donderdag, februari 22, 2024
HomeNieuws uit SurinamePolitie zoekt voortvluchtige Guyanees voor doodsteken man in Suriname

Politie zoekt voortvluchtige Guyanees voor doodsteken man in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het Korps Politie Suriname is op zoek naar een Guyanese man bekend als ‘Country’, die afgelopen zondag Thomas Marte zou hebben doodgestoken. De twee mannen kregen voor een appartementencomplex in de Houtbijstraat (foto) een woordenwisseling die op een bepaald moment uit de hand liep. ‘Country’ haalde plotseling een scherp voorwerp tevoorschijn en stak Thomas daarmee in zijn buikstreek aldus de politie.

Het slachtoffer Thomas rende vervolgens zijn kamer binnen en sloot zichzelf daarin op vermoedelijk om te voorkomen dat de Guyanees hem nog meer steken kon toebrengen. Meerdere personen zijn getuigen geweest van de woordenwisseling en steekpartij.

Ongeveer een uur na het voorval belden mensen Thomas op zijn zaktelefoon maar hij reageerde niet. Vervolgens keek men via een shutter-raam in de kamer van Thomas en bij die gelegenheid zag men hem roerloos op de vloer van zijn kamer liggen. Op dat moment werd pas de politie ingeschakeld.

Thomas bleek al dood te zijn toen de politie ter plaatse arriveerde. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van hem vast. Het ontzielde lichaam van Thomas, Marte is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen voor obductie.

De Guyanese messentrekker bekend als ‘Country’ had voor de komst van de politie de plaats verlaten. Hij wordt opgespoord. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
 1. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Politie zoekt voortvluchtige Guyanees voor doodsteken man in Suriname.
  Maar KPS. heeft nog geen foto en personalia van deze Guyanese verdachte prijs gegeven.
  Dus de burgers weten ook niet wie deze verdachte is en kunnen helaas niet bellen naar het KPS.

  D E V E R D A C H T E I S (V U U R W A P E N) G E V A A R L I J K.

  Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de politie op de telefoonnummers 404565, 404689, 404673 het Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.


  Maak melding
 2. Overal waar mensen van een bepaalde etnische bevolkingsgroep wonen zul je altijd met geweld worden geconfronteerd. Dit is niet alleen in Suriname het geval maar ook in landen als de USA , Nederland Engeland , België. Zullen nooit deel uitmaken van een vreedzame samenleving.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES