zondag, april 14, 2024
HomeFotoOok 16kg marihuana gevonden bij beschoten drugsverdachte in Suriname

Ook 16kg marihuana gevonden bij beschoten drugsverdachte in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Dit is de drugsverdachte die donderdagmorgen met ruim 33 kilo cocaïne werd aangehouden. Vishal O. was even daarvoor slachtoffer van drugs rippers, die zijn auto beschoten om zijn drugs te kunnen ‘rippen’. Na zijn aanhouding is bij hem thuis ook nog 16kg jami, zogenoemde buitenlandse marihuana, gevonden.

Op 4 april gingen narcotica-rechercheurs van het Korps Politie Suriname met de verdachte naar diens woning om een onderzoek ter plaatse te verrichten. De rechercheurs werden daarbij geassisteerd door collega’s van de Honden Brigade.

In het berghok van Vishal trof de politie 30 pakken met een andere illegale drugssoort aan namelijk jami. Zowel de jami als de cocaïne werden Suriname binnen gesmokkeld. De in beslag genomen pakken jami zijn gewogen en hebben een totaal bruto gewicht van 16.240 gram.

Gisteren meldden bronnen aan Waterkant dat de verdachte Vishal O. ook Oemrawsingh zou heten. Of hij familie is van de onlangs geliquideerde gelijknamige rijsthandelaar of slechts een naamgenoot, is niet duidelijk.

opening
Fernandes Express
BODO Party

54 REACTIES
 1. Jongens toch,

  Niet alle Hindustanen over 1 kam scheren, neem een voorbeeld aan papa Lach en Jopie. Neem een Djogo of Black label of gewoon een stroop als je niet van de bitter bent en verbroeder…


  Maak melding
 2. Wanneer 10% mislukte Hindoestanen vervallen in misdadigers, zijn het 70% afstammelingen van Afrika, de overige 20% zijn javanen, indianen, chinezen, moksie meties. Dat na sa opa mati, Tjallie taki. A wiens mi na blakkamang toch mi moes gi deng hindoesma wang granie. Efoe deng no beng prani alesie nanga groentoe, dan wi foto negre bong njang likie deng Djoeka sma. Terecht maken 9% van die 10%, sinds 1985, onderdanen uit van de baas der drugsmaffio’ s, die oerdomme dwaze debiele idiote ndper’ s hem gaven. In Santo Boma krioelt het overigens zwart, dat zelfs overdag in de gangen je met een flashlight moet rondlopen als cipier. Drugs kent geen geloof, cultuur, taal, ras of wat dan ook, na wang mpp vervloekte duivelse sani. Echter denken het gros van deze drugscriminelen er anders over, net als die dwaze nationale drugs partij aanhangers.


  Maak melding
 3. Worden jullie niet moe van je zelf. Als een hindustaan opgepakt is vanwege een misdaad, dan is het net of sommige creolen roepen “lekker puh” weer een hindu. En hetzelfde vice versa.
  Moge degene behorende tot de etniciteit die NOOIT een misdaad begaat de eerste steen gooien. Voor mij part de eerste kogel afvuren!!


  Maak melding
 4. No feti brada. Wij zijn allemaal Surinamers and remember “We Love Coronie and SU” Almost forgot to mention “We also Love our Press”✌✌


  Maak melding
 5. Ja, als een drugskoning wordt uitgeschakeld wordt hij zo vervangen, heb ik ooit gezegd. Ik kon toen niet vermoeden dat Maffiatoestanden hun intrede in Suriname hebben gedaan. De Casa Nostra. Als een familielid wordt uitgeschakeld wordt hij dus gewoon vervangen door een ander familielid. Dus krijgt de drugshanden in plaats van een persoonlijk nu een familietintje. Dit vergemakkelijkt het politieonderzoek in die zin dat als iemand wordt opgepakt de rest van de familie in de gaten wordt gehouden. Dus familie Oedit; uitkijken. En niet vergeten: de familie Bouterse is ook een mooi voorbeeld. Ja ook voor Suriname geldt:”The King is dead, Long live the King”

  En Forza: de 2 betekenissen van ripdeal:

  RIPDEAL

  1) Beroving bij drugstransactie 2) Drugsroof
  Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/RIPDEAL/1
  Ripdeal

  Een ripdeal is een criminele transactie waarbij een van de partijen beroofd wordt door de andere. In de meeste gevallen gaat het om drugstransacties waar de berovers er met het geld en de drugs vandoor gaan. …
  Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Ripdeal


  Maak melding
 6. Ik vraag me af waarom zulke bangerikken als deze Vishak O. zich in deze gevaarlijke wereld gaan begeven. Hij heeft vrouw en kinderen. Vreesde hij niet eerder voor zijn en hun veiligheid? Wat een onverantwoordelijke man.
  Bij de eerste de beste schietpartij raakte hij in paniek en bij de eerst de beste vraag van de agent klapte hij uit de schoot. Dommer en banger kun je ze niet hebben.


  Maak melding
 7. In sur is het nu onder deze regering vissen in troebel water.er is geen wet n regel n ieder doet waar ie zin in hft.als de zwarten in d top wet n regel vertrappen dan nemen d anderen ht over als n voorbeeld n wie wil nu niet zo snel mogelyk ryk worden? Dus mensen nemen hun kans ht is eronder of erboven nu of nooit. Dit hft niks t makn mt ras n etnisiteit n ieder neemt zyn kans.


  Maak melding
 8. @de ndp bespotter
  5 april 2019 at 18:58
  Dank je wel voor jouw bijdrage en met name de zinsnede waarin jij over Foto nengre schrijft, bevestigt mijn standpunt dat er wel degelijk een onderscheid gemaakt wordt tussen de boesie en de foto nengre. Volgens velen is het onderscheid discriminerend en stigmatiserend. Weten ze veel dat zelfs een paard de hik krijgt als dit onderscheid niet gemaakt wordt ? Mi baar uno yere.


  Maak melding
 9. Natuurlijk moeten wij gillen weer een hindoestaan ,want santokhi gilde toch dat ze meer geld hebben dan het hele land? Allemaal hardwerkende mensen 70% in de drugs misdaad 30% werkenden Lees ook het stuk in DWT over de actie die gaande is in DenHaag


  Maak melding
 10. @praserie,

  Schreeuw je keel maar schor, maar hoe kom je erbij dat 70% van de hindustanen in de drugs zitten. Kun je dat onderbouwen. Neen, dus klets niet zo uit je vieze nek!
  De meeste hindustanen treuren en malen er totaal niet om dat de hindustaanse drugsbaronnen worden opgepakt. Ze mogen voor jaren opgesloten worden.
  En voor degenen zoals Forza die alsmaar de rijstboeren beschuldigen mogen de hik krijgen.


  Maak melding
 11. Soms is het goed om de verdedigingslinie van sommigen te lezen en daarna heel hard te lachen.

  Het is tijd voor mijn favoriete programma dus wijntje inschenken en lekker in de bak gaan hangen.

  Morgen lees ik wel wart deze cokedealer en zijn familie nog meer op hun kerfstok hebben.


  Maak melding
 12. Dus praserie kraamt wel onzin uit en ndpbespotter niet. Volgens mij kramen allebei onzin uit met hun statistische verzinsels…


  Maak melding
 13. En alweer is het een…… die cocaïne verhandeld. Straks gaan jullie weer helemaal los op mijn opmerking omdat de waarheid pijn doet. Nadat er al meer dan een halve eeuw de …… het monopolie hebben op cocainehandel en daarvan de economische voordelen aan ons presenteren als resultaat van hard werken lijkt het hier op dit forum een gevecht om het allemaal goed te praten. Is dat omdat men zich betrapt voelt en uit alle macht probeert de schone schijn op te houden? Het is een kwestie van opvoeding, mentaliteit en inborst!!


  Maak melding
 14. Hahahahaha ik kan alleen maar lachen. Alle bevolkings groepen in de wereld handelen in drugs en hebben hun drugshandelaars. Dus doen jullie hier niet als of de ene ras roomser is dan de paus. Ik weet zeker dat in elke familie wel een gebruiker is. Dus ophouden met die belachelijke commentaren.🤣😂😃😅.


  Maak melding
 15. EFFE TUSSEN NEUS EN LIPPEN DOOR!

  We moeten onderzoek doen, of het niet weer Chinezen zijn, die zichzelf als indiaase surinamers hebben vermomd zoals destijds als afro surinamers.

  EERLIJKE,HARDWERKENDE,VADERLANDLIEFHEBBENDE, HERSENRIJKE EN DOOR KRISHNA GEDREVEN INDIAASE SURINAMERS DOEN ZULKE DINGEN NIET IN EN BUITEN SURINAME.

  IK GELOOF ER NIKS VAN.

  DIT IS EEN FOUT.


  Maak melding
 16. EFFE TUSSEN NEUS EN LIPPEN DOOR!

  Nog iets,

  Mensen, die vanaf juni 1873 zo hard hun best hebben gedaan om suriname optebouwen terwijl anderen lagen te slapen ,kun je niet op zo een laffe manier beschuldigen.

  Het past niet.

  Ik eis excuus en eerherstel voor SITHA EN BETHA .


  Maak melding
 17. Criminaliteit kent geen kleur of ras.
  Hebzucht is van alle tijden en die drijft de mens naar dergelijke daden als het Creolen, Hindoestanen, Narocs of Turken zijn, zwaar straffen die gasten. Dus hou op met het gezin om een bevolkingsgroep als de enige misdaadgeld weg te zetten. Hollanders hebben er ook een handje van.

  Verderf onder de mensheid.


  Maak melding
 18. Rotte appels heb je bij elke bevolkingsgroep. En elke bevolkingsgroep heeft rotte appels die gespecialiseerd zijn in een bepaalde criminaliteitstak. Allemaal verwijderen/opsluiten..die rotte appels


  Maak melding
 19. Baba sai laat je niet misleiden hij is gewoon een hindoe en probeert ons tegen elkaar te spelen trap er niet in …..die man is gewoon een stuk verdriet ,in elk bevolkingsgroep zijn rotte appels ,waar heeft hij het over!!!!


  Maak melding
 20. Etniciteit moet niets uitmaken. Een crimineel is een crimineel. Wel jammer dat sommige hier dat pas scanderen als het er een uit hun eigen gelederen is.
  Dealers, junks, psychisch gestoorden, diefstal, roof, roofmoorden ga zo maar door komt veelal voort uit de drugshandel. Dus 1 cocaboer (in dit geval een Hindustaan) zorgt voor heel veel criminaliteit en ellende. Sta daar maar bij stil volgende keer als je creolen uitscheldt!
  HET MOET NIETS UITMAKEN!!!!


  Maak melding
 21. Allen,

  Daarom gaat Suriname niet vooruit, omdat de bevolking naar elkaar loopt ten wijzen in plaats van met zn allen samen Suriname weer opbouwen.
  De iets oudere generatie zal het nog weten, Suriname was tot eind jaren zeventig een vredig land, er was een eenheid onder de bevolking.
  Wordt tijd dat de mensen in Su weer een eenheid vormen zoals vroeger, laat je niet beïnvloeden door de politiek, dan pas zal het weer goed worden.
  SUCCES.


  Maak melding
 22. Eerlijk 6 april 2019 at 10:52
  Allen,

  Daarom gaat Suriname niet vooruit, omdat de bevolking naar elkaar loopt ten wijzen in plaats van met zn allen samen Suriname weer opbouwen.
  De iets oudere generatie zal het nog weten, Suriname was tot eind jaren zeventig een vredig land, er was een eenheid onder de bevolking.”

  Tot 74-75.
  Toen vatte de discussie over onafhankelijkheid vlam door de aantijgingen van , roven, verkrachten etc. van de tot dan zeer gerespecteerde Jagernath.
  Sorry maar Eerlijk is eerlijk.


  Maak melding
 23. Als OEMRAUSINGH geen rijst en groente zou planten, zou suriname niet eten werd gezegd.

  Als hij en zijn CLAN niet jarenlang met coke en al dat ander verderfelijk spul bezig waren, zou suriname niet zoveel dugsverslaafden rijk zijn.

  Een hele generatie en het blazoen van suriname is hierdoor vernietigd.

  Is dit wat bedoeld wordt met de opbouw van het land en het volk?

  Schandelijk!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 24. Ach ik zie deze jonge man binnenkort met een tika, op zijn voorhoofd die niet wisbaar zal zijn !
  In plaats van rijk wordt hij een lijk, maar dat risico van het vak zoals iedere vak, met zich meebrengt.
  sari tori
  jacko


  Maak melding
 25. @Luciën,

  Nog nooit heb jij een reactie geplaatst op al die roofovervallen, waarvan de meeste gepleegd worden door marrons. Zelden lees ik reacties van creolen, die alsmaar afgeven op de hindustaanse drugsbaronnen, (dat overigens terecht is) die zich kritisch uitlaten over de marrons. Dat door de roofovervallen mensen en kinderen trauma’s oplopen daar maken creolen zich geen moment druk om, dat mensenlevens door drugsbaronnen worden kapotgemaakt, daar kletsen ze des te harder over. Waarom wel bij de een en niet bij de ander?
  Vind jij van jezelf dat je een rechtvaardig persoon bent? Jouw inborst is net zo slecht als van de drugsbaronnen. De haat van creolen richting hindustanen en vice versa is intriest.
  Zelfs in Nederland gaat dit gedrag gewoon door.
  Creolen zijn de grootste racisten van Suriname, krijgen ze met racisme in Nederland te maken dan zijn de poppen aan het dansen. Altijd maar zeer verongelijkt reageren i.p.v. eerst de hand in eigen boezem te steken. Wat een klote volk, de creolen.


  Maak melding
 26. @ Jiyani

  Goede morgen, maakt je niet druk om bepaalde figuren op deze site, het is weekend en het weer is knudde. Jiyani ik citeer: je ff ” Wat een klote volk, de creolen ” dat is ook generaliseren Jiyani !!!!
  Ik weet dat je het nu voor jou te bont wordt, maar laat je niet de bos injagen, je krijgt alleen maar een hoge bloeddruk hiervan! Besteed meer aandacht aan je zelf, en je gezin na een week hard werken. Ik kom straks met @ Pico doksa een roti bij jullie eten, alvast een prettig weekend.
  groeten
  Jacques.
  Alias ( Jacko )


  Maak melding
 27. “Wat een klote volk, de creolen.”

  Blij dat ik tot het klote volk behoor en niet tot HET KLOTE VOLK VAN DRUGSDEALER.
  Bah an een volk, hardwerkend ja in de WITTE POEDER business.


  Maak melding
 28. Jiyani die iedereen wil corrigeren vliegt nu zelf uit de bocht( Wat een klote volk, de creolen)
  Maar als er berovingen zijn ben jij de eerst die zegt het zal wel een creool zijn. Maar
  als iemand de link legt met drugs en Hindoestanen dan is de beer los. Dit is duidelijk
  met twee maten meten en de ogen sluiten.


  Maak melding
 29. @J. Zwzrtmans,

  Ik weet dondersgoed dat wat ik heb geschreven generaliseren is. Die Luciën en met hem doen andere creolen dat ook. Wat ik ook weet is dat er creolen zijn met een goed karakter.
  Uitzonderingen zijn er altijd.
  Het is toch van de zotte dat een enge creool komt beweren dat 70% van de hindustanen bij drugszaken zijn betrokken? Nog enger zijn die creolen die daarin meegaan.
  Ik zou het eens moeten wagen om te schrijven dat 100% van de marrons roofovervallers zijn, dan krijg ik alle creoolse reageerders over me heen. Maar ik weet dat ook onder de marrons goede mensen zijn.
  Dus sorry dat ik me heb laten gaan. Was niet mijn bedoeling, maar ik ben bepaalde racistische creolen ontzettend beu met hun vooroordelen over alle hindustanen.
  Fijn weekend.


  Maak melding
 30. @ Jiyani

  Je bent echt van de slag, intussen is je bloeddruk gestegen rustig en relax, en geniet van je weekeind meisje ! Anders kom je met je man en kinderen bij oom Jacko een borreltje drinken, en het over iets anders hebben dan over de rassen crisis …..Be strong, and let them talk !!!!!!!!
  Waar rook is, is er vuur: en ik, zal de scheidsrechter spelen bij deze voor allen die over de schreef gaan. Mensen laten we van de dag genieten, dat wij vandaag er nog mogen zijn.
  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 31. SURINAME HEEFT MAAR EEN.ONDEELBAAR AFROSURINAAMSVOLK.

  DEZE MENSEN ZIJN NAZATEN VAN AFRIKANEN UIT HET CONTINENT AFRIKA.

  MARRON EN CREOLENLAND BESTAAN NIET.

  DIT WORDT OPZETTELIJK GEDAAN OM ZWARTE MENSEN TE VERDELEN EN MINDER TE MAKEN.

  AFROSURINAMERS LET OP UW EIGEN GESCHIEDENIS.


  Maak melding
 32. @Forza,

  Als jij kunt bewijzen dat ik bij roofovervallen als eerste roep dat het wel weer een creool zal zijn, dan zal ik jouw niet alleen gelijk geven, maar ook mijn excuses aanbieden. Ik vind het zelfs verwerpelijk dat er reageerders zijn die schrijven dat roofovervallers moeten worden doodgeschoten net zoals ik dat ook vind dat drugshandelaren hetzelfde lot moeten ondergaan. Straks ga je beweren dat ook ik vind dat de roofovervallers mogen worden gedood.

  Man schijnt toch uit met je onzin bewering dat ik boos wordt als er een link gelegd tussen een drugsbaron en een hindustaan. In al mijn reacties veroordeel ik juist deze hindustanen en dat ze voor jaren achter de tralies moeten verdwijnen. Ben jij niet degene die de rijstboeren beschuldigd drusbaronnen te zijn? Het zijn niet de rijstboeren, maar de hindustaanse handelaren c.q. ondernemers (ook niet allemaal)die zich met deze praktijken bezighouden. En deze hindustanen zijn haast allemaal ndp’ers.
  Heb jij ooit de euvele moed gehad om marrons te veroordelen op de roofovervallen die zij het meest plegen?
  Jouw doet het pijn dat ik creolen een klote volk noemt, maar waar blijf je met je commentaar wanneer de creool Luciën de hindustanen varkens noemt, of kulis of chamaars.
  Is dat niet met 2 maten meten. Typisch het gedrag van creolen, uitzonderingen daar gelaten.
  Verwijt mij dus niet dat ik met 2 maten meet.


  Maak melding
 33. lang niet alle hindostanen zijn oplichters en drugshandelaren/transporteurs,
  lang niet alle creolen zijn lui en overvallers cq inbrekers,


  Maak melding
 34. @J.Zwzrtmans,

  Met mijn bloeddruk zit het snor, maak je daar niet druk over. Ik ben wel boos, maar waar ik altijd om geprezen wordt is dat ik nooit mijn stem verhef. Praat altijd op dezelfde toonhoogte. Kan wel hard zijn door de keuze van mijn woorden.
  Ik kan niet tegen onrecht, daar ga ik altijd tegen in. Kan er niets aandoen, zit in mijn karakter.

  Man en kinderen zijn weg. Sporten en ik vind mezelf zielig omdat ik aan het strijken ben en ondertussen reageren op deze site.
  Den Haag ligt een eind weg anders was ik wel in de auto gestapt. Wie weet komt dat nog wel een keer van.
  Groetjes


  Maak melding
 35. lau
  6 april 2019 at 09:12. Lau, mijn ervaring met de boscreolen is zeer negatief itt met de stadscreolen met wie ik op goede voet sta. Daarom maak ik dat onderscheid wel.


  Maak melding
 36. De grote jongens in coca zijn de zogenaamde hardwerkende hindoestaan die sinds jaar en dag rijk geworden zijn toen de andere bevolkingsgroepen sliepen.


  Maak melding
 37. Man, man man. Zelden heb ik zo’n racistische opmerkingen gelezen als op dit forum. En dan óók nog van zogenaamde “surinamers”onder elkaar. Jullie moesten je schamen, want dit gaat maar door. Al járen!!


  Maak melding
 38. Onenigheid zal er altijd bestaan, echter de racistische uitlatingen vanwege de etnische verscheidenheid maakt dat de onderlinge verwijdering tussen Creolen en Hindoestanen steeds groter zal worden. De kloof tussen de ”Have’s en de Have’s not” zal tevens nog groter worden, vanwege de tegenstellingen en de opvattingen die er tussen beide groepen altijd heeft bestaan. De nieuwe Chinezen / de China politiek spelen t.z.t daarop in en proberen de lachende derde te zijn. Ik vrees dat het nooit tot eenheid en broederschap in Suriname zal komen. Een kwestie van mentaliteit omdat men in deze elkaar niets gunt en er sprake is van etnocentrisme. De ene etnische groep stelt zichzelf hoger dan de andere. Mensen wees ervan doordrongen, want Suriname bestaat niet maar is slechts een creatie van Nederland en dat zal altijd zo blijven. De onafhankelijkheid van Suriname is het slechtste wat dit land en zijn samenleving is overkomen. In extenso bestaat thans de verdeel- en heers politiek die de onderlinge tegenstellingen nog meer versterken. Bewustwording in deze en een vernieuwd denken in termen van een gemenebest relatie met Nederland zou mogelijk nog uitkomst kunnen brengen en dit is maar een ijdele hoop.


  Maak melding
 39. Wat een ophef weer hier. IEDER ras kent slechte en goede mensen. Maar je zult alleen zien wat jou focus heeft.

  P.s. Als je verwacht en gewend bent dat mensen je hielen likken, naar je pijpen dansen en voor je onderdoen, dan zul je nooit van een Marron kunnen houden. En dat geeft niets…Marrons zitten daar ook niet op te wachten…

  #They say I act like i don’t care….it’s not an act 😉


  Maak melding
 40. NietAllesDatBlinktIsGoud 5 april 2019 at 21:57
  Dus praserie kraamt wel onzin uit en ndpbespotter niet. Volgens mij kramen allebei onzin uit met hun statistische verzinsels

  Onzin of niet, feit is dat ddb, zoon en vele ndp eliten drugscriminelen zijn. Wie weet joe na wang stong kawfoetoeboi foe baas.


  Maak melding
 41. @Eerlijk: Jij was niet in Suriname in de jaren 70 of je zat in de gevangenis of LPI, want de realiteit van toen was dat als je als Hindustaans meisje omging met men noemt een kafri, dan werd je direct voor hoer uitgemaakt. Sterker nog, er zijn Hinustaanse meisje daarom vermoord of hebben uit frustratie zelfmoord gepleegd. Als creool kwam je ook niet met een “kulimeid”aanzetten. De Javaan trouwde ook alleen met een Javaan. Zou had Nederland het land in elkaar gezet, hokjes politiek en racisme om te voorkomen dat Suriname ooit eens EEN VOLK zou worden. Het was in de jaren 70 not done om buiten je eigen etniciteit te trouwen. Waar heb je het over?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES