donderdag, maart 28, 2024
HomeFotoPolitie Suriname zoekt Gioveri A. alias Bobby (26) die zijn schoonmoeder doodschoot

Politie Suriname zoekt Gioveri A. alias Bobby (26) die zijn schoonmoeder doodschoot

-

Does Travel

PARAMARIBO, 13 jan – Dit is een foto van de 51-jarige mevrouw Yvonne Ronowidjojo die gisteren door haar 26-jarige schoonzoon Gioveri A., alias Bobby, werd doodgeschoten. De politie in Suriname is nog op zoek naar de man die na zijn criminele daad vluchtte naar een nabij gelegen bos.

Gioveri A. leefde samen met een dochter van het slachtoffer en een andere schoonfamilie op hetzelfde adres. Op zaterdagmorgen verscheen de verdachte gewapend met een jachtgeweer op het woonadres van zijn vrouw en schoonfamilie en schoot op het huis en daarna gericht op zijn schoonmoeder, aldus het Korps Politie Suriname.

De aanleiding voor de moord moet worden gezocht in de relationele sfeer. Op 25 december van het afgelopen jaar verhuisde Gioveri A. omdat er relatieproblemen waren ontstaan tussen hem en zijn vrouw, zegt de politie.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

19 REACTIES
  1. Waarschijnlijk was hij paars verslaafd geworden. Veel javaanse jongeren zijn sinds de duivel ddb aan de macht is drugsverslaafd. Ook te Commewijne. Velen stemden op de bij verstek veroordeelde drugsbaas ddb, wiens zoon ook een drugssmokkelaars is.


    Maak melding
  2. NDP b: jou ma PP…..associaal! Als je zelf niks kunt bedenken, w.g. IQ -150, hou je waffel!

    Yvonne, RIP en fam. sterkte…..gekke mensen heb je overal.


    Maak melding
  3. Hoop dat die rat geen Nederlandse paspoort heeft, anders kom ie naar NL en mag ie van de staat lekker hier lekker genieten. Want er is een rat met Nederlandse paspoort die een mulima heeft vermoord en hier lekker zijn leven voorzetten en de ellendingen geven de rat gewoon hun leven hier weer kunnen opbouwen.
    Nou hoop dat die rat door een wilde dier driekwart wordt verscheurd en heel langzaam de dood tegemoet gaat.
    Ooh wacht effe ik mag mij niet om druk maken zeg, waarom maakt men druk om wat ik zeg, ratten en elledelingen mogen anders mans leven wel vergallen en wij als goede mensen mogen van die ratten en elledelingen het leven niet vergallen, op mijn beurt zeg ik tegen jullie, velen van jullie kunnen van mij part de boom in.
    Nou familie bid tot GOD dat die rat gestraft wordt, want wie kan nou beter straffen dan GOD.
    Nou wenst de familie nogmaals veel sterkte en zal ALLAH vragen om jullie bij te staan. Ik leef heel erg met jullie mee met jullie verlies en zal ALLAH vragen dat iedereen behoed wordt voor zulke dingen.

    Jhonny


    Maak melding
  4. Forumleden/Reaguurders, Odi odi op deze maandag en ook een prettige week.

    Politie Suriname zoekt Gioveri A. alias Bobby (26) die zijn schoonmoeder doodschoot
    KPS afd. Opsporing & Gezocht. Waarom is er geen foto en volledige personalia van de verdachte vermeld?
    Hoe ziet deze verdachte eruit?
    Maar wel een foto van het slachtoffer.

    Mevrouw Yvonne Ronowidjojo, R.I.P.
    Sterkte aan de nabestaanden.


    Maak melding
  5. Ongelooflijk dat een pater zo tekeer gaat. Je zou denken dat zo iemNd juist verzoenende woorden zou uitspreken in de naam.van de here Jezus Christus. Ik vraag me af als deze man wel een echte patrer is. Wanneer ko..er een onderzoek naar het misbruikt van de rooms-katholieke kerk in Suriname? En al die andere kerken.?


    Maak melding
  6. Heel erg. Sterkte aan de families van beide. Over geloof waarom is Jezus, Maria en Jozef blank?
    Waarom zijn de meesten Paters blank?
    Aum en Allah de zelfde GOD
    Zie zelf in YouTube
    01 from Aum to Allah


    Maak melding
  7. Yep,
    Aan de verschillende reacties hier op dit bericht kan ik alleen maar concluderen dat er inderdaad nog érg veel racisten in suriname rondlopen, Shame on you met jullie klote vooroordelen!!!


    Maak melding
  8. Gabriel 14 januari 2019 at 03:13
    NDP b: jou ma PP…..associaal! Als je zelf niks kunt bedenken, w.g. IQ -150, hou je waffel!

    Maar hij is een echte ndpaanhanger. En ook dit voor jou: jou ma PP…..associaal! Als je zelf niks kunt bedenken, w.g. IQ -150, hou je waffel!

    Swiete sranang njang2018 14 januari 2019 at 09:23
    Ongelooflijk dat een pater zo tekeer gaat. Je zou denken dat zo iemNd juist verzoenende woorden zou uitspreken in de naam.van de here Jezus Christus. Ik vraag me af als deze man wel een echte patrer is. Wanneer ko..er een onderzoek naar het misbruikt van de rooms-katholieke kerk in Suriname? En al die andere kerken.?

    Religieuzen zijn nooit te vertrouwen. En paters nog minder, welo een determinist, die de koe bij de horens weet te pakken, zoals neppe Grabriel.


    Maak melding
  9. Terecht deze man moet zo snel als mogelijk moeten worden opgespoord.Maar hoe staat het met de verschepers van de grootste lading coke in onze geschiedenis? Volgens de politie zijn die niet eens verdachte.
    Dit gaat boven mijn verstand en snap er de balle niet van.


    Maak melding
  10. God is dood. Jullie in Suriname geloven teveel in god die je opgedrongen heb van de blanken. Daarom komt het land niet vooruit want jullie geloven in god ipv jezelf. De echte ketens zijn misschien verdwenen maar de ketens van de blanke heermeesters hangt nog als religie om jullie nek en enkels. Blijf maar in verzinsels geloven en je zal vooruitkomen.


    Maak melding
  11. @ Hirundinea
    Als je niet in God geloof is je goed recht, maar laat de anderen die dat wel zijn in hun waarde !!
    En wat heeft de blanken hiermee te maken ? In NL zijn de meeste kerken gesloten wegens ( minder animo van de kerkbezoekers. ) Dus zo gelovig zijn de blanken ook weer niet !!!

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  12. De hele wereld was verduisterd, hoe kunnen jullie mekaar zo debateren omtrent het geloof, als een paar niet in God geloven ,kaan ze vluchten, want ze moeten heel veel nog leren hoe de Aarde zo perfect draait om zijn as en leven word gegeven aan deze leden, nog erbij Allah is geen naam,katoliek is niet een kerk, dus letten jullie goed , volg de voorspellingen goed ,de profetie wat ergaande nu heden is in vervulling gaan,..alvast sterkte aan de fam nabestaande, …Check wat er nu komt voordat de dag des oordeel komt, zie om ons heen nu in deze wereld…..


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES