dinsdag, mei 21, 2024
HomeFotoMinisterie huldigt Special Olympians die Suriname vertegenwoordigden in Abu Dhabi

Ministerie huldigt Special Olympians die Suriname vertegenwoordigden in Abu Dhabi

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, – Het Surinaamse ministerie van Sport- en Jeugdzaken heeft de groep van 13 Special Olympians, die Suriname onlangs vertegenwoordigden op de Special Olympics World Games 2019 in Abu Dhabi, gehuldigd. De sporters kwamen terug naar huis met 15 medailles te weten 6 goud, 6 zilver en 3 brons. 

De Special Olympians hebben afgelopen dinsdag een certificaat van waardering, een bloemstuk en een diner in Lucky Twins aangeboden gekregen van het ministerie. Het eerder toegezegd bedrag van SRD 100.000 dat bestemd was voor de Special Olympics World Games heeft de overheid ook reeds overgemaakt voor de Special Olympics Suriname.

Tijdens die gelegenheid is ook de World Muay Thai Federation gouden medaillist, Nigel Deel, gehuldigd. Hij heeft in Bangkok, Thailand, een gouden medaille behaald tijdens de World Muay Thai kampioenschappen 2019.

De voorzitters van het Surinaams Olympisch Comité (SOC), Ramon Tjon A Fat, Special Olympics Edward Gessel en van de Surinaamse Thaiboksbond (Suthaibo), Ilonka Elmont waren ook aanwezig. Zij hebben elk de felicitaties overgebracht aan de sporters en bedankt voor hun inzet. Ook is er een dankwoord gericht aan de begeleiders, coaches, familie, vrienden, donateurs en andere actoren die het mogelijk hebben gemaakt dat Suriname heeft kunnen participeren aan de internationale meetmomenten. 

De minister van Sport- en Jeugdzaken, Lalinie Gopal, heeft haar waardering uitgesproken voor de bijzondere manier van inzet van de sporters en alle actoren voor het kunnen deelnemen aan de internationale kampioenschappen. De sportminister heeft ook degenen die op de 4deplaats of lager zijn beëindigd en geen medailles hebben behaald, moed ingesproken om zich te blijven inzetten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES