Dit is de man die zijn schoonmoeder in Suriname doodschoot; opsporing verzocht!

52
Dit is de man die zijn schoonmoeder in Suriname doodschoot; opsporing verzocht!
De vuurwapengevaarlijke verdachte Geofrey Awana alias 'Bobbie'

PARAMARIBO, 19 jan – De politie in Suriname heeft een opsporingsbericht verspreidt voor de aanhouding van de vuurwapengevaarlijke verdachte Geofrey Awana alias ‘Bobbie’. Volgens eerdere berichten heeft deze man zijn schoonmoeder op 12 januari in Suriname doodgeschoten en is daarna gevlucht.

Geofrey Awana alias ‘Bobbie’ leefde samen met een dochter van het slachtoffer en andere schoonfamilie op hetzelfde adres. Op zaterdagmorgen 12 januari verscheen de verdachte gewapend met een jachtgeweer op het woonadres van zijn vrouw en schoonfamilie en schoot op het huis en daarna gericht op zijn 51-jarige schoonmoeder (foto onder), aldus het Korps Politie Suriname.

De 51-jarige mevrouw Yvonne Ronowidjojo (RIP)/Foto via Facebook

Awana vluchtte daarna het bos in en wordt sindsdien gezocht door de politie. De politie heeft zijn foto vrij gegeven en roept de samenleving op uit te kijken naar deze man, die ervan wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan moord c.q. doodslag. Daarbij geeft de politie aan dat de man vuurwapengevaarlijk is!

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Regio Recherche Midden van het Korps Politie Suriname op het telefoonnummer 582200, de Command Center voorheen de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost. Zie ook het opsporingsbericht.


52 REACTIES

 1. Het is maar een gewone ruzie in huiselijk sfeer waar een dode viel.Bobbie komt ook in aanmerking voor amnestie gezien het binnen het gezin is gebeurd.En alle anderen die moorden moeten amnestie krijgen.Zo hoort het in een bakoeba republiek.


  Maak melding

 2. Wat een respectloze reactie van het kankergezwel Blaka boi. Zoals altijd met de zwarten is het enige wat bij hen telt seks en geweld. Stuk bedorven vlees.


  Maak melding

 3. Dus geen hindustaanse schoonzoon die zijn hindustaanse schoonmoeder heeft vermoord.
  Een reageerder suggereerde dat van wel door te schrijven over Lalbahadoer die de moeder van zijn vriendin had vermoord.
  Lalbahadoer werd door de moeder van zijn vriendin niet goed genoeg bevonden om mrt haar dochter te trouwen. Dat was de reden dat hij haar vermoordde. Natuurlijk is geen enkel reden om tot moord over te gaan goed te praten.
  Treurig dat deze vrouw het leven is ontnomen.


  Maak melding

 4. Forumleden/Reaguurders, Odi odi.

  Dit is de (duivelse) man die zijn schoonmoeder in Suriname doodschoot; opsporing verzocht!

  En dan ga ik even terug op het vorige artikel hierover van (13 januari 2019).
  Politie Suriname zoekt Gioveri A. alias Bobby (26) die zijn schoonmoeder doodschoot

  En mijn reactie hierover is nog steeds te lezen.
  Fer.E 14 januari 2019 at 09:09
  Forumleden/Reaguurders, Odi odi op deze maandag en ook een prettige week.

  Politie Suriname zoekt Gioveri A. alias Bobby (26) die zijn schoonmoeder doodschoot
  KPS afd. Opsporing & Gezocht. Waarom is er geen foto en volledige personalia van de verdachte vermeld?
  Hoe ziet deze verdachte eruit?
  Maar wel een foto van het slachtoffer.

  Mevrouw Yvonne Ronowidjojo, R.I.P.
  Sterkte aan de nabestaanden.

  En personen die ook hebben gereageerd dachten dat de (dader) van Javaanse afkomst zou zijn.
  Maar ik hoop dat deze (zwarte) duivel heel snel zal worden opgespoord en ook zal worden aangehouden.


  Maak melding

 5. Inderdaad Jiyani meerderen wisten 100% zeker dat de moord in de Hindoestaanse gemeenschap plaats gevonden had vooral omdat de moord in het district Wanica plaatsvind. Nu blijkt dat de dader een zwarte is lees je al die hatelijke en discrimenerende reacties van de zwarte racisten niet. Want nu staan ze met de bek vol tanden mmp kaolo ddng!


  Maak melding

 6. Tot tien jaar cel voor Haagse eerwraakmoord
  DEN HAAG (ANP) – De rechtbank in Den Haag heeft gisteren vijf mensen veroordeeld in verband met de moord op Johnny Ramdas (39) uit Den Haag. De verdachten kregen gevangenisstraffen van vier tot tien jaar opgelegd. Het slachtoffer was op 3 februari het doelwit van de op eerwraak beluste hindoestaanse familie.
  Ramdas moest sterven om de familie-eer te redden die was geschonden door zijn geheime, met hindoerituelen omgeven huwelijk met een 23-jarig hindoestaans nichtje. De rechtbank achtte bewezen dat de vader, de moeder, twee tantes, twee ooms en de broer van het nichtje op de bewuste avond met voorbedachte rade naar Johnny”s huis aan de Meppelweg waren gegaan.


  Maak melding

 7. @santo boma,

  Door de reactie die je hebt geplaatst laat je overduidelijk merken dat je niet in staat ben te dealen met het feit dat niet een hindustaan de moordenaar is.
  Maar zoals blijkt gebeuren moorden in familie verband ook onder de niet hindustanen.
  Wees een flinke kerel of meid en incasseer!


  Maak melding

 8. Ray ik heb de laatste tijd meer foto’s van hindoestaanse coke dealers gezien. Maar ga zo door gaat goede kant op met jou volgend jaar ga jij vast ndp stemmen.


  Maak melding

 9. Dochterlief wilde niet luisteren naar mama om deze paarse nozem los te laten. Hoe meer mama haar waarschuwde des te wilder werd zei. Maar ma hij is altijd lief in bed. Hij heeft een grote en dikke laar. Mama nooit lobi a boi disie en bleef hameren dat een dikke lange lul niet alles is. Eenmaal ontnuchterd a sma jagi a bigi bana loser boi. A mang tek wrtaak tapoe mama, a laffe paarse dagoe. Hij is ook aanhanger van ddb, de moordenaar en mama ooktoe beng tege ndper’ s, nietsnutters die alles gratis willen, gratis bami, telo, pitjil, herheri, maar nooit een cent bijdragen in de huishouding. Zie hier haar dank door deze misdadige ndper. Zo ook ddb en duivelse trawanten, oerdomme dwaze ndper’ s stem tweemaal, dan baas en co e kirie deng egi dong no mpp aanhangers dat deng viering alla dee in deng zakka.


  Maak melding

 10. @ Jiyani,

  Je bent gewoon een wolf in schaapskleren die hier bij elk onderwerp op de racistische toer gaat.
  Ga toch koken meid, zouden ze in Rotterdam tegen je zeggen ipv dat gezwets over rassen.

  Staat er in je paspoort Hindostaan of gewoon Nederlander/Surinamer?


  Maak melding

 11. waarom de hindoestanen verdacht worden van wreedheden os historisch bewezen. niet alleen Lal bahadoer is tekeer gegaan, mar ook vele anderen. Dit is een van de vele gevallen die ik in de archieven heb gevonden. sorry voor het oud Nederlands want dit stuk is origineel

  23-5-1882
  Wij hebben dikwijls gelegenheid gehad er op te wijzen aan welke gruwelen koelies zich tegenover vrouwen en kinderen schuldig maken. Op plantage Resolutie heeft eenige dagen geleden weér een feit plaats gehad, dat in wreedheid voor geen van de vorige behoeft onder te doen. Een koelie heeft een kind van 2 1 / 2 jaar met een tjap (schop) het hoofd van -den romp gescheiden ; naar wij vernemen — we staan echter niet voor de juistheid hiervan in— moet die koelie verklaard hebben dat hij sterke neiging gevoelde om iemand te vermoorden, en dat hij toen het bewuste kind dat het eerst onder zijn bereik was, heeft vermoord. Op dit oogenblik bevindt zich in handen der justitie een koelie die eenigen tijd geleden op plantage. Waterloo een zeer jong kind — ziju eigen kind — in de pontentrens wierp om het te verdrinken en daarna kalm voortwandelde. Het is aan een gelukkig toeval te wijten dat er iemand in de nabijheid was, die het kind nog levend eruit heeft uilgehaald. Het laatste feit is zeker niet met den dood strafbaar; of legen het eerslgemelde feit de doodstraf bedreigd is hangt af van omstandigheden waarmede wij niet bekend zijn. Wij hopen van niet, niet uit medelijden met den oumeuselt die zich aan tiie misdaad heeft schuldig gemaakt en die ruimschoots den dood verdient, ook indien er peen premeditatie aanwezig was , f) maar -.-om ni.il een geval meer te hebben , dat de wet en het recht aan de openbare bespolling worden prijsgegeven. Het tegenwoordig Bestuur laat geen doodvonnis ten uitvoer leggen, de Gouverneur geeft quand-mème gratie van de doodstraf. Dat tengevolge van deze wijze van handelen gruwelen als bovenvermeld toenemen, wij hebben het reeds vroeger aangetoond, en de Gouverneur schijnt maar niet in te zien dat het altijd en in elk geval verleenen van kwijtschelding van een bij de wet bedreigde straf een even verantwoordelijke handeling is als het weigeren vau een verzoek om gralie van de doodstraf. Zeer ten onrechte is de Gouverneur van meening, dat het algemeen belang, de algemeene veiligheid , de publieke moraliteit, de eerbied voor de wet en voor de rechterlijke macht minder gemoeid zijn, waar bij gratie verleent van de doodstraf, dan waar hij een verzoek om gratie afwijst Bij de discussies


  Maak melding

 12. @Sam,

  Jij behoort ook tot de club van losers die niet hoe om te gaan nu blijkt dat een niet hindustaan de moordenaar is. Op kroesharigen die altijd fitten op de gratwiri’s ben je muisstil!
  Je laat je kennen precies zoals santo boma en redskin dat hebben gedaan.
  Kruip onder een grote steen misbaksel!

  Wie is de racist, jij of ik.


  Maak melding

 13. In zo’n multiculturele land en dan zoveel onderlingen haat..
  Is toch triest!
  Mensen als jullie moet ik in het echt tegenkomen ik zou feest vieren op jullie. Alleen mislukkelingen geven zulke misselijk makend opmerkingen.

  Rust in vrede mevrouw.


  Maak melding

 14. @Redskin
  Je bedoeld je hebt foto’s van doodgeschoten personen gezien die hun zijde van het verhaal niet kunnen vertellen?Personen van wie je niet eens weet of ze schuldig of onschuldig zijn.Je weet niet eens waarvoor ze beschuldigd worden en door wie! Denk je dat sluipmooordenaars ,rechter zijn?!
  Zie je neefje hier op de foto,die krijgt nog de kans om zijn lulverhaal aan de rechter te vertellen als hij ooit door de geweldige undercover police van Suriname gevangen genomen wordt.Anderen zijn niet zo gelukkig.Ze zijn vermoord aan de hand van moordenaars!


  Maak melding

 15. @Santa Boma d nikkers die zich misdragen en niets anders doen dan moorden en roven en verkrachten mogen ze allemaal uitgerookt worden. Jammer dat de Hollanders jouw vader over het hoofd zagen want ik denk dat jouw vader (ik ga ervan uit dat jouw moeder haar benen maar bij een man spreidde) dezelfde bezigheden heeft. Vuile vieze smerige aap !


  Maak melding

 16. Negers Koelie Chinesie allemaal mensen allemaal bijnaam. De onverdraagzaamheid heerst in het land van dictatuur onder hun moordend regime. God vergeeft behalve hen die onvergeefelijk zijn. Een ieder krijgt zijn gepaste straf. Amen


  Maak melding

 17. Mensen mensen toch, er is hier een dame vermoord door haar ( schoonzoon )(spreekt)( Klootzak. )
  En jullie hebben het over racisme, het maakt toch geen ene flikker uit of de dader glad of kroeshaar heeft ! Een ding weet ik zeker, die klojo denkt dat een vrouw zijn persoonlijk bezit is. zoals vele kondréman van mij denkt in Su. Deze saka saka moet heel blij zijn dat de slachtoffer niet mijn zus is,
  anders zou de anatoom pathaloog heel veel problemen hebben om hem te indentificeren.
  Het feit dat deze klojo een dame doodschiet wil zeggen dat hij een lafbek is, een vrouw moet je liefhebben : tenslotte is het een vrouw die je op aarde heeft gezet ! Of is deze lafbek uit een boom gevallen ??? Nogmaals mpp, wees blij dat de slacht offer niet mijn familie is, anders zou je het heel bezuren lafbek !! Mensen houden jullie eens op met dat racistische gedoe, door dat is het land helemaal naar de klootte. En de meeste Sranan mang nemen Stef Blok kwalijk wat hij over ons denkt,wel die man heeft groot gelijk.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 18. Ik hoop dat de Javaanse familie een voorbeeld neemt aan de wraak van de Hindoestaanse familie uit Den Haag en het bos waar de laffe zwarte bloedhond zich schuilhoudt, uitrookt.


  Maak melding

 19. @ Jiyjani,
  Houd je rustig !! Libie deng law-mang !!
  Nu komt de aap uit de mouw,al die racisten in Suriname, helemaal in Nederland ook !!
  Vroeger had je dit soort zaken niet in zo een erge vormin Suriname(Paramaribo ) !!
  Vanaf de Boslandbewoners naar de stad en omgeving zijn getrokken is het Sodom en Gomora !!
  Gezamelijk zaten Creolen,Libanezen,Hindostanen, Chinezen allemaal in de klas en kregen we
  onderwijzers van div.etnische leerkrachten !! Het was o.k.
  Tek-wan-fatoe tap-deng!!


  Maak melding

 20. @A- No-Mie,

  Het is echt treurig gesteld met de mentaliteit van creolen/marron, de goede onder hen buiten beschouwing gelaten.
  Those people are so narrow minded! Hun hersenkwab is in een bepaalde fase van ontwikkeling blijven stilstaan.


  Maak melding

 21. Vader en moeders blijf praten tot jullie kinderen. Weet met wie ze aanpappen of probeer hierachter te komen.Als deze vrouw vooraf had geweten wat zij in haar huis had gehaald en met wie haar dochter bezig was, was zij misschien nog in leven. Het staat op niemand zijn voorhoofd geschreven. Familiaire achtergronden zijn zeer belangrijk. Als je de foto van deze Bos aap zo bekijk zit er niets aantrekkelijks aan. Geen uitstraling van een fatsoenlijk mens.
  Sorry hoor. Wat mij betreft mogen ze hem levend lynchen. Laten de toeristen maar wegblijven.
  Fam sterkte
  Vrouw R.I.P.


  Maak melding

 22. Yu kan sjie son suma no habi lespeki gi neks. Taki soso don don sani. Terwijl wan sma dede.
  Son suma echt no abi sjeng. Fa yu kweki yu tjien nanga denki disi, a trong sem kande moro erger.

  Luku fa suma kweki tjien na tra kondre, den kweki tjien fu kiri makandra.

  Mi tan Sranan moro 20 yari, mi sjie a no alla sma libi bun anga makandra. Furu suma feti fu moni tori of dyari tori of relatie sani, mi no sjie feti ete fu tra volk of feti om bribi. Tra kondre habi sani dati.

  Ma toch wiensi furu fokop, Sranan na mi kondre now.


  Maak melding

 23. Goede genade, wat rasicstische reacties. Maar wel boos worden als Suriname een “failed state” wordt genoemd omdat het samenleven van verschillende culturen niet geslaagd zou zijn…. Jullie reacties beaamen het echter.

  Ik hoop dat de dader gauw opgepakt zal worden want zo iemand hoort niet in de samenleving thuis…ongeacht zijn etniciteit.


  Maak melding

 24. Breaking news: Alias Bobby is Lucien, Makka en Simmy. Je hoort dit figuur niet meer. Why, hij is ondergedoken, die nee- ger! Hij is pas een racist en niet Jyani, zoals treurpiet Sam dat beweerd.


  Maak melding

 25. Pffff ik begin echt een beetje moe te worden dat vrijwel elke discussie op waterkant een scheldkanonnade wordt, gebaseerd op etnische gronden. Zo is het echt niet leuk meer. Neger dit , koelie dat , jampanesie zo , hou toch in vredesnaam op met deze primitieve reacties.


  Maak melding

 26. Man verwondt ex-vriendin en bijt vriend

  20 Jan, 00:56

  Widjaikumar B. (32) is door de politie in verzekering gesteld. Hij heeft zijn 23-jarige ex-vriendin verwond met een scherp voorwerp en haar vriend gebeten. Beiden moesten medisch worden behandeld. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld door de politie van Santo Boma voor zware mishandeling.

  Tijdens een surveillance trof de politie een voertuig aan in de Mopentiboweg dat langs de weg geparkeerd waarbij een portier openstond en een gevaar vormde voor het overige verkeer. De wetsdienaren stopten om de bestuurder aan te spreken en zagen daarbij een vrouw in het voertuig zitten met een verwonding in haar linker handpalm. Onderzoek wees uit dat kort voordat de politie ter plaatse verscheen er een vechtpartij was uitgebroken tussen de vrouw, haar ex-vriend en haar huidige vriend.

  De vrouw was thuis bij Widjaikumar B. gegaan om hun tweejarige zoon voor hem te brengen. Zij was in gezelschap van haar huidige vriend. Dat viel niet in goede aarde bij Widjaikumar B. waardoor een woordenwisseling ontstond. Op een gegeven moment moet de ex-vriend een scherp voorwerp tevoorschijn hebben gehaald waarmee hij de vrouw een verwonding toebracht. Haar vriend schoot haar te hulp en geraakte in een worsteling met Widjaikumar B. Tijdens die worsteling werd haar vriend door de man in zijn zij gebeden en wel zodanig dat hij medisch behandeld moest worden.


  Maak melding

 27. Home»Redactie»Politiebericht ~ Man uit Nederland vermoordt vrouw tijdens hun vakantie in Suriname
  Politiebericht ~ Man uit Nederland vermoordt vrouw tijdens hun vakantie in Suriname
  By FamilieNieuws.com on 3 januari 2019
  Redactie
  Suriname ~ Man wurgt partner tijdens ruzie. De 43-jarige Gaitrie Jagroep is op donderdag 3 januari bij een ruzie met haar partner komen te overlijden.Verder dat zij gedurende hun vakantie periode constant ruzie kregen. In de morgen van 3 januari was dit weer het geval. Volgens de verdachte Mohamed bevonden hij en zijn partner zich in de keuken en op een bepaald moment greep de vrouw naar een kapmes waarmee zij hem te lijf wilde gaan.Het kapmes is aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.


  Maak melding

 28. Jiyani 19 januari 2019 at 14:39
  @Sam,

  Jij behoort ook tot de club van losers die niet hoe om te gaan nu blijkt dat een niet hindustaan de moordenaar is. Op kroesharigen die altijd fitten op de gratwiri’s ben je muisstil!
  Je laat je kennen precies zoals santo boma en redskin dat hebben gedaan.
  Kruip onder een grote steen misbaksel!

  Wie is de racist, jij of ik.”

  Ik heb begrepen dat je op het forum van Waterkant.Net ook alles reduceerde tot wij (Hindostanen versus zij de creolen.
  Dus over racist en loosers gesproken; ze zitten beiden in jou vertegenwoordig.

  Heb je mij eerder een bijdrage van mij gelezen gebaseerd op ras of geloof??

  Dacht het niet!
  Kroesharig ben ik ook niet maar dat terzijde 🙂


  Maak melding

 29. Men vindt het nodig om berichten van moord doof hindustanen bij dit bericht te plaatsen.
  Als jullie maar niet willen begrijpen dat ik duidelijk heb geschreven dat niet alleen hindustanen in familie verband moorden plegen, lees dan maar het volgend bericht uit de Ware Tijd.

  Tigri’ Kuku verdacht van martelmoord
  20/01/2019 07:07
  De bekende MMA-vechtsporter Victor ‘Tigri’ Kuku.
  De bekende MMA-vechtsporter Victor ‘Tigri’ Kuku.
  AMSTERDAM – Eén van de twee mannen die zijn opgepakt voor betrokkenheid bij de martelmoord op Esther Paul uit Almere, in april 2017, is de bekende MMA-vechtsporter Victor ‘Tigri’ Kuku. Dat bevestigen bronnen rond het onderzoek aan de De Telegraaf.

  Kuku is de schoonzoon van de tweede verdachte Mike J., een beveiliger uit Almere. Het huis waar Esther Paul (43) in de periode vóór haar dood verbleef was eigendom van Mike J. Ze zat “ondergedoken”, appte ze op 24 april 2017 aan een vriendin, en was doodsbang, zo blijkt uit deWhatsapp-berichten die De Telegraaf heeft ingezien. “Ik heb veel gezeik met Frank. Het gaat van kwaad tot erger.” Frank G. was haar ex, één van de oprichters van No Surrender en hoofdverdachte in de Colorado-zaak, de grootste hennepzaak van Nederland. Hij werd veroordeeld tot vier jaar cel.

  Het zwaar toegetakelde lichaam van Esther Paul werd op 30 april 2017, zes dagen na de appjes, gevonden in het Veluwemeer bij Biddinghuizen. Wat de rol is van Mike J. en Victor Kuku bij de moord op Esther Paul, is nog onduidelijk. Het Openbaar Ministerie wil niets zeggen over het onderzoek omdat de verdachten in volledige beperkingen zitten. Mike J. is een bekende in het criminele circuit. Hij trad onder meer op als beveiliger van de in 2004 geliquideerde vastgoedgigant Willem Endstra. De Amsterdamse advocaat Jan-Hein Kuijpers en zijn kantoorgenoot staan de verdachten bij. Ze willen vanwege de beperkingen niets zeggen. “Ik ben er verbolgen over dat de namen nu op straat liggen”, aldus Kuijpers.

  De broer van Esther, die anoniem wil blijven, bevestigde de angst die ze vlak vóór haar dood had. “Esther wist dat ze zou worden vermoord”, vertelt hij. De broer is ervan overtuigd dat haar ex Frank G. achter de moord zit. In december 2016 vond een overval plaats op een woning in Almere. Het slachtoffer: de 78-jarige moeder van Frank G. De bejaarde vrouw raakte flink gewond. Esther zou twee mannen van No Surrender hebben getipt over zeshonderdduizend euro die Frank G. bij zijn moeder zou hebben verstopt. Als vergelding voor de roof, zo vermoedt de recherche, zou Frank G. zijn ex-vriendin hebben gemarteld en vermoord.


  Maak melding

 30. @Sam,

  Dan heb je dat dus duidelijk verkeerd begrepen. Over het geloof wil ik niet in discussie gaan. Er zijn een paar hindustanen op deze nieuwssite die uitvoerig uitwijden over het Hinduïsme, ik ga daar niet op in. Ik hekel mensen die vinden dat het geloof dat zij belijden het beste geloof is.

  Maar als er leugens worden verteld over het Hinduïsme, dan zal ik het weerspreken.
  En dat is meer dan vaak gebeurd op het forum, met name door creolen. Ook op deze site trouwens.
  Op het forum zijn hindustanen voor alles wat maar vies en vuil is uitgescholden.
  Alles wat Indiërs fout doen in India wordt geprojecteerd op hindustanen uit Suriname.
  Daar ben ik tegen in gegaan zowel op het forum als hier.
  Creolen zijn zeer racistisch jegens hindustanen. Deze mensen staan altijd klaar om met het vingertje te wijzen naar hindustanen wanneer zij de fout ingaan.
  Ook bij dit bericht hetzelfde patroon.
  Maar jij hebt je oordeel over mij geveld, ik ook over jou.


  Maak melding

 31. Zijn dit mijn landgenoten?

  Die ipv condoleren ..discriminieren uitschelden anderen zwart maken?

  Die op geen enkele wijze rekening houden met de famleden die hun moeder zijn kwijtgeraakt.

  Jullie moeten je schamen…alles voor jullie is een fatoe!
  Jullie genieten vh lijden van een ander,en lachen daar gewoon om….zijn jullie zo gevoelloos dat men niet begrijpt dat dit best raar genoemd mag worden.

  Ik wijd dit aan gebrek van een stel ongeschoolden die waarschijnlijk niet werken,de lagere school niet hebben doorlopen geen moer betekenen in de maatschappij

  Als je niets positiefs hebt te vermelden …val een ander dan niet aan wiens leven is kapot gemaakt.
  What comes around goes around!

  Karma is a bitch…doe iets nuttigs met je leven,ga werk zoeken een cursus volgen etc
  Want wat men schrijft op deze site is een teken hoe suriname zich weerspiegeld naar de wereld toe.

  Uit schaamte heb ik niet alles gelezen hier want,dit is zo f…nutteloos!

  Vragen waarom suriname geen stap vooruit komt ….zijn door dit soort negatief ingestelde personen.

  Ik kots op jullie!!!


  Maak melding

 32. Hierbij wil de famleden van mevr yvonne condoleren met hun verlies …

  Het is vreselijk wat dr gebeurd is en keur het abs af,wat bovenstaande negativelingen hier geschreven hebben.

  Ik schaam.me diep dat dit mijn landgenoten zijn!


  Maak melding

 33. Koelie nanga blakamang oe tappoe nanga ding kossie kossie tap a site. Alla toe groep habie botro top ding Ede. Rode na awana .Tamara a Kang de wanga koelie of wang blakamang die Kiri wang libisma. Awana moe kies strafoe die Sa adoe. A Libi lik wang pisie strond dus pot ien santaboma. Kroetoebakra moe Strafing. R.I.P. mevrouw Yvonne sterkte aan de familie.


  Maak melding

 34. O mijn God, hoe diep met je gezakt zijn om met historische feiten een standpunt te onderbouwen ? Zo komt ene lapzwendelaar Johnny met een artikel over een moordpartij uit 1882 om de wreedheden onder Hindoestanen aan te tonen. Welnu, vorige week na de verkiezingen in Congo zijn bij onlusten tussen zwarten onderling ruim 1000 mensen vermoord. Vrouwen werden verkracht en voor vuil achtergelaten, mannen werden zwaar verminkt en kinderen werden gekapt. Let erop dat dit in het jaar 2019 is gebeurd en geen historisch feit betreft. Figuren als deze man hebben slechts een doel; door het plaatsen van dit soort opmerkingen wordt de tegenstelling tussen zwarten en Hindoestanen alleen maar bevestigd. Maar o wee als een blanke iets over een zwarte zegt dan is het direct discriminatie en racisme.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.