Oemrawsingh eerder ook genoemd in drugsonderzoek in Suriname

50
Doodgeschoten rijstexporteur zou zich vandaag melden bij politie Suriname
Nitinder Oemrawsingh

PARAMARIBO, 19 jan – De geliquideerde rijstondernemer Nitinder Oemrawsingh was in een zaak, zes tot zeven jaar geleden, verdachte in een onderzoek naar grootschalige cocaïnesmokkel. Dat schrijft de Surinaamse krant De Ware Tijd op basis van uitspraken van inspecteur Siegfried Starke, hoofd van de afdeling Drugsbestrijding van het Korps Politie Suriname

De krant citeert Starke die zegt “U moet weten dat deze meneer Nitinder, uit informatie die ik heb verkregen, al eerder in verzekering was gesteld voor hetzelfde strafbare feit in Suriname”. Dit wordt ook bevestigd door waarnemend korpschef Roberto Prade.

Het betrof een zaak waar ruim 140 kilo cocaïne mee gemoeid was. “Hij is wel opgepakt maar niet veroordeeld. Er was namelijk sprake van contaminatie van bewijs.

De bewijsvertroebeling kwam door een ‘inside job'” zegt de politiechef tegen de Ware Tijd.


50 REACTIES

 1. Het ongedierte ruimt mekaar zo wel lekker op. Risico van het vak.
  Ongeacht ras, geloof of relatie, blijf ik van mening dat ieder die zich met dit soort praktijken bezighouden massamoordenaars zijn, omdat ze niet alleen de gebruiker kapot maken maar hele gezinnen de verdoemenis in helpen.


  Maak melding

 2. Zo is dat ongeacht ras en geloof zodra je strafbare feiten begaat om de samen leving te vernietigen’ wordt je zelf vernietigd door de kogel . Rijk worden door andermans verslaafdheid en gezinnen in ellende storten. Betekent de kogel door opruiming van de grote boys of je gaat de gevangenis in om te zwijgen voorgoed


  Maak melding

 3. Er is een RECHTSTREEKS VERBAND TUSSEN :

  ooo Het NIET vervolgens van zware CORRUPTIEGEVALLEN
  waarbij top politici zijn betrokken !

  ooo Het NIET adequaat vervolgen door de Rechterlijke Macht
  van MOORDEN door SABOTAGE onderzoek en Berechting, van
  binnenuit het overheidsapparaat.

  ooo Het saboteren en niet in acht nemen van zeer DUIDELIJKE
  GEBODEN en VERBODEN in de GRONDWET !

  ooo Het saboteren van officiele Onderzoeken van het Openbaar
  Ministerie en de Politie naar het AFSCHIETEN van VERDACHTEN
  door CTU EN POLITIE-eenheden !

  EN de WETTELIJKE CHAOS DIE IN SRANAN HEERST !
  oa wetten aangenomen die strijden met de Grondwet !

  EN de ZWARE CRIMINALITEIT DIE DAGELIJKS TOENEEMT !
  oa politieagenten en militairen betrokken bij zware criminaliteit !

  EN de INFILTRATIE VAN DE DRUGSMAFFIA bij de POLITIE,
  DOUANE EN ANDERE OVERHEIDSDIENSTEN !
  oa een speciale unit heeft aangezet tot de DRUGSVONDST,
  alle andere diensten waren in slaap gesust !

  ALLEEN INTERNATIONALE HULP VAN LANDEN UIT DE REGIO MET
  INZET VAN DRUGSSPECIALISTEN EN CORRUPTIE-BESTRIJDERS
  KAN SRANAN UIT HANDEN VAN DE INTERNATIONALE MAFFIA REDDEN !

  HELAAS, WEIGEREN DE HUIDIGE MACHTHEBBERS DIE HULP IN TE
  ROEPEN ! BANG VOOR EIGEN BELANGEN, MET VOLKOMEN NEGEREN
  VAN DE BELANGEN VAN LAND EN VOLK !

  SRANANMAN UN WIKI ! TAPU A NJEW SRAFTENG !


  Maak melding

 4. Voor de genen die eerder zeiden dat deze meneer gedwongen werd om coke te smokkelen.
  Die swa is niet gedwongen voor dit feit.
  Want hij zit al langer in deze shit.
  Hij wilde ook een Lamborghini Urus naar suriname halen.

  Ik rust

  Djamoe.


  Maak melding

 5. wat ook interessant is wie heeft de boel verlinkt. De containers waren al verzegeld
  en al en ineens kwam de De Port Control Unit (PCU) van de UNODC (United Nations Office on Drugs & Crime) in actie en volgens mij heeft de regering geen invloed op deze instantie. Waarschijnlijk
  kwam de drugs uit Colombia. Wie waren die nepagenten die de rijsthandelaar verhoord hebben??
  Waarom zei de advocaat dat hij zich dinsdag bij de politie zou aanmelden, naar mijn mening
  bracht hij daarmee het leven van zijn cliënt in gevaar. Wist hij teveel??
  Veel vragen en geen antwoorden.


  Maak melding

 6. Prima reactie Govind. Opruimen deze kakkerlakken. Alles wordt naar de klote geholpen. Denk aan onze “ mooie” jeugd. Ook het feit dat als het hem gelukt was hij de “ grote” jongen zou uithangen terwijl anderen moeten ploeteren voor een dagelijs bestaan. Hart werkende ouders die iedere dag weer moeten ploeteren om brood op tafel te leggen voor hun gezinnen. Oprotten met dit gespuis. En nu de rotte appels bij de overheids instanties die meewerken met dit soort gasten. Uitroeien….ongeacht ras geloof etniciteit. Oprotten


  Maak melding

 7. Dus hij was een recidivist. Het begon met 140 kilo wat al een behoorlijke opbrengst oplevert maar het buikje was nog niet gevuld. Hebben en hebberigheid maakte zich meester van deze duivel en hij dacht niet meer in honderd maar in duizenden kilo’s. Hoe meer van die troep hoe meer levens kapot gaan. Nu heeft hij zijn eindbestemming bereikt en is hij standrechtelijk geliquideerd. Ik kan geen traan om laten. Net zo min dat ik een traan zal laten als de grote jongens zoals Dino Bouterse en zijn vader ook geliquideerd worden.


  Maak melding

 8. Misschien een reden waarom het zolang duurt met Oedit, in plaats van
  dat Nederland en Suriname samenwerken, vliegen ze elkaar steeds in de haren.

  ACHTERGROND – Ex-minister Edward Belfort van Justitie en Politie, nu parlementariër van de Abop, vindt dat hem geen blaam treft toen hij als minister rechtshulpverzoeken van Nederland heeft afgewezen. Het ging om verzoeken om onderzoek te doen naar en informatie in te winnen over personen en om hen te horen in Suriname. Hiervoor zou een delegatie van het Nederlands Openbaar Ministerie (OM) naar Suriname komen. De rechtshulpverzoeken hadden te maken met grote partijen drugs die vanuit Suriname werden getransporteerd.
  Bron:
  Lees meer: ‘Niet ik, maar Bouterse besliste over rechtshulpverzoeken’ – DWTonline


  Maak melding

 9. Elkaar afmaken in dit soort maffia gedoe; biologische bestrijding is dat . Leuk om ernaar te kijken in films , maar ook in reality. Alleen moeten hun in de toekomst geen biologische wapens gebruiken. Heel prachtig 👍🏼 1 minderrrr…


  Maak melding

 10. Hij was vaker gewaarschuwd, het pad der misdaad niet op te gaan. Maar geldzucht, de wortel van alle kwaad, nam zijn hart in beslag. Hij dacht onschendbaar te zijn als dagoeboi van de paarse partij, in werkelijkheid een meedogenloze partij, olv een meedogenloze immoreel misdadig mens. opa en oma vinden het jammer, maar het is zijn eigen keuze geweest, hij wilde nooit luisteren, weet waar mee je begint. Zo ook de dong no mpp ndp paria’ s die nu alles voor over hebben om rijk te worden, want zo redeneren het gros, baas hebt neks gestudeerd, neks gewerkt, neks gedaan vo land en volk en kijk, hij en de zijnen zijn ook rijk geworden door machtsmisbruik, corrupte en stelen. Dan we ook gaan roven, stelen en aan drugsdoen zoals Dioa en Merika. Eeh zoals onze allergrootste lijder en baas, ddb.


  Maak melding

 11. In een schaakspel zijn de pionnen kannonenvoer waarna de lopers en de paarden offerstukken zijn om de koning te redden.
  Op het eind zal zelfs de koningin offers brengen dus first lady watch out.


  Maak melding

 12. Ik zie hier zoveel reacties, en inderdaad ongeacht het ras blijven we veroordelen. Hij werd gezien als een verdachtte waarom is hij niet aangehouden en in verzekering gesteld. Ik herhaal het waarom niet aangehouden en in verzekering gesteld. Een dag na de drugs vangst moest ons president opeens een overleg in Nickerie doen waar heel toevallig de verdachte ook woonachtig is. Doekhi rechterhand van de president wist niets van want hij was niet in Nickerie toen. Zo toevallig na de overleg is de verdachtte blijkbaar gevlucht of ontvoerd en vervolgens wordt er een lijk gevonden van de verdachtte waar verder geen bloedsporen waar te nemen is. Deze zaak zal weer op een doodlopende spoor belanden men was bang dat de verdachtte zijn mond zou opentrekken. Nogmaals we zijn te snel in veroordelen terwijl wij de waarheid niet kennen. Als de politie al aangeeft we kunnen niet tegen deze zware jongens dan ben je niet geschikt om je functie uit te voeren en moet je gewoon per direct aftreden als politie agent.


  Maak melding

 13. De hindustanen die al of niet gedwongen zich bezighouden met drugszaken, weten heus wel dat het een keer verkeerd kan aflopen. Dat is het risico dat ze nemen. Heb me laten vertellen dat als men zich eenmaal heeft ingelaten met de drugshandel, men er niet gemakkelijk of zelfs nooit meer afstand van kan nemen.
  Nitender Oemrawsingh is niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn die is vermoord omdat hij bezig was met de drugshandel. Over heel de wereld zijn velen hem al voorgegaan.


  Maak melding

 14. @Vliegende Hollander
  Wie wil nou de grootste criminele organisatie van NL in je keuken laten kijken. Dat doe je pas als je er zelf niet uitkomt en zeker weet dat deze criminelen niet jou werk komen frustreren, zogenaamd om hun eigen informatie en de identiteit van futuboys hier in Su te beschermen. Als een ding is waar NL zijn bek over moet houden is het DRUGS, hun grootste bron van inkomen!!


  Maak melding

 15. LACHWEKKEND,

  een onderzoeker die een VERDACHTE belastert,
  terwijl de man al vermoord is !

  De BENDE wil dit gehele internationale misdrijf in de
  schoenen schuiven van de vermoorde verdachte, terwijl
  er een gigantische van HOGER HAND beschermde drugsketen
  bestaat in het complete overheidsapparaat !

  PS : Het dringt niet tot de PAARSE onderzoekspionnen door
  dat het ZEER VERDACHT IS, DAT SRANAN, NIET EENS EEN
  RECHTS-HULPVERDRAG HEEFT MET GUYANA !!!

  BOVENDIEN is net in het openbaar, bekend gemaakt door
  ex-justitie-minister BELFORT, dat ALLEEN ONZE VOOR
  DRUGSHANDEL VEROORDEELDE PRESIDENT, DDB, BESLIST
  OVER BUITENLANDSE RECHTSHULPVERZOEKEN !!

  LEVE DA BAKBA-WINKRI RECHTSSTAAT SRANAN !


  Maak melding

 16. Hoe dom en gefrustreerd moet je wel niet zijn om te beweren dat de grootste bron van het Ned. Inkomen uit drugshandel verkregen wordt ? Nederland heeft zijn rijkdom nog steeds aan aardgas te danken. Nederland is geen failed state zoals Suriname is. Afgeven op en Nederland afzeiken is onderdeel van de Surinaamse negers


  Maak melding

 17. Oedit denkt zich in Nederland veilig schuil te kunnen houden, maar voor hoe lang!!!
  Vroeg of laat komt ie zich zelf wel tegen. Gerechtigheid vindt hier op aarde plaats. De tranen van de vele moeders die hun kinderen hebben zien afglijden naar de afgrond zullen ook over hem als een tsunami stortten.


  Maak melding

 18. @Jiyani
  Ik ben een wereld burger residerend in Suriname n Nederland. Straks ga je me nog vragen wlke nationaliteit ik heb…….in de hoop te kunnen scoren. Vraag het maar!


  Maak melding

 19. Tuurlijk Luciën ben je een wereldburger met wel de Nederlandse nationaliteit op zak! Zit je weer voor een jaar in Suriname? Dat heb je zelf een keer geschreven op deze site.
  Maar ondanks dat je beweert een wereldburger te zijn denk je in hokjes!


  Maak melding

 20. Deze Nitinder Oemrawsingh was de tweede spreker tijdens een recent gehouden VHP massameeting in Nickerie. De grote jongens van de VHP zijn allen drugskoningen. De VHP wordt dik gesteund door jongens die dik in de coca business zitten. Op alle gebieden ner mnt de landbouwproductie van Suriname af maar deze figuren worden alleen maar rijker.


  Maak melding

 21. Kortom: ik weet nog steeds niet wat contaminatie in bewijsvoering betekent. mijn professor zei altijd: als je iets niet begrijpt moet je aan één ding denken en dat os POLITIEK Dus een nieuwe Juridische of politieke term is geboren


  Maak melding

 22. De laatste woorden zijn nog lang niet gesproken in deze duistere kwestie rond deze grote crimineel. Ik heb me laten vertellen dat de partij drugs veel groter is geweest, ruim 4500 kg. In de container van Nintender vonden de autoriteiten maar 2300 kilo. De rest is achterover gedrukt bij het inladen van de container. Welke crimineel is ervandoor gegaan met de partij. Dit worden mokro-maffia taferelen.


  Maak melding

 23. @John
  Contaminatie wil zeggen dat het bewijsmateriaal door handelen van derden niet meer betrouwbaar is. Als iemand bv met zijn blote hand aan een moordwapen zit, of dingen verplaatst.


  Maak melding

 24. @Eco
  Dat verhaal van de Telegraaf was een afleidingsmanoeuvre om de aandacht van het veel grotere schandaal in bij Rotterdamse douane af te leiden. Dit doet Nederland altijd en Suriname is daarin voor hun een welkome slachtoffer omdat ze het verspreiden van die leugens aan de Surinamers zelf kunnen overlaten. Kijk maar hier op dit forum!


  Maak melding

 25. als suriname zo door gaat dan gaat inderdaad dat hele kakkerlakken nest opgeruimd worden. oompje usa gaat deze bende dan moeten aanpakken compleet met drones boven hun huis. Het is jammer dat suriname zo een zwakke bevolking heeft. men vind alles goed. zelfs wanneer men moet pinaren en kosten verdubbelen en salarissen gelijk blijven. het is heel erg jammer maar ook helaas waar. het land is nog niet volwassen. kritische burgers en intellectuelen zijn allang het land ontvlucht. wat over is gebleven is een profiterende massa dat snel rijk wil worden. hoe lang zal dat goed gaan.


  Maak melding

 26. WEET U WIE OOK GENOEMD WORDEN ???

  TOP-NDPERS staan openlijk in het Ned Strafdossier mbt

  Ballst-Nedam-bruggenbouw in Suriname ! Deze Paarse

  Toppers hebben voor miljoenen aan Bruggenbouw-tjoekoes

  ontvangen !

  Maaaarr, in de Bakba-Winkri-rechtsstaat SRANAN, zonder een
  soort FIOD en met een Corrupt REGIEM, gebeurt TOTAAL NIETS,
  met deze duidelijke info over de Criminelen, staatsboeven !

  PS : de ZESHONDERD MILJOEN USA-Dollars ten name van Sranan
  onderdanen op Zwitserse bankrekeningen, staan daar nog steeds
  onaangeroerd !
  Sranan-Justitie en politici zitten opgescheept met TEVEEL CORRUPTIE
  in het gehele OVERHEIDSAPPARAAT, WAARDOOR ZWARE CRIMINELEN
  NIET WORDEN AANGEPAKT !


  Maak melding

 27. Ach Srafu, er staan nog meer zaken in nog meer dossiers in Nederland. Heb je enig bewijs gezien? Nee dus! Nederland schrijft wel meer van dat soort verhalen.


  Maak melding

 28. Ach ach ach,

  Daarom beroept uw Paarse Baasje zich op geheime
  Nederlandse dossiers om onder zijn levenslange
  gevangenisstraf, uit te komen !

  Staan in DIE DOSSIERS dan wel bewezen feiten ???????

  De feiten in het Ballast Nedam strafdossier zijn door
  justitie als juist bevonden en zijn door de Onafhankelijke
  Nederlandse rechters als BEWIJS gehanteerd !

  PS : Nog wat feitjes, het IND-dossier van moordverdachte
  DDB, uw baasje, de Slachter van Fort Zeelandia, toont
  aan dat hij de Nederlandse Nationaliteit bezat ten tijde van de
  DECEMBER-MASSAMOORD !

  Geen enkele MACHTHEBBER/DICTATOR is zo GIGANTISCH DOM.
  om naast zijn bemoeienis bij eigen geheime dienst, tegelijkertijd
  in dienst te zijn van CIA en van de Ned.Inl.Dienst !

  Vandaar die geheime-DDB-rapporten in Nederland en in de USA !


  Maak melding

 29. Tsja, sommigen sluizen miljarden door naar de Kaaiman eilanden, anderen proberen duizenden kilo’s door te sluizen naar de Noordzee.
  Het tweede is gevaarlijker dan het eerste.
  Met die 4.500 kg kon men heel Suriname gelukkig en high maken voor enkele maanden. Iedereen zou z’n problemen vergeten en in een roes verkeren.


  Maak melding

 30. @Srafu
  Het feit alleen al, dat je de Nederlandse rechters onafhankelijk noemt geeft aan hoe dom en achterlijk je bent. Je hebt totaal geen idee waar je over praat, of het komt je maar net goed uit om het zo te stellen, zoals velen hier op dit forum. En voor de rest laat je natuurlijk weer je fantasie de vrije loop, dat mag! Het lijkt alsof jullie hier elke keer dat jukkie NDP of Bouterse schrijven, spontaan een orgasme krijgen. Get a life!


  Maak melding

 31. Ach ach ach,

  Uw PAARSE domheid eindigt helaas niet bij de grens van Sranan !

  Daarom VERWERPEN en ERKENNEN u en uw PAARSE
  HOOFDVERDACHTE BAAS, mbt DE MASSAMOORD-8-DECEMBER,
  OOK NIET DE ONAFHANKELIJKHEID VAN DE SURINAAMSE
  RECHTERLIJKE MACHT, ic DE KRIJGSRAAD !

  Raar maar waar,. toch !

  PS : DE RECHTSSTAAT SRANAN BLIJFT OVEREIND !
  SLUIT DE ANTI-SURINAAMSE-MOORDENAARS OP !!!


  Maak melding

 32. @ neppe Sranan helemaal boven:
  Je schrijft dat die man wat heeft kunnen bereiken zonder te roven. Are you sure, brada?
  Hij is in elk geval als een rover gestorven. Op een afgelegen en verlaten plek, on the run en ver van huis, met een kogel in zijn kop. Ja, brada, zo komen rovers aan hun einde.


  Maak melding

 33. Gelet op s’mans cv kan men vaststellen dat deze man dik in de coca handel zat. Dat die vandaag niet meer leeft is bijkomend risico van het vak.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.