zondag, april 21, 2024
HomeFotoAuto 'vliegt' over drempel en knalt tegen lantaarnpaal in Suriname

Auto ‘vliegt’ over drempel en knalt tegen lantaarnpaal in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 10 mrt – Een eenzijdig ongeval met deze Volkswagen Touareg vanmorgen rond 07.00u in Suriname. Volgens een getuige reed de bestuurder met hoge snelheid over de Anton Dragtenweg in Paramaribo. Hij ging daarbij met een behoorlijke snelheid over een drempel, waarna hij de macht over het stuur zou zijn verloren.

Hij raakte daarbij een lantaarnpaal langs de weg in de bocht bij hotel Residence Inn, die hem tot stilstand bracht. De auto belandde daarbij op z’n kop. De bestuurder die uitstapte, was niet gewond maar maakte volgens de ooggetuige een verwarde, wazige indruk. Het is niet bekend als er alcohol of drugs in het spel waren.

De Surinaamse politie is nog bezig met het onderzoek, dus later meer. De schade aan de paal en de auto is enorm.

Foto: Desiré Eendragt

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

35 REACTIES
 1. Naar de Kerk ging hij niet, want zo vroeg slapen we nog. Kwam hij van z’n minnares vandaan om 07:00 uur in de ochtend? Hij had een lange nacht waarschijnlijk en was even duizelig.


  Maak melding
 2. Als dit een Olympische discipline was, behaalde Suriname een gouden medaille. Het is toch niet voor te stellen, dat in zo’n korte tijd zovelen over de kop slaan.
  Je bent toch een idioot als je met zeer hoge snelheid over een verkeerdrempel gaat.
  In tegenstelling tot anderen wens ik niet dat deze brokkenpiloten het leven laten. Ik kan alleen maar hopen, dat zij anderen met hun rijstijl niet in gevaar brengen. Maar hoelang gaat dat goed?!


  Maak melding
 3. Look in the sky it’s a bird, no it’s a plane, no it’s a stupid person tryin to fly his VW Tourag and he’s coming in hard! Mayday mayday, brace for impact!


  Maak melding
 4. EN JE MAG ER ZEKER VAN ZIJN, DAT DE SCHADE AAN HET OPENBAAR BEZIT DOOR DE SAMENLEVING WORDT BETAALD.

  HIJ HEEFT ZEKER WAAR DAN OOK EEN MATIE, PARTIJGENOOT OF FAMILIELID DIE DIT VOOR DEZE ELLENDELING EN VERKEERSTERRORIST GAAT REGELEN.

  OP HET PUNT VAN DE VERKEERS EN ANDERE CRIMINALITEIT BLIJFT DE REGERING SCHANDALIG FALEN.

  IKZELF, NEEM ZE NIET MEER SERIEUS EN ZEG OPZOUTEN
  MET DEZE HANDEL!


  Maak melding
 5. @ Hans

  Valt tegen van je, je wenst toch geen dood voor een ander ???
  Er wonen veel hersen loze in Su, vooral als ze in de auto stappen.
  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 6. Ik heb begrepen dat de moeder van de bestuurder op het plek is gekomen en hem heeft meegenomen terwijl de politie er nog niet was. Mag dit wel?


  Maak melding
 7. Aan degenen die de situaties van de A.D. weg niet kennen en degenen die geen Engels weten te schrijven en degenen die bij een ongeluk voorbarig zijn in hun oordeel ….

  Gezien de schade aan de paal kwam deze auto niet rechtstreeks van club Diamond, maar vanaf de andere kant. Ook staat er niet dat de persoon een borreltje of tien teveel op had, dus (nog) geen reden om hem of haar dood te wensen.

  Verder is het in tegenstelling tot de ongelukken met oude barrels, waarschijnlijker dat niet de maatschappij, maar deze Touareg bezitter voor de kosten op zal draaien.

  Gezien de schade aan de paal geloof ik wel dat het hier een vliegende auto betreft die op een mengsel van kerosine en coke rijdt/vliegt.

  Me mars papa!


  Maak melding
 8. Over drempels gesproken: by sommige drempels zyn er geen aanwyzingsborden meer of aan d ene kant vn d straat wel n daartegenover niet.sommige borden hangen scheef n weer anderen gaan schuil achter n hoge struik of n boomtak.k kan mt zekerheid zeggen dat deze menr dronken of niet niet d enigste bestuurder v/e auto is die n drempel net te laat opmerkt n mt n smak eroverheen rydt.deze ongemakken konden voorkomen worden als d drempels mt geel reflecterende verf waren gemaarkeerd zodat men vanuit n veilige afstand kan opmerken dat het n drempel nadert n vooral in d nachtelyke uren by n slechte straatverlichting.hoe alert j ook wilt overkomen ht overkomt j zeker n keer.


  Maak melding
 9. Hij maakte een wazige en verwarde indruk. Dit komt zeker door de schrik dat hij dit heeft overleefd.
  Volgens een getuige reed hij met hoge snelheid, dus geen 30 of 50 km per uur. Verkeersdrempels worden niet voor niets geplaatst. Hoe deze autobestuurder dit voor elkaar heeft gekregen om zo hard te rijden dat hij over de kop gaat en ook nog een lantaarnpaal raakt om tot stilstand te komen is een ernstige situatie. Gelukkig heeft hij dit overleefd een geen derden de dood in gesleurd. Hopelijk kan hij het nog goed na vertellen. Terug naar het tijdperk van de ezelskarren en fietsen. Trouwens wanneer gaat openbare werken en verkeer het leren om langs geasfalteerde wegen trottoirbanden te plaatsen????? Of denken zij dat het geen functie heeft??? Stelletje ezels.


  Maak melding
 10. Zyn die idiote onkundige beleidmakers op OW die maar niet willen snapen dat n drempel gemarkeerd moet zyn mt reflecterende daartoe behorende materiaal.gewoon n bord plaatsen langs d weg n elke bestuurder moet behalve op d weg ook langs d weg opletten of er geen bord staat mt drempel erop.roooot op kerel daar maak plaats vr iemand mt bredere oriēntatie n denkvermogen don kaw


  Maak melding
 11. Om deze strontzakken kan je dan zondagmorgen je kleren niet wassen of andere werkzaamheden doen.
  Lullen bij de hoertjes en willen stoer doen.
  Mamma bellen en die raced om zoonlief te halen.
  Laten ze voor alles betalen en rijbewijs innemen. Gelukkig geen onschuldigen gewond og dood.
  Met hem hen ik geen moer te maken. Zijn eigen keus


  Maak melding
 12. Het is een feit dat reflecterende strepen en markeringen op alle wegen in ons landje ontbreken.
  Aan Getrouw is een plan recentelijk overhandigd om het verkeer veiliger te maken. Volgens mij zet dit geen zoden aan de dijk. Het rijgedrag moet sterk verbeterd worden. Er is totaal geen verkeersfatsoen. Of ze rijden zichzelf dood of rijden anderen dood. Kruipen deze gasten achter het stuur dan komen de horens van de duivel te voorschijn. Imbecielen gedrag. Rijbewijs voorgoed invorderen en de schade laten betalen door de veroorzaker. Dit idioten rijgedrag moet nu afgelopen zijn.


  Maak melding
 13. Stommer kan het niet !!! Om de aanwijzingspalen/borden bij de drempels te plaatsen en niet bv. bij ngeveer
  8-12 meters voor je de drempel nadert !!Alleen in Suriname kan men zo een “stommmiteit” hebben !
  Buiten de stad zou dat best reeds op een afstand van 12 -20 meters !!
  Maar ja, iedere “blauwkop” is op OW, “de verkeers deskundige” !!!


  Maak melding
 14. Echt mensen get a life. Het kan met iedereen gebeuren. Die drempels zijn onoverzichtelijk A kondre fucked up zo ook de mensen. Concentreer je liever op je eigen well being dan om je omgeving.


  Maak melding
 15. Hoe je het ook went of keert, ieder weggebruiker blijft verantwoordelijk voor zijn of haar weggedrag, en dat schijnt er bij veel Surinamers maar niet in te kunnen, of de borden waarschuinsborden zijn te ver weggeplaatst of te dichtbij of helemaal niet of ze zien ze domweg niet, maar het ligt altijd aan het of de ander(e). het kan er bij mij in ieder geval niet in dat wanneer deze bestuurder zich gewoon aan de toegestane snelheid had gehouden hij met dit type auto, hij door een drempel over de kop was geslagen, het overgrote deel van dit soort ongelukken is aan de automobilist zelf te danken, en zolang dit niet bij die zultkoppen doordringt zal er niets veranderen, dat ze zelf het leven er eventueel bij inschieten prima toch, het zijn potentieele moordenaars naar zich wel weten te gedragen andere weggebruikers , zoals ook nu weer een kind op een zebrapad aangereden door een inspecteur van het bijstandteam notabene en nog doorrijden ook om zichzelf onder behandeling te laten stellen de gore klootzak, sorry maar ik kan het niet anders stellen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES