Drugs in dubbele bodem container voor vrachtruim vliegtuig

17
Drugs in dubbele bodem container vrachtruim vliegtuig

PARAMARIBO, 9 apr – Het Bestrijding Internationale Drugs team (BID team) van het Korps Politie Suriname heeft gisteren bij controle 55 pakken drugs aangetroffen in dubbele bodem van een container. Het gaat volgens de politie om een container waarin koffers worden geladen, waarna de container met koffers wordt geplaatst in de bagage ruimte van een vliegtuig. Dat meldt het Korps Politie Suriname

De wetsdienaren ontdekten op zondag 8 april ongeregeldheden tijdens de reguliere controle, waarna er een onderzoek is ingesteld en een dubbele bodem is ontdekt. De drugs zijn in beslaggenomen en overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht. De afdeling Narcotica onderzoekt de zaak.

Het is de zoveelste drugsvangst in korte tijd die betrekking heeft op Suriname. Vorige week vond de douane nog 42 kilo cocaïne in bewerkte containers. Eind vorige maand werd 270 kilo cocaïne uit Suriname in Antwerpen onderschept en eerder die maand werd in Saramacca een vliegtuig onderschept met bijna 500 kilo cocapasta.

- Advertentie -

17 REACTIES

 1. Ik vraag mij af of er verschillende drugs benden zijn die met elkaar concureren.De politie krijgt tips van de concurentie. Als er niet betaald is Dan wordt er ingegrepen lijkt het wel. Hopelljk komen de tips van mensen die van Su houden.

 2. Je kan het ook anders bekijken. Suriname als doorvoerland is de
  controle helemaal kwijt. Als er enorme hoeveelheden drugs worden
  gesmokkeld dan is het ook logisch dat er meer gepakt wordt.
  De wet van Murphy.

 3. @ tungak,

  Tips komen van de DEA.
  Als het concurrentie was zouden er veel meer liquiditaties zijn. In su is er maar 1 topdog en dat is Yokohama, ook bouta heeft hun te gehoorzamen.

 4. Het neemt alleen maar toe in dit land de drugssmokkel, daar de hele economie vast zit, en ontwrigt is waardoor de problemen steeds groter worden, en proberen nu hun heil te vinden met drugssmokkel.

 5. Duidelijk wordt dat de controle verloren gegaan is. Dat Suriname nu voorkomt in formele VS rapportages is een teken aan de wand.
  Groots verliezen van Partijen coke gaat in de regel niet zonder straf. De kans wordt groter dat er mensen gaan verdwijnen of een houten jas krijgen.

 6. @JoJo je raakt de spijker op zijn kop. Binnen krijgt Suriname te maken met liquidaties en de mortuaria’s zullen overuren draaien.

 7. Wie gaat Suriname uit het moeras trekken??

  1. Chan Santokhi VHP

  2. Maisha Neus

  3. Xaviera Jessurun NGM

  4. We zijn moe

  5. Niemand te dode opgeschreven

 8. Opa en oma vermoeden sinds jaar en dag wie de grote baas achter dit alles is, maar vroegen hun kinderen en kleinkinderen wat zij hiervoor denken. Allen zeiden zonder enige twijfel in hun stemmen, na de dwaas bouta, want zoon is ook zo verworden, als ook een hele horde dwaze debiele idiote ndper’ s. Waar blijven Stef Anus Meye en MisjiekaDubai met hen paarse preken? Opa taki, ze zijn door de mand gevallen en toch blijven velen dom gelovig geloven dat ddb de redder is van dit verloren land. Het land dat sinds 1980 door ddb moreel is vernietigd. Ndp oe mpp.

 9. Gegarandeerd dat dit een werk is van binnen af. Geen mens zou het beter weten dan de personen dat daar werkzaam zijn. Men stopt geen spullen in container dan weet je niet waar het terecht komt. Niemand is zo achterlijk. Dit zijn mensen die de vliegschema kent en welke container met dubbele bodem zou moeten volgen om beladen te worden.
  Is een hele team werk bij de vrachtafhandeling. Het opsporen van de verdachten heeft echt niet veel nodig een beetje kennis van zaken dan heb je ze allemaal binnen een handomdraai.

  De container met een dubbele bodem worden in het buitenland vervaardigd en zeker niet op de luchthaven Zanderij. Deze hebben de juiste equipment niet om het te kunnen vervaardigen. En verschillen ook ingewacht bij de Luchtvaart speelt gewicht een heel grote rol. Niks wordt in een vliegtuig ingeladen nat niet gewogen is.

  Mijn persoonlijke mening is dat men bij de Luchtvaart personen in dienst neemt zonder de nodige kennis van zaken te hebben. Zijn deze zelfde eendaagse keukens dat nu in villa’s wonen. En goed gezorgd hebben voor hun oude dag.
  Het verschil tussen het verleden bij deze mensen en nu is een hemelsbreed verschil.

 10. Santokhi niet want er zijn zelf familieleden van hem die in Nederland vastzitten voor drugshandel. Ik weet dat omdat mijn neefje als gevangenis bewaarder met zijn neefje te maken heeft. Die zit in de gevangenis op te scheppen dat santokhi een oom van hem is

 11. Spannend. Een neef van santhokie zit in de gevangenis in Nederland. Samen met jouw neef. Nou nou. Spannend. De hele familie is lamgeslagen. En is de zus van de neef, de nicht van santhokie dus, werkzaam op het kabinet van santhokie? Spannend. Net als bij desie.

 12. Aan wie vertelt het neefje over zijn oom. Echt waar? En wie kent zijn oom of is het een gevangenis speciaal voor Surinamers?

 13. iK BEN TOTAAL NIET verwonderd over deze Drugsaffaire !

  Wie is HOOFD beveiliging op de luchthaven ?????

  Welke politieke TOPPERS beletten corruptie- en drugsonderzoeken door justitie ????

  Waarom nooit arrestaties van HOOFDDEALERS en TOP-DRUGSHANDELAREN als de politie
  drugs vindt in Sranan ?????

  Wie belet de Sranan-JUSTITIE om onderzoek te doen naar RUIM EEN HALF MILJARD USA-DOLLARS,
  op Zwitserse bankrekeningen ten name van Surinaamse onderdanen ?????

  WIE heeft een ONHERROEPELIJK Nederlands harddrugsvonnis op zijn naam staan, veroordeling tot
  ELF JAAR CELSTRAF l

  PS : FREE THE SURINAM PEOPLE ! STOP THE PURPLE SLAVERY IN SURINAM !!!!!

 14. CIA is de grootste drugssmokkelaar. Ze financieren illegale projecten mbv gelden die ze witwassen met drugssmokkel. Dit is algemeen bekend.

 15. @ safru

  “Wie is HOOFD beveiliging op de luchthaven ?????”

  Volgens mij heb ik de laatste tijd regelmatig gelezen dat de echtgenoot van de Stafchef van de President /resp. de Schoonzoon van de President verantwoordelijk is voor de beveiliging van Pengel International.

 16. @Jojo : juist ja, de schoonzoon van Desi, een meneer met geweldige opleiding en
  ervaring, mbt veiligheid, vliegveiligheid (witwassen, drugs. terrorisme-bestrijding) etc !

  PS : Net zo als zoon DINO van Opa Desi, die HOOFD terreurbestrijding werd !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.