Rijbanen Van ‘t Hogerhuysstraat in Suriname opengesteld

16
Rijbanen Van ‘t Hogerhuysstraat in Suriname opengesteld

De asfalteringswerkzaamheden aan de Van ‘t Hogerhuysstraat, ter hoogte van het bedrijf Surmac in Suriname zijn afgerond. Dit neemt met zich mee dat beide rijbanen van de eerdergenoemde straat zijn opengesteld voor het verkeer. De Slangenhoutstraat is voorlopig nog gesloten, omdat er aldaar nog wat werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Vanuit het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie doet het hoofd van de afdeling Verkeer, Henk Wip een beroep op de weggebruikers nog wat begrip op te brengen, zodat deze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd voor een veilig en vlotter verkeer.

Volgens Wip zijn de asfalteringswerkzaamheden vrijdag avond rond 20.00uur aangevangen en duurden die tot en met maandagochtend. Naast de asfalteringswerkzaamheden is er ook een portaal geplaatst voor het verkeerslicht. Gelet op de uitvoering van het project zijn de werkzaamheden ietwat uitgelopen, waardoor er maandagochtend een filevorming was in het gehele gebied rondom de Van ‘t Hogerhuysstraat. De werkzaamheden zouden maandagochtend om 04.00 uur afgerond moeten zijn maar dit liep uit, omdat men onder andere nog wat las constructieve werkzaamheden moest uitvoeren. Aan de Van ‘t Hogerhuysstraat worden nog wat werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het ophangen van de lichtbakken.

Vanuit het ministerie bedankt de heer Wip de weggebruikers voor hun getoond begrip, gelet op de stagnaties van het verkeer. Met man en macht is er gewerkt om de werkzaamheden uit te voeren en uiteindelijk is de Van ‘t Hogerhuystraat nu beter begaanbaar.  Gelet op de geplaatste verkeerslichten zal er sprake zijn van een betere verkeersontwikkeling. Men doet er nu alles aan om de resterende werkzaamheden heel gauw af te ronden, zodat de Slangenhoutstraat ook geheel kan worden opengesteld. Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd in verband met de spoedige openstelling van de nieuwe brug te Beekhuizen.

16 REACTIES

 1. Wat leveren zij slordig werk af. Geen trottoirbanden geplaatst, wegmarkeringen ontbreken. Fietspaden zijn zoek. Het is geen gezicht.
  Sarie Torie


  Maak melding

 2. @ Boeboe bit Sjorie
  Niet klagen dat is al eeuwen zo, en waarvoor moet er trottoirbanden geplaatst worden ?
  Wat de fietspaden betreft : er zijn meer auto´s dan fietsen in Su, zelfs een hond heeft een auto, alleen rijdt hij zonder rijbewijs, de controle in Su is toch nihil ! Alleen als je een aanrijding veroorzaakt, komen ze pas erachter dat je geen een bezit.
  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 3. Boeboe bit Sjorie 2 april 2019 at 08:42
  Wat leveren zij slordig werk af. Geen trottoirbanden geplaatst, wegmarkeringen ontbreken. Fietspaden zijn zoek. Het is geen gezicht.
  Sarie Torie

  Dit past in het straatbeeld van een derde wereldland. Overal worden, zonder overleg en zonder deugdelijk onderzoek, wegen en rijbanen aangelegd. Men vraagt zich nooit af of de rijbanen wel geschikt zijn om het wegverkeer te kunnen dragen. Als er iets van ‘asfalt’ maar staat. President Bouterse wil graag goede sier maken en laten zien dat hij alles doet om het land te ontwikkelen. In werkelijkheid is Suriname 100 jaar terug in de tijd gezet. Er is niks in dit land waar je trots op kan zijn.


  Maak melding

 4. @ Kakantristraat

  Er is niks in dit land waar je trots op kan zijn !
  Ja wel hoor : we hebben mooi weer en hebben Parbobier en Black Cat, en genoeg cocaïne.
  Tevens een goede President, die voor zijn onderdanen goed zorgt.
  En we hebben @ Damsco @ RobG en @ C.A. Schipper, wat wil je nog meer ???
  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 5. Rijbanen zonder trottoirbanden.Was laatst op vakantie in Suriname met mijn kinderen en kleinkinderen en mijn kleindochter van drie vroeg:Opa waarom zijn sommige wegen niet af? Heeft men in Suriname soms een hekel aan trottoirs? Of beter gezegd:Heeft men een hekel aan voetgangers?


  Maak melding

 6. @kankantistraat
  Je hebt gelijk. Het is altijd maar half werk. Stoepranden zijn zeker nodig, zo brokkelt het asfalt niet af. Stelletjes onverlaat timmeren/hakken zo het asfalt in stukken.
  Hoop dat zij dit alsnog op de juiste manier maken, zoals het hoort. Volgende week mie e go loekoe bakka. Bij vragen aan de werknemers “niemand weet wat”.

  Sari Torie


  Maak melding

 7. @@Boeboe bit Sjorie!! maak niet druk! het is een land waar mensen geboren zijn voor een duppie!! de kwartje is mijlenver richting China weg en die kunnen zij niet maken!!!

  Excuses voor de hardwerkenden!!!


  Maak melding

 8. Dit soort wegen hebben de boeren als hun eigen weg in Nederland!! De Boerenwegen dus!! voor de loslopende koeien!!
  Surmac heeft zijn kanten van eindresultaat laten zien en het is bar slecht, foei en heel erg slordig!!
  Als ik hen zie aankomen, doe ik van afstand heel snel mijn deur gelijk dicht!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.