maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDouane vindt ruim 42 kilo cocaïne in bewerkte containers

Douane vindt ruim 42 kilo cocaïne in bewerkte containers

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 4 apr – De douanerecherche in Suriname heeft gisteren meer dan 42 kilo cocaïne onderschept in containers waarin bami en stroop zou worden geëxporteerd. De drugs waren verborgen aan de onderkant van twee twintig voet containers, die gecontroleerd werden. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Tijdens de controle merkten de douaniers op dat onder beide containers twee extra balken waren bevestigd. Eén van de balken werd doorboort om na te gaan wat erin zat. Een witte substantie die eruit kwam werd getest. De test wees uit dat het om drugs ging aldus de politie in Paramaribo.

De 47-jarige ondernemer Feroskhan Sh. is in deze zaak aangehouden. Hij verklaarde dat hij de containers bij een verschepingsbedrijf heeft ingehuurd en niks van de drugs afweet.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. WEER Racistische kreten bij dit nieuws !

  WEL weer verzwijgen dat de, op mij lijkende DDB en RONNIE Br, ZWARE ONHERROEPELIJKE STRAFVONNISSEN OP HUN NAAM HEBBEN STAAN, WEGENS INTERNATIONALE HARDDRUGSHANDEL !

  LEVER DEZE GASTEN UIT ! GA DAN DOOR MET HET RACISME !!!!!

  TOCH VERVULLEN ZIJ OPENBARE FUNCTIES in de FAILLIETE, PAARSE, BANANEN-REPUBLIEK SRANAN !!!!!

  MORO HEBI O DORO !!!!!

  PS : ALLE CORRUPTIE UITROEIEN, RECHTSSTAAT HERSTELLEN !


  Maak melding
 2. De douanerecherche in Suriname heeft meer dan 42 kilo cocaïne onderschept, ook onderscheppen ze aangetekende post waar men geld in heeft gedaan voor de familie. Postnl kan er verder geen onderzoek naar doen omdat men in Suriname niet wil meewerken.


  Maak melding
 3. De racisten trachten weer de aandacht af te leiden van het feit dat er steeds weer grote hoeveelheden drugs gevonden worden en dat er nooit daders worden gevonden. Blijkbaar genieten die veel bescherming!!! Van wie ??
  Ach het antwoord is algemeen bekend, zelfs internationaal !!


  Maak melding
 4. Whahahahahahahaha hij weet dondersgoed ervan. Net als op de Filippijnen moet de doodstraf worden ingevoerd voor elke drugscrimineel, maar dat gaat nooit gebeuren met een bij verstek veroordeelde drugsbaas aan de macht, wiens zoon ook in de VS zit opgesloten voor smokkel van dit duivelsgoed. Suriname is een drugsland.


  Maak melding
 5. Die miljoen pillen die vanuit NL wereldwijd worden verspreid wordt niet gezien. Een kleine boef valt op. De grote boeven in NL daar wordt helemaal niets over gezegd.


  Maak melding
 6. Jammer voor sommigen. Dit betekent dat tientallen advocaten, officiers, dokters, verpleegsters, sportmensen, politici, burgemeesters, Bolle en LaTina in Holland nu een paar dagen extra stress moeten lijden, want anti-depressivum is n iet op tijd.


  Maak melding
 7. Net nu er nieuwe minister is aan gesteld vinden ze
  drugs in de haven lijkt haast wel vooruit bedacht plan om
  de minister een steuntje in de rug te geven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES