zondag, april 14, 2024
HomeFotoBetonnen masten van NV Energie Bedrijven Suriname weggehaald na ongeval

Betonnen masten van NV Energie Bedrijven Suriname weggehaald na ongeval

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 14 dec – De NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) heeft alle betonnen masten, die recent waren geplaatst aan de Jaggernath Lachmonstraat en niet goed stonden, laten verwijderen. EBS is hiertoe overgegaan nadat dinsdag een van de betonnen masten ter hoogte van de Leysweg, omviel en terecht kwam op een rijdende auto.

EBS-technisch directeur Marcel Eindhoven gaf meteen na het ongeval aan dat de EBS had geconstateerd dat er ook andere masten scheef waren gaan staan. “We gaan ze allemaal verwijderen en dan gaan we terug naar de tekentafel. We gaan de zaak onderzoeken om te weten wat er precies verkeerd is gegaan en hoe ze beter geplaatst moeten worden” zei hij dinsdag.

Op de foto is te zen dat alle masten inderdaad zijn verwijderd en langs de weg liggen. Volgens het energiebedrijf zullen de masten na een grondig onderzoek opnieuw worden geplaatst.

opening
Fernandes Express
BODO Party

21 REACTIES
 1. Die hoog spanningsmasten van Paramaribo naar afobaka van zijn allemaal gemonteerd op een betonnen constructie, daar had de ebs kunnen spieken. Maar NEE..gesubsidieerde projecten moeten zo goedkoop mogelijk zijn , zodat het gross van het geld inde zakken verdwijnen van loyale oplichters die in de regering zitten. By the way ; voor sterkte leer- en grond mechanica studie moeten Surinamers in Nederland wezen. Niks gaat fout , maar jullie worden voorgehouden dat alles super gaan…succes ermee ..


  Maak melding
 2. Elk keer wanr er iets verkeerd gaat by ebs komen deze ondeskundige smeerlappen in d media om alles goed t praten.wist deze techneut niet dat de grond drasig gt worden by zware regenval n d masten gaan scheef staan?kyk maar langs d wegen overal zie j palen scheef staan zelfs d korte dunne verkeersborden laatstaan n reuzemast.n zo gaat ht in sur toe door overal ondeskundige partygelieede zakenvullers t plaatsen n d echte technici komn niet aan bod.in sur onderzoekt men ht deugdelykheid v/e werk niet op d tekentafel mr aan ht gevaar die daaruit voortvloeit.overal word er ingegrepen eerst wanr er n zware ongeuk is gebeurd of n dode t betreuren valt n dan komt n zogenaamde technische idioot mt n verZonnen verhaal opduiken om zyn falen t verdoezelen


  Maak melding
 3. WHAT ABOUT DE DUIKBOOT?
  WHAT ABOUT DE SKALIANS?
  WHAT ABOUT DE VISTRAWLERS?
  WHAT ABOUT DE OLIE WELKE STRAKS RECHTSTREEKS RICHTING CHINA GAAT ?

  HET HELE LAND INCL INWONERS IS ONDERPAND DOOR MACHT GRAAIERS AAN CHINA GEGEVEN VOOR EEN HABBEKRATS.


  Maak melding
 4. EBS staat weer voor paal! Triest eigenlijk met zoveel goed opgeleide civiel ingenieurs; ook uit nederland! Maar ja, tussen tekentafel en uitviering ligt nog een mijl afstand; het verschil tussen een staande en liggende paal is goede uitvoerders. Tjoekoe vrij, wel te verstaan!
  Maar goed, het begint met een goed management. punt.


  Maak melding
 5. EBS-technisch directeur Marcel Eindhoven gaat onderzoeken wat er verkeerd is gegaan. Ik denk dat de arbeiders die de gaten hebben moeten graven voor de palen hem dat wel kunnen vertellen. Een betonnen paal van 11 meter zet je niet in een kuiltje van nog geen halve meter diep. Een kind had ze omver kunnen duwen. De vraag is wie de schuldige is. Is degene die besloten heeft hoe ze geplaatst moesten worden een onbekwame onbenul, is de opzichter die toezicht had bij de uitvoering onbekwaam, of kon het niemand wat schelen?
  Dat ze nog zo lang zijn blijven staan komt doordat er nog geen draden en andere zaken aan bevestigd waren die zijdelingse krachten veroorzaken op de palen.

  @ Grietjebie: Wat je zegt klopt wel, maar de kosten van de grondkabels en de aansluitingen naar de gebruikers zijn vele malen duurder dan bij een bovengronds net. Het is onhaalbaar en onbetaalbaar voor een land als Suriname.


  Maak melding
 6. Uitgwerkte “grond mechanica,bouw technisch” door afgestueede ADEK-ers !
  Ze dachte een “hut te bouwen” voor de pikien ingi-boi !!!
  Mi gado: pe-a-fundering de ??? Ik zie niks dat op een fundering lijkt. Gewoon als een “walaba paal” bij een veeboer in de grond gezet !!


  Maak melding
 7. EBS-technisch directeur Marcel Eindhoven gaf meteen na het ongeval aan dat de EBS had geconstateerd dat er ook andere masten scheef waren gaan staan. “We gaan ze allemaal verwijderen en dan gaan we terug naar de tekentafel. We gaan de zaak onderzoeken om te weten wat er precies verkeerd is gegaan en hoe ze beter geplaatst moeten worden” zei hij dinsdag.
  WE GAAN WEER TERUG NAAR DE TEKENTAFEL, IK ALS TECHNEUT LACHT DEZE OPMERKING VAN DE DIRECTEUR ALLEEN MAAR UIT, “AMATEUR
  DUS ER MOETEN EERST DODEN VALEN, DIRECTEUR MARCEL EINDHOVEN moet meteen aftreden, Reden in gevaar te brengen van het verkeer/omstanders/-en mensen.”
  DHR. RABIN PARMESAR IS WEG, EN WAT ZIEN WE, VERLOEDERING VAN DE BEDRIJFSVOERING….


  Maak melding
 8. Suriname gaat altijd voor goedkoop, zie elektriciteitsmasten, wegen asfalteren,
  winkel mall bouwen, en uiteindelijk wordt het duurkoop door de slechte kwaliteit.


  Maak melding
 9. Dit soort prutswerk en dan ook nog een miljarden subsidie ophalen bij de staat. gekker kan het niet. Of toch wel de staat betaald Dalian voor Prutswerk aan de High way van Pengel International naar Paranan.


  Maak melding
 10. Hoppaaaa en weer miljoenen naar de klote.
  “Laten we lekker alles fout doen zodat we het daarna nog 3x moeten doen en we hebben amper het geld voor die eerste x…..”

  Wat een koekenbakkers, man man man man…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES