Suriname op belangrijke toerisme beurs Berlijn

22
Suriname op belangrijke toerisme beurs Berlijn

De Suriname Hospitality and Tourism association (SHATA) zal Suriname in de periode van 8 tot en met 12 maart vertegenwoordigen in Berlijn(Duitsland). Deze zeer belangrijke Internationale Tourismus Börse(ITB Berlin) is gericht op de duitse markt, die houdt van unieke ervaringen. De beurs wordt voornamelijk bezocht door de doelgroep touroperators. Daarnaast krijgt ook het publiek de gelegenheid de beurs te bezoeken.

Bij de vakantiebeurs in Utrecht, waarvan SHATA in januari jl de trekker was, is gebleken dat Surinaamse toerismebedrijven/organisaties, meer gefocused moeten zijn Suriname als bestemming te promoten, en niet slechts hun specifieke producten. Ter voorbereiding op de beurs houdt de SHATA een ‘elevator pitch’ training voor diegene die meegaan naar de beurs, alsook voor toekomstige bedrijven uit de sector die belangstelling hebben in de toekomst te participeren aan een beurs. Dit past geheel in de Tourism Education die vanuit de SHATA uitgaat.

Vooralsnog hebben naast vertegenwoordigers van de SHATA, de volgende bedrijven zich opgegeven te participeren in de training, te weten: Myrysie Tours, Orange Travel, Oetsi Tours, Discover Tours, METS/Residence, Surinam Airways, Waterproof Travel, Purity Tours and Services, de locale vertegenwoordiger van TUI. Het ligt in de bedoeling dat de SHATA tesamen met de Conservation International en de Stichting Tourisme Suriname de beurs bezoekt.


22 REACTIES

 1. De Duitsers zullen wel geinteresseerd zijn in de Goslar.
  Duitsland begint zijn rol als Nazistaat weer op te pakken en Suriname zal dit keer succesvol veroverd worden mbv de Nazivrienden uit Argentinië.


  Maak melding

 2. @ Steenhard de Waarheid: Waarom hebben zoveel Surinamers toch het idee dat andere landen Suriname willen hebben? Bovendien, niemand hoeft moeite te doen om Suriname in bezit te krijgen. Men geeft het zelf weg. Aan de Chinezen, aan de goudmaatschappijen, aan corrupte politici en hun vrienden. En straks komen de schuldeisers de rest opeisen.

  Wees dus maar blij dat je veilig in Nederland zit Steenhard. Hoewel, straks zijn de Turken en de Marokkanen daar de baas, dus laat je alvast maar besnijden.


  Maak melding

 3. @Hans van den Broek en Steenhard de Waarheid,
  Hoog waarschijnlijk wonen jullie voor de meeste Turken en Marrokanen in Nederland,jullie hebben ook een taal voordeel gehad, terwijl ze eerst Nederlands moesten leren lezen en schrijven, dus als je het goed bekijkt zouden jullie die zo trots zijn Nederlander te zijn meer moeten bezitten dan deze mensen die jullie zitten uit te kafferen, ik vraag me nu af wie hier de sukkels zijn?


  Maak melding

 4. Vertel ook gelijk dat de toeristenkaart € 90,= kost en de vele criminelen staan op de loer om hen te rossen!!!! dat de toeristen niet veilig zijn!!!


  Maak melding

 5. Als de “toekomstige” toeristen lezen wat hier gebeurd t.a.v berovingen,roofmoorden en beroving met verkrachting zullen ze suriname mijden als de “pest” !!
  Lees maar :vrouw beroofd en verkracht te Latour; grote inbraak bij specialist (medicus) aan de Dr.Redmondstraat !!
  Ze dachten zeker dat de vrouw de “surinaamse Kim Kardhiasan was ” !!! De SFB leden worden allen vrijgesproken en gaan met hun opnames de “de gang-bang” promoten bij de toeristen in Nederland !!!

  De rechters kijken gewoon de andere kant op ! Recidivisten krijgen 6mnd met aftrek !!

  Alleen een “Mesias” uit de stam van Juda kan ons verlossen van “a-ptin-ingi-zeeuwse-boi””!!
  Neks no fout zegt hij, zand erover !!


  Maak melding

 6. Hebben de Surinamers er zin in om befehlen van snauwende Duitsers op te volgen? Zijn jullie er klaaar voor? Hahaha.
  Om opmerkingen te horen als diese Schwartzen können auch nichts, hahaha. Nur ficken können Sie. Hahahaha.


  Maak melding

 7. Hoop negativisme hoor. Nog steeds bezig met WO II ? In Duitsland overheerst schaamte over dat tijdperk en gedraagt men zich? Sociaal naar alle bevolkingsgroepen (lees culturen )


  Maak melding

 8. Zo als ik in Nederland bij verschillende reisbureaus geïnformeerd heb is er voorlopig… geen ..of …..nauwelijks verschil in ticket prijzen. ..het lijkt op een ondrelinge kartel regeling
  dus kun je nu kiezen uit welke kleur van de maatschappij je wilt vliegen. ..maar financeel is er geen verschil te merken .
  Turky airlyn straks ook nog met hetzelfde aanbod
  Wat is dan de bedoeling van deze show ?????
  Overigens zijn er op dit moment nog geen intresante belevingen in Paramaribo te zien ….de diergaarde is op sterven na leeg en is er niets meer te zien .
  Ja Ja Fort Celandia . ..maar dan moeten den toeristen wel eerst het echte verhaal weten….waar je niet vrolijk van wordt
  daarna na de palmen tuin …ja een rust oord…….waar is waar
  Echt mooi om te zien dat moet gezegd worden…
  DAAR NA HOUD HET EIGENLIJK OP…….

  ALS IK IN MIDDELS NIET BROOFD BEN is er nog de mogelijkheid om naar het casino te gaan of naar de bowlingbaan. …ook gezellig ..en restaurants in over vloed….

  maar dan houd het eigenlijk wel op in Paramaribo .

  Men moet binnenlandse reizen onder begeleiding aanbieden
  of subtropische zwemparadijs met glijbanen etc bouwen met een hotel en all in aanbieden…..

  HET JAMMER DAT ER ZO VEEL GEPRAAT WORDT EN ER WEINIG ACTIE UIT VOOR VLOEIT !!!!!
  IN DIT SUPER MOOI LAND DAT ZO VEEL BETER VERDIEND ALS DAT ZE NU DOEN…

  Voor mij is het een droom om Nederlanders te motiveren een gemiste kans te benutten en af te reizen naar Suriname.

  Het eerste wat ze dan zeggen is dat ze met z’n 4ren zijn maal 820 euro per ticket dat is 4000 euro voor 3 weken….vakantie
  voor een goed koper all in vakantie vliegen ze dan liever naar Turkye of Amerika ….

  ik wil masr zeggen dat als m en toeristen wil binnen halen toch echt de ticket prijzen naar beneden moeten…

  het rare er van is dat …toen de vliegtuigen brandstof duurder was ook de prijzen hoog waren ….nu is de brandstof goed koper e de tickets zijn het zelfde gebleven…bijna geen verschil…en als er een verschil is dan is dat voor een tijdelijk aanbieding de kisten vol te krijgen….

  Er moet iets gebeuren ….we wachten het af ………


  Maak melding

 9. Duitsers gaan liever naar Paraguay, Uruguay, Chili en Argentinië waar een gelijksoortig klimaat heerst als in Suriname en waar ook heel veel Duitsers (ex-Nazi’s) wonen en er een Duitse infrastructuur is.


  Maak melding

 10. Paramaribo is gewoon een vuilnisbelt. Een stad vol criminelen. Anno 2017 is Paramaribo geen moer vooruit gegaan. Jammer. Het is de schuld van de Surinamers zelf die steeds de rem zetten op de ontwikkeling door verkeerde leiders te plaatsen.


  Maak melding

 11. @bokassa,

  De Chinezen hebben de economie in handen, maar ze zijn makkelijk in elkaar te slaan. Dus ze hebben nog niks in handen. Pas als ze zich tegen geweld succesvol kunnen verdedigen, dan hebben ze macht.
  Suriname kan alle Chinezen eruit zetten en hun bezittingen nationaliseren. Zoals sommige Afrikaanse landen zoals Zimbabwe deden met buitenlanders.


  Maak melding

 12. Het is toch triest wanneer een land zijn natuur als lokkertje moet inzetten om aan wat geld te komen?
  Denk eens aan al die schijt die de buitenlanders achterlaten.
  Een persoon poept gemiddeld minimaal 2 ons per dag. Dus een Duitser zal in 2 weken 28 ons Duitse kka achterlaten in Suriname. Die kka van die Goslar hebben ze geen eens opgeruimd en nou dreigt er nieuwe Germaanse kka binnen te komen. Met stukjes bratwurst enz. Brombere zal er blij mee zijn.


  Maak melding

 13. Overdag niet veilig en binnenland kan je ook niet gaan voortdurend moet je oppassen dat je niet beroofd wordt, ga eens de criminaliteit beschrijden!!


  Maak melding

 14. Suriname wil een tweede Dubai worden. Er is een zeer grote verschil, In de sommige landen durven criminelen, rovers, verkrachters, drugshandelaren en moordenaars geen toeristen aan te raken. Toeristen worden in deze landen heel goed behandeld en goed beschermd.

  Hospitality, laat me niet lachen. Vanaf binnenkomst Zanderij wordt je al als een stuk stront behandeld. En als je eenmaal in het land ben moet je 24 uur paraat zijn, zelfs snachts moet je niet te diep slapen of beter wakker blijven.. Diefijzer, camerabewaking, alarm, wachters is op dit moment absoluut een must voor toeristen en dan heb je nog geen zekerheid. Alle toeristen in Su zijn potentiele prooien nu, zonder dat ze het beseffen. Je kan niemand meer vertrouwen. Zelf je eigen buren in de straat niet. Ik weet er alles van.


  Maak melding

 15. Het is jammer dat er mensen als steenhart niet geblokkeerd worden om negatieve impulsen te verkondigen. Wees een keer positief. Belangrijk, als wij de toeristen industrie willen verwelkomen moet de criminaliteit hard aangepakt wordt.
  Tourisme brengt welvaart.
  Waarom zou je het niet promoten.

  Tjee


  Maak melding

 16. Hebben ze geen starnieuws versie in het duits voor Duitsland. Dan zouden ze 10 keer goed nadenken om Suriname aan te doen !!!!! Elke dag een beroving/verkrachting !!!! Het land is een staat op de 10 van een van de gevaarlijkste landen !!!!

  Grootste fout is de onafhankelijkheid geweest.
  Eigenlijk zou Nederland militair moeten ingrijpen om het land weer terug te nemen en in de grondwet vastleggen dat Suriname nooit meer onafhankelijk mag worden want anders wordt het zooitje !!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.