maandag, februari 26, 2024
HomeFotoRippers openen vuur op auto met 33 kg cocaïne, verdachte bestuurder is...

Rippers openen vuur op auto met 33 kg cocaïne, verdachte bestuurder is een Oemrawsingh

-

Does Travel & Cadushi Tours

De politie in Suriname heeft vandaag een 42-jarige man aangehouden. Hij bestuurde een auto met daarin 33 kg cocaïne. Zijn auto werd onder vuur genomen door rippers die het spul wilden stelen. Bronnen melden aan Waterkant.Net dat het gaat om Vishal Oemrawsingh, familie van de geliquideerde rijsthandelaar. Na huiszoeking bij Oemrawsingh werden nog eens 30 pakken drugs aangetroffen.

De wetsdienaren van het politie ressort Jarikaba en de collega’s van de Regio Bijstand Team van Politie Midden kregen via het Command Center de melding dat een man naar het Center gebeld had om aan te geven, dat vanuit een zwart gelakte autobus door zogenoemde ‘rippers’ op hem en zijn gezin geschoten was, toen hij in zijn personenauto reed. Op de aangegeven locatie trof de politie Vishal, zijn vrouw en zoontje en zijn met kogels doorboorde personenauto aan.

Ook 16kg marihuana gevonden bij beschoten drugsverdachte in Suriname
Vishal O. – Foto: Korps Politie Suriname

Nadat Vishal zijn aangifte gedaan had kreeg hij een lift van de politie naar huis. Tijdens de rit vroeg een der politieambtenaren aan hem of hij zeker was dat hij geen waardevolle spullen in zijn auto had achter gelaten omdat collega’s van de Forensische Opsporingsdienst een onderzoek zouden verrichten aan en in het voertuig.

Op dat moment verklaarde Vishal dat hij 30 kilogram cocaïne in zijn auto verborgen had en deed hij een voorstel aan de politieambtenaren dat neer kwam op omkoperij. Die ambtenaren wilden niets daarvan weten en sloegen Vishal gelijk in de boeien op verdenking van overtreding van de Surinaamse drugswet. Hij werd vervolgens terug gebracht naar het politie bureau Jarikaba.

Op aanwijzing van Vishal werd onder de achterste zitting van zijn auto, in een verborgen ruimte, 30 pakken met een witte poederstof vermoedelijk cocaïne aangetroffen en in beslag genomen door de politie. In bijzijn van Vishal hebben narcotica-rechercheurs de inhoud van enkele pakken getest op cocaïne of een derivaat daarvan en al deze testen hebben een positief resultaat aangegeven.

Vishal en de 30 pakken vermoedelijke cocaïne werden voor nader onderzoek overgedragen aan de Narcoticabrigade. Deze 30 pakken zijn naderhand gewogen en hebben een bruto gewicht van 33.180 gram. De narcotica rechercheurs gingen vervolgens met Vishal naar huis om een huisonderzoek te verrichten. Bij die gelegenheid zijn zij gestuit op nog eens 30 pakken inhoudende vermoedelijk cocaïne poeder. Deze 30 pakken zijn ook in beslag genomen. Het gewicht van deze 30 pakken zal naderhand worden doorgegeven in een vervolg bericht.

Vishal, die inmiddels in verzekering is gesteld, heeft tot nu toe alleen toegegeven dat hij cocaïne in zijn bezit had en dat hij de cocaïne in het district Nickerie heeft afgehaald. Het vermoeden bestaat dat Vishal zijn gezin als camouflage gebruikte bij zijn drugstransport.


opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

64 REACTIES
 1. Verdorie is een directe familielid geliquideerd dan denk je dat men zijn lesje geleerd heeft maar nee we gaan vrolijk verder met de volgende lading drugs. Waarom ? Is men zo gefocust op een extra gaatje tussen de ogen ? Man man wat is mijn land naar de verdoemenis. Maar ik had dit al zien aankomen. 11 jaar geleden in 2007 voorspelde ik al dat Suriname het toneel van een burgeroorlog tussen drugscriminelen uit Columbia en Turkije zou worden. Die voorspelling begint aardig uit te komen. Misschien dat de moderator in het archief kan kijken en mijn reactie weer plaatsen zodat de lezer kennis heeft dat mijn voorspelling uit 2007 niet uit de duim is gezogen. En ik ben geen waarzegger maar maak gebruik van mijn ogen en oren. Mijn vader zei het al je ogen en oren zijn de beste professoren.


  Maak melding
 2. Je moet echt dikati hebben om met je gezin rond te rijden en drugs in de auto. Is achteraf wel een beetje dom dat ie dan zelf aangeeft drugs te smokkelen. Alsof hij en zijn gezin nu bescherming gaan krijgen van de staat. Voorzover ik weet is er geen witness protection in Suriname. Zo zie je maar dat je in die bisniss echt alleen maar eindigt als lijk of in de cel. En ook nog je familie in die rommel slepen, echt gewetenloos.


  Maak melding
 3. Dit komt heel ongeloofwaardig over. Waarom zou hij de politie bellen als hij weet wat hij in zijn auto heeft verborgen?

  “Tijdens de rit vroeg een der politieambtenaren aan hem of hij zeker was dat hij geen waardevolle spullen in zijn auto had achter gelaten omdat collega’s van de Forensische Opsporingsdienst een onderzoek zouden verrichten aan en in het voertuig.”

  Naar mijn mening maakt dit verhaal het ongeloofwaardig.


  Maak melding
 4. Jk@@@#
  You right sir.
  Dit getuigd geen professionaliteit. Uberhaupt wanneer er sprake is van misdaad, in dit geval geschoten op het voertuig, dan mag in eerste instantie niets worden weggehaald uit de auto omwille van een grondige en betrouwbare onderzoek. Dus het plaats delict frustreren. En dat nogeens door de dienstdoenders erop wordt gewezen komt zeer onbetrouwbaar over. Of zijn de journalisten van Waterkant zo onzorgvuldig met de berichtgeving.


  Maak melding
 5. Geldzucht en hebzucht. Oerdomme dwaze debiele idiote zijn alle drugscriminelen, kortom alles wat met de misdaad heeft te maken, maar ook allen die bij verstekveroordeelde drugscriminelen vereren en aanbidden. Zijn zij de werkelijke wortels van alle drugsdelicten, gebruikers en smokkelaars. Kondre klarie, met achtjarig paars wanbeleid.

  In zijn onlangs uitgekomen drugs- en witwasrapport roept het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken Suriname op om corruptie aan te pakken. Het rapport is bestemd voor het Amerikaanse parlement. “Suriname is een doorvoerland voor illegale drugs afkomstig uit Zuid-Amerika. De Verenigde Staten sporen de regering van Suriname aan corruptie te bestrijden en door te gaan met maatregelen om de effectiviteit van inspanningen tegen drugsbestrijding in het land te vergroten, evenals daaruit voortvloeiende onderzoeken en vervolging”, staat in het International Narcotics Control Strategy Report 2019.

  Suriname is een transitzone voor Zuid-Amerikaanse cocaïne die gesmokkeld wordt naar Europa, Afrika en, in mindere mate, de VS. De meeste illegale drugs worden met vrachtcontainers gesmokkeld, maar ook kleinere vissersboten, commercieel en privéluchttransport en koeriers worden hiervoor ingezet. De dunbevolkte kuststreek van Suriname en het geïsoleerde bosrijke binnenland, samen met zwakke grenscontroles en infrastructuur, bemoeilijken het ontdekken van illegale drugs en onderscheppingen, aldus het rapport .

  In het rapport dat jaarlijks naar het Amerikaanse Congres moet worden gestuurd, wordt opgesomd wat de autoriteiten het afgelopen jaar hebben gedaan om drugscriminaliteit en daaraan gerelateerde corruptie aan te pakken. Ook de successen die politie en Openbaar Ministerie hebben geboekt bij het opsporen en vervolgen van verdachten worden genoemd. Aangevoerd wordt dat Suriname geen productieland is van illegale drugs of van chemicaliën die gebruikt worden bij het maken van synthetische drugs. Echter, het land is wel een doorvoerpunt van drugs.

  Veel ndp idioten op dit forum zijn trouwens druggebruikers en alchoholisten.


  Maak melding
 6. Sjongejongejonge …
  Sjongejongejonge …
  Sjongejongejonge …

  Als het voor rippers (gelieerd aan de killers van de Oem) zo makkelijk is om vóóraf info te vergaren, dan zou dat voor de popo toch ook moeten gelden. Desnoods met een verrekijkertje of nachtkijkertje op afstand 24-uurs dienst.

  Natuurlijk mooi zo achteraf toch een 60k. Maar zou toch mooier zijn als er actiever wordt opgespoord.
  Waar ging die kil naartoe? De haven? Surpost aan het Kerkplein?

  Je bent effing ruthless wanneer je jouw kind zo op het spel zet. Zijn vrouw weet er natuurlijk vanaf. Wat een harteloos stel!

  Voor heel lang opsluiten!! Maar eerst laten snitchen. Misschien lost het probleem zich dan vanzelf op. Want dit is vast een restant ladinkje die door de geliquideerde familielid in de garage was verstopt.

  Dit staartje begint lang te worden zoals verwacht. Spannend hoor..!

  Me mars papa!


  Maak melding
 7. Die Oemrawsingh’s hebben de smaak te pakken. Nickerie lijkt het drugskartel van Suriname te zijn.
  Ongepaste situatie, die mevrouw die meereed ook flink straffen. Beide ouders zijn geen voorbeeld voor een kind die zij mee laten rijden. Zij maken van zo een kind de volgende crimineel, wat een ellendige opvoeding voor een opgroeiend kind. Deze soort pest ouders levenlang opsluiten. Als de politie nu zestig kilo heeft gevonden bij deze familie, zullen zij eerder meer verhandeld hebben.
  Waar gaat het met Suriname ?

  Doodschieten is de beste oplossing.


  Maak melding
 8. @Luciën,

  Je heb gelijk, weer een hindoestaan. Ook wel gladhaar genoemd.
  Luciën, welke soort pil neem jij in om zo racistisch over te komen?
  Heb je de naam voor mij? Niet voor me zelf hoor, maar ik wil me huisarts vragen voor een tegenpil. Misschien ben je dan, nog te redden, maar ik betwijfel dat omdat jij tot je bot aan toe racistisch bent.


  Maak melding
 9. Als je geen “gangster” bent…..waarom zit je dan in de cocahandel……..een echte badboy laat zich niet rippen en had op zn minst een uzi leeg geschoten op de rippers…..deze gast belt dood leuk de politie om te zeggen dat mensen hem willen rippen……en levert zo makkelijk alle coca in?!!!!


  Maak melding
 10. Die Coke was eigenlijk bestemd voor de kick off campagne van de NDP vorige week en hun aanhangers. Weetje nog toen ze tijdens die avond songen…!We Want Coke!…Bouta had een echte verrassing voor ze want die Coke was onderweg maar helaas is het weer niet gelukt dat die Coke veilig bij Ocer arriveerde. MAAR NO SPANG NDP’ERS ER IS EEN ANDERE LADING ONDERWEG VOOR JULLIE. IK BOUTA “BAASMAN” ZAL PERSOONLIJK ERVOOR ZORGDRAGEN DAT DE COKE AANWEZIG IS BIJ DE VOLGENDE BIJEENKOMST. !NO SPANG NO BRUJA DIE COCA KOMT!…!HAPPY COCA CAMPAGNE!


  Maak melding
 11. Fam oemrawsingh moet gescreend worden.in alle hoeken n gaten moet men zoeken n ook onder elke boom n bloempot.mischien komt dit keer d naam vn die grote boys wel tevoorschyn.trouwens als hy vn nick vertrokken is dan hoe is hy d controle by burnside gepasseerd. Heeft hy d doorgang betaald mt n paar pakjes? D pol moet hem veilig opsluiten anders krygt deze ook n gat door zyn kop. Dit wordt spannend.


  Maak melding
 12. Nu er zo veel ladingen gepakt zijn wordt de financiele nood binnen d organisaties zo groot dat ze onderling gaan bevechten. Het gaat steeds verder berg afwaarts.
  Hopelijk vallen er geen onschuldige slachtoffers maar de kans is heel groot.


  Maak melding
 13. OPMERKING: In bijzijn van Vishal hebben narcotica-rechercheurs de inhoud van enkele pakken getest op cocaïne of een derivaat daarvan en al deze testen hebben een positief resultaat aangegeven. Dus is cocaine. En waarom de volgende regel over vermoedelijk cocaine.
  Vishal en de 30 pakken vermoedelijke cocaine werden voor nader onderzoek overgedragen aan de Narcoticabrigade. Dus de test is niet zeker, ruimte gecreëerd om Vishal lost te laten, want het is gebleken dat het niet goed was getest zal het bericht later luiden.


  Maak melding
 14. Dat was geen cocaïne, maar rijstpoeder voor coca roti. Nu kan hij meer poeder in Santo Boma gaan maken. Wat een idioot zeg. Je gezin gevaar brengen en dan willen lmkopen nog. Hij mag van geluk spreken dat zijn gezin en hij nog leven.


  Maak melding
 15. @JK: Grappig dat jij dat voor mij invult en mij dan voor racist uit maakt. Hoe weet je nou dat of een Hindustaan bedoelde? Jou reactie zegt dat JIJ vindt dat het WEER EEN HINDUSTAAN is en dat geeft aan de beleving die jij hebt van de realiteit in Suriname. Ik zal daarom in deze met je mee gaan en ook zeggen dat het WEER EEN HINDUSTAAN IS. Wat ik wilde zeggen doet er voor jullie hier duidelijk niet toe omdat dit jou/jullie realiteit is en de realiteit van zeker 99% van de Surinaamse bevolking! In feite beaam je dus die collectieve gedachtengang. Het had ook weer een Oemraw kunnen zijn of een Nickeriaan of een VHPer, het laatste is dus inderdaad zo, maar ja, zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten. In deze moet ik toegeven dat jij je zeer bewust bent van de Surinaamse drugs-realiteit.


  Maak melding
 16. De heer Lucien probeert om een achterbakse blanke manier zijn racistische inborst te verhullen. Welk ander etnische afkomst moet ik bij de naam Vishal Oemrawsingh invullen dan ? Je bent gewoon een vuile zwarte racist die doelloos in het leven staat en altijd maar de Hindoestanen in een kwaad daglicht neerzet. Is het andersom, als de blanken iets over zwarten zeggen, dan ben jij de eerste die loopt de steigeren. Voor mij ben jij een stuk bedorven rottend vlees.


  Maak melding
 17. Hoe kan je racistisch zijn wanneer de waarheid bewezen wordt. Dus als je een hindustaan ben en met naam genoemd wordt in een drugszaak dan ben je dus racistisch bezig als je zegt dat het een hindustaan is. Wat een nonsens dus de waarheid mag niet gezegd worden. Maar als het om een creool of een javaan gaat dan zijn de hindustanen de eersten die zich racistisch uitlaten.


  Maak melding
 18. @Afiba, en is de waarheid al bewezen dan of zit je uit je nek te lullen. Kom maar op met je haat tegen Hindoestanen maar laat ik jou een ding zeggen zwarte onruststoker; Hindoestanen zullen altijd voor zichzelf zorgen ze gaan niet als de zwarten bedelen. Knoop dat je heel goed in je oren.
  Luister je naar de zwarte Goebbels… Limburg ?
  Negers zijn lui en dom is ook bewezen maar als je het zegt dan ben je racistisch.


  Maak melding
 19. J.Zwartmans 5 april 2019 at 11:12
  @ Afiba
  Dat is zo, man en paard moet genoemd worden, ongeacht etnische achtergrond.

  sari tori
  Jacko

  En als de politie in Nederland hetzelfde doet dan is de gehele Surinaamse gemeenschap beledigd en gestigmatiseerd. Als een Nederlandse politici zegt dat Suriname een failed state is dan zijn wij beledigd.


  Maak melding
 20. Maskt het wat uit of Hindoestanen in de cokehandel zitten of Marrons overvallen plegen?
  Elke misdaad is verwerpelijk en het maakt geen moer uit tot welk ras de daders behoren.
  Dat gezeik hierover begint telkens weer.


  Maak melding
 21. @Luciën,

  Het zal mij echt een worst wezen wie het is. Van mij, mogen ze allemaal in hun drugs stikken. Maar gezien jouw reactie(s), probeer jij altijd in een etnische hoek te zoeken, en in te vullen. Daarom had ik deze maar voor je ingevuld.

  En over realiteit gesproken, wil jij ieder (in jou ogen Hindoestanen) over een kam scheren. Nou Luciën, dan ben jij bij deze, bij mij op een verkeerde adres.

  Maar gezien jou manier van reageren hoef en ben ik ook niet verantwoordelijk om mij bij jou te verantwoorden. Dus leef maar in je eigen visie.

  Alleen geef ik je mee, er zijn altijd drie vingers, die naar jouw wijzen als je een ander de vinger wijst. Dus kijk eerst, in de spiegel wie jezelf bent en wat je doet. SUCCES.


  Maak melding
 22. Men kan ook een zwarte lap kopen en die voor de ogen doen en zich strikt tot het onderwerp beperken. Maar zodra men begint over etniciteit is het hek van de dam. Alweer Boni, alweer Suniel, alweer Pawiro, Alweer Jackie Chan, alweer Jubitana, alweer Jane Doe, whatever. Plotsklaps wijkt men van het onderwerp af en begint men lekker te schelden. Kijk, als je vanuit het niets aangevallen wordt zonder een directe aanleiding en er wordt op huidskleur gespeeld, mag je er best wel iets van zeggen en je verdedigen. Das normaal. Om dat te voorkomen moet niemand komen met etnische toespelingen.

  Maar dat gebeurt al te vaak. Men is niet zozeer geïnteresseerd in het onderwerp maar eerder in elkaar beledigen en discrimineren. Zegt wel ook iets over jezelf hoor. Immers, jouw ware aard komt naar voren. Doe er wat mee en erken dat en verbeter. Niet koosjer om zo uit te schelden, behalve bij het zich verdedigen. Want wie zoekt zal vinden. Racistisch bezig zijn is een van de aller slechtste eigenschappen die een mens kan hebben. Echt waar; het is verwerpelijk.


  Maak melding
 23. Eeen ding is waar: surinamers houden van elkaar. Ze schelden elkaar, beledigen elkaar, troosten elkaar, rambammen met elkaar, leven vredig naast elkaar, respecteren elkaars afkomst, geloof en cultuur, maar toch vertonen ze regelmatig spastisch gedrag. Zou dat uit liefde komen of uit haat? Ik denk eerder haat en liefde, immers ze kunnen niet zonder elkaar en met elkaar. Ik zie dat als een spannende en dynamische huwlijksverbond. Lucien en alle overige Surilovers, veel succes met alles waar jullie mee bezig zijn, maar vergeet niet dat scheiding mee pijn kost dan eenwording. Amen!


  Maak melding
 24. @ Kankantristraat

  Dan zijn we op de zelfde golflengte, iedere zwarte in NL valt onder de noemer Surinamer bij de Ptata´s . ( Helaas het zij zo ! ) @ Mokro Goed verwoord man, verder niks meer aan toe te voegen.
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 25. Laatst had men in een container geen drugs ontdekt maar wit spul dat als “vochtvangers” wordt/werd gebruikt volgen de politie.
  Toen riepen velen dat de zaak stinkt.

  Zouden de rippers op de hoogte zijn dat Vishal daar wel succes had met het betalen van steekpenningen tijdens het onderzoek van de container.

  Deze agenten zullen wel overgeplaatst worden. Ze doen hun werk te goed en wilde niet meewerken aan omkoperij.
  Dat Vishal het probeerde geeft aan hoe door en door verrot Suriname is.

  Het verhaal is niet ingewikkeld. Vishal denk ik kan beter in de gevangenis zitten dan straks met een kogel tussen de ogen ergens gevonden worden.
  Suriname is een wild west country geworden.


  Maak melding
 26. Vervolg bericht: “Rippers” openen het vuur op drugsvervoerder
  05 April 2019 by Public Relations in Politieberichten.

  Vandaar in het voorig bericht: vermoedelijk cocaine.

  Vervolg bericht: “Rippers” openen het vuur op drugsvervoerder.
  Op donderdagmorgen 4 april gingen narcotica-rechercheurs met de verdachte Vishal, O. naar diens woning om een onderzoek ter plaatse te verrichten. De rechercheurs werden daarbij geassisteerd door collega’s van de Honden Brigade.
  In het berghok van Vishal trof de politie 30 pakken met een andere illegale drugssoort aan namelijk “jami”( zogenaamde buitenlandse marihuana ). Zowel “jami” als cocaïne worden Suriname binnen gesmokkeld.
  De in beslag genomen pakken “jami” zijn gewogen en hebben een totaal bruto gewicht van 16.240 gram.


  Maak melding
 27. Deze coke zou in die rijstcontainer zitten die laatst onderzocht was in Nickerie. Denk niet dat de politie gek is. De info was er al. Die vent denk ik breng het in mijn auto. Vreselijk dat je een kind erbij betrokken hebt. Die vrouw zal het weten of vermoeden.
  Tenminste is deze slim, wilt de bak in om veilig te zijn voor die kogel.
  Ik zeg je maak geen grap met drugsmensen. Je moet ballen hebben anders ben je zo dood.
  Als Suriname hulp wilt van buitenland moeten ze vragen naar drugshonden.
  Dus al die jaren hebben deze hardwerkenden hun drugszaken gedaan.
  Nu hebben ze hun lijn bij de politie kwijt, ding e ka.


  Maak melding
 28. @Luciën,

  Uit jouw reactie van 23.47 uur kan zelf een koe van zondag lezen dat jij een hindustaan bedoelt.
  Jij wordt gruwelijk boos indien de minpunten van creolen worden benoemd, maar de hindustanen geven allemaal duidelijk aan wat zij vinden van de hindustaanse drugsbaronnen. Allemaal, inclusief mijn persoon,veroordelen het zonder meer. Onze kritieken zijn luid en duidelijk.
  Vooral uit de zinnen: ik citeer: Hoe nu VHP? Weer een gat in in het verkiezingsbudget!, laten zien hoe slecht jouw inborst is. De NDP wordt juist door deze drugsbaronnen met geld doorspekt.
  Waarom zijn Bouterse en zijn kornuiten binnen de korste tijd zo rijk geworden?
  Zelfs een koe van zondag prikt dwars door jouw reactie heen en concludeert dat jij een grote racist bent! Wat ben jij toch achterbaks!


  Maak melding
 29. Toen ik 10 jaar geleden met vakantie was in Suriname, was mij verteld dat er binnen 5 jaar veel drugsbaronnen zowel in Suriname als in het buitenland gearresteerd zouden worden en dat er zelfs doden zouden vallen.
  Het is niet binnen 5 maar binnen 10 jaar gebeurd. Ik had mijn twijfels dat het op die grote schaal plaatsvond, maar die persoon had gelijk.


  Maak melding
 30. @ JK en Jiyani,

  loop nou niet zo als een klein kind te janken op internet. Het gaat daadwerkelijk om een Hindoestaan. Een andere kleur of benaming kunnen wij er niet aan geven. Wij hebben hem ook niet tot de daad aangezet. Hindoestanen dragen er zelf zorg voor dat zij te boek komen te staan als grote drugshandelaren. Daar kan je gezien de berichtgevingen helaas niet omheen. Dus laten wij het beestje gewoon bij zijn naam noemen en stop met die onzin over racisme.

  Jullie twee zijn er, als er iets gebeurt is, toch altijd als de kippen bij om aan te geven dat het weer gaat om zwarte rovers.

  Klappen willen uitdelen maar geen klappen willen vangen. Ga anders liever je vrouw of man helpen om het huis schoon te maken. Stelletje hypocrieten.


  Maak melding
 31. @ Jaichand

  Hij gaat dat niet doen, want anders krijgt hij ook een tika op zijn voorhoofd die niet verwijderbaar is !

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 32. @Liberty/Luciën,

  Heb je mij horen klagen dat het Hindoestanen zijn? Het zal mij een rotzorg zijn wie en welke bevolkingsgroep het is.

  Maar gezien jullie racistische inzet ieder keer, valt het op dat jullie het altijd op racistische toer uitgaan als het om een hindoestaan gaat.

  Maar dat geef niet. Want ik wil niet reageren op jullie racistische opmerkingen jegens Hindoestanen. Dit geldt ook voor de mensen die op de kroesharige mensen altijd uitvallen en lopen te zoeken.

  Stront laat ik altijd links liggen. Want daar komen altijd vliegen op af als je begrijp ik bedoel.
  Hoop dat de laatste regel duidelijk is voor jullie wat ik wil zeggen.


  Maak melding
 33. @Liberty,

  Hypocriet ben je zelf. En bewijs mij maar dat ik ooit een zwarte persoon heb bekritiseerd. Kom maar op met je bewijs.

  Opgedroogd pisvlek dat je bent.


  Maak melding
 34. Oemrawsingh denkt : ik laat me bewaken anders volg ik met een kogel tussen mijn ogen. In feite verdiend hij dat want hij heeft een kinds leven in gevaar gebracht. Als zijn adres bekent was zouden ze in zijn huis gaan. Zou je horen onschuldige mensen beroofd en mishandeld.
  Die rovers gaan niet in willekeurige woningen, dat doen drugsgebruikers.
  De vrouw moet van de illegale praktijken afweten want je ziet hoe je man leeft. Waar werkt hij?? Verkoopt die 5 pepers en is rijk geworden.


  Maak melding
 35. @Liberty,

  Ga eerst leren leren. Je hebt hindus in je familie, wie weet zit er ook zo’n grote drugsbaron in jouw familie, etterende zweer! Kom hier niet de schijnheil uithangen!


  Maak melding
 36. Jeetje, ik heb hier dus duidelijk de vaste gifspuiers in de kruis getrapt. Al schuimbekkend buitelen ze over elkaar om mij van repliek te dienen. Echter, de werkelijkheid is onvermurwbaar en dat doet duidelijk pijn. Ik heb enkele reacties gezien die mijn mening in deze voldoende uitdragen dus zal ik maar niet in herhaling treden. We weten met z’n allen hoe het zit wat drugs betreft in Suriname, welk deel van de bevolking zich er rijkdom mee heeft verschaft en nu de brave hardwerkende burgers noemen. Steek je kop maar in het zand, zeg ik aan de rest, want velen van jullie hier hebben er zelf profijt aan, puur vanwege je afkomst!


  Maak melding
 37. Niet elke Hindustaan is in de coca en niet elke blakkamang, bos of stad is een rover of lui en werkloos. Maar volgens de waterkant.net wetenschappers en onderzoekers blijkbaar wel…


  Maak melding
 38. de achterbakse nedsuri s zijn heel goed om mensen te beoordelen ze wonen te lang in nl en zijn besmet met de uitlatingen van de hollander ,ze doen er zelf geen klote aan om iets positiefs te doen voor hun land maar alleen beoordelen ,alleen god mag de mensen beoordelen.
  Een ieder krijgt zn straf ongeacht wie of wat je ben.
  GOD WINS ALWAYS.


  Maak melding
 39. Controllepost Burnside te Coronie..daar begint ht. Alle illegale zaken gaan daar zo makkelijk voorbij. Daar heb je de corrupte dirty cops. Het is overduidelijk…dannog wordt er niet opgetreden door de toppers van het KPS. Men moet daar schoonschip houden en regelmatig de agenten daar reshuffelen. Ook undercover mensen moet men daar inzetten om een oogje in t zeil te houden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES