vrijdag, juni 21, 2024
HomeFotoOmstanders: 'Automobilist rijdt door na aanrijding met voetganger in Suriname'

Omstanders: ‘Automobilist rijdt door na aanrijding met voetganger in Suriname’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, – Een voetganger in Suriname lag woensdagavond rond 21.00u langs de kant van de weg nadat hij, volgens omstanders, was aangereden door een auto. De automobilist zou zijn doorgereden nadat hij de voetganger met zijn auto had geraakt. Het slachtoffer zou nog enkele meters hebben kunnen lopen, maar zakte daarna in elkaar. Foto (c) Marvin Rsing.

Het ongeval zou hebben plaatsgevonden in het centrum van Paramaribo op de hoek van de Maagdenstraat en de Heiligenweg. De Surinaamse politie was ter plekke aanwezig evenals een ambulance. Volgens de eerste berichten zou de voetganger zijn overleden. Maar dat is nog niet bevestigd. Later meer.

UPDATE: andere bronnen melden dat de man mishandeld zou zijn met een stuk hout.

UPDATE 2: Het gaat om een 64-jarige man die levenloos door de politie werd aangetroffen voor Telesur Vailliantplein in de stad. Er kwam bloed uit zijn neus en mond. Volgens de politie is de doodsoorzaak nog onduidelijk. Het lijk is in beslag genomen en het onderzoeksteam van de politie is ingeschakeld. Onderzoek moet uitwijzen als de man door inwendige kneuzingen of natuurlijke dood is overleden.

UPDATE 3: ‘Dode man (64) in binnenstad Suriname geen slachtoffer misdrijf

opening
Fernandes Express
Passion in concert

27 REACTIES
 1. Opsporen die sukkel en alles afpakken en afvoeren naar Santo Boma!!! mag nooit en te nimmer deelnemen in het verkeer met geen 1 voertuig!!!! dus lijn 11 voortaan.


  Maak melding
 2. Jan@@
  Laten we het hopen dat je niet gelijk krijgt, maar voor het geval je toch het bedrag binnen sleept, geef het liever aan de familie van een slachtoffer. Want schenken aan veilig verkeer Suriname is weggegooid geld.
  Ik heb nergens gemerkt dat ze enige vooruitgang hebben geboekt. Er zijn geen denkers in de groep maar doemders.


  Maak melding
 3. Dit krijg je in een land waar men rechters juspol en rest van de bende sinds 1992 ( toen gevallen rechter Frank Truideman als advocaat door mocht) zelfs met een eend ( doksa) kan omkopen. Tijdens het bewind van NF VHP werden met medeweten van Santhoki rijbewijzen in Suriname verkocht voor ca 200 euro per stuk. Bijna heel Suriname heeft vandaag de dag een rijbewijs maar regels kennen ze niet. Hoe kunnen zomaar in ruil voor geld rijbewijzen verstrekt worden aan personen die bijna niets van het wegenverkeerswet weten?. Dit is niets anders dan de bittere waarheid omdat een boel mensen die ik kende, plots een rijbewijs hebben en nadere gesprekken wezen uit dat je rijbewijzen gewoon kunt kopen. Verloren staat Suriname of keurige staat?


  Maak melding
 4. @Pataka,

  Maar als het waar is wat resto verteld.
  Dan heeft Suriname een heel groot probleem.

  Ik denk dat er enige waarheid in zit.
  Want voor geld kan je bijna alles ( illegaal ) kopen in Suriname.
  Kijk maar naar de chinezen en turken in Suriname.
  Voor het ( snel ) krijgen van een vergunning.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 5. Garages en beunhazen opgelet auto met schade melden wat voor soort schade. Politie recherche onderzoek de autos op haren kleding verf bloed etc dader gevonden 25 jaar opsluiten


  Maak melding
 6. Alweer, maar nochtans neemt de overheid geen stringente maatregels. Hoe lang nog zo doorgaan? De sociale verhoudingen raken verstoord en nemen thans vormen van verguizing aan. Wet en regelgeving wordt niet ter harte genomen. Er is geen hoop meer want het schijnt dat er een vloek op deze regering rust. Wachten op de verkiezingen is geen optie. Het is nu tijd om de straat op te gaan om af te rekenen met deze paarse vloek, ga morgen naar de berm van de NDP om tijdens hun meeting hen uit te jouwen, zodat deze paarse ellendelingen van het toneel verdwijnen Volk van Suriname toon dat jullie lef hebben en sta dus niet langs de kant, maar kom op ter wille van de solidariteit en het sociaal belang. Eenheid maakt macht want het lot ligt immers in jullie eigen handen.


  Maak melding
 7. @Jan,

  die weddenschap van 100 doden aan het einde van het jaar ga je wel halen.
  Is dit op een zebrapad gebeurt, is wat moeilijk te zien op de foto.


  Maak melding
 8. Forumleden/Reageerders, Odi odi.

  Automobilist rijdt door na aanrijding met voetganger in Suriname.
  Een voetganger in Suriname lag woensdagavond rond 21.15u langs de kant van de weg nadat hij was aangereden door een auto.
  Het ongeval zou hebben plaatsgevonden in het centrum van Paramaribo op de hoek van de Maagdenstraat en de Heiligenweg.

  Maar klopt het bericht wel?
  En kijken jullie ook goed naar de foto bij het artikel.

  Want op het zelfde tijdstip kwam een ander verhaal in de media.
  Man dood aangetroffen.

  PARAMARIBO – Een man van creoolse afkomst is woensdagavond nabij Telesur aan de Heiligenweg dood aangetroffen.
  Volgens ooggetuigen is hij door iemand met een zwaar voorwerp tegen zijn hoofd geslagen.
  Het slachtoffer toonde geen tekenen van leven toen de ambulance ter plekke kwam.

  @J. Zwartmans (Jacko.) Fawaka man?
  Een echte Sari Tori.


  Maak melding
 9. In fatsoenlijke landen weten fatsoenlijke automobilisten dat je voor een zebrapad MOET stoppen wanneer je een voetganger ook maar ziet naderen. Het maakt niet uit wat voor verkeersdeelnemer je bent.

  Zelf heb ik tijdens mijn rijlessen altijd geleerd dat je voorzichtig nadert en goed kijkt of je een voetganger ziet naderen. Is dat het geval en je ziet de oren van de voetganger vanaf de zijkant, dan weet je 100% zeker dat ie gaat oversteken.

  Een zebrapad is het domein van de voetganger. Als automobilist dien je deze zeer kwetsbare deelnemer het gevoel te geven dat ie veilig is!

  Een paar maanden geleden was ik in Ho Chi Min stad alias scooterhel. Daar domineren bromfietsen het straatbeeld en tel je als voetganger nauwelijks mee. Oversteken lijkt wel een computerspel met 3 levens. Ik dacht een stad te hebben gevonden die veel erger was dan Paramaribo. Maar wanneer je gaat, maken ze oogcontact en rijden alle honderd keurig netjes om je heen. Gewoon de kinderen goed vasthouden en doorlopen.

  Hier in Suriname maakt bijna niemand oogcontact met je. De meeste automobilisten doen gewoon alsof ze voetgangers niet zien staan.
  En dan die getinte autoruiten. Niemand kan mij wijsmaken dat je zicht er niet door wordt beperkt! Of dat het is om de zon te weren. Het lijkt wel alsof Surinamers massaal de auto gebruiken om in te naaien.

  Fatsoenlijkheid in het verkeer start met het verwijderen van die klote getinte foils.
  Maar wanneer je agenten niet voorziet van hele simpele apparaatjes die dat kunnen meten, dan laat je ze ook met een bek vol tanden staan tegenover een goed gebekte automobilist. Meten is weten.

  Ik hoop in dit geval niet dat de automobilist ook nog getinte ramen had waardoor hij de omgeving niet goed kon inschatten in de duisternis van 21u15.

  En zeker niet dat er alcohol in het spel was.

  En zeker niet dat hij/zij zonder rijbewijs reed.

  En zeker niet dat hij/zij minderjarig was.

  En zeker niet dat hij/zij met volle snelheid het zebrapad oversteken raasde.

  Doorrijden om bijvoorbeeld sporen van drank te wissen moet standaard een verdubbeling van de straf betekenen.

  Me mars papa!


  Maak melding
 10. Het moreel besef van de Surinaamse mens kraakt bijna alle dieptepunten. Zelf dieren met een bepaalde bewustzijn laten elkaar vaakvaak in hulpeloze toestand achter.

  Dat het moreel besef dagelijks naar een ongekende dieptepunt daalt is overal te zien. De liefde voor wet, regelgeving, moraal en ethiek is helaas helemaal verdwenen.

  De profetische woorden van de regeringsleiders NEX NO FOUT, blijkt waarheid als we kijken naar hetgeen vandaag gebeurt en het dagelijks gedrag van velen in Suriname waarheid te zijn geworden.


  Maak melding
 11. Is erg mang. Ma se segge tok dat iemang heev hem geslaage met hauwt? Dang misgien hei is fermoort door twee persoone. Dang poolisie moet bepaale wie was de egte moordenaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES