zondag, april 14, 2024
HomeFotoVIDEO: Danny maakte nog filmpje bij On the Run waar hij werd...

VIDEO: Danny maakte nog filmpje bij On the Run waar hij werd doodgeschoten

-

Does Travel - naar Suriname

De in Suriname doodgeschoten Dennis (Danny) Groenveld maakte eerder nog een filmpje bij On the Run voor hij doodgeschoten werd. In het filmpje, dat in selfie modus is opgenomen, verteld hij dat hij Smirnoff en Borgoe aan het drinken is en behoorlijk aangeschoten is. Hij wist toen niet wat hem zou overkomen.

Groenveld (49) en de 18-jarige Cadisha Prika werden zondagavond 5 mei op het terrein van een pompstation, gevestigd tussen de Wilhelminastraat en de Anton Dragtenweg, doodgeschoten.

Het filmpje, waarvan niet duidelijk is wanneer het is opgenomen, staat hieronder:

opening
Fernandes Express
BODO Party

24 REACTIES
 1. Zijn laatste drank voor uitvoerin van het vonnis. Alleen zat hij niet in de dodencel maar in een Surinaamse “hel” daar waar criminelen worden beschermd


  Maak melding
 2. Onbewust gaf hij de daders het adres waar hij was. En met alle respect kan gerust geconcludeerd worden, aan de man zijn aura……………wie of waarmee hij zich bezig hield. Jammer voor die jongedame, maar dat is het risico die ze wilde nemen om mee te gaan met deze kerel. Ze wist wie hij was en wat hij uitspookte, ma a monie sa mang gi eng, pree wang bigi rol, hij kon haar vader zijn, maar paars ndp wijze en verdorven opgevoed ging ze er ook van uit dat, neks no fout, ie sabi tog,sai wang kon leri mi, mi na 18 jarie keba., dus hatsjeee.. De daders hebben haar ook genadeloss neergemaaid. In ieder geval zijn haar ouders ndper’ s, de meest verdorven landgenoten die de ware oorzaak zijn van de steeds groter wordende misdaad, geestelijk en moreel verval landelijk, in al haar paars duistere vormen, moorden, drugs en roof. Oma taki, die debiele dwaze idiote oerdomme ndp ouderen stemden massaal paars bezeten op de koning der moordenaars van het gehele land, ddb aka didibri. En hun kinderen krijsen tot op heden, loekoe noh neks no fout efoe pres tjieri eng egi sranangsma, na redi musi, na staatsvijanden. Ondertussen krijsen de familieleden huilend, mi gado, mi masra, fai doe kong, a mang beng de so wang bun boi, a meisje beng so jongoe ai, mi mama wheee,snik is schuld van wheeeeeee eehh wheeeeee snik snik ooo waarom toch zoveel moorden. Oma taki omdat al die paarse idioten een moordenaar als president hebben gewild en de vele moorden ook verdienen, neks no fout dus opa taki. Zo eerste burgervader van het land zo aanhangers.


  Maak melding
 3. Wat wel opvalt is dat kort na liquidaties de vluchtwegen naar het buitenland, niet afdoende gecontroleerd worden.
  Men knalt al jaren mensen neer hierzo.
  Gaat daarna vrijelijk weer weg.
  Kan de politie daar wat aan doen?
  Aub.
  Komt vreemd over.
  Als je gezond verstand hebt natuurlijk.
  En hopelijk komt niemand weer iets goed praten.
  Dit zijn de zaken die ons land en volk geen positieve aura en spinoff geven.


  Maak melding
 4. Hopelijk wordt de moordenaar opgepakt.
  Dat zo je vakantie moet eindigen is verschrikkelijk. Onze eigen mensen zijn niet veilig in hun geboorteland. Ze betalen hun visa in US dollars, brengen ook dollars in het land en euro’s en dit is het resultaat.
  Wat wacht de toeristen die niet van Surinaamse komaf zijn?

  R.I.P Dennis
  Familie sterkte met dit ondraaglijk verlies.


  Maak melding
 5. Boesboe bit sjorie, voor de jonge dame zou ik je reactie snappen. Maar voor een vuile drugs dealer die de mokro mafia naar suriname brengt geen rip. Hoeveel kinderen zijn er dood door zijn handel in coke. En een man van 49 en meisje van 18 dat kan ook niet echt goed zijn.


  Maak melding
 6. @ Daniel 6 mei 2019 at 17:18

  Bij de politie zitten door en door corrupte mensen.

  Een verkeersovertreding bellen tijdens het rijden kun je met een biertje afkopen, de agenten cashen en rijden rustig verder.

  Mensen, inclusief ministers die niet naar de pijpen van de President dansen worden na jaren van trouwe dienst vervangen.
  Op Justitie en Politie staat minister nummer vijf (5) aan het roer, kun je iets anders verwachten??

  Triest maar waar.


  Maak melding
 7. Kondremangs,

  Den soet ing no kaka. ……dat moet met alle drugsdealers waar ook ter wereld gebeuren. …te beginnen met DiDiBri en co hier in Su. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 8. De Mocromaffia is deze zwarte drugscrimineel helemaal in zijn land komen halen. Hij dacht dat zijn land hem bescherming zou bieden maar dan heeft hij zich vergist want hij kreeg niet alleen zijn borgoe maar ook veel boekroes in zijn lijf.


  Maak melding
 9. Ik vind het vreselijk wat er gebeurd is, maar dan heb ik het meer over een moeder die haar dochter verloren heeft, op zo een wrede wijze, verkeerde plaats, verkeerde tijdstip, want zo’n meisje van 18, die hoort rond dat tijdstip, op de zondag avond thuis te zijn, omdat ze de volgende dag naar school moet. Maar met die man van 49 heb ik geen medelijden, zoals ik begrepen heb is hij geen onbekende in het criminele milieu, en heeft behoorlijk wat op zijn kerfstok staan. Het zal mij niet verbazen als het om een ripdeal gaat, dan is het voor hem nu R.I.P.
  Wat moet een man van 49 met een meisje van 18, had zijn dochter kunnen zijn.


  Maak melding
 10. Die Hindoestaan zijn ze in Guyana gaan halen.

  Recent zijn deze mensen van Mokro Maffia kennen geen grenzen.

  Een poosje geleden eentje in Panama omgelegd.

  don’t fuck with them, no place to run no place to hide.


  Maak melding
 11. Je bent maffia en je zet open en bloot waar je bent en ook nog dronken. In het verkeer zou je ook een gevaar zijn voor de rest.
  Ze zijn al een tijdje bezig elkaar uit te roeien. Ik begeef mij niet in de omgeving van dit soort figuren. Verdwaalde kogels zijn er altijd


  Maak melding
 12. De Antilliaanse ticje Helmin Wiels werd door een crimineel vermoord. Ik sluit niet uit dat ergens in Suriname een crimineel rondloopt met hetzelfde idee.


  Maak melding
 13. De Nederlander die in Suriname om het leven is gekomen bij een dubbele liquidatie zou een rivaal zijn van Mocro Maffia kopstuk Ridouan T. die internationaal gesignaleerd staat voor liquidaties.
  Volgens Het Parool zou de 49-jarige Dennis Groenfelt horen bij de organisatie rond Mustapha ‘Moes’ F. Hij was het echte doelwit van de liquidatie bij café La Crème in Marrakech. De daders vergisten zich destijds en schoten een onschuldige jongeman dood terwijl ze eigenlijk ‘Moes’ wilden doden.

  De geliquideerde Groenfelt was een bekende van de politie in verband met onder meer een gewelddadige ripdeal. Ook heeft hij vastgezet voor een gewelddadige overval waarbij ruim 70.000 euro buit werd gemaakt. Of zijn liquidatie in Paramaribo afgelopen nacht te maken heeft met de Mocro Maffia of met een andere zaak wordt onderzocht. De politie heeft twee verdachten aangehouden.

  Bron: Crime Nieuws


  Maak melding
 14. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  VIDEO: Danny maakte nog filmpje bij On the Run voor hij werd doodgeschoten.

  @Jiyani 7 mei 2019 at 11:10
  Niet alleen Bron: Crime Nieuws, maar ook in (ad.nl).
  Deze CRIMINEEL heeft zelf zijn eigen SINGI NETI gehouden met een fles Smirnoff en Borgoe.
  Ze ruimen elkaar lekker op.


  Maak melding
 15. De kleding(zoals een andere heer vermelde ) klopt niet.Zal hij zich hebben omgekleed? Daarbij een meisje van Amper 18,met zo’n oude man is toch niet normaal #BitchAssSister No


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES