Over de kop geslagen Touareg bestuurder reed met drie keer toegestane hoeveelheid alcohol

27
Over de kop geslagen Touareg bestuurder reed met drie keer toegestane hoeveelheid alcohol
Volgens de maker van de foto moet dit de bestuurder zijn geweest.

PARAMARIBO, 12 mrt – De man die afgelopen zondag meerdere keren met zijn Volkswagen Touareg over de kop ging en tegen een elektrische mast aankwam, zat met bijna drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol achter het stuur. Ook bleek hij niet in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs. Dat heeft het Korps Politie Suriname vandaag bekend gemaakt.

De 23-jarige autobestuurder Shivan G. reed vanuit de Mahonylaan de Anton Dragtenweg op. Hij moet vermoedelijk met hoge snelheid hebben gereden. Op de T-kruising gevormd door de twee genoemde wegen bevindt zich een verkeersplateau. Het vermoeden bestaat dat toen de auto van Shivan tegen het plateau aankwam hij de controle over het voertuig verloor. Het voertuig sloeg meerdere keren over de kop en kwam tegen een elektrische mast terecht.

Auto keihard over drempel en knalt tegen lantaarnpaal in Suriname
Foto: Desiré Eendragt

Shivan werd aan een blaastest onderworpen, waarbij het apparaat aangaf dat hij een veel hogere alcoholpromillage (640) in zijn lichaam had dan binnen de Rijwet is toegestaan. De toegestane alcoholpromillage in het lichaam van verkeersdeelnemers is 220 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. Die van Shivan was 640.

De jongeman liep een barst wond aan het hoofd op maar was aanspreekbaar. Per eigen gelegenheid is hij vervoert naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis voor medische behandeling. Het voertuig is aanzienlijk beschadigd. De politie heeft een dossier ter zake opgemaakt en opgestuurd naar het Openbaar Ministerie voor verdere afhandeling

- Advertentie -

27 REACTIES

 1. @ Domsco

  Hij is iets dommer al jij, maar jij laat je rijden op kosten van een ander dus, dan ben je slim wat dat betreft !

  sari tori.
  Jacko

 2. Het wordt tijd dat alle voertuigen in Su voorzien worden van een alcohol slot, en auto bestuurders zonder een geldige rijbewijs jaren in de bajes plaatsen. Deze soort klootzakken moeten ook nooit de gelegenheid krijgen, om een geldige rijbewijs te bemachtigen.

  sari tori
  Jacko

 3. A boi go dringi nanga nai na motjo kampu ini birti dape. A meid meki eng ede no wroko bun. Brasjon meid gevaarlijk.

 4. De verkeerswegen moeten.drastisch aangepast worden dus vaker alcohol rijbewijs en ander soort controles. Boete ook flink verhogen.En als men alcohol drinkt,dat de verzekering niet meer de schade betaalt maar de daders zelf keus en gevolg ervan maak je zelf is mijn motto.nu de verkiezingen eraan komen zijn er andere prioriteiten en dan zullen we zien of déze surinamers bouta voor de 3 keer gaan kiezen wat ze als idioten wel hebben gedaan. Ze kregen van Alles voor hun stem. Ook dit was een keus en hét gevolg zien jullie of niet soms???

 5. Gezien de vaak voorkomende over-de-kop-rijdingen, moeten de wegen zo snel mogelijk daarvoor aangepast worde. De stoepranden moete bijv. nie zo hoog worde gemaakt.

 6. Hij moet blij zijn dat hij de dood heeft ontlopen en niemand heeft doodgereden. Hopelijk is dit een les. Maar van vele domme ndper’ s kan men dat niet zeggen, des te meer je hen waarschuwd, des te harder krijsen ze.neks no fout.

 7. Ok, so the word is out..

  Wat een vreselijk gedrocht van een hersenloos kind.

  Hoge celstraf voor het moedwillig risico nemen om onschuldige burgers dood te rijden.

  Wat is er toch aan de hand met de ouders en de opvoeding die ze geven.
  Ook zij verdienen een gepaste straf. En kom me niet zeggen van niet.

  Me mars papa!

 8. Geen geldig Surinaams rijbewijs, gezopen, en staats eigendommen vernietigd.
  Ik hoop dat hij voor alles moet betalen en hij mag de bak in. Kan zn daroe kop gaan werken.
  De verzekering betaald niets als je geen rijbewijs en dronken bent, dus gelukkig heeft hij geen onschuldigen in zijn stront meegesleept.
  NDP bespotter ziet dat het zijn soortgenoot is dus heeft les zo geleerd.
  Opsluiten.

 9. Sopie is synoniem voor Koeli wat een dronken aap zeg. Leren ze het nooit dat sopie niet samengaat met rijden

 10. jammer dat hij binnen de korste keer zijn rijbewijs terug krijgt alsof er niks aan de hand was1.

 11. Benny , die stoepranden moeten nog veel hoger worden , om de voetgangers te beschermen tegen zulke klootzakken en andere zultkoppen die niet zouden moeten autorijden omdat ze niet in staat zijn hun weggedrag aan te passen aan de omstandigheden en niet andersom, maar ik betwijvel gezien je reactie of jij dat wel begrijpt

 12. @Hans
  Klopt helemaal de stoepranden moeten inderdaad veel hoger.Ter bescherming van andere weggebruikers. Deze stomkop had teveel ramthahal op. Hij dacht sterker te zijn dan alcohol.
  Alcohol maakt meer kapot dan je lief is. Hij hoort ook het vervangen van de lantaarnpaal te vergoeden. De auto hoort in beslag te worden genomen en direct naar de schroothoop. Laten persen tot een dubbeltje. Hij is zelfs een ezelskar niet waardig.Randdebiel.

 13. Ze moeten hem rijles laten nemen op een dromedaris als hij geslaagd mag hij geen gemotoriseerde voertuigen besturen.

 14. @ Wazig
  Deze randdebiel heeft geen rijbewijs. @ Camel. Hij moet op een ezel rijles nemen, en ezel heeft geen motor, dus dat is helemaal prima !!!
  sari tori
  Jacko

 15. wendy 13 maart 2019 at 02:46
  Geen geldig Surinaams rijbewijs, gezopen, en staats eigendommen vernietigd.
  Ik hoop dat hij voor alles moet betalen en hij mag de bak in. Kan zn daroe kop gaan werken.
  De verzekering betaald niets als je geen rijbewijs en dronken bent, dus gelukkig heeft hij geen onschuldigen in zijn stront meegesleept.
  NDP bespotter ziet dat het zijn soortgenoot is dus heeft les zo geleerd.
  Opsluiten.

  U vergist zich zoals het gros der dwaze debiele idiote ndper’ s

 16. Hans 13 maart 2019 at 09:43

  Benny , die stoepranden moeten nog veel hoger worden , om de voetgangers te beschermen tegen zulke klootzakken en andere zultkoppen die niet zouden moeten autorijden omdat ze niet in staat zijn hun weggedrag aan te passen aan de omstandigheden en niet andersom, maar ik betwijvel gezien je reactie of jij dat wel begrijpt

  ————–
  Hans, jij en de velen hier verkeren in ee soort constante wrevelige toestand, dat t heel veel tijd gaat koste om jullie tot bedaren te brenge.
  Hans, ze zoude sneller over de kop gaan bij hogere stoeprand. Bestuurders zijn ook mense, Hans.
  Ook moet het voetpad verder verwijderd moete zijn van de racebaan.

  Verder had Bigi Sma ee racistische opmerking gemaakt met sopie.
  Ik waarschuw daarom:

  Een ieder die racistische opmerkingen maakt, sla ik over; ik lees dan geen woord van hem.

 17. En ik betwijfel Bennie, dat het nog veel langer door gaat dringen bij veel automobilisten dat ze hun weggedrag aan moeten passen, en dan die laatste zin van je,
  het voetpad moet verder verwijderd zijn van de racebaan, Racebaan?????

 18. Wat opfal is dat bestierders nooit remme. Hebbe die auwtoos nie rem pedaal? Sodra se raake magt kweid, dang se moette tok remme? Ma doen nie sei.

 19. Toch vind ik nog steeds dat Chan ee kans moet krijge.
  Ik vind hem op dit moment de meest positieve politicus. Bouta heeft toch ook ee kans gehad.

  Maa wat dat gevoelig ding met Chan en VHP nu is, is dat hij verstandig aan doet om die ordinaire/etnische types, zoals hier op dit forum uit zijn partij te weren. Laat ze maar ee andere partij gaa stichte. Hij heeft nog genoeg tijd om dit te doen.

  Op deze manier zulle alle gasten op hem stemme; die kleine kernen, die hij apart vormt, is nie genoeg.
  Chan zit in ee moeilijke torie nu, booi. Maa hij heeft nog tijd om te switchen.
  Die man Chan heeft op dit moment zelfs de potentie, om maximaal de helft van NPS stemmers te vergaren met zijn positieve energie.
  Maa dat is alleen maar potentieel; hij moet t nog omzetten met een beleid speciaal bestemd voo die potentie.

  Dat beleid is dat hij die etnisch-belang-figuren uit die partij moet zette. Laten ze maar ee andere partij gaa stichte.
  —————–

  Hans, eigenlijk moet ee voetpad helemaal niet in de buurt van ee autoweg zijn. Waarom make ze nooit ee apart voetpad uit t zicht va auto’s.

 20. Foutje hierboven, sorry.
  ——————————————————————–

  I Hans 13 maart 2019 at 21:43

  En ik betwijfel Bennie, dat het nog veel langer door gaat dringen bij veel automobilisten dat ze hun weggedrag aan moeten passen, en dan die laatste zin van je,
  het voetpad moet verder verwijderd zijn van de racebaan, Racebaan?????

  ————-
  Hans, eigenlijk moet ee voetpad helemaal niet in de buurt van ee autoweg zijn. Waarom make ze nooit ee apart voetpad uit t zicht va auto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.