Buju Banton 4 mei 2019 live in Suriname

0
Buju Banton 4 mei 2019 live in Suriname

PARAMARIBO, 19 jan – De bekende Jamaicaanse zanger Buju Banton komt weer naar Suriname. Purple Promotion haalt hem op zaterdag 4 mei 2019 voor een live show naar het André Kamperveen Stadion in Paramaribo. Dat maakte de organisatie vandaag bekend.

De 45-jarige Buju Banton, die voor het laatst in 2007 in Suriname was voor het verzorgen van een concert, werd vorige maand op 7 december vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis. Hij zat sinds december 2009 in de cel omdat hij zou hebben getracht 5 kilo cocaïne te kopen.

Buju Banton heeft in totaal vijf concerten in Suriname gegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.