Ook kleinere reisbureau’s uit Suriname op Vakantiebeurs Utrecht

12
Ook kleinere reisbureau's uit Suriname op Vakantiebeurs Utrecht
Edward Noordpool van Travel Suriname

UTRECHT, 19 jan – Behalve de bekende touroperators uit Suriname, waren er vorige week ook kleinere reisbureau’s op de Vakantiebeurs in Utrecht. Travel Suriname is zo’n onderneming, een gezinsonderneming van een Surinaamse man en Nederlandse vrouw.

In deze aflevering van de Radio- en Televisie-special over toerisme, neemt verslaggever Sam Jones op de Vakantiebeurs een kijkje bij stand van Travel Suriname.

Bekijk de reportage hieronder:


12 REACTIES

 1. Op elke reis flyer zouden ook plekken moeten worden aangegeven waar het gevaarlijk is. Vooral over de bruggen van het Saramaccakanaal, Stolkertsijver en voorbij Cola Kreek. Ook bij vermelden welke bevolkingsgroepen het meest huizen in Santo Boma.


  Maak melding

 2. – Goed bestuur in het land,
  – een geordende samenleving/ mij,
  – goed werkende website, folders, juiste informatie
  – transport, logistiek, vanaf de luchthaven naar de plaats van bestemming, voorzieningen, EHBO, veiligheid, bewakingspersoneel.
  – schoon land/stad, plaatsen, accommodatie met allerlei voorzieningen elektriciteit, internet, zwembad ,
  – klantvriendelijkheid/ de klant/e is koning/in, goede vakantie accomodatie,
  -goed opgeleide, verzorgde en geklede deskundige gidsen m/v met ervaring over de natuur, flora, fauna, milieu, cultuur, zeden en gewoonten, tradities, wat mag en wat mag niet, die hun vreemde talen spreken naast de Nederlandse taal, goede voeding, goed vermaakt, enz.
  – inentingen, BOG, voorzorgsmaatregelen als je naar de tropen gaat, oerwoud in gaat.
  – hoe om te gaan met afval en plastic,
  – de ticketprijs en wat komt daar boven op dat moet worden betaal moet goed gespecificeerd zijn, kn, totale kn, exclusief en inclusief.

  Als dit soor zaken horen in plaats te zijn.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 3. Kletspraat. Kwaliteit is niet te vinden in Suriname.Restaurant die zeer onhygienisch zijn. Voedselvergiftiging. Geef informatie over de misdaad, veiligheid.Gezondheidszorg.
  Indianen en apen zie je veel in onze binnen stad. Hij probeert het wiel uit te vinden. Is er al heer Noordpool. Hoe vaak zijn blanken Nederlanders al ten prooi gevallen aan criminelen in Suriname.
  Pleur maar op Noordpool. Ga op de Noordpool zitten.


  Maak melding

 4. Worden jullie niet moe? Stelletje ongeletterde RASCISTISCHE azijnpissers ? En jullie houden zogenaamd zoveel van je land?
  Kritisch zijn mag, is zelf noodzakelijk en kan opbouwend zijn. Maar dit ongenuanceerde, respectloze gezwets naar mensen die niets te maken hebben met jullie onvree? Zijn jullie zelf zo geweldig dan?
  Wellicht ben ik nu dan ook een NDP-er of paars iemand?
  Wat gaan jullie mij nu toewensen?
  Stelletje zielepoten met je achterlijke “Nicknames” .
  En @Boeboe bit Sjorie, als je voor een dubbeltje op de eersterang wil zitten, zul je NERGENS kwaliteit vinden. In elk land tref je situaties aan zoals jij die beschrijft dus stop met je valse schaamte en het daaruit voortvloeiend hautain gedrag.
  Als je kwaliteit kent, vind je ook kwaliteit, waar je ook bent. @NDP bespotter, toon een reis flyer van welk land dan ook, die op een vakantie beurs staat met de door jou aangegeven aandachtspunten.
  @NDP bespotter lijkt merkwaardig goed op de hoogte te zijn van de statistieken over Santi Boma. Was het goed toeven daar in jouw tijd?
  @Passant, ik begrijp dat een deskundige in jou schuilt. Nu alleen nog zelf fatsoenlijk leren schrijven en je kunt zo het heft in handen nemen. Met lui als jullie zou Suriname groot en geweldig worden? Het Utopia!


  Maak melding

 5. Olga je hebt gelijk met deze zielepoten. Die man is bezig te ondernemen om hem en Suriname zo af te kraken. Ik wens Noordpool en gezin alle succes en geluk toe om verder te slagen in zijn opzet’ positieve energie dat is belangrijk.


  Maak melding

 6. Ik heb een groot netwerk en diverse netwek, jong – oud als het om werk gaat.

  Op deze website schrijf ik op deze wijze en als soms woorden of tijden niet kloppen zal me een worst wezen of onsamen hangende teksten. Drukte en geld verdienen. Ik ga zo meteen naar de gym op deze vroege zondagochtend.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname


  Maak melding

 7. @Olga
  Kruip maar weer onder de steen waar jij vandaan komt. Struisvogels steken ook hun kop in het zand.
  Het is een bekend fenomeen dat toeristen niet veilig zijn hier in ons land. Ik woon hier, zie ook veel om mij heen gebeuren. Ook worden toeristen uitgebuit. De waarheid is hard om aan te horen, Maar zoals wij weldenkende mensen weten is het geen zuivere koffie hier in ons landje. Ik steek mijn kop niet in het zand. De media slaapt ook niet. Dus Olga kruip maar weer lekker onder je steen en droom lekker verder. Was je ook serieus begaan met de toeristen die gemotiveerd worden om ons landje te komen bezoeken, wees dan eerlijk en vertel ook wat de risico’s zijn. Maak het niet mooier dan het is. Na so a de.Kring takie na krieng libie.


  Maak melding

 8. Slimmer commentaar om een beetje zinvol te kunnen “sparren” , had ik ook niet verwacht.
  Goed en begrijpend lezen is ook al een hele opgave blijkt nu. Jammer!
  Als mijn leven en dat van de mijnen met alles wat je daaronder kunt vatten, komt door onder een steen te leven, nou….dan teken ik daarvoor 😇😇. Ben een gelukkig mens mét oog voor de realiteit en ook voor mijn medemens!!
  Ik gun jullie allen dat.
  Flyers zullen nooit een land verbeteren. Wij allen wel.
  Maar zolang je jezelf boven de ander stelt, alleen negativiteit uitspuugt zonder te zien dat negativiteit bij gratie van positiviteit bestaat, dan zal het een lastig verhaal blijven.
  Verzuurd en negatief hoop ik nooit te worden. @Boodoo zoals je het zegt; POSITIEVE energie en dán heb je het recht het woord “God” te gebruiken.


  Maak melding

 9. Indien men vindt dat een land onveilig is om daar vakantie te gaan vieren, dan zal dat land vermeden worden. Na een verblijf van 3 maanden in Suriname 10 jaar geleden, heb ik besloten dat land te vermijden. Te beginnen met de onvriendelijkheid op de luchthaven, bij Burger Zaken idem dito, personeel van winkels die onbeschoft zijn, tot 2x meegemaakt dat er SRD 10 te weinig werd teruggegeven dus klanten willen oplichten, Paramaribo is een smerige stad, keiharde muziek in de bussen, geen verkeersfatsoen, de markt was een stinkhol (hopelijk is dat verbeterd), viezigheid overal. Surinamers gooien alles maar op straat of in sloten. Petflessen kwam je overal tegen
  Was 1 week in Paramaribo. Blij dat ik weer terug kon naar district Wanica.
  Lege kavels met torenhoge onkruid vol met onkruid die een gevaar zijn voor de omgeving.
  Suriname is een prachtig land met al haar rivieren, flora en fauna. Met de mentaliteit van de Surinamers is het treurig gesteld. Dat is heel erg jammer.
  Dus Olga, je mag mij veroordelen omdat ik niet echt positief kan zijn over Suriname, maar dat zijn wel mijn ervaringen.


  Maak melding

 10. Olga 20 januari 2019 at 00:48
  Worden jullie niet moe? Stelletje ongeletterde RASCISTISCHE azijnpissers ? En jullie houden zogenaamd zoveel van je land? Zeg dat aan ddb en roversbende, die land en volk verderven.

  Kritisch zijn mag, is zelf noodzakelijk en kan opbouwend zijn. Maar dit ongenuanceerde, respectloze gezwets naar mensen die niets te maken hebben met jullie onvree? Zijn jullie zelf zo geweldig dan?
  Wellicht ben ik nu dan ook een NDP-er of paars iemand? Uuh ben je besmet met het paarse virus?

  Wat gaan jullie mij nu toewensen? Neks no fout.

  Stelletje zielepoten met je achterlijke “Nicknames” . is je ware naam echt Olga of Olgat
  En @Boeboe bit Sjorie, als je voor een dubbeltje op de eersterang wil zitten, zul je NERGENS kwaliteit vinden. In elk land tref je situaties aan zoals jij die beschrijft dus stop met je valse schaamte en het daaruit voortvloeiend hautain gedrag.
  Als je kwaliteit kent, vind je ook kwaliteit, waar je ook bent. @NDP bespotter, toon een reis flyer van welk land dan ook, die op een vakantie beurs staat met de door jou aangegeven aandachtspunten. Yep in Zimbabwe.
  @NDP bespotter lijkt merkwaardig goed op de hoogte te zijn van de statistieken over Santi Boma. Was het goed toeven daar in jouw tijd? Heb heel wat laten opsluiten.
  @Passant, ik begrijp dat een deskundige in jou schuilt. Nu alleen nog zelf fatsoenlijk leren schrijven en je kunt zo het heft in handen nemen. Met lui als jullie zou Suriname groot en geweldig worden? Het Utopia! Zeg dat aan ddb en criminele corrupte roversbende waar moordenaars, drugsbazen en bankrovers het voor het zeggen hebben, dankzij paarse idiote ndp paria’ s.


  Maak melding

 11. Boodoo 20 januari 2019 at 01:40
  Olga je hebt gelijk met deze zielepoten. Die man is bezig te ondernemen om hem en Suriname zo af te kraken. Ik wens Noordpool en gezin alle succes en geluk toe om verder te slagen in zijn opzet’ positieve energie dat is belangrijk.

  Afgelopen jaar meer dan 900 bedrijven gesloten.


  Maak melding

 12. Ik ben al 31 keren gegaan naar Suriname maar meer op werk bezoek en geen vakantie .

  Voor de 32 keer ga binnen 3 maanden mijn ticket word betaald door een Hindustanse Reisburo om dat ik kozijnen voor ze heb geschilderd .

  Het woord een heel lange voor bereiding naar mei 2020 liever te vroeg beginnen dan te laat .

  Bevolking groepen in Suriname mijn ondersteuning krijgen jullie ook in geld .

  Ook goed opletten naar de veiligheid van alle Oppositie leiders ook met eten .

  Veel sterke en gezondheid naar 2020


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.