Bestuurder zonder rijbewijs rijdt Surinaamse Thaibokser aan

16
Bestuurder zonder rijbewijs rijdt Surinaamse Thaibokser aan
Foto via Actionnieuws Suriname

PARAMARIBO, – De Surinaamse Thaibokser Giovano van Rabenswaay is afgelopen dinsdagnacht door een man zonder rijbewijs, aangereden aan de Coppenamestraat in Suriname. Giovano reed op de rechter rijhelft ter hoogte van Wolly’s te Zorg & Hoop, toen een busje een stilstaande truck inhaalde en keihard tegen Giovani’s auto aan klapte.

Door de enorme klap liep de Thaibokser een barstwond aan zijn hoofd op. Hij maakt het naar omstandigheden verder gelukkig goed. In het voertuig van de veroorzaker waren er 5 gewonden waaronder 2 kinderen. Hoe zij eraan toe zijn is niet bekend.

De schade aan de voertuigen was enorm; de auto van Giovano is niet meer in rijdende staat. De veroorzaker die het busje reed had geen rijbewijs, omdat deze al eerder ingevorderd was door de politie.

16 REACTIES

 1. Dus deze Ezel stoot wel 2 keren in de kar! 1 x afgepakt en 2e keer rijden zonder!! hmmmmm.. wat doe je met hem??? Van mij mag hij 20 jaren geen deelnemen in het verkeer met een voertuig. Dus wederom lijn 11. Alle schade aan de slachtoffer vergoeden incl zijn inkomstenderving en verder 10 jaren de Cel in!!!!!

  A tori no bung!!!


  Maak melding

 2. Hoe is het mogelijk dat een busje een stilstaande truck inhaalt????
  Trouwens deze joyrider, zijn rijbewijs is hem afgepakt en toch kruipt hij weer achter het stuur. Het is nu tijd om hem voor een aantal jaren achter slot en grendel te laten vertoeven. Dit is opzet. Voordat hij mensen nu echt gaat doodrijden gratis loge in Boma. Want hij is hardleers.


  Maak melding

 3. Alles is tegenwoordig mogelijk in su. Op hoogste niveau zijn ze druk bezig met drugs exporten. De rest is niet meer belangrijk. Iedereen vraagt naar verandering maar niemand geeft zichzelf de schuld.


  Maak melding

 4. Het gaat over de lullo zonder rijbewijs. Dit is makkelijk wie niet luisteren wil opdluiten en zo lang mogelijk. Zal wel zo gaan ja maar dan kan hij ze gezin niet onderhouden zielig bla bla. Nee hij zou ze gezin en die van jou doodrijden. Veel zieliger toch. Laat mij min. worden en ik zorg dat dit soort imbecielen opgesloten wordt.


  Maak melding

 5. De enige vraag die nog beantwoord moet worden is
  “HOE GAAT DEZE MALLEMOOT DE SCHADE BETALEN” ? Want de verzekering zal dit zeker niet doen
  Zeker op afbetaling maandelijks 100 SRd. Ai boi ze leren het niet.

  Ook de familie die in de auto zat oppakken en veroordelen want zij weten drommels goed dat de bestuurder zijn rijbewijs kwijt is


  Maak melding

 6. Het is mij niet bekend hoe dit soort zaken bij wet is geregeld in Suriname.
  In Nederland is de aansprakelijkheid voor schade door motorvoertuigen geregeld in de wet aansprakelijkheid motorvoertugen (WAM).
  Indien de schadeveroorzakende auto een w.a verzekering heeft ( in Suriname verplicht), zal de verzekeraar van dit voertuig de schade moeten vergoeden.
  Er is echter geen polsdekking (rijden zonder rijbewijs) en daarom zal de verzekeraar vervolgens de schade verhalen op de dader.


  Maak melding

 7. Misschien een idee om op de Surinaamse wegen ook op de zijkanten strepen aan te brengen en niet alleen op het midden van de weg. Mensen kunnen zich dan beter orienteren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.