Fernandes introduceert Honda City en Private Lease

10
Fernandes introduceert Honda City en Private Lease

Fernandes Autohandel heeft vrijdag een nieuw voertuig, de Honda City, toegevoegd aan haar showroom aan de Keizerstraat in Suriname. Ook werd een nieuw leaseconcept bekendgemaakt, namelijk Private Lease. Hierdoor kunnen klanten voertuigen middels een contract aanschaffen zonder de volledige waarde van de auto te betalen.

Directeur Maurice Brahim van Fernandes Autohandel zegt dat de slechte economie in Suriname rake klappen uitdeelt aan de autohandel. De autozaak doet er daarom alles aan klanten aan te trekken door de kosten van voertuigen te verminderen.

Zo kunnen klanten bij het verloop van het contract ervoor kiezen om een ander voertuig aan te schaffen met een mooie korting op de aankoopwaarde. Fernandes Autohandel zal bij dit nieuw leaseconcept blijven om zodoende uitsluitend nieuwe auto’s te halen.

- Advertentie -

10 REACTIES

 1. Of topic;Hebben jullie de laatste reactie van Bischop Choennie gelezen tav de december moorden…het gesprek met DDB en hoe en wanneer het Woord vergeving kan worden ingezet?En wat er moet gebeuren in een poging Suriname weer gezond te maken?Ik heb mij niet in deze man vergist..hij is geen kudde dier ook zoekt hij geen ha’s aan grond,geld of vergunning.Kijken jullie maar naar de auto’s ..Ik volg Bisschop Choennie


  Maak melding

 2. Als je voor 2 of 3 jaren een auto wil hebben, kun je het inderdaad beter leasen. Wil je het langer, dan kun je er beter een kopen.


  Maak melding

 3. …ja maar eerst dan elke maand gaan staken om je salaris in ontvangst te nemen om dan je nieuwe auto af te betalen beetjes bij beetjes.


  Maak melding

 4. De TATA Nano is een heel goedkope auto dat goed te doen is in Suriname.
  Als je van veel luxe houdt en de auto meer als een show-item ziet dan als een praktische gebruiksvoorwerp, dan moet je maar een duurdere auto kopen.
  Maar de Nano doet op goedkope manier waar het voor bedoeld is: je brengen van A naar B.


  Maak melding

 5. De Tata Nano is heel goedkoop ja, maar je moet wel oppassen nergens tegen aan te rijden want dan ben je er geweest. In de meeste landen mag die auto vanwege te onveilig niet verkocht worden.

  In India kijken ze niet zo nauw wat de veiligheid betreft. Zie hoe de mensen met de treinen meerijden. Op het dak, er aan hangend, wat geeft het.

  Als je leven je lief is beter wat meer betalen voor die Honda. Ik zou wel een andere kleur nemen.


  Maak melding

 6. Tata Nano kilnkt als TCS India en kan goed zijn maar is niet te vergelijken met een Duitser of Zweed of Italiaan of Japanner. Ach 1800 euro voor een auto dan moet je niet al teveel verwachten. Is een auto scootmobiel .
  Maar goed zolang ze de koper goed adviseren dat ze weten wat ze kopen. Is electrisch rijden niet iets om in te zetten in suriname. Dat had ik beter gevonden.


  Maak melding

 7. Als je ooit een Japanner in het Japans wil vertellen dat die hond heeft gescheten in zijn schoen:
  ‘A Hond a Ka wa saki in Isuzu’.


  Maak melding

 8. De Nano is intussen aangepast en verbeterd, ook de veiligheid. In ieder geval is het veiliger dan een bromfiets of motorfiets, er kunnen 4 personen in met wat bagage en je zit droog.
  Voor een arm land als Suriname ideaal. Het was ook speciaal ontworpen voor mensen met een klein budget die meer wilden dan een motorfiets, maar niet genoeg geld hadden voor de reeds bestaande kleine auto’s.
  De meeste verkeersdoden (in Suriname) zijn vaak mensen die zich buiten de auto bevinden en niet in de auto dat is betrokken bij het ongeval.


  Maak melding

 9. Misgien se kan liese egt groen ferfoer. Se hebbe nog eesel car in Surinaam. Dang onderweg die berm wort ook natuurlik weise gemaait.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.