dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoDoodgeschoten rijstexporteur zou zich vandaag melden bij politie Suriname

Doodgeschoten rijstexporteur zou zich vandaag melden bij politie Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 15 jan – De maandagmiddag in Guyana dood aangetroffen Nitinder Oemrawsingh (FOTO), zou zich vandaag (dinsdag) melden bij de politie in Suriname. Dat heeft zijn advocaat Irwin Kanhai aan het ANP bevestigd.

De rijstexporteur die in verband werd gebracht met de grote partij cocaïne die vorige week op de Jules Sedney haven is onderschept, werd maandag omstreeks 16.20 uur plaatselijke tijd dood door politieagenten aangetroffen op de rivieroever in Berbice.

Het slachtoffer had een schotwond in het voorhoofd. Dat is goed te zien op een close-up foto die via WhatsApp wordt verspreidt. Volgens de Guyanese politie is het overduidelijk dat hier sprake is van een liquidatie:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

111 REACTIES
 1. “Voorhoofd” is Bouterse favoriete schot plek ! Eerst in nickerie oriënteren en dan vluchtte die jongeman naar Guyana en toen : bam bam door die bodyguard van Desi . Zo eenvoudig is dat, vandaar vocht oedit zijn uitlevering aan Suriname . Hij kent wel de klappen van de sweep. Al die drugs gedoe in Suriname , daar is slecht 1 persoon verantwoordelijk . Ik zeg niet wie !!


  Maak melding
 2. Hij zou de namen bekendmaken. Waarschijnlijk heeft hij al de namen opgeschreven en op sociale media laten plaatsen. De paarse moord, drugs en roofvloek teisteren het gehele land tot ver buiten de grenzen. En het zal voor dit jaar nog erger worden. Te beklagen zijn alle nationale drugs partij aanhangers, voor de moord, drugs en roofvloek ddb en co.


  Maak melding
 3. Daar heb je ze ,De korpschef heeft het al gezegd bepaalde figuren zwijgen als het graf en hun satellieten doen er alles aan om een andere lezing te geven van deze zaak Maar dat gaat niet lukken Wij het volk van Suriname wonende in Suriname weten wel beter Wij hebben onze ogen niet in ons achterzak Ook Wij zien al die paleizen,Sleen ,autozaken die als padestoelen van de een op de andere dag verrijzen..deze man is vermoord waarschijnlijk om te voorkomen dat hij namen van de oranjemannen zou noemen.


  Maak melding
 4. SOMOHARDJO VERDENKT BOUTERSE

  PARAMARIBO – “Natuurlijk heeft hij belang”, antwoordde PL-voorzitter Paul Somohardjo tijdens een persconferentie op de vraag of president Desi Bouterse belangen heeft bij de poging tot grootschalige drugssmokkel dinsdag op de Jules Sedney Haven. De politicus stopte echter abrupt met die beschuldigende taal en wilde er verder niet over uitweiden. “Want tot nu toe zijn er geen personen aangehouden. Het is wel vreemd”, redeneerde Somohardjo.

  Hij begon zijn betoog tijdens de persconferentie in het PL-partijcentrum te Beekhuizen door op te merken dat de persmeeting van de president op een afleidingsmanoeuvre leek. “Juist op dat moment werd een grote lading drugs gevonden op de haven. Men wil de totale pers en het volk afleiden”, zei hij. De PL-voorzitter vindt het erg dat Bouterse de procureur-generaal Roy Baidjnath Panday in een kwaad daglicht heeft geplaatst. In regeringskringen wordt volgens hem nu weinig gezegd over de grote drugsvangst.

  “Het Openbaar Ministerie is tijdens de persconferentie beledigd en als dit niet was aangehaald, zou men zich concentreren op de drugsvangst”, meent de politicus. Hij vermoedt dat een criminele organisatie achter de poging tot smokkel staat. “Misschien wordt dit gedaan door een onzichtbare hand. Zomaar 2.300 kg cocaïne en dat kort voor de verkiezingen. Want als dit mag slagen en als je parlementariër bent, wordt je direct miljonair, omdat het een straatwaarde heeft van meer dan 120 miljoen US dollar “, redeneerde de PL-voorzitter.

  Volgens Somohardjo voert de NDP mogelijk propaganda met opbrengsten uit de drugshandel. “Niet alleen daarvan, maar je vraagt je af hoe iemand als Djogaman met geld strooit in Commewijne.” De PL-voorzitter legde uit dat de regering sommige handelaren bevoordeelt door hen belastingvrij goederen te laten importeren.


  Maak melding
 5. praserie 15 januari 2019 at 05:43
  Daar heb je ze ,De korpschef heeft het al gezegd bepaalde figuren zwijgen als het graf en hun satellieten doen er alles aan om een andere lezing te geven van deze zaak Maar dat gaat niet lukken Wij het volk van Suriname wonende in Suriname weten wel beter Wij hebben onze ogen niet in ons achterzak Ook Wij zien al die paleizen,Sleen ,autozaken die als padestoelen van de een op de andere dag verrijzen..deze man is vermoord waarschijnlijk om te voorkomen dat hij namen van paarsemannen zou noemen.


  Maak melding
 6. Hij zou zich melden bij de politie volgens zijn advocaat.
  Dat is heel vreemd aangezien deze zelfde advocaat eerder nog beweerde dat zijn client onschuldig is en niet voortvluchtig was. Wat deed hij dan in Guyana of is hij daar naartoe gebracht en vermoord ?
  Wie zal het zeggen. Deze zaak stinkt van alle kanten en dat er heel grote namen hierbij betrokken zijn is meer dan duidelijk.
  De drugsmaffia regeert in Suriname en zal alles en iederen uit de weg ruimen die belastende verklaringen kan afleggen. Dit is echt een nieuw diepte punt . Je zou eerder aan Columbia of Mexico denken en niet Suriname. Ik krijg er kouder rillingen van . Voor wie was hij op de vlucht ? voor de leveranciers uit Zuid-Amerika of hoog geplaatste figuren in Suriname. De politie in Suriname kan zich het niet permitteren om dit onderzoek met de franse vlag af te handelen. Wij eisen een gedegen onderzoek waarbij de onderste steen naar boven gehaald MOET worden. Deze hele toestand is uitermate slecht voor het reeds twijfelachtige imago van het land.


  Maak melding
 7. Chan4press, en al deze verloederingen zullen tot het verleden behoren…keiharde aanpak…wetten zoals gelden in Filippijnen, the low of Dudarte…alle drugs gebruikers en leveranciers elimineren..vernietigen….schoon schip…schoonland, god zij met ons Suriname….


  Maak melding
 8. Elke dag 1 crimineel dood : top ! Een grote groep criminelen dood op 1 dag , nog beter ! In Nederland zou Geert wilders zeggen : “ minder”
  Maar stel : er breek een drugs oorlog in nickerie ! Wat dan! Mijn district is klein. Je schiet een karabijn kogel van Henard polder tot aan de corantijn heel moeiteloos dwars door! En wat gebeurd er met die onschuldige mensen ? Cocaïne is iets wat ik in mijn jeugd nooit van gehoord! En nu is dat spul een vloek geworden ! En door wie : raden jullie maar eens !


  Maak melding
 9. Jullie Nickeriaanse drug ratten jullie zoeken een schuldige om achter te verschuilen en beschuldigingen maar links en rechts dit is het lot als je mislukt in een grote drugsdeal


  Maak melding
 10. Nog een onderaannemer van bouta afgemaakt als een rat. Ja baas zijn lading verloren gaat wordt hij boos zo boos dat hij alle deelnemers die over kunnen praten afmaakt.


  Maak melding
 11. Dat boek “Suriname Connecties” geschreven door die ex-garage eigenaar uit Heemskerk , Nederland lijk mij een goed Boek te wezen. Hij zit momenteel in de gevangenis in Brazilië , maar weet heel zaken te onthullen. Als dat zo is , wordt het een kassucces in Nederland . Zelf wil ik mijn bib verrijken met zo een boek.


  Maak melding
 12. Allereerst het bewijs dat Kanhai zelden de waarheid spreekt.

  Ten tweede wordt nu duidelijk hoe het zwijgen afgedwongen wordt van alle kleine jongens die mee doen aan het vervoer van Coke in Suriname.
  Dit is de boodschap aan iedereen zorg er voor dat het de volgende keer goed gaat.

  Bouterse weet nu wat er gebeurd als z’n bazen boos worden.


  Maak melding
 13. Ondernemer is vermoord, anders zou hij belastende info geven over DDB en zijn handlangers. Nu hebben ze hem permanent het zwijgen opgelegd


  Maak melding
 14. Velen zijn vergeten dat Roger Khan, de grote drugsbaron van Guyana kind aan huis was bij het DNA lid R.D van Nickerie en bij onze president. Groot was daarom de afschuw uit deze hoek toen Roger Khan door de toenmalige minister van Juititie en Politie, Santhoki aan de VS is uitgeleverd. Oemrawsingh moest het zwijgen worden opgelegd voordat hij belastende verklaringen zou gaan afleggen. Deze moord zal niet zo gauw opgelost worden. Doet mij denken aan de moord op Humphrey Keerveld in het buurland Guyana. Ook deze moord is nooit opgelost. Keerveld was een tegenstander van de huidige president van Suriname. Het is te hopen dat het volk van Suriname in 2020 kiest voor een andere koers, want met de huidige president aan het roer kan het alleen maar erger worden.


  Maak melding
 15. Freddyyy, onderste steen boven halen? veel succes ermee, is al eerder gezegd men zal alles proberen om te verdoezelen de waarheid. Kijk naar de moord op president Kennedy in Amerika, heeft men ook geprobeerd te verbergen, niet alleen in de onderwereld wil men de waarheid verbergen maar soms doet men ook in de bovenwereld, op deze aardbol zijn nou een maal heel weinig oprechte mensen, helaas.
  Wil de familie van hem toch sterkte wensen, de familie kan niet helpen dat hij in de drugs wereld zat.
  Met vriendelijke groeten,
  Jhonny


  Maak melding
 16. R.I.P. Nu heb je niks meer, geen geld, geen connecties, geen onderneming, geen vrouw, kinderen en familie. Gierigheid heb je met je dood moeten bekopen. Hopelijk heb je iets achtergelaten om jou soort zakenmensen achter slot en grendel te plaatsen.


  Maak melding
 17. De namen die hierachter zitten zijn bekend oa bij de DEA en de Surinaamse overheid.

  Fernando Pineda Jimenez
  Luis Riasco
  Efrain Cardona Gonzales
  Quijano ‘Omar’ Lozada

  Het Colombiaanse drugskartel is actief en deze mensen lopen vrij rond in Paramaribo met goedkeuring van bepaalde ambtenaren. Ze hebben meerdere Percelen, auto’s en graafmachines aangeschaft, net als telefoontoestellen, simkaarten, satelliettelefoons en gps-trackers. Zo snel mogelijk wordt er een communicatiesysteem opgezet voor zowel in Suriname als met het kartel in Colombia. De organisatie krijgt de beschikking over valse paspoorten, vrachtwagens, pontons, generatoren en vissersboten.

  Met andere woorden de organisatie staat als een huis.

  Nu is men bezig om stromannen in te zetten oa rijstboeren. Ze beschikken over grote stukken land waar vliegtuigen kunnen landen. Daarnaast hebben ze ook exportvergunningen waar de kartels gebruik van kunnen maken.

  Dit alles verbaasd mij niks. Lijkt wel een film. Echt triest


  Maak melding
 18. Koos, de Surinaamese overheid en regering facaliteren in feite, dit noem het maar kartel en krijg je dit soort tpestanden als moord wanneer er eens iets misgaat,valt nog mee dat hij de colubiaanse stropdas niet heeft gekregen


  Maak melding
 19. Forumleden/Reaguurders, Odi odi.

  Doodgeschoten rijstexporteur zou zich vandaag melden bij politie Suriname.
  Dat zegt het KPS. Maar volgens mij klopt het niet hoor.

  Vanaf de ontdekking van de drugs in de containers op de haven in Paramaribo, heb ik ook gereageerd op (waterkant.net). En in mijn reacties verwees ik ook naar andere drugs gerelateerde zaken.
  En steeds keek ik ook naar eventuele berichten hierover in de Guyanese kranten w.o. Kaieteur- en Stabroek News. Ook nieuws uit Trinidad & Tobago.

  En over de doodgeschoten en in Guyana aangetroffen Nitinder Oemrawsingh, kan je liever Kaieteur News lezen.
  En deze advocaat Irwin Kanhai zit gewoon te LIEGEN.
  De Guyanese autoriteiten zullen deze (moordzaak) zelf op hun eigen grondgebied onderzoeken.


  Maak melding
 20. Een advies aan een ieder die in de drugshandel gaat:
  het risico is groot dat het fout gaat en dat je wordt doodgeschoten. Schrijf daarom alles op en bewaar deze gegevens of vertel het aan iemand. Dit kan ertoe leiden dat de politie jouw moordenaars kan opsporen, oppakken en ook veroordelen. Op deze manier neem je toch nog wraak op je eigen executie en kan je op jouw manier wraak nemen. doe je dit niet dan weten we ook niets en kunnen wij voor jouw geen actie ondernemen.
  ik wil in ieder geval niet doodgescoten worden en dat mijn moordenaars of opdrachtgevers daartoe vrolijk fluitend rondlopen.


  Maak melding
 21. Dit gebeurt in een land als Suriname. Deze man heeft niets met het verstopte drugs te maken, er zijn zeer machtige partijen die zonder zijn medeweten de containers gebruikt hebben om drugs te transporteren.

  Reden van doodschieten:
  De Nitinder mag niet praten van de criminelen. Er zou een grote boek open worden gedaan en vast zou komen te staan dat hogere machten coke in de containers heeft laten verstoppen.

  Nabestaanden, gecondoleerd.

  Bouterse: bestrijding criminaliteit? Bestrijding corruptie? Mijn God, wat heb je met Suriname en de Surinamers gedaan? Overal loopt men met vuurwapens, de grootste idioot krijgt vuurwapen vergunningen, moordenaars/rovers worden vervroegd vrijgelaten….Ja wat wil je dan dat er van een rechtstaat terecht komt mensen? Wat verwachten wij??


  Maak melding
 22. Kijkend naar de foto dan zie je dat hij precies midden in zijn voorhoofd de kogel heeft gekregen tussen zijn wenkbrauwen.
  Hij zal door angst niet hebben waargenomen. Het geluid heeft hij niet eens gehoord want de kogel is sneller idan het geluid.
  Dit noemt men een angstige snelle dood


  Maak melding
 23. Het gaat gelukkig nog voor de verkiezingen van 2020 gebeuren dat het volk te zien krijgt wie nou de volgende president van Suriname gaat worden. Alle kandidaten met bloed aan hun hand en met drugsgerelateerde zaken zullen voor die tijd door de mand vallen.


  Maak melding
 24. De vlucht van Oedit en het aanvechten van de uitlevering aan Suriname zal wel als reden kunnen hebben dat oedit het nu letterlijk en figuurlijk in zijn broek zit te schijten.
  Het enige wat Oedit mogelijk enige bescherming zou kunnen geven is nu te gaan fluiten en in de gevangenis belanden waardoor hij wellicht liquidatie ontsnappenkan


  Maak melding
 25. Forumleden/Reaguurders, Odi odi.

  DOODGESCHOTEN RIJSTEXPORTEUR ZOU ZICH VANDAAG MELDEN MELDEN BIJ DE POLITIE SURINAME.

  Lees eventueel de tegenstrijdige berichten hierover.
  Kanhai: Lijk Oemrawsingh moet gauw naar Suriname.
  Alsof hij zelf het onderzoek in Guyana hierover gaat leiden.

  Doekhie: Als er anders was gehandeld, was hij nog in leven.
  Assembleelid Rachied Doekhie (NDP) vindt het jammer dat zijn districtsgenoot en ondernemer Nitender Oemrawsingh is vermoord. Hij was een bekende persoonlijkheid in het rijstdistrict.
  Doekhie zegt dat het om een joviale persoon ging die een mooi bedrijf had opgezet.
  “Hij is omgekomen zonder dat hij zijn naam heeft kunnen zuiveren. Als er anders gehandeld was in deze zaak, als hij was aangehouden, terecht of onterecht dan was dit niet gebeurd,” merkt de politicus op in gesprek met Starnieuws.


  Maak melding
 26. Forumleden/Reaguurders, Odi odi.

  DOODGESCHOTEN RIJSTEXPORTEUR ZOU ZICH VANDAAG MELDEN MELDEN BIJ DE POLITIE SURINAME.

  Lees eventueel de tegenstrijdige berichten hierover.
  Kanhai: Lijk Oemrawsingh moet gauw naar Suriname.
  Alsof hij zelf het onderzoek in Guyana hierover gaat leiden.

  Doekhie: Als er anders was gehandeld, was hij nog in leven.
  Assembleelid Rachied Doekhie (NDP) vindt het jammer dat zijn districtsgenoot en ondernemer Nitender Oemrawsingh is vermoord. Hij was een bekende persoonlijkheid in het rijstdistrict.
  Doekhie zegt dat het om een joviale persoon ging die een mooi bedrijf had opgezet.
  “Hij is omgekomen zonder dat hij zijn naam heeft kunnen zuiveren. Als er anders gehandeld was in deze zaak, als hij was aangehouden, terecht of onterecht dan was dit niet gebeurd,” merkt de politicus op in gesprek met Starnieuws.

  @Bigi Sma 15 januari 2019 at 10:13 Je kan in deze eventueel ook gelijk hebben.
  Maar wij blijven deze zaak op de voet volgen.
  Want het wordt steeds erger in Suriname met alle gerelateerde DRUGSZAKEN.


  Maak melding
 27. Indicatoren van een uit de hand gelopen narco staat.In een land aan het hoofd een moordverdachte,voor drugsveroordeelde crimineel is dit geen donderslag bij heldere hemel.


  Maak melding
 28. De 5-bobo’s die een persconferentie op zaterdag hadden belegd in het politie-centrum hadden gelijk 11
  de ‘GROTE BOYS’ zijn niet te pakken !! Dus “voorkenis” wie die groe boys zijn !!
  Ze zijn niet te pakken: vandaar alvast bij voorbaat de benoemingen die recentijk zijn toegekend!!!


  Maak melding
 29. Is hij nu echt dood geschoten of nagespeeld om onder het justitieel verantwoordelijkheid onderuit te komen.
  En mogelijk gaat hij onder duiken in Brazil.

  En wie werken hieraan mee!!!!

  Er moet eerst een openbare crematie plaatsvinden door de familie om het verhaal geloofwaardig te maken.

  Wij blijven het volgen!!!!!


  Maak melding
 30. Suriname begint al een beetje op Mexico te lijken, met die drugstoestanden, met als 1 van de spelers van het eerste uur DDB, die zogenaamd van niets weet


  Maak melding
 31. Als het inderdaad zo is dat …………. is omgelegd, welke beerput zou hij dan open maken.

  Containers worden door douane goed gekeurd en verzegeld.
  Vervolgens wordt er geen geld op tafel gelegd.
  CONCLUSIE
  containers worden gedecteerd op Coke

  WIE ZIT NOU HIERACHTER?????????


  Maak melding
 32. Is het misschien nagespeeld dat hij z.g. is vermoord en tussentijds ondergedoken in Brazil. Eerst moeten we zien of er bij de familie een lijk wordt afgeleverd, die ook hem is en een openbare crematie plaatsvindt.
  Gelet op de aantallen verdwenen personen in de afgelopen jaren, laat zien dat in dit soort gevallen het lichaam nooit gevonden wordt.

  De vindtplaats lijkt op een landbouwgrond.
  En wie vindt het lichaam; politie agenten
  Rara hoe kan dit………………


  Maak melding
 33. Alleen in Suriname kan dit gebeuren. Elke verstandig mens weet dat zo een grote drugspartij niet van 1 persoon kan zijn. Waarom is die man niet aangehouden tot nader onderzoek. Om te voorkomen dat de zaak wordt gesabboteerd en voor veilig van zijn eigen leven, stuurt de eerste aankooppunt der persoon niet heen. Maar natuurlijk gaan ze het niet kunnen verklaren hoe hij in handen van de politie dood gemaakt is. De oplossing was hem heen sturen en dan vermoorden. En dan verwachten wij dat de buitenwereld ons rechtssysteem serieus nemen???? Let us keep dreaming!!!


  Maak melding
 34. Irwin Kanhai heeft een grote fout gemaakt door in de media te melden dat zijn
  cliënt zich dinsdag bij de politie zou melden. Dit had natuurlijk in alle stilte moeten
  gebeuren en daarna direct naar een safehouse te gaan. Door het in de media te roepen
  zijn mensen zenuwachtig geworden en hebben besloten hem uit de weg te ruimen.
  Wie de persconferentie van de politie heeft gezien die weet dat men van een onderzoek
  weinig hoeft te verwachten, het leek wel een scene uit de film de Naked Gun.


  Maak melding
 35. Mensen laten we wel wezen. Er zal binnenkort meer dan 10 miljoen USdollar van een bepaalde organisatie in vlammen en rook op gaan, dus was het te verwachten dat de verliezende partij zou gaan bewegen.
  En los van de initiële investering hadden de belanghebbenden ook gerekend op een zekere winst, en ook deze imaginaire profit (minimaal 6 keer de investering) gaat in rook en vlammen op.

  Ik denk dat er nog meer mensen in het district Nickerie zullen zijn die vanaf gisteren permanent om zich heen zullen gaan kijken en bij elk onverwachts geluid de schrik van hun leven zullen hebben.

  Wie kaatst moet de bal verwachten, en vooral als je deelneemt aan een enorm gevaarlijk spel zal je het risico om “een zandwinkeltje te beginnen” ook moeten laten meewegen !


  Maak melding
 36. OM bepaald of iemand gearresteerd wordt de politie voert het uit.
  Helemaal in den beginnen vertelde de krant dat hij gearresteerd was maar was vrijgelaten.Via backtrack met korjaal in Guyana aangekomen, alle bootsmannen verhoren.
  Bij de kleine man beginnen en naar boven afwerken is veilig voor de politie.


  Maak melding
 37. “Op de vlucht doodgeschoten”..nu kan Oemrawsingh niks vertellen..daar heeft bouta ervoor gezorgd.Zijn modus operandi is nog steeds hetzelfde…executeer burgers voor wie je competitie vreest.


  Maak melding
 38. Met dank aan alle mpp ndp dagoe paria’ s voor deze misdadige ontwikkelingen. Niet alleen moord, zelfmoord, drugs, roof, vernietinging van het ecosysteem, mishandeling, armoede etc liggen nog meer in het verschiet, maar totale ontwrichting van de maatschappij olv van jullie soso lobi onberechte moordenaars, drugscriminelen en staatskasrovende ndp elite duivels olv didibri, de ware verderver en vernietiger van land en volk. Het land en het volk, inclusief de mpp ndper’ s zijn ddb misdadig vervloekt, dankzij de oerdomme stemkeuze van de debiele, idiote, dwaze dong no mpp misdaad minnend ddb paarsvolk. Stem 2020 voor de ware paarse duisternis die over het gehele land zal komen. Leugen en onrecht zal het paars brood zijn, vol kommer, kwel, armoede, onrust en onvrede. Oe dong no mpp ndp paria’ s. Oma en opa weten het nu zeker, ndp staat en is de misdaadvloek zelve die land en volk achteruit brengen, en de paars verdoemde ndp zombies, de ware misdadig vervloekte zeer slecht duivels volk.


  Maak melding
 39. Een gaat, er komen misschien er wel 100 N. Oemrawslngh voor in de plaats terug !
  Omdat het makkelijk geld verdienen is, als je niet tegen de lamp loopt.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 40. @Suriname i love je hoeft je niet druk te maken met de ndp bespotter ik kan je met grote stelligheid een en dezelfde persoon zich voordoet als meerdere mensen het is die beruchte romero hostifrustratie want de toon is bij allemaal het zelfde.


  Maak melding
 41. Drugswereld is Russische roulette de grote boys maken geen grap.
  Die ene blanke mafia vriend van R. de Vries hij leeft nog al mijn companen zijn geliquideerd na strafoso meki a de na Libië, hij is zelf verlinkt door zijn eigen zussen.
  Effe zijn naam kwijt


  Maak melding
 42. On 16:20 is hij gevonden en die dag had hij nog met Kanhai contact om te vertellen dat hij zich zou melden bij de politie. Was dat dan na of kort voor hij door zijn moordenaars opgepakt is?? Wat was de exacte tijd dat hij met Kanhai blede en wat was de tijd van overlijden?? Is het al bekend waar hij en Kanhai zich bevonden op het moment van het gesprek??


  Maak melding
 43. @Suriname i love,

  Je kunt wachten tot je een ons weegt, je reactie zal eeuwig worden beoordeeld.
  Heb dezelfde melding gekregen bij een reactie van mij, dat ging over een gezin uit Nederland met vakantie in Suriname en dat beroofd is van een aanzienlijk bedrag, sieraden en andere waardevolle spullen en bovendien ook nog is behandeld.
  Opvallend dat dit bericht niet op deze site is geplaatst.


  Maak melding
 44. @ Jiyani
  Dat gaat zeker niet gebeuren, domweg om de andere mensen die naar Su willen niet af te schrikken.
  Het is eigenlijk jammer, ik heb ook een goede kennis die ook beroofd werd in Su : een bekende rijschool houder, misschien is het dezelfde persoon om wie het gaat ( Den Haag )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 45. Keiharde aanpak…wetten zoals gelden in Filippijnen, the low of Dudarte…alle drugs gebruikers en leveranciers, dealers elimineren..vernietigen….dat is het meest voorliggende oplossing, keihard met hardehand, desnoods inzetten van dood eskaders,,, opruimen de boel…..het gaat hier in Suriname te ver, high speed wil iedereen tenkoste van levens zich verrijken……


  Maak melding
 46. Allemaal de zogenaamde rijstplanters!
  Ze werken zogenaamd hard,maar langzaam komen ze in die nest.
  Ze betalen de nieuws media om overal leugens te verspreiden.
  Maar zij komen ook aanbod.


  Maak melding
 47. Oedit heeft een veiligere vluchtroute genomen. Want dit zou hij ook kunnen verwachten.
  Hij vecht nu zijn uitlevering aan.
  Liever in een Nederlandse cel dan een kogel door je voorhoofd.
  Oedit komt niet meer naar Su.


  Maak melding
 48. Money de hond,Brunswijk,First Lady inclusief op de vlucht dood geschoten moeten nu echt aangehouden worden voordat Suriname helemaal vernietigt is.Deze gasten zijn verdacht en gaan helemaal gewoon door omdat niemand durft om wat te doen.


  Maak melding
 49. Direct zou hij zich vandaag aanmelden is weer een leugen van die advocaat ..ze wachten toch ook nog steeds op die andere …die advocaat wist mischien ook dat hij zou worden afgemaakt..


  Maak melding
 50. Beerputten worden opengebroken en weer dichtgemaakt
  Starnieuws: vliegtuig met drugs moest landen op perceel van Oedit.
  Perceel?¿ Het was een landingsbaan verdorie
  Oedit heeft geen schone vingers dus niet onschuldig.


  Maak melding
 51. kanhai wil zo snel mogelijk het lijk in su hebben
  hij is bang dat justitie in guyana zijn dna op oemrawsingh zal vinden
  ook liquidatie behoort tot de taken van deze advocaat van de duivel


  Maak melding
 52. @Simmy,

  Hindustanen dragen de naam drugsdealers te zijn. Een reageerder heeft 2 berichten geplaatst over niet hindustaanse drugsdealers, heb toen geen kritiek van jou daarop gelezen.
  Tot nu toe heb ik van geen enkele hindustaan gelezen dat ze deze drugspraktijken goedkeuren.
  Wat wel waar is, is dat de meeste drugsdealers NDP’ers zijn.
  Bouterse en kornuiten hebben deze handelaars in hun macht. Daarom kijk ik er ook niet van op dat Nitender Oemrawsingh is vermoord. Had ook verwacht dat Oedit zou worden vermoord, maar hij is letterlijk aan de dood ontsnapt door naar Nederland te vertrekken al dan niet om gezondheidsredenen. Hij mocht niet worden verhoord, want stel je voor dat hij namen zou noemen. Bouterse en zijn kornuiten hebben nu alleen buikpijn en zijn flink aan de dunne.
  Hoewel ik vind dat Oedit berecht moet worden voor drugshandel, hoop ik niet dat hij door Nederland wordt uitgeleverd omdat hem hetzelfde lot wacht.


  Maak melding
 53. Ik ben ook nooit beroofd, maar als het je overkomt piep je wel anders. En helemaal als je ook nog wordt mishandeld en bedreigd met een pistool.
  Dus Suriname i love, die baya kan veranderen in vloeken, hoewel ik het niet hoop voor jou of voor wie dan ook.
  Het is slechts een advies dat baby’s van 1 maand niet mogen vliegen. Soms kan het niet anders.

  @J. Zwartmans,

  Graag gedaan.


  Maak melding
 54. Jiyani, hoezo?? Ze zijn verlinkt door hun eigen familie.
  Ruikt een rover dat er €€€ ergens in een huis is?
  De kat niet op het spek binden
  Ze hebben ook sieraden meegenomen.
  Ooit is een tante van mijn beroofd van en double ketting, ze kwam thuis ketting in BH😂
  Dus nooit mensen zielig vinden als ze zwerven, want God alleen weet waarom ze moeten lijden.


  Maak melding
 55. @Suriname i love,

  Is het minder erg als je bent beroofd, mishandeld en bedreigd door verraad van de familie?
  Het gaat om de beroving en de opgedane trauma.
  In het geval van verraad niet alleen de overvallers maar ook de verraders berechten.


  Maak melding
 56. @Simmy,

  Stel dat familie van jou diep in de drugshandel zit, ben je dan ook van mening dat ze neergeknald mogen worden!? Dan zal je anders zingen.
  Maar volgens jouw redenering mag Dino ook een kogel dwars door zijn voorhoofd krijgen. Niet gebeurt, jij dus blij want Dino is geen hindustaan!


  Maak melding
 57. Forumleden/Reaguurders, Odi odi.

  @Hendrik 15 januari 2019 at 11:35 Je kan in deze gelijk hebben.

  Ik heb ook mijn twijfels over het bericht.
  Want die bebaarde advocaat Kanhai zit gewoon te liegen en speelt het spel met die andere criminelen gewoon mee.

  Want is deze Nitender Oemrawsingh daadwerkelijk doodgeschoten in Guyana.
  Foto’s die op diverse Social Media over zijn lijk zijn verspreid, zeggen niets.
  Want via de Guyanese autoriteiten, moet het lijk eerst voor nader onderzoek naar een ziekenhuis
  in Berbice of Georgetown worden overgebracht voor autopsie .


  Maak melding
 58. Hebben jullie die foto gezien die nu rondgaat……waar hij vlak achter bouta staat ook met paars overhemd….is een foto van een tijdje tijdens bouta’s bezoek aan Nickerie!! Die foto laat zien wie de grote boy is!!! Foto staat ook hier ergens op waterkant!!


  Maak melding
 59. Aorta kanhai eet van twee walletjes. Bang dat zijn DNA op het lichaam. Van oemrawsing te vinden is. Oedit ook al is hij schuldig blijf in Nederland en zit je straf uit maar ga nt naar Suriname anders wordt je geliquideerd. Dat is nt nodig en geef die van Oranje en paarse drugsbaron ben. Hun namen dat moet hij doen . Belfort opgepast jij staat ook op de dodenlijst. Kraai geen strond meer uit. Sterkte aan familie oemrawsing. Dit is hard . 2019 is niet goed begonnen in Suriname . Doden berovingen verkrachting en armoede. FOEIiiiiiiii!!!!


  Maak melding
 60. Velen geloven dat Kanhaai als lokaas zich heeft laten gebruiken in opdracht van de grote baas. Vertrouwend op de raadsman gaf hij zijn schuilplaats vrij. Waarschijnlijk ging het om een ontmoeting met de duivelse advocaat. Wachtende op Kanhaai werd hij benaderd door de paarse gestapo van de drugsbaas. Ai na dati e doe nu de ronde. Alles komt aan het licht.


  Maak melding
 61. Suriname i love 15 januari 2019 at 13:00
  NDP bespotter, me computer staat elke dag op repeat, heb j geen andere station.
  Draai plaat asteblief.
  Als dong no ka Bana bong wordt ik met de dag paarsdom vetter 2020 werpt het vruchten af dank zij me baas dat wilt toch.

  praseri 15 januari 2019 at 13:12
  @Suriname i love je hoeft je niet druk te maken met de ndp bespotter ik kan je met grote stelligheid een en dezelfde persoon zich voordoet als meerdere mensen het is die beruchte romero hostifrustratie want de toon is bij allemaal het zelfde. Ook ik praseri ben dagoebalsing zijn achterwerk.


  Maak melding
 62. Vliegtuig moest bij Oedit op perceel landen alsof iedereen met geld een landingsbaan op hun perceel hebben.
  Hee chef(chauffeur) stop me dja tap na oekoe, chef: dja? Passagier: no moro fara daar bij dat huis ai thanks 👍


  Maak melding
 63. enige oplossing om deze moord te konden voorkomen was om te vluchten naar her buitenland of een beschermend politie progamma, want deze goeie meneer is onderdruk gezet om drugs te smokkelen en wilde daar niet aan meewerken, maar wist inmiddels wel de de mensen die hem wilde gebruiken om mee te werken.dus werd hij een gevaar voor hun, dus moest worden vermoord. triest is dat dan noemen ze implieciet betrokken.


  Maak melding
 64. Feit is en blijft dat 2 hindustanen in verband zijn gebracht met hele grote drugsvangsten. En van wie is de drugs volgens de waterkanters, Bouta natuurlijk.

  Toen santokie minister was is er bijna 100kg drugs uit een politiekluis verdwenen, kluisbewaarder was een hindustaan.

  Conclusie is???


  Maak melding
 65. Speciaal voor de struisvogels op waterkant. De columbianen hebben niets met drugsvangst, ze wilden hun geld, de rest volgt nog of ze gaan betalen, puri grifi dji deng.

  Feit is en blijft dat 2 hindustanen in verband zijn gebracht met hele grote drugsvangsten. En van wie is de drugs volgens de waterkanters, Bouta natuurlijk.

  Toen santokie minister was is er bijna 100kg drugs uit een politiekluis verdwenen, kluisbewaarder was een hindustaan.

  Conclusie is???


  Maak melding
 66. De COKE-BENDE heeft besloten dat de rijst-ondernemer

  buiten SRANAN moest worden omgebracht !!!

  PS : Srananman, ga inzien dat uw democratische rechtsstaat
  niet meer bestaat ! Alle belangrijke overheids- en veiligheids-
  diensten zijn geinfiltreerd door Internationaal-Suri drugsmaffia.
  Zie bijvoorbeeld de politiedienst en de douanedienst !

  Het internationale drugskartel bepaalt de gang van zaken !

  Onlangs is nog een goed de draaiende speciale politie-informatie-
  unit ontbonden, nieuwe handlangers neergezet !

  SRANAN kan alleen met internationale hulp de RECHTSSTAAT
  herstellen en de drugsmaffia onschadelijk maken !

  POLITICI , ZOEK INTERNATIONALE HULP ! DE DOOR
  SURINAAMSE KOPSTUKKEN TOEGELATEN/BINNENGEHAALDE
  DRUGSMAFFIA-PROBLEMATIEK, IS TE MACHTIG VOOR EEN
  KLEIN LAND ALS SURINAME !

  ZUIVER HET BESTUUR EN DE AMBTENARIJ VAN ALLE DRUGS-
  GELIEERDE EN OMGEKOCHTE PERSONEN !

  PERMANENTE SCREENING VOOR ALLE POLITICI EN AMBTENAREN,
  VIA EEN ONAFHANKELIJK SURINAAMS-INTERNATIONAAL
  TOEZICHTORGAAN !!!

  HELAAS IS MIJN VOORSPELLING VAN MEER DRUGSMAFFIA-
  GERELATEERDE MOORDEN IN SRANAN EN/OF OP SURINAMERS,
  NA DE MEGA-DRUGSVONDST, UITGEKOMEN !


  Maak melding
 67. Meldt je nu bij God aan.
  Zijn berechting zal wreder zijn.
  Wat een immorele samenleving in ons eens zo mooie Suriname .
  Het land gaat zienderoog naar de klote. Het lijkt alsof ook God ZIJN rug heeft gekeerd voor dit prachtig land.


  Maak melding
 68. @Suriname i love,

  Wat een gezeur en gedram dat de VHP maar niets van zich laat horen, terwijl de VHP dat sel heeft gedaan. Zowel Santokhi als Mathoera hebben hun zegje gedaan.
  Raadpleeg de Surinaamse dagbladen of wil je dat elk bericht van de VHP dat via de pers naar buitenkomt, op deze site wordt geplaatst.
  Waarom dram en zeur je niet dat je niets hoort van de NDP of de NPS of welke andere politieke partij dan ook in deze smerige zaak.


  Maak melding
 69. Forumleden/Reaguurders, Odo odi.

  @Jiyani 16 januari 2019 at 10:14
  Het volgende artikel kwam ik vandaag tegen op http://www.kaieteurnewsonline.com
  Executed Dutch businessman… Probe focuses on Guyana connection

  While the police in Berbice are investigating the circumstances surrounding the execution of Surinamese businessman, Nitender Oemrawsingh, 40, of Corantijn Polder, Nickerie District, Suriname, the Commander of ‘B’ Division has said that they are not in contact and have not contacted Dutch authorities in relation to the murder.
  This was although the deceased is a Surinamese who was recently busted with over 2000 kilos of cocaine.

  Paul Langevine said, “Nobody is in contact with the Suriname authorities.
  All we know is that somebody was shot. An uncle came and identified the body and we are investigating from our side.”

  The Commander also said that he is not in receipt of any information about whether there are any linkages in Guyana to the dead businessman, where he would have entered the country and when.
  “I don’t have that information,” he stated.

  Lees eventueel het artikel verder op (www.kaieteurnewsonline.com)


  Maak melding
 70. Forumleden/Reaguurders, Odo odi.

  @Jiyani 16 januari 2019 at 10:14
  Het volgende artikel kwam ik vandaag tegen op (www.kaieteurnewsonline.com)
  Executed Dutch businessman… Probe focuses on Guyana connection

  While the police in Berbice are investigating the circumstances surrounding the execution of Surinamese businessman, Nitender Oemrawsingh, 40, of Corantijn Polder, Nickerie District, Suriname, the Commander of ‘B’ Division has said that they are not in contact and have not contacted Dutch authorities in relation to the murder.
  This was although the deceased is a Surinamese who was recently busted with over 2000 kilos of cocaine.

  Paul Langevine said, “Nobody is in contact with the Suriname authorities.
  All we know is that somebody was shot. An uncle came and identified the body and we are investigating from our side.”

  The Commander also said that he is not in receipt of any information about whether there are any linkages in Guyana to the dead businessman, where he would have entered the country and when.
  “I don’t have that information,” he stated.

  Lees eventueel het artikel verder op (www.kaieteurnewsonline.com)


  Maak melding
 71. ALLE TOP-CORRUPTE-POLITICI en ALLE PIONNEN

  VAN DE INTERNATIONAAL-SURINAAMSE DRUGSMAFFIA

  ZOUDEN ZICH G I S T E R E N MELDEN BIJ JUSTITIE EN

  POLITIE !!!


  Maak melding
 72. Het is heel jammer te constateren dat de discussie op Waterkant vaak op etnische gronden wordt gevoerd.
  Laten wij niet de groep aan de orde stellen maar wel het individu ongeacht afkomst of ras.
  Uiteindelijk bestaat er maar een ras ; en dat is het menselijk ras .
  Zolang wij nog in hokjes blijven denken is deze samenleving gedoemd te mislukken.


  Maak melding
 73. Al 57 jaar hoor k dat wy surinamers nr elkaar moeten groeien mr mt d dag word ht erger.elke dag wordt d etnische snaar naar boven bygesteld.dat ding gaat uitsluitend tussen d hindustaan n d creool.d mensen die zitten t wachten op n verzoening mogen weten dat ht nooooiiiiit gaat gebeuren.k kan my nog heugen als jongen vn 7 jaar was k onder d markt mt m pa op d volgende dag na d verkiezingen waarby d nps d overwining had behaald.we moesten wegvluchten want overal werd er gezopen n werden d hindustanen gemolesteerd n werd geschreeuwd: den koeli lassie den koeli ai kree.ht problm in sur is n rassenhaat n alles vloeit daaruit voort n zo gaat ht blyven


  Maak melding
 74. De Nederlandse Telegraaf, brengt vandaag het
  eerdere bezoek van PABLO ESCOBAR aan een van
  de leiders in SRANAN weer onder de aandacht !

  Surinaamse politici en volk blijven helaas de kop
  in het zand steken !

  Niemand weet hoe de Mega/hoeveelheden HARDDRUGS
  Suriname binnenkomen en wie het transport etc regelt !

  HELAAS, ZULLEN NOG VEEL MEER DRUGSGERELATEERDE
  MOORDEN PLAATSVINDEN IN SRANAN !

  HARDDRUGS IS DUIVELS EN ER ZIJN HONDERDEN
  MILJOENEN MEE GEMOEID !

  HERI SRANAN, MUS FI WIKI !! UN OPO UN AI !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES