‘Felicitatie Maduro bewijst ongeschiktheid regering Bouterse’

22

PARAMARIBO, 25 mei – De oppositie is er niet over te spreken dat de regering het Venezolaanse staatshoofd Nicolás Maduro heeft gefeliciteerd. Er is te veel ruis rond de herverkiezing van Maduro. Daar zou meer rekening mee gehouden mogen worden. De felicitatie is verstuurd via een nota aan de Venezolaanse ambassade in Paramaribo.

Voor de oppositiepartijen Abop, VHP, NPS en Pertjajah Luhur geeft het een zekere zwakte aan. “Het is voor de gezamenlijke oppositie schokkend opnieuw geconfron teerd te moeten worden met de incompetentie van het kabinet Bouterse/Adhin, dat zich niet enkel beperkt tot het binnenlands bestuurlijke gebeuren, maar evenzeer te merken is in de uitvoering van Surinames buitenlands beleid”, staat in een communiqué.

Opgemerkt wordt dat vrijwel het hele Westelijk halfrond en andere landen de verkiezingen hebben veroordeeld. Dit omdat met de uitslag zou zijn gemanipuleerd. Het kan er dan ook niet in dat de regering ervoor kiest erkenning uit te spreken. “En erger nog, zulks met een felicitatieboodschap te benadrukken”, stellen de oppositiepartijen. Hun solidariteit gaat uit naar de Venezolanen die hun land ontvluchten, maar met hen die blijven.

22 REACTIES

 1. Een Volk Dat Voor De Tiran ddb kiest Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht…

  De reden dat ddb maduro gefeliciteerd heeft geeft genoeg aan dat deze man/nen meer met hun enige belang bezig zijn en schijt hebben aan democratische regels, rechtsstaat, internationale Verdragen, enz, maar met een machtsstaat.

  Ik vraag me wel af, gelet op als ik naar Venezuela kijk of er wel dna-verkiezingen nog nodig zijn in Suriname, want de uitslag lijkt u al in Suriname bekend te zijn bij ddb, ndp en aanhang, overlopers.

  ddb feliciteert maduro en geeft aan dat als er in Suriname nep dna-verkiezingen aankomen en hij de uitslag bepaalt en hij, ndp gewonnen heeft, kan de hele wereld de uitslag nep vinden, van maduro en dat soort luitjes die op ze lijken verwacht hij wel felicitaties.

  Dit moet een duidelijke teken aan de wand zijn, dat aan duidelijkheid niet te wensen over laat. Het Surinaamse Volk Dat In De Rechtsstaat wil leven, moeten weten dat het een zeer moeilijke verkiezing gaat worden, waar eens gezind en niet aan duidelijkheid mag ontbreken. Het Surinaamse Volk kan tot die tijd haar/zijn borst flinke siebie boesies geven, want het gaat een warme verkiezingsperiode worden.

  ddb is bezig met een machtsstaat en wil met de felicitatie aan maduro dit aan de Surinamers duidelijk maken.

  Sranangsma!, Waar wilt u in leven?
  Een Machtsstaat of een Rechtsstaat?

  “Ben ik nou degene die zo slim is, of ben jij zo dom?”

  Sranangsma Oe Wiki No!?
  Politieke Oppositie Partijen Oe Bondroe Om de ndp, ddp, gangsters en paarse kakkerlakken voorgoed te verslaan.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 2. Zeg mij wie je vrienden en ik weet wie je bent. Zeg dat de vele verarmde dwaze debiele idiote ndper’ s niet, want des te meer gaan ze je haten, als je ze de waarheid en feiten voor ogen houdt. Oma waarschuwt elke dag haar kinderen om elke ndper te vermijden, want hun domheid is vreselijk besmettelijk naast hun liefde voor de misdadiger ex tiran Bouta.


  Maak melding

 3. Eerst een moordverdachte,daarna drugsveroodeelde en nu is ook bewezen dat hij het Surinaamse volk ook besteeld of heeft bestolen door smeergelden aan te nemen van Balast Nedam.Het vreemde van de zaak is dat de pers hierover niet wil of durft te praten.
  Wil het surinaamse echt zo een president,of heeft het te maken met volks masochisme.


  Maak melding

 4. Adjih Bakas ( trend watchwer) heeft gelijk, niet alleen Surinamers in de diaspora zijn geirig maar het hele Surinaamse volk. Hang een worst voor hun neus en kijk welke richting ze opgaan. Dat is precies wat de boevenbende met hun gebakkenlucht verhalen in 2010 en 2015 met het surinaamse volk gedaan hebben. Nu krijgen ze afgedankte levensmiddelen te verorberen ipv van ziekenhuzien, woningen, universiteiten, voedsleschuur van de wereld. Ze schitteren in ; stelen en liegen, lenen en bedriegen.


  Maak melding

 5. Het bewijs van ongeschiktheid van de regering Bouterse is al lang geleverd. Kijk maar naar de problemen in alle geledingen van de Surinaamse samenleving en het onvermogen van de regering om met oplossingen te komen. De felicitaties bevestigen dat nog maar weer


  Maak melding

 6. Soort zoekt soort op, deze beide duivelse leiders hebben hun land naar de afgrond gebracht!
  Alleen is die moordenaar erger dan maduro, want zelfs God wilt deze fucking g misdadiger niet hebben!!!!!


  Maak melding

 7. De term “ongeschiktheid” is verkeerd. Er hoort te staan “domheid”. Wat verwacht je van een land waar de meeste leden van de regering en het grootste deel van het parlement laag opgeleid is en soms zelfs helemaal geen scholing heeft gehad. Met goede connecties komt je ver in corrupte landen als Suriname en Venezuela.


  Maak melding

 8. De groep paarse zwervers, verslaafden, armoedzaaiers en misdadigers groet gestadig door onder het paars corrupt wanbeleid van De Dwaas Bouta en zijn criminele roversbende. Oerdom tot in hun botten zijn alle ndper’ s. Het is de schuld van alle ndper’ s dat het land en volk verder de paarse hel in belanden. Ondertussen hebben DDB en Gangsters letterlijk en figuurlijk, schijt en blijven ze zich net als Madura en roversbende, gewetenloos corrupt verrijken. Vanaf nu tot 2020 za ge grootste criminele corrupte religieuze politieke partij olv de duivel Bouta en zijn valse profeten Meye en Misikeba, alles doen om aan de macht te blijven. Veel paarse beloften en leugens zullen worden gezaaid in de harten van de paarse dwaze oerdomme ndper’ s. Stem weer voor vijf, zal awarie dormie Meye paars zingend krijsen, let Bouta be glorified want hij is de redder van ons land. Men moet wel oerdom paars knettergek bezeten zijn om in 2020 weer te stemmen op deze gewetenloze beesten van mensen, het zijn moordenaars, drugscriminelen en bankrovers.


  Maak melding

 9. Ik snap niet wat de felicitatie van suriname aan Venezuela te maken heeft met geshiktheid ed.

  Zijn we dan wel geschikt om de president van India ( rasistische kasten systeem ) met roti en doksa te ontvangen?

  Hou toch eens op met al dit soort kleinzielig gedoe.


  Maak melding

 10. @ Roy Groenberg,

  Weet je het zeker dat de president van India achter het kastensysteem staat?
  Men gaat er altijd maar vanuit dat elke hindu het kastensysteem toejuicht. Men gaat ervanuit dat elke Indiër, die hindu is, het kastensysteem in stand wil houden.
  Je verraadt wie je bent!


  Maak melding

 11. Felicitatie bewijst de afhankelijkheid van Suriname.

  Suriname heeft allerlei onderhandse contracten met dit land gesloten dus:
  Wiens brood men eet diens taal met spreekt!!!

  Dit gebeurd in de DNA


  Maak melding

 12. Sommige mensen hier willen de Waarheid niet inzien. En dat is dat de elite in Venezuele elke poging van deze regering en de voorgaande onder leiding van Chavez om het geld in het land eerlijker te verdelen, enorm heeft gedwarsboomd.
  Ze hebben echt alles aangegrepen om te zorgen dat de arme Indiaanse bevolking arm bleef en de blanke elite rijk bleef, zo niet rijker werd.
  Het is een grote schande dat de Westerse regeringen – gedreven door hun zucht naar uitbuiting van arme landen – zulke leiders niet steunen, maar juist dwarsbomen en boycotten.
  Noch Chavez noch Maduro hebben in rust hun beleid om meer welvaart voor de armen te scheppen mogen uitvoeren. Omdat de blanke elite steeds heult met hun bazen uit het Westen en alle pogingen van een eerlijkere geldverdeling saboteert.


  Maak melding

 13. De christelijke hoek is bijzonder gefrustreerd dat de Hindoe organisaties in India nu meer gehoor krijgen van de huidige regering om de gedwongen bekeringen van Hindoes door moslims en christenen een halt toe te roepen of desnoods aan te kaarten. Vandaar hun gifspuierij op alles wat Hindoe is.

  Islam en Christendom bestaan alleen nog dankzij bekeringen. Inhoudelijk hebben ze niets te geven aan de naar Waarheid zoekende mens. Immers ze prediken geloof en geloof is geen Waarheid. Het Hindoeïsme predikt Waarheid: het noemt zich dan ook Sanatan Dharma (de Onvergankelijke Goddelijke Waarheid). Dus niet Sanatan Vishvaas (Onvergankelijke Geloof) maar Sanatan Dharma (Onvergankelijke Goddelijke Genade). Goddelijke Genade is de Waarheid.
  De Hindoes hebben diverse tools ontwikkeld om tot deze Waarheid te komen, zoals Yoga, Bhakti, Gyan, Nyaay, Vaisheshik enz.
  Bij elk tool heb je een Meester, een Guru nodig, iemand die het tot in de puntjes beheerst en de zoeker op weg kan helpen.
  Mosims en christenen bombarderen deze Guru’s vaak tot demonen en valse predikers, immers ze zien hen als hun concurrenten.
  Als je de achtergrond begrijpt van waaruit christenen en moslims altijd de aanval openen op de Hindoes, dan begrijp je ook hoe verblind deze lieden (christen en moslim predikers) zijn en ook hoe oneerlijk en vals ze zijn.

  Overigens snap ik niet waarom de Westerse landen zo hypocriet doen. China, die geen verkiezingen organiseert, felicitern ze in zulke mate dat het faxpapier binnen een minuut opraakt, maar een Maduro die wel verkiezingen houdt, veroordeelt men. Kun je hier het eigenbelang aanvoelen? Als je eerlijk bent, wel.


  Maak melding

 14. wie weet wat ik zwerver 45 landen meest gevaarlijke altijd mijn getuignis gevend van de levende die in bribi een 5 uur dood kind het levn middels gebed etrug gaf voorspelde in lile in frnkrijk 2 weken luid hele stad door 200 doden door aardbeving in algiers binnen 2 weken wat gebeurde Wie heeft de meeste macht op aarde konig Jesus!!! In Krakow voorspelde i 30 dode4n in perugia italy binen 10 dagen wat gebeurde Ook dat is jesus!!! MIJN jesus een jesus van vasten en bidden en aanbidding het sprekn in vreemde talen en voorspelde een dodelijke beving in krakow dat nooit eerder aardbeefde Ook dat is jesus MIJN jesus een jesus van vasten en bidden en aanbidding en tiende geven luid gepasioneerd bidden en proclameren


  Maak melding

 15. maduro ach het is een sprookjes rk land hjet word goed geschud columbia coca land maar5v ook land met zeer grote evangelise beweging waarmee de venuzuelanen nu in contact gaan komen Welke rol speeld god in deze zaak? mijn vriend liep coca stad god gaat bogota aardbeven wat 5 maand later gebeurde JC heeft alle macht!!


  Maak melding

 16. b heeft valk opdracht uitghevoerd niet zijn eigen opdracht mij verteld generaal lid familie dat rotsci jezuieten germann meson het hebben georganiseerd een democratise staat tec stichten midde oosten en aldus vervolging in te stellen zodat jopden naar israel zoude bvluchten maar het aantal schlachtoofers is uit de hand gelopen zo zel generaals familie lid welke ik oostpolen ontmoetetn de rotscilds staan niet goed bekend op internet wegens satanaanbidding kinderoffers vermeld door iemand zegt tot die familie te behoren


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.