Schoonzoon schiet schoonmoeder dood met jachtgeweer in Suriname

25
Schoonzoon schiet schoonmoeder dood met jachtgeweer in Suriname

PARAMARIBO, 12 jan – De verdachte A.D. heeft op zaterdag 12 januari in het politie ressort Lelydorp zijn 51-jarige schoonmoeder dodelijk geraakt met een jachtgeweer. De politie in Suriname kreeg de melding van het voorval omstreeks kwart voor tien vanmorgen.

Het motief kan gezocht worden in de relationele sfeer. De verdachte is voortvluchtig. Hagel uit het geweer heeft ook een zoon van het slachtoffer in zijn been geraakt.  De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

De interventie eenheden van de politie werken reeds aan de opsporing en aanhouding  van de verdachte A.D.De recherche van regio Midden onderzoekt deze zaak verder. VIDEO:


25 REACTIES

 1. Het over grote deel van dit soort mannen hebben een kort lontje. Ze kunnen niet praten, hebben last van een tunnelvisie. De oplossing is geweld. Er zijn zoveel wapens in omloop hier in dit land.Ze gaan ook als warme broodjes over de toonbank. Ons volk wordt voor het minste geringste uitgemoord door eigen volk. Trek je je mond open, leg je het loodje.

  R.I.P mevrouw.
  Familie heel veel sterkte met het dragen van dit groot verlies.


  Maak melding

 2. Het jaar 2019 is pas begonnen en nu al wekelijkse huisbranden, moorden, zelfmoorden, drugssmokkel, liegen, bedriegen, roven, stelen en bedreigen mensen elkaar. Allemaal kenmerken van de paars verworden maatschappij olv van didibri, dankzij oerdom stemvee, de ndp idiote zombies. Dader en slachtoffer zijn verworden ndper’ s. Oma taki, dit alles is tekenend van het verval van alle ndp zombies. Nu zijn de ddb paarse bittere met misdaad vergiftigde na dagoebal vruchten gerijpt, en alle ndper’ s jong en oud, rijk of arm, gelovig of niet, geschoold of niet zullen deze didibri vruchten vroeg of laat op hun borden krijgen. Deze geestelijke duivelse ddb vruchten zijn: moord, zelfmoord, drugsdelicten, roof, diefstal, bedrog, misleiding, verraad, leugen, onrecht, mishandeling, bvernietiging van het eco systeem, toenemend geestelijk en moreel verval onderleiding van ddb, meye, misikeba, breeveld en paarse roverheid, ondermijning van de rechtsstaat en lak aan God en gebod. Wacht maar af en zie, wees getuige, alles waar de Determinist voor heeft gewaarschuwd is nu werkelijkheid en zal zevenmaal erger worden, als die oerdomme debiele idiote ndp paria’ s wederom in 2020 op de paarse verderver van land en volk, krijsend neks no fout, we gaa wee voo vijf, op de nationale duivelse partij gaan stemmen.


  Maak melding

 3. die man denkt wat ddb kan kan ik ook.

  Sterkte aan de familie en nabestaanden van het slachtoffer toegewenst

  Moge haar ziel in vrede rusten

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 4. De idioot met de strop ophangen aan zijn lul, dan hangt ie op zijn kop namelijk met zijn kop naar beneden en dan gaat alle smerigheid op een gegeven moment uit zijn bek en hopen als ie vrij komt dat ie nooit meer hetzelfde doet en als ie vrij komt dan de kop van hem op bilboard hangen overal in Suriname zodat iedereen weet wat die idioot in het verleden heeft gedaan. Veel STERKTE aan de families en mensen probeer de wet daar in Suriname te veranderen zodat zulke idioten langer in de bak kunnen brommen. En probeer een dikke stam in zijn reet te stoppen, want als ie in de bak in zijn achterste gat gepakt wordt door andere gevangen dan is de kans groot dat de andere gevangen besmet raken, namelijk dat ze straks het zelfde gaan wat die idioot heeft gedaan, hun schoon moeder dood schieten.
  jhonny

  met vriendelijke groeten jhonny


  Maak melding

 5. Het zou getuigen van respect aan de nabestaanden als politieke voorkeuren, niet over de rug van een overleden vrouw/moeder worden beslecht.
  Ik heb al vaker hier geschreven dat wraak een slechte drijfveer is.
  Je hebt er jezelf mee (het gaat ten koste van je gezondheid) en de persoon op wie je je wraak uitoefent.
  Deze moordenaar is nu verder van huis; nu moet hij ook leven met wat hij gedaan heeft.

  Rust zacht mevrouw.
  Aan de nabestaanden; heel veel sterkte met dit ongelooflijk groot verlies.


  Maak melding

 6. R.I.P mevrouw. Triest dat ze zo aan haar einde is gekomen. Schandalig dat dit gevallen regelmatig aan de orde is. ZE moorden, kappen, wurgen, vermoorden om bezittingen van anderen, gewoonweg triest allemaal.


  Maak melding

 7. Sommige stommerikken moeten NIET reageren. Ze lullen uit hun nek. Bah.
  Families sterkte met dit groot verlies.
  Haar zondes is door deze lafaard overgenomen.
  R.I.P. dear lady.


  Maak melding

 8. Neen. Dit heeft niets met politiek te maken. Mijn vraag is: was het een Javaan of Hindoestaan. reden: in die omgeving wonen overwegend Javanen en Hindoestanen, ik gok op een Hindoestaan, maar javanen kunnen ook verrassen. Kijk maar naar de politiek.


  Maak melding

 9. Maak niet uit welk ras John, dit is gewoon verschrikkelijk wat mannen denken dat ze recht op hebben.
  Een vrouw is geen bezit van niemand ook als ze getrouwd is.
  Het leven is geen rozen geur en maneschijn zo ook een relatie/ huwelijk niet.
  Eerst bevinden zij zich op een rosewolk en daarna drijft de grijze wolk in de verte hen tegemoet, de prins op het witte paard wordt een wolf in schaapskleren een beest gewoon.


  Maak melding

 10. Maak ‘niet welke ras je mag niet doden. Hier zijn dat de verschillende rassen die doden . Maar USA. Zijn het meestal de White ’s die doden. R.I.P. mevrouw sterkte aan het gezin en overige familieleden. Oppakken die wraakzuchtige Limmel.


  Maak melding

 11. POUR CONDOLEANCE Haar dochter heeft een verkeerde keus gemaakt en Mama is nu dood , als mijn dochter met zo’n Dom Apparaat thuis zou komen , kwam ze zeker de poort niet in .. ik hoop dat Dochter lief nu een veel betere keus zal maken in het leven want anders is er iemand anders in de Family aan de beurt


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.