Project rehabiliteren wegen te Zorg en Hoop

10
Project rehabiliteren wegen te Zorg en Hoop

Districtscommissaris Remy Pollack van Paramaribo – Zuidoost heeft dinsdag het startsein gegeven voor het project ‘Rioleren en rehabiliteren van vijf wegen te Zorg en Hoop’ op de hoek van de Stanvaste- en de Kamperfoelistraat. Hij was in gezelschap van landbouwminister Soeresh Algoe, die waarnam voor zijn collega Jerry de Miranda van Openbare Werken en directeur Dave van der Leef van het aannemingsbedrijf Tjongalanga N.V. in Suriname. Het project heeft een kostenplaatje van US$ 4.7 miljoen.

10 REACTIES

 1. Een deel van het geld zal verdwijnen in de zakken van de opdrachtgevers. het kan voor minder, maar wang paars monie eerst moesoe meki. Ndp staat voor nationale dieven partij. opa taki, wij haten alles wat ndp is en vertegenwoordigd, want ndp staat symbool voor duisternis, kwaad, leugen en onrecht, maar vooral de misdaad. Oerdom tot in elke cel zijn de paarse debiele zombies, de mpp ndper’ s.


  Maak melding

 2. Opper Surinamer.

  ### beste heer van abra brokie

  We moeten het bescheiden houden tegen woordig..
  Die verdwijning heeft te maken met de HOUDINNI Act die de NDP Toepast als het om geld zaken gaat. Dat Is.. Zo gauw mogelijk laten verdwijnen.. dat staat ook in de regeer akkoord van de NDP.


  Maak melding

 3. En kijk wat voor materiaal ze gebruiken, giga machines het mag wat kosten, en de mensen die slangen vast houden zullen denken , pappen en nat houden .
  De ene verkiezing stunt na de ander ,mag ik een bakje ,waar halen ze ineens het geld vandaan ,om misselijk van te worden ,gezondheidzorg op z,n rug ,ziekenhuizen lopen met geknepen leraren worden steeds zoet gehouden ,en een beetje propaganda maken met het onderscheppen van duikboten en vliegtuigen,NII GOED BEZIG ,er komt maar weinig info naar buiten ,ongeloofwaardig


  Maak melding

 4. Maar waarom moet men dan feesten. Het is een plicht van de overheid om rioleringen en wegen te onderhouden.
  Alleen in Suriname wordt er feest gevierd voor zulke dingen als wegenonderhoud dit zegt al heel van een regering. En wat gebeurd er als het project af is.


  Maak melding

 5. NA GEWOON WANG SHOW MEN…..POLITIEK IS VIES…LAAT JE NIET PAKKEN SURINAMERS…HET IS BEGIN VAN DIE MOON WALK BELEID VAN DIE KLOOT …ZIEK .ZIEK


  Maak melding

 6. Kun jullie hier in Nederland iets anders gaan doen,wat hebben jullie te bieden in Suriname helemaal niets,laten jullie Suriname met rust want jullie kennen Suriname niet!
  Blijven maar jullie handen openhouden voor de sociale dienst!!


  Maak melding

 7. Ze hebben tenminste een Social Dienst daar. In Sur moet een moeder bedelen om 880,- Euro voor de operatie van haar kind.

  Maar wel goed dat er toch nog wordt gewerkt aan de infrastructuur.


  Maak melding

 8. @ Ja,

  Weet je waar ik zo moe van word?
  Van blaaskaken als jij!
  Het is alsmaar schelden en tieren op de Nederlanders van Surinaamse afkomst. Het zijn wel deze mensen die geld overmaken naar jullie daar in Suriname zodat jullie nog kunnen eten en drinken.

  Het zijn wel deze Surinamers die als ze met vakantie in Suriname zijn, ook voor jullie zorgen tijdens hun verblijf.
  Het zijn deze Surinamers die met de feestdagen pakketten opsturen, zodat ook jullie daar leuke dagen met familie kunnen doorbrengen.
  Er zijn families in Suriname die elke maand uitkijken naar een voedselpakket of geld die hen wordt gestuurd vanuit Nederland.

  Wat hebben jullie Surinamers die zijn achtergebleven en daar geboren zijn voor Suriname gedaan.
  Geen ene moer anders zou Suriname zich nu niet in een hopeloze situatie bevinden.

  Normen en waarden, beschaafdheid, zorgzaam zijn naar je medemens, enz. hebben Suriname reeds verlaten.

  Ouderen en behoeftige kinderen worden keihard in de steek gelaten.

  Roofovervallen zijn dagelijkse gebeurtenissen, waarbij dodelijke slachtoffers vallen.

  Geld voor een ziek kind dat dringend geopereerd moet worden is er niet. De gemeenschap wordt gevraagd om te voorzien in deze behoefte.
  Las dat 2 bedrijven dat geld voor de operatie beschikbaar stellen.

  De drugshandel tiert welig. Drugshandelaars worden niet opgepakt. Suriname kwijnt alsmaar dieper weg in ellende.

  Zonder de Surinamers in Nederland zijn jullie echt nergens, dus ik zou een toontje lager zingen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.