Samenwerking SLM en ministerie BuZa Suriname

16
Samenwerking SLM en ministerie BuZa Suriname

Minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken(BuZa – 2de vanuit links) en directeur Robby Lachmising van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij(SLM – rechts) hebben onlangs verregaande afspraken gemaakt over een samenwerking tussen het ministerie en de maatschappij. De SLM mag rekenen op de ondersteuning en medewerking van BuZa bij de inspanningen tot verbreding van het passagiersbestand en het aanbod van reisbestemmingen waarbij ook de “markt” bestaande uit landen van de Association of Caribbean States (ACS). BuZa zal in dat kader haar diplomatieke en consulaire instrumenten aanwenden om onder andere de historische plaats van de SLM als Suriname’s National Carrier te waarborgen.


16 REACTIES

 1. Sowieso gaat BuZa hierover, al is het ivm de landingsrechten. Dus hoe ze tot dusverre zonder samenwerking hebben gefunctioneerd is een raadsel of misschien wanbeleid.


  Maak melding

 2. Dit is hilarische.

  Ik sluit ook geen overeenkomst met mij dochter van 1 jaar dat ik haar zal verzorgen. Dat ben ik jegens mijn dochter verplicht.

  Diplomaten en consulaire ambtenaren moeten altijd de belangen van Surinaamse burgers en bedrijven in het buitenland behartigen. Hoef je geen overeenkomst te sluiten, tenzij je duidelijk met de SLM wil afspreken dat de Buza de vliegtuigen elk moment kunnen charteren voor de president.


  Maak melding

 3. @ Baghuwa: Het gaat natuurlijk om landingsrechten in het buitenland waar de SLM graag naar toe zou vliegen. Daar gaan de betreffende landen over, niet Suriname. Daar moet over onderhandeld worden.
  Als Suriname als land bemiddelt om die rechten te krijgen dan heeft dat meer gewicht dan wanneer de SLM als maatschappij daar om moet gaan vragen.

  Het is wel de vraag naar welke bestemmingen de SLM zou willen vliegen. Zijn er wel voldoende passagiers en/of vracht om het rendabel te maken?


  Maak melding

 4. En Robbi Lachmising is nog niet klaar hoor,zijn fantasie vermogen is groot ,zeer groot.
  Tot nu toe heeft hij honderd en 1 plannen gedeeld en geloof me ze zijn allemaal een ramp voor Suriname.Onhaalbaar en onmogelijk.


  Maak melding

 5. Robbi is toch die voormalige SLM directeur die het IPB vliegen hoog in z’n vaandel had? Toentertijd vluchten vol SLM-personeel, familie, vrienden, buitenvrouwen, buitenechtelijke kinderen en buren van onze Robbi lach misschien.


  Maak melding

 6. SLM kan alleen op prijs concurreren, denk ik. Op andere gebieden hebben de grote maatschappijen een voorsprong.
  Maar zelfs als ze de prijs verlagen, dan gaat KLM dat ook doen. Dan speelt personeelskosten een belangrijke rol. Hier kan SLM dan een voordeel hebben.


  Maak melding

 7. Onze Robbi van 75 jaar kwam er onlangs achter dat er ook zo iets als internet en social media bestaat…..

  De man heeft 20 jaar achter de geraniums gezeten en gaat nu met 30 onhaalbare en onrealistische plannen de SLM redden omdat het “zijn kindje is”.

  Deze man is echt volledig losgeslagen en leeft nog in de jaren 80 en 90.


  Maak melding

 8. In de crimi sfeer wordt dagelijks geinvesteerd om bouta buiten de gevangenis te houden. Kinderen zijn niet meer veilig laat staan toeristen. Slachtoffers van ongelukken worden beroofd door de helpers. Toeristen lezen al de verhalen ook. Ze moet niet denken dat als ze toeristen uit america gaan trekken dat deze mensen niet weet wat in SU Gebeurd. Robbie dobbie moet over de media gaan verdiepen, dan weet hij dat overal in d wereld mensen kan lezen dat toeristen niet veilig zijn in SU.


  Maak melding

 9. @ Ray
  En Robbi Lachmising is nog niet klaar hoor,zijn fantasie vermogen is groot ,zeer groot.
  Tot nu toe heeft hij honderd en 1 plannen gedeeld en geloof me ze zijn allemaal een ramp voor Suriname.Onhaalbaar en onmogelijk.
  /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  Anti Surinamer,..bemoei je er niet FLAPDROL !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.