vrijdag, mei 24, 2024
HomeFoto270 kilo cocaïne uit Suriname in Antwerpen onderschept

270 kilo cocaïne uit Suriname in Antwerpen onderschept

-

Does Travel - naar Suriname

In de haven van Antwerpen is een lading van 270 kilo cocaïne in beslag genomen. Dat meldt het Antwerpse parket vrijdag. De drugs werden op 14 maart aangetroffen maar het nieuws werd pas vandaag door de autoriteiten in België bekend gemaakt.

De douanediensten troffen de drugs aan bij een controle van een vriescontainer met bananen. Ze zaten verstopt in een dubbele wand.

De container was per schip aangevoerd vanuit Paramaribo in Suriname melden diverse Belgische media vandaag.(FOTO: archieffoto)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

44 REACTIES
 1. Goed bezig daar in die bananenrepubliek. Wat verwacht je van een regering met een moordenaar en veroordeelde drugscrimineel aan het hoofd met een stel papegaaien die hem napraten en alles goed vinden wat hij doet. Suriname moet zich diep schamen. Bouterse kent geen schaamte, dus daar zal het niet van komen. Voor de regering is zo een onderschepping een bedrijfsrisico.


  Maak melding
 2. En het ergste is nog als je onschuldig bent, en op Schiphol Airport ook als een potentiële drugsdealer door de controle moet. Hoe vernederend is dat? En dit hebben we te danken aan onze regering en de big boss himself, Mister Bouta. Dus mensen roep niet dat je op Schiphol of Miami gediscrimineerd wordt, want onze eigen regering zorgt ervoor dat we daar als een VIP worden benaderd. Lang leve NDP met zijn boevenbende, die ons de eervolle benoeming van Narco-staat hebben bezorgt. Nee dankje we zullen de vlag maar niet hijsen, misschien een hapje en drankje om de pijn te verzachten mmmmmm.


  Maak melding
 3. hoe beschamend is het nu om trots te zeggen ik ben surinamer
  iedere su wordt nu aangezien voor drugs crimineel dankzij bouta en co
  sari tori


  Maak melding
 4. Ohw nee toch niet wèèr het houd maar niet op wèèr een blamage voor de surinamers om de haverklap een drugsvangst drugs duikboot,drugs vliegtuig en nu een drugs schip.


  Maak melding
 5. Hardleers zijn ze in Suriname, blijven maar allerlei manieren bedenken, om die coke in Europa te krijgen, het lijkt wel of ze radeloos zijn of de wanhoop nabij zijn, terwijl ze zelf voor een drugscrimineel gekozen hebben, denkende een graantje mee te kunnen pikken, maar even anders heeft uitgepakt.


  Maak melding
 6. President van Suriname”< Graag een reactie hierop. Uw land wordt hier uitgemaakt voor Drugshol.
  Dit hoeft u toch niet te nemen? of wordt hier de waarheid gesproken? Red uw land en reageer alstublieft.


  Maak melding
 7. Tja wat moet je zeggen. Niets nada neks want dat is als een roepende in de woestijn. Roepen om water en vragen waar is de kraa van de SWM


  Maak melding
 8. De politie en de douane moet eens cameras zetten op de Internationale Haven om te zien wie stiekum de coke inladen. En van hun naar de drugbazen. Maar Ja er is tjoekoe betaald om de andere kant te kijken.


  Maak melding
 9. Gaan we weer hier als van ouds met de meest stomme opmerkingen Heel. de wereld doet in drugs van zogenaamde nette landen wat je nog geen eens van zal verwachten.usa is de grootste hypocriet in deze..het blijft een mannen wereld.de staat maakt uit hoeveel er door mag en van wie zoals ook in een Nederland.arme landen worden altijd als slecht beschimpelt zoals een paar malloten hier ook doen en nog geen eens weten hoe dit eigenlijk in zijn werking gaat.kijk waar de opiods crisis heerst,niet in arme landen maar in de rijke landen waar de hypocriete staten en zogenaamde farmaceutische sector er maximaal aan verdienen.dit wat men ziet van ladingen die onderschept worden zijn alleen afleiding manoeuvres waar niet alles wordt vernietigd.er bestaan geen eerlijke staten er zit miljarden in deze busines waar het meeste in de staat kas verdwijnt en waar iedereen aan meedoet zoals ook een Nederland.


  Maak melding
 10. THERE WE GO AGAIN…NEKS NO FOUT …. BEKENDE UITSPRAAK EN DE LAATSTE WAS ZAND EROVER….DUS ALS HIJ NIET VRIJ UIT GAAT IN DE STRAFZAAK DAN MAG SURINAME NAAR DE KLOTE….ALS JE MAAR WEET DAT DE AFDELING NARCOTICA HELE TIJD NIET MEER OPERATIONEEL IS ……HALLOOOOOO..IS TIME TO ACT…SU.


  Maak melding
 11. WE HEBBEN EEN DRUGS BARON ALS PRES… DEZE KLOOT HEEFT ALLE INSTITUTEN DIE BELAST ZIJN MET DEZE ZAKEN UITGESCHAKELD TEN BEHOEVE VAN DEZE PRAKTIJKEN. GEEN WONDER ALS WE WEER GECONFRONTEERD WORDEN MET EXECUTIES GERELATEERD AAN DRUGS IN ONZE SWIETI SRANANG…….OM EEN LELEKU


  Maak melding
 12. Harold,
  Daar gaan we alweer. Hunnie doen het,dus dan mogen wij het ook.
  Reaguurders uitmaken voor malloten maar zelf de waarheid niet willen zien en er dan ook maar weer eens Nederland er bij halen. Er staat toch echt dat het schip uit Suriname kwam en niet uit Nederland.
  Voor de rest van je verhaal kan men alleen maar zeggen dat het gewoon maar aannames zijn die je op geen enkele manier kunt onderbouwen. Of wel soms?
  Maak eindelijk eens je ogen open zodat je kunt zien wat er in Suriname echt gebeurd.


  Maak melding
 13. Alsof deze grote partijen drugs nupas het land uitgaan. Please mensen. Het is al tig jaren het geval. Zelfs voor Vene’s tijd. Altyd een drama van maken ….


  Maak melding
 14. RobG / Parbo ??????????????….

  drugsduikboten / drugsvliegtuigen / drugspakketten / drugsveroordeelde president !!!!!!!!!!!!
  Nu zijn jullie oorverdovend stil he, stelletje paarse stakkers.


  Maak melding
 15. Waar is onze duikpiloot?
  Man die in verband wordt gebracht met duikboot, vliegtuig en onderduiken.
  Boze tongen beweren dat hij de wijk heeft genomen naar Antwerpen nadat hij uit het ziekenhuis in Den Haag was ontslagen.


  Maak melding
 16. Het zijn buitenlandse krachten en machten die tegen Suriname en onze volkspresident bezig.
  De buitenlandse machten en krachten saboteren al zijn acties.
  Hoe kan hij dan voor zijn volk zorgen dan?
  En zorgen voor het volk betekent dat het volk voedselpakketten krijgt in plaats van goede ontwikkelingen door middel van scholing en productie gerichte acties.
  Deze behandeling van Bouterse is een kopie van wat de blanken altijd hebben gedaan in Afrika namelijk de mensen dure vis laten kopen maar de mensen zelf nooit geleerd om zelf te vissen.
  Als ik nu het lied van Max Nijman hoor “AI SRANANG MI MOI SWIETIE KONDRE” dan is het verdriet niet meer te vermijden.


  Maak melding
 17. Het cocaïne verhaal is een eindeloos verhaal geworden. De Europeanen schijnen ook verslaafd te zijn op druks. Ik begin nu ook te twijfelen aan al die negatieve verhalen over Suriname uit Nederland. Zolang men het kan onderscheppen is er geen vuiltje aan. Wat we willen weten is wie de verschepers zijn verder is het een eindeloos gelul. Wij de Surinamers vraagt beleeft aan de kwaadwilligen in Europa om te stoppen met die negatieve berichten over Suriname en de Surinamers.


  Maak melding
 18. Het bewijs zal niet op een brandstapel. terecht komen en verbrand worden omzodoende geen sporen of bewijsmateriaal achter te laten.Belgie ga tot the bottom onderzoeken en kom bouta halen.Hij is de eigenaar van deze lading en ook die van de lading die zogenaamd verbrand werd eerder in Suriname.Duikboot en prive vliegtuig die zijn zijn eigendom.Oedit is gwoon zijn slachtoffer .


  Maak melding
 19. Deze lading is waarschijnlijk afkomstig van de paarse drugsmaffia onder leiding van De Dwaas Bouterse, wiens zoon Dino, God zij duizenden malen dank, achter slot en grendel zit in de VS. Het moet niemand verbazen op de oerdomme idiote debiele dwaze ndper’ s na, dat sinds 2010 drugssmokkel steeds grotere vormen begint aan te nemen, net zoals de misdaad. Oma en opa waarschuwen dagelijks hun gehele kroost, alles wat met de ndp te maken heeft, te vermijden en de oren en ogen te sluiten voor de paarse kommer en kwel die deze paarse paria’ s verdienen. Wij helpen geen enkele ndper als het gaat om geld, eten en drinken, alleen als hij erom smeekt, want zo dom trots zijn ndper’ s dat zij blijven zwijgen over didibrie zijn paars corrupt misdadig wanbeleid. Ndper’ s wo ka.


  Maak melding
 20. Waar gewerkt wordt vallen er spaanders, in dit geval een hele dure !!
  De juiste straf voor deze criminelen is alleen de dood straf, om te
  beginnen bij de top exporteurs ; ( ongeacht wie het mag zijn )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 21. @ J. Zwartmans,

  Aan het handelen met drugs zal geen eind komen, zolang er vraag naar zal zijn. De drugsbaronnen zullen er altijd iets op vinden om door te gaan. Een drugskartel is verdomd moeilijk om aan te pakken en uit te roeien.


  Maak melding
 22. Waarom maken we drugs niet legaal, dan haal je het verdien
  model onderuit. Een mens is uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor
  de gezondheid van zijn lichaam en alcohol en sigaretten zijn ook gewoon
  te koop en net zo dodelijk.


  Maak melding
 23. Vliegende Hollander :mijn idee alles op een grote berg gooien, en iedereen naar harte lust laten snuiven. geen criminaliteit meer wat dat betreft. Alleen de lijkenpikkers zullen er nog aan verdienen.zullen ze daar weer om gaan vechten en moorden.
  Alleen zijn dan onze kinderen ook niet meer veilig want dan gaan al die zieke geesten achter onze kinderen aan, want kinderprostitutie is tegenwoordig ook big business,en hoe gaan we dat dan weer oplossen,alle pedo’s publiekelijk castreren, geniet ik bij voorbaat van. Helaas zieke, gestoorde op geldbeluste mensen die het te makkelijk willen hebben zijn er overal.
  en meneer Harold: we gaan niet vergelijken, omdat een ander een strop om zijn nek doet,zegt niet dat jij het ook moet doen. We zijn een kleine bevolkingsgroep en we zitten niet op Columbiaanse maffia praktijken te wachten.


  Maak melding
 24. Op de VHP Stemmen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  NPS en NDP heeft jullie kapot gemaakt.
  Straks geen fruit, groenten en vis meer uit Suriname.
  Op Schiphol word je straks uitgekleed en wie schuld is dat?


  Maak melding
 25. cocaïne producenten zullen er altijd zijn, het is vechten tegen de bierkaai. Van mij mogen ze doorgaan, nee, nee, ik ben niet van mijn stokje gevallen. Maar denk es goed over na hoeveel werkgelegenheid er geschept wordt om al dat troep te onderscheppen. Denk bijvoorbeeld aan , douane, opsporing, ect.ect. Wereldwijd zijn er miljoenen mensen aan het werk . Stel, dat er geen cocaine productie zou zijn , dan zouden deze mensen werkloos thuis zitten. Dus laat die domme producenten lekker produceren, zolang het onderschept wordt en niet gedistribueerd wordt onder de mensen vindt ik het goed. Het is, en blijft een kringloop.


  Maak melding
 26. goed dat ze weer een partij onderschept hebben, maar wat ik me nu afvraag wie laat het toe dat dit verderfelijke spul Suriname binnenkomt


  Maak melding
 27. Zoveelste bewijs dat Suriname een drugsdoorvoerland is geworden.

  Het zal ook niet verbazen als onder drugsbaron Bouterse Suriname tot een drugsproducerend land is geworden met op het Surinaamse platteland en in de Surinaamse Amazone drugslaboratoria.

  Het land, het volk doet er goed aan zichzelf compleet te bevrijden vd gehele Bouterse kliek. Hopelijk grijpt een buitenlandse mogendheid in om het land te bevrijden van deze drugsbaron en moordenaar van Surinamers.


  Maak melding
 28. Alleen onder Bouterse en alleen bij Bouterse zijn er grote drugsvangsten in het buitenland en nu was er zelfs een duikboot aangetroffen die voor drugstransporten gebruikt kunnen worden.

  Menig Surinamer zal blij zijn als de man die Surinamers al vanaf 1980 tot grote overlast is voorgoed van het toneel verdwenen is. Het brengt het land, het volk enorme rust.


  Maak melding
 29. de coke was onderweg naar de cocaine fabriek in adam .
  de oranjes zijn nog steeds eigenaar van die fabriek.
  de coke die ze over de hele wereld verstuurd hebben krijgen ze nu terug.


  Maak melding
 30. @ basmatie

  Kijkt maar uit dat je niet door de oranje voor het gerecht wordt gesleept
  wegens smaad! Zo´n dom opmerking heb ik nooit gelezen : op deze site.
  Ach ja : je doet je nickname de eer aan !!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 31. Voor degene die schreeuwen dat het Bouterse of creolen liegen zoals gewoonlijks.
  De drugs werd gevonden in een container groeten export en wie exporteert groeneten de hindoestanen!!
  2weken geleden hebben ze een drugsvliegtuig en een duikboot gevonden die allemaal van hindoestanen zijn. De schip met balie rijst vol drugs die vorig jaar werd onderschept was ook van de hindoestanen. De hindoestanen doen de crime en wanneer ze gepakt worden schreeuwen hun k.>o..e.>L..i.>e.> Apen op waterkant Bouterse, terwijl alle bewijs naar hindoestanen en VHP aanwijzen. De drugs van hindoestaanse zakenmannen uit Suriname worden snelle opgerold dan je het woord Doksie Rotie kan roepen.


  Maak melding
 32. Of de afzender rood, groen, geel, paars, bruin, zwart, oranje is maakt HELEMAAL geen ene flikker uit.
  De zending komt uit Suriname.
  Zaak is dat de overheid
  of zelf schuldig is aan de verzending
  of niet berekend is op haar taak om er zorg voor te dragen dat export van cocaïne aan banden wordt gelegd.

  Dus linksom of rechtsom de overheid faalt.
  Reshuffle maar weer


  Maak melding
 33. Al deze drugscriminelen handelen in opdracht van ddb. Deng koelimang na financieerder, deng dong afrikan afstammeling na bolletjes slikker of verpakker, kortom het gehele land wordt bestuurt door de drugsmaffia olv ddb, zoon Dina zit ook voor drugs opgesloten en enkele ndp kopstukken hebben ook vast gezeten in het gevang voor drug, in en buiten het land. Nationale Drugs partij lichaam is een vloek die alle ndper’s verdienen.


  Maak melding
 34. De enige reden waarom die drugs zoveel waarde hebben is omdat mensen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht in hun dure appartementen en kantoren er grif voor willen betalen. Ze kunnen niet naar de huisarts om depressie en stress aan te geven, want voor de verzekering moeten ze dit dan weer opgeven en als ze frauderen, krijgen ze niks uitgekeerd. Maar als je illegaal die drugs koopt, ja dan weet niemand iets en kun je rustig doorgaan met op tillen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES