Buitenlandse Zaken steunt Surinaamse Luchtvaart Maatschappij

16

PARAMARIBO, 2 mrt – Meer samenwerking tussen het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, moet tot betere bedrijfsresultaten opleveren. De mogelijkheden voor samenwerking zijn besproken tijdens een ontmoeting tussen minister Yldiz Pollack-Beighle en SLM-directeur Robby Lachmising. De resultaten moeten op termijn duidelijk te merken zijn.

Onder meer moet het passagiersbestand van de vliegmaatschappij worden uitgebreid. Ook het aanbod van reisbestemmingen moet worden verruimd. Het ministerie is bereid hiertoe de beschikbare diplomatieke en consulaire instrumenten in te zetten. Volgens het ministerie is het de bedoeling de “historische plaats” van de SLM als national carrier van Suriname “te waarborgen, te doen respecteren en verder gestalte te geven.”

Directeur Lachmising heeft informatie verstrekt over plannen van de SLM. Deze plannen zijn afgestemd op de “actuele bewegingen in het internationaal en regionaal vliegverkeer, waarvan de SLM gebruik zou kunnen maken om haar vleugels verder uit te slaan.” De samenwerking zal binnenkort worden geformaliseerd. Het bedrijf heeft eerder bekend gemaakt dat het de vloot wil uitbreiden en aanpassen aan meer regionale routes.


16 REACTIES

 1. Zo zie je het? Wat heeft het ministerie van Buza in de afgelopen tijd gedaan? Komen zij op deze manier voor de belangen van het land op? Het is een regelrechte schande. Het is de afgelopen decennia een verloren tijd geweest!


  Maak melding

 2. Allemaal prietpraat.

  Iedereen wil uitbreiding maar als er geen aanbad en/of belangstelling is om van de aangeboden diensten gebruik te maken zal ook dit plan gedoemd zijn te mislukken.

  Ik denk dat hhet veel beter zou zijn als SLM zich richt op goede en betrouwbare service naar Suriname.

  Ook zou het veel beter zijn om met de ministeries van JUSPOL (criminaliteit) Volksgezondheid (gelekoorts) en OW&V (infra) om tafel te gaan zitten om de problemen op het terein van de ministerie te bespreken en aan te pakken.
  en vervolgens een goed gecoordineerd voorlichtings- en toerismeprogramma op gang te brengen.


  Maak melding

 3. Sinds 2010 heeft didibri ervoor gezorgd dat paarse kwafoetoeboi’s, paarse parasieten en poepvliegen, paarse verraders, paarse apostelen en valse profeten, paarse militaire ratten en paarse politike hoerenlopers en knapenschenders als minister, direkteur of rvc raadslid land en volk hebben beroofd en veramd. Welke reshuffeling of samenwerking ook men aangaat met de nationale didibri partij lijder, a no e go tja geen enkele rust, vrede en voorspeod zoals vals geprofeteerd door geldzuchtige Steffi Mejie en Misjiesosoka. Integendeel is nu alles duidelijk geworden en geopenbaard aan de wereld, terwijl al die oerdomme didibri bezeten paarse zombies beneveld doelloos rond zwerven ziende blind en horenddoof wie hun lijder is en zijn trawanten. Duivelse criminelen. Geen wonder dino en meriba, naast heel veel domme ndpers de boze bittere vruchten zijn van didibri, naast verdere polarisering, moreel en geestelijk verval en stijging misdaad en het in ere houden van het paars monster en bedrog didibri. Wo ka.


  Maak melding

 4. Uitbreiden met welk geld ?

  Wat brengt slm in als samenwerkings-partner. Het is allemaal marginaal. Beter als slm verkocht wordt aan een partij als TAM.


  Maak melding

 5. Lachmising je mag rustig toegeven dat je hele plan om de slm naar hogere hoogte te doen vliegen niets meer dan een ramp is!Elke morgen wordt deze gek wakker met 1 of ander rare droom.Zijn dromen brengen ons nergens!! Het helpt ons in geen geval.


  Maak melding

 6. Ray
  Lachmising je mag rustig toegeven dat je hele plan om de slm naar hogere hoogte te doen vliegen niets meer dan een ramp is!Elke morgen wordt deze gek wakker met 1 of ander rare droom.Zijn dromen brengen ons nergens!! Het helpt ons in geen geval.

  =======
  Beste Ray,

  Je slaat spijker op zijn kop. Deze 72- Lachmising heeft 12 jaar lekker gepensioneerd thuisgezeten en wordt nu als ‘redder’ binnengehaald terwijl in die tijd de luchtvaart volledig is veranderd. Hij lult maar over ‘grote hoogten’ en ‘SLM kan niet kapot” en “Let’s Go for it” en is niet van de buis of uit de kranten weg te slaan met de meest onzinnige uitbreidingsplannen, die volledig onrealistisch zijn. Iemand moet deze man tot de orde roepen en uit zijn 1980 dromen laten ontwaken. Het is in 2017 en de SLM kan een jonge en moderne directeur gebruiken.

  Deze Paarse Regering haalt het ene na het andere bejaarde fossiel van stal.


  Maak melding

 7. Misschien kan de SLM proberen binnenlandse vluchten in Brazilië uit te voeren om geld te verdienen. Als ze het mogen tenminste van Brasil.


  Maak melding

 8. Slm heeft toch samenwerking TUI.
  Is het al bij jullie bekend dat TUI op Suriname gaat vliegen.
  De Slm heeft zijn vliegtuig verhuurd aan TUI om op andere bestemmingen te gaan vliegen vanaf Schiphol. Wat denken wie hier geld gaat verdienen?


  Maak melding

 9. Meer passagiers, meer bestemmingen, meer vliegtuigen, hahaha. Dan moeten de Surinamers zich gaan vermenigvuldigen als konijnen om voor meer passagiers te zorgen, hahaha. Dat kun je gerust aan de marrons overlaten, hahaha. Dat BuZa nu ook bevolkingspolitiek gaat voeren, hahaha.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.