzoeken of die Dennis G. banden had met de drugswereld. Zulke liquidatieaanslagen zijn moeilijk om opgelost te worden.


  Maak melding
 9. @ Robles.

  Kan je niet lezen waarmee ik mij bemoeit. Als je debiel bent of niet kan lezen of niet begrijp waarop iets wat je leest een antwoord is, kan je hulp vragen. Doe dat in je omgeving maar niet bij mij. Mijn antwoord is, daarom als je niet begrijpt waarmee ik mij bemoeide door hetgeen ik schreef dat je het aan je omgeving vraagt. Mits ze niet alleen uit Apen bestaan zal je zeker hulp krijgen.

  Nog een advies, kom bij mij niet met je apen gedrag van reactie actie aanzetten. Beweeg je maar blijf aan de ketting van de mensen die je gevangen hebben gezet.🙏


  Maak melding
 10. Hit and run actie bij on the run…wat toepasselijk…en dit is niet de eerste schietpartij die daar heeft plaats gevonden.. Geen leuke plek voor onschuldigen om daar te chillen…want… u never know..


  Maak melding
 11. Nederlander (49) en Surinaamse (19) gedood bij liquidatie in Paramaribo
  Het heeft er alle schijn van dat de bloedige vete tussen Nederlandse drugscriminelen opnieuw een slachtoffer heeft geëist. Bij een schietpartij in Paramaribo zijn gisteravond twee doden gevallen, waaronder de 49-jarige Dennis G. uit Utrecht. Dat bevestigt een woordvoerder van de Surinaamse politie. Er zijn twee verdachten aangehouden.

  Dennis G. is geen onbekende in het criminele milieu. Hij zat in het verleden al enkele forse gevangenisstraffen uit, onder meer voor een gewelddadige overval in Nieuwegein. Daarbij beroofde hij twee personen onder dreiging van een vuurwapen van een bedrag van ruim 70.000 euro. Volgens bronnen ging het om een overval op een rivaliserende drugsbende. Ook werd hij verdacht van een ripdeal (drugsdiefstal), waarbij hij twee slachtoffers met een vuurwapen bedreigde en vervolgens met tape aan elkaar vast bond. Daarna ging hij er met enkele duizenden euro’s vandoor.

  De afgelopen jaren sloot Dennis G. zich aan bij de organisatie van Mustapha F., een drugscrimineel die miljoenen verdiende in de handel met cocaïne. Hij was het eigenlijke doelwit van een liquidatie waarbij niet F. werd vermoord, maar de zoon van een Marokkaanse rechter. Sindsdien zit F. vast in Marokko. Mustapha F. is de rivaal van Ridoun Taghi, die momenteel geldt als de meestgezochte crimineel van Nederland. Over en weer zijn in de oorlog tussen deze twee bendes de afgelopen jaren al diverse slachtoffers gevallen. Zo werd de Utrechtse crimineel Hamza Ziani eind 2018 in de Spaanse kustplaats Torremolinos doodgeschoten. Ziani (34) gold als een vertrouweling van F. en zijn dood wordt toegeschreven aan het kamp-Taghi.

  Het andere slachtoffer van de liquidatie in Suriname is een vrouw, Cadischa P. Zij was volgens de politie 19 jaar oud en heeft vermoedelijk de Surinaamse nationaliteit. De politie vermoedt dat het om een liquidatie gaat. De rol van de aangehouden verdachten wordt nog onderzocht. De twee slachtoffers stonden bij een tankstation toen vanuit een personenauto van dichtbij het vuur op hen werd geopend. Dennis G. zat in de laadbak van een pick-up truck. Cadischa P. stond naast hem. Op foto’s is te zien dat het mannelijke slachtoffer achterover in de laadbak ligt. Later op de avond is in een buitenwijk van de stad een brandend voertuig aangetroffen. Het zou gaan om de auto waarmee het misdrijf is gepleegd.

  Over de achtergrond van de liquidatie kan de politie nog niets zeggen. ,,De zaak is nog jong. We zijn volop aan het onderzoeken.”


  Maak melding
 12. RIP aan de slachtoffers de Familie,s gecondoleerd, oordelen zal ik niet. ik wil wel opmerken dat ik versteld sta van de emotieloze reactie,s. van de 500000 rechters van Suriname, die politiek met alles verwaren en claimen medogenlozer te zyn dan de personen die ze vooroordelen


  Maak melding
 13. Als men niet oppast zal SU afglijden tot het niveau van Mexico waar drugskartels d.m.v. corruptie veel macht hebben verworven en mekaar bestrijden met veel geweld en doden tot gevolg. Helaas is het een keihard feit dat SU een land is welke geregeerd wordt door een veroordeelde drugscrimineel (bouta) dus qua drugsbestrijding hoeft niet veel verwacht te worden. Want anders komen bouta’s belangen en de belangen van zijn drugs vrienden in gevaar. Hopelijk komt de crimefighter Chan Santokhi in 2020 aan de macht en ruimt hij die hele (voornamelijk paars gelieerde) drugsmaffia op voordat SU nog meer in de vernieling en ellende wordt geholpen door de paarse bandietenbende.


  Maak melding
 14. @ JK, nou in het geval van Dennis G. zeg ik dan gewoon: opgeruimd staat netjes ! Ik heb daar geen medelijden mee.
  Jammer voor dat meisje maar dan had ze zich niet moeten inlaten met een crimineel. Wie met pek omgaat wordt ermee besmet.


  Maak melding
 15. Handel in harddrugs gaat gepaard met heel veel geweld,verdriet en ellende en eist heel veel dodelijke slachtoffers.Het volk van Suriname heeft helaas een drugscrimineel en moordenaar als leider gekozen en daarvan moeten ze nu de wrange vruchten plukken.En met een schietpartij bij een tankstation hadden ook onschuldige mensen slachtoffer kunnen worden.Hoe ver moet Suriname nog zinken?


  Maak melding
 16. Er is enige tijd geleden beweerd door een reageerder dat van alle ‘allochtonen’ groepen in Nederland, de hindustanen in aantal de grootste drugsbaronnen zijn. Ze zijn de grootste boeven. Mijn man zou volgens deze kerel ook een grote boef zijn. Wat een vuilak, hij mag de hik krijgen.
  De marokkanen lopen niet achter. De Mokro Maffia is behoorlijk actief in drugs gerelateerde zaken.
  De moorden onderling bij Marokkanen zijn niet te tellen.
  Nu blijkt dat Dennis (Danny) Groeneveld zich had aangesloten bij Marokkanen die zich met drugszaken bezighouden. Jammer dat hij is geliquideerd. Hij had jaren achter de tralies mogen brommen van mij.

  Vreemd dat Afiba het altijd heeft over hindustanen die in gevangenissen zitten, i.v.m. drugs.
  Ze heeft het nooit over Marokkanen en creolen of anderen die ook gratis in de gevangenissen verblijven.


  Maak melding
 17. De politie in ons land maakt bekend dat er 2 mensen zijn aangehouden ivm de liquidaties. Laten we hopen dat ze gauw vrijkomen en een ware oorlog ontketend wordt. Waarbij bij al de bendes die in en vanuit ons land opereren behoorlijk wat doden en gewonden vallen. Waardoor wij en de rest van de wereld van hun verlost zijn.

  Laat ons bidden om verlossing 🙏🙏🙏


  Maak melding
 18. sommige mensen lullen gewoon dom.
  dit heeft niks met ras te maken. In nederland staan heel veel mensen voor dit soort dingen voor de rechter.
  alle rassen zijn vertegenwoordigd. bekenste zaak nu is die van Willem holleeder.

  er zijn beelden op tv te zien waar ze op trams met inzittende schieten.
  soms schieten ze een man met vriendin neer. een hoofd van onthoofde persoon voor shish lounge.
  paar keer hebben ze gewoon de verkeerd neergeschoten.

  Duurt vaak heel lang voordat ze de daders hebben.
  als ze de daders eindelijk te pakken hebben, dan gaat de helft gewoon vrijuit vanwege gebrek aan bewijs
  of ze hebben een deal gemaakt met het gerecht. Raar is dit


  Maak melding
 19. @Jiyani
  er zitten best veel hindustanen inderdaad in drugs. meer dan wat men vroeger dacht.
  Nederlanders dachten, het zijn hardwerkende handelaar uit Pakistan
  en sommige creolen dachten, ooh sommige dienen een sneki of een todo.

  laatste tijd hoor toch wel veel berichten van vrienden. die zit vast voor drugs. die wordt gezocht
  door politie vanwege drugs.
  ik zag ze vroeger rondrijden en ik dacht ding koeli boi dies ei stuka furu. ze gebruiken hun verstand
  nu rijden ze allemaal dure Mercedes en BMW. ik scheld mijn familie uit, jullie kunnen een voorbeeld nemen
  aan deze jonge hindoestaanse jongen.

  puntje bij paaltje bam bam bam. was drugs.


  Maak melding
 20. @Glenn,

  Maak je niet druk om figuren als Afiba,Wendy, pakiratigri. Ze hebben een grote mond, maar deugen voor geen meter. Dat laten ze keer op keer blijken. Hou de eer aan jezelf en gebruik geen scheldwoorden. Zelfs dat zijn ze niet waard.
  Confronteer ze met de waarheid, dat doe ik ook.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES