Slachtoffers bij ernstige aanrijding omgeving Peperpot in Suriname

11

PARAMARIBO, 26 feb – In de omgeving van Peperpot in Suriname zou er sprake zijn van een ernstige aanrijding. Volgens eerste berichten moest de ambulance dienst uitrijden voor twee slachtoffers. Bronnen melden aan Waterkant.Net dat er mogelijk sprake is van een dodelijk slachtoffer en twee gewonden.

Het zou gaan om een frontale botsing tussen twee voertuigen op de Oost-West verbinding ter hoogte van Peperpot. De lokale politie is nog ter plaatse bezig met het onderzoek. Deze informatie is nog niet officieel bevestigd dus later meer.

Op de foto boven een van de auto’s en een dodelijk slachtoffer (blur). Onder de andere auto.

UPDATE: Een politieagent (25) en oud-basketballer zijn overleden bij dit zwaar verkeersongeval in Suriname.


11 REACTIES

 1. Zeker weer te hard op het gaspedaal getrapt ? Waarom is het nodig om in Peperpot zo hard te rijden ? het scheelt slechts enkele seconden tijdwinst om het doel te bereiken maar ook een mensenleven. Wees toch verstandig mensen je vrouw vindt het heus niet erg als je later thuis komt. Zo is het maar net hoor.


  Maak melding

 2. Doden (2) bij zware aanrijding
  Gepubliceerd op: 26-02-2019 – 05:40 Bron: GFC Nieuws
  Twee personen lieten dinsdagochtend het leven bij een zware aanrijding. Twee voertuigen kwamen in botsing met elkaar te Commewijne. Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd. De oorzaak van de aanrijding was bij het ter perse gaan van dit bericht nog niet bekend.


  Maak melding

 3. Over deze weg wordt niet gereden maar gevlogen. Zo hard wordt er gereden.
  Dit ongeval lijkt bij duisternis te hebben plaats gevonden. Moeilijk te bevatten door welke oorzaak het zover is gekomen.
  Zonde van deze jonge levens. Triest voor de nabestaanden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.