vrijdag, mei 17, 2024
HomeFotoMan in woning overleden na steekpartij in Paramaribo-Noord

Man in woning overleden na steekpartij in Paramaribo-Noord

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname zet de toegang tot een woning af voor onderzoek, nadat een man zondagavond daar kwam te overlijden. Volgens de eerste berichten zou een dodelijke steekpartij hebben plaatsgevonden in Paramaribo-Noord. Daarbij zou het slachtoffer zijn overleden in een woning.

De aanleiding voor de steekpartij is nog niet bekend. Ook is er nog geen verdachte aangehouden. Het lijk van het slachtoffer is door justitie in beslag genomen.

De politie van Geyersvlijt onderzoekt de zaak. Er is nog geen officieel bericht van de Surinaamse politie, dus later meer.

UPDATE: De politie heeft bekend gemaakt dat het slachtoffer Thomas Marte op zondagavond 31 maart neergestoken is door een Guyanese man bekend als ‘Country’. Deze Guyanaees is voortvluchtig en wordt door de politie gezocht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. R.I.P. Moord en doorslag zijn de normaalste zaken voor de KPS in Suriname. Het is een dagelijkse kost geworden. Niemand kijkt vreemd op als zoiets weer gebeurt. Triest voor woorden. Zo’n gewelddadige samenleving waar niemand blij van wordt. Begravenisondernemers maken mooie dagen mee.


  Maak melding
 2. Alles en iedereen volgt het voorbeeld van de “Grote leider”…..alles wat voor je voeten komt, standrechtelijk afmaken. Beloning volgt later.


  Maak melding
 3. C.A. Schipper,wat simple hersenloze, lage hond ben jij. Waarschijnlijk is je moeder bevrucht door een Braziliaanse zika mug. Kijk in de spiegel of je schedel niet vergroeit is.


  Maak melding
 4. C.A.Schipper is iemand die alleen maar provocerende op of aanmerkingen plaatst..dus beste remedie daartegen mijn inziens is zijn reacties te negeren!


  Maak melding
 5. Nex no fout. Ook het neersteken van een ander niet. Agressie is een normale zaak geworden. Je praat niet. Je steekt of schiet neer. Zoals in december 1980.

  Niet tellen tot tien. Geef de leerkracht een paar klappen. Zorg dat het op Facebook komt als leerling, dan ben je de pief.

  Maak elkaar belachelijk en af op het podium. Beleefdheid en prudentie past niet.

  Waar gaan we naar toe Mama Sranan. Waar als voorgangers beschermers zijn van moordenaars als Bisschoppen aangeven dat moordenaars aangewezen zijn door God om het land te leiden.

  Als gelovigen wetend stemmen op mensen die onderdeel zijn van een partij aan wiens verleden bloed klijft.

  Waar gaan we naar toe Mama Sranan. Waar


  Maak melding
 6. Bijna negen op de tien Surinaamse kinderen onder de veertien jaar krijgen thuis te maken met lichamelijke of geestelijke mishandeling. Geen enkel Caribisch land doet het zo slecht. Suriname kampt verder met een torenhoge schooluitval en erg veel tienerzwangerschappen. Sila Kisoensingh was tot enkele jaren geleden de enige neuropsycholoog van het land. In haar praktijk in Paramaribo behandelt ze jongeren met gedrags- en leerstoornissen. De afgelopen jaren probeerde ze met talloze lezingen haar landgenoten wakker te schudden.

  Allen, kinderen van dwaze debiele idiote ndp paria’ s, moordenaarvereerders.


  Maak melding
 7. @ C.A. Schipper

  Een Bei is dat een nwe insect die ontdekt is of zo ? Een bij ken ik wel, maar deze niet.
  @ C.A. Schipper alias Damsco ff opletten hoor !!!!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES