Vluchtende dieven rijden tegen schutting aan in Suriname

17
Vluchtende dieven rijden tegen schutting aan in Suriname

Twee mannen die achterna werden gezeten nadat één van hen een handtas uit een auto had gestolen, zijn tijdens het vluchten met hun eigen auto tegen een schutting geknald. Een van de mannen had de handtas, met daarin grote geldbedragen in Surinaamse dollar en euro, uit een voertuig gestolen en nam daarna plaats in een bordeaux gelakte auto bestuurd door een kompaan.

De benadeelde en zijn vrienden zagen het van een afstand gebeuren en namen vervolgens plaats in hun auto’s om de dieven meteen achterna te gaan. De bordeaux gelakte auto reed inmiddels met volle vaart weg in de richting van de Licaniastraat. Het voertuig van de dieven raakte op een gegeven moment van de weg en kwam tegen een schutting aan in de Latanastraat. De dieven stapten uit en kozen het hazenpad.

Een van de dieven, de 33-jarige Jason, K. werd door omstanders aangehouden en vervolgens overgedragen aan de politie. Zijn kompaan zag kans weg te komen. De handtas met geld, die uit het voertuig van de benadeelde moet zijn weggenomen, is nog niet terug gevonden.

Het vermoeden bestaat dat de tas met geld in het bezit is van de voortvluchtige kompaan van Jason. De politie werkt aan zijn opsporing en aanhouding.

17 REACTIES

 1. Het zou zo moeten zijn dat iedere mobielist 1 keer per jaar een rij test moet doen , want er want wat je nu op straat tegenkomt is niet mals . Iedereen heeft haast en iedereen waant zich een Hell driver .. deze beste muur stond er al zo lang , as ze in het ziekenhuis terecht zouden komen zou ik het niet erg vinden.


  Maak melding

 2. Wat u niet wenst dat u geschiedt doe ( wenst ) het de andere niet, maar…. ik vind het jammer dat ze niet dood zijn gegaan ! Ik hoef niet te raden, maar het kan niet anders het zijn dan gewoon weer 2 kroeskoppen. Deze soort ongedierte dienen bestreden te worden, castreren en langdurig in de bak zetten. ze moeten geen kans hebben om zich te vermenigvuldigen, er komen toch maar weer kleine criminelen op de wereld uit !
  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 3. @J.Zwartmans.
  Ik heb inderdaad nog nooit een Hindustaan hard zien rennen.

  Maar dan hoef je toch nog niet te generaliseren 🙂 🙂 🙂 ?

  Me mars papa!


  Maak melding

 4. O.c.v.h.b. ik heb ze wel zien rennen, maar dan achter een bal aan, voor de rest als je niets op je geweten hebt hoef je nergens voor weg te rennen, en daar kan die andere bevolkingsgroeop in veel gevallen een voorbeeld aan nemen, zoals ook dit geval


  Maak melding

 5. @@Onze correspondent vanuit het buitenland!! ik zie heel moeilijk dat een hindoestaan JASON HEET!!
  Als je zo doorgaat< krijg je inderdaad de mars van de kroeskop, althand de dader!!! Luister naar de PAPA!!! idioot.

  JACO!! JE HEBT VOLKOMEN GELIJK!!! discussie uitgesloten!!

  Pak ze op en geef hen een dodelijke spuit!!


  Maak melding

 6. De aangehouden kroeskop is een neef van Lucien en de vluchtende liptip een broer van hem. Hindustanen zijn groot in kapitaal en doen ook grote zaken en niet als de vluchtende kruimeldieven van Lucien’s soort.


  Maak melding

 7. @ Onze Corr.etc etc.
  Dat doe ik ook niet, mensen ongeacht met een slechte inborst gelijk castreren, ( ongeacht etnische )achtergrond.) De Hindustanen hoeven niet hard te lopen, ze beschikken bijna allemaal een goede vervoer in de vorm van een auto brom/motor/ fiets. Zie de reactie van @ Sarki & Johan & Mokro prima verwoordt allemaal ! Voor alle duidelijkheid ik ben ook een kroeskop, maar van de ouderwetse model, die van huis uit van Pa en Ma heeft geleerd om voor je boterham te werken ! En om van je medemens te houden ongeacht etnische achter grond !!
  Sari tori
  Jacko.


  Maak melding

 8. Jammer dat ze hem niet de Bulgaar achterna hebben gestuurd naar de eeuwige jachtvelden. Wat een stelletje sukkels zijn de buurtbewoners.

  Laten we hopen dat de ander nog gepakt wordt en op de vlucht wordt doodgeschoten.

  Twee criminelen minder die wij als gemeenschap waar ze zich tegen keren, dan minder te verzorgen.

  Kunt u zich niet houden aan normen waarden en regels zal u nergens thuis zijn.


  Maak melding

 9. Ach ja..en dan heb je een paar surinamers met hun slap gelul….ze denken heilig dat met het dood schieten van criminelen ter plaatse ,de criminelen en criminaliteit uitgroeid zal worden.
  Deze ziekelingen hebben een reality check nodig!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.