dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn Suriname onderschept vliegtuig vervoerde bijna 500 kilo cocapasta

In Suriname onderschept vliegtuig vervoerde bijna 500 kilo cocapasta

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 15 mrt – Het vliegtuig dat in Saramacca is onderschept, had bijna vijfhonderd kilogram cocaïnepasta aan boord. Dit meldt het Korps Politie Suriname. Het spul was goed verpakt. Een eenheid van politie en militairen heeft de operatie uitgevoerd, waarbij zeven burgers zijn aangehouden. Er is op gegeven moment gericht geschoten op het tweemotorig toestel.

De bedoeling was kennelijk de piloot te dwingen tot landen. Dit gebeurde ook op het padieveld van een particulier. De landing geschiedde kort na de beschieting. Volgens nieuwsberichten is het toestel gestegen vanuit een plek nabij het veld van Oedit. De plek bevindt zich in de nabijheid van de plaats waar onlangs een duikboot werd aangetroffen.

Het vaartuig werd volgens de politie ingezet bij het transporteren van drugs. Het vliegtuig maakte bij de landing gebruik van een airstrip. Volgens de eigenaar van het padieveld zegt dat het voor landbouvliegtuigen bestemd is.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

25 REACTIES
 1. Volgens de eigenaar van het padieveld zegt dat het voor landbouvliegtuigen bestemd is.
  Opa taki, ?? een vliegtuig is kilometers ver te horen. Hij weet precies van welke drugssyndicaat het vliegtuig, de duikboor en de drugs zijn. Oma taki, dan wie dan? 100% afkomstig van de lijders van de Nationale DRUGS partij, op wie oerdomme debiele dwaze idioten stommelingen tweemaal op hebben gestemd, de misdadig vervloekte ndper’ s.


  Maak melding
 2. Bouterse zijn buitenhuis daar is een coke lab!coke pasta dat wil zeggen de verdere verwerking gebeurd op broko bakka. Waar denk men dat die grote generatoren naar toe zijn gebracht? Naar het roversnest van NDP.


  Maak melding
 3. Een Volk Dat Voor Tirannen Zwicht Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht…

  Surinamers zullen moeten worden heropgevoed, normen en waarden, respect, goede zeden en goede gewoonten, discipline, mentaliteitsverandering, hard werken, hoge doelen stellen, krititisch zijn, liefde voor zich zelf, land, goed met elkaar omgaan, enz. worden bij gebracht.

  Suriname heeft heel veel jonge mensen en deze jonge moeten de skills door goeroes met diverse richtingen worden bijgebracht. Gelet op de sociaal, financiële, economische situatie van Suriname momenteel is dit niet eenvoudig. Het is een behoorlijke uitdaging waar mensen hopeloos zijn en niet weten als ze vandaag nog te eten hebben en hun rekeningen kunnen betalen.

  Het Surinaamse Volk, de Surinamers, zal/zullen daarom moeten opstaan, de straat op moeten gaan en ddb en gangsters duidelijk maken dat hij nu weg moet. Het water is de Surinamers aan tot de lippen gestegen. ddb en gangsters moeten echt opdonderen. Hopelijk dat hij/zij inzien dat ze de republiek Suriname, het volk van Suriname, de Surinamers sinds 25 februari 1980 in heel grote armoede en heel grote ellende hebben gebracht.

  Een mededeling aan ddb en gang. Stappen jullie op. Suriname heeft nu alle deskundige mensen, technocraten enz nodig in binnen en buitenland met het buitenland om weer orde op zaken te stellen in de puinhoop die jullie gemaakt hebben. Het speelkwartier is echt afgelopen. Surinamers hebben het heel moeilijk het land zit op zijn gat. Jij was en bent niet de man die Suriname/rs hoop, welvaart en welzijn zou/zal geven. Wees eerlijk naar jezelf toe. Het draait toch om jouw en de fouten die jij die machtsbelust was/bent. Je zelf verrijken en de gangsters om je heen en het volk die bekijkt het maar.

  Zie waar Suriname anno 2018 staat. Het armste land in de regio. Harddrugs, doorvoerland van harddrugs waar Suriname, de Surinamers mee in de wereld bekend staan.

  Als er één persoon of personen in deze regering gereshufflend moet/en worden, dan ben jij dat en je regeringscoalitie, adviseurs. Jullie kunnen het niet. Jullie hebben de kennis, knowhow niet en ook niet die internationale ervaringen, dat is gebleken sinds 25 februari 1980.

  Denk aan de goede eer en naam van de republiek Suriname en van de Surinamers, dat is veel groter en belangrijker dan jij, jullie zijn. Zorg er wel voor dat als je de handdoek in de ring gooit dat al het geld van de kliek dat op buitenlandse bankrekeningen staat en alles wat gestolen is weer in handen van het land komt.

  ddb met jouw en je coalitie, overlopers, adviseurs val geen enkele eer te behalen. Al die rovers om je heen weten dat jij in Suriname en het buitenland de bak in zal gaan en zij maken misbruik van die situatie om graantjes te pikken.

  Dit is een nog grotere waarheid als een koe met een gigantische uier, dan die man die deze uitdrukking vaak gebruikt. Ook hij heeft gefaald als mini ster van justitie en politie. Dat is ook de waarheid als een koe met een enorme uier. Wel heeft hij het record van de korst zittende mini ster van justitie en politie.

  Suriname zullen pas weer kunnen worden opgevoed als er een andere president en coalitie het in Suriname voor het zeggen heeft. Het Volk van Suriname zullen deze koers moeten bepalen. Dat is ook een waarheid als een koe met een enorme uier.

  Sranansma Oe Wiki No!
  A So A Dé!,
  Jaja!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 4. Het zijn de mensen van de Nationale Drugs Partij ( NDP ), Bouterse veroordeeld, zoon zit vast, Boerenveen, Kries combi markt, zoon Kries combi markt, Radj, Abdoel, Graanoost, Alibux, Sardjoe, Kuldipsing, Abraham, Gopi het is teveel om te benoemen allemaal zijn van de Nationale Drugs Partij en hun handlangers.


  Maak melding
 5. CITAAT: De bedoeling was kennelijk de piloot te dwingen tot landen. Dit gebeurde ook op het padieveld van een particulier. De landing geschiedde kort na de beschieting.
  REACTIE: Dit is een nieuwe draai die aan het verhaal wordt gegeven en nogal onwaarschijnlijk.
  Ze proberen de suggestie te wekken dat het vliegtuig vanaf de grond door de politie is beschoten en toen maar ging landen. Een vliegtuig vliegt al snel 400 km/uur en te hoog voor geweerkogels.
  ook is het vreemd dat, als het vliegtuig daar niet thuis hoorde, er toch een groot aantal werknemers opgepakt zijn!!
  .
  Kortom een paars rookgordijn om een drugsbaas buiten de gevangenis te houden. ONGELOOFWAARDIG.
  En die onzin daar komen ze nu pas mee??!!
  .
  Straks horen we weer. Er waren geen Surinamers bij betrokken.


  Maak melding
 6. TRIEST dat SRANAN, ivm deze Internationale en zeer harde HARDDRUGSCRIMINALITEIT, geen internationale hulp en steun mag inroepen OP BEVEL van de DICTATOR !

  Sranan kan dit niet alleen aan, het mist de de power, mankracht en de expertise !

  Deze internationale criminelen tellen geen mensenlevens, Sranan zij gewaarschuwd !

  TE A LATTI KEBA W’O WIKI !!!!!


  Maak melding
 7. DOMME BULLEBAK Passant..surinamers eten niet uit de afval bakken..lopen allemaal goed gekleed rond met hun mobieltje dús hou je bakkes jo bullebak.


  Maak melding
 8. Natuurlijk is dit een NDP aangelegenheid aale trucs worden door hen in het werk gesteld om hun drugs syndicaat in stand te houden met als kopstukken de hierboven eerder genoemde namen, Misschien moet ook daar reshuffeling plaatsvinden


  Maak melding
 9. Koos , je vergist je. De duikboot was leeg, dus die lading van zeker enkele duizenden kilogrammen was al binnen toen hij ontdekt werd. De lading van dit vliegtuig mag als verloren worden beschouwd. De naam van de eigenaar, Oedit, wordt genoemd in de beruchte Stellendam proces. Deze man weet er nog meer van af. Hij is dus één van de beruchte grote honden op de achtergrond.


  Maak melding
 10. @Klaas de Groot,

  Het zou kunnen dat het vliegtuigje opgestegen is vanaf die airstrip en toen beschoten is om direct weer te landen. Die 5 werknemers zullen het tuig wel geladen hebben en zijn misschien daarom ook aangehouden.


  Maak melding
 11. John
  Zijn weer verkiezingsstunts , je ziet geen foto er is weinig of geen info ,misschien is het wel gefotoshopt die duikboot wie zal het zeggen .ze worden al een poosje gebruikt die boten
  Ze praten over een 2 motorig toestel , op de foto staat een een motorig toestel.
  NII propaganda is aardig op dreef ik geloof er geen donder van.
  En dat vliegtuigje is geland omdat het beschoten is,net wat jij zegt slechte schutters , is het gersaakt ongeloofwaardig


  Maak melding
 12. Glenn je hebt de naam van de DCvan Brokopondo KENYA PANSA vergeten
  Was zij het niet die in de VS was gedetineerd voor het binnen brengen van XTC?


  Maak melding
 13. je hoort nu ook niks meer over die landing, de eigenaar van het spul..

  waar is het gevonden spul dat ,, coke ,, heet naar toe gebracht..

  is het al inmiddels verdeeld onder de gevonden corps leden..

  wie heeft hoeveel gekregen , de eerst volgende s l m vlucht zal al weer volgeladen worden ..

  vele vrouwen willen graag een graantje meepikken in de verschillende opslag ruimten, voor een ticket naar Hollend..,

  misschien kan die mevrouw die graag computers van China gratis uitdeelt ook een lading meenemen naar Holland , de opbrengst over maken naar New York voor zoonlief..

  wie zal het zeggen.. of toch nog …

  zand erover ..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES