Surinaams lintje voor Clarence Seedorf

59

PARAMARIBO, 23 aug – Clarence Seedorf krijgt een Surinaamse onderscheiding. De oud-voetballer en ex-coach van AC Milan is uitgenodigd door president Desiré Bouterse. Seedorf brengt daarom een weekend door in zijn geboorteland Suriname.

De onderscheiding is gepland voor maandag, wanneer Bouterse terug keert uit het binnenland. Seedorf wordt onderscheiden met een eremedaille van de staat wegens aan Suriname bewezen diensten. Hij heeft onder meer het Clarence Seedorf sportcomplex opgezet in Para.

De bedoeling was een jeugdvoetballiga te draaien, waarbij kinderen ook waarden zouden worden bijgebracht. De liga ligt nu stil, maar Clarence droomt er nog altijd van om “met Suriname op een WK te staan.” Het sportcomplex staats er in elk geval nog. Clarence zal er met een eigen team uitkomen tegen een elftal van het parlement.

[Archieffoto/From Wikimedia Commons: Koning Willem-Alexander en zijn vrouw Maxima ontmoette Clarence Seedorf in november 2012, tijdens een Panna Knock Out in Rio de Janeiro]

59 REACTIES

 1. Seedorf die zich laat onderscheiden door een massa moordenaar en niet wetende dat zijn persoonlijkheid in diskrediet gebracht wordt.

  Welke diensten heeft Seedorf Suriname bewezen dan ? De man heeft een sportcomplex laten bouwen en als een dief in de nacht koos hij het hazenpad. Ja want toen moest het echte werk beginnen, namelijk een jeugdvoetballiga op te zetten, waarbij kinderen ook waarden zouden worden bijgebracht.

  Deze Seedorf moet zich doodschamen, hij zou als voorbeeld moeten dienen voor de kinderen. Over welke waarden hebben we het dan ? Anno 2014 groeien veel Surinaamse kinderen op zonder een vaderfiguur. Dat Seedorf de handdoek in de ring heeft gegooid verbaasd mij dan ook niet.

  En die pannekoek van een Bouterse is de lachende 3e, want zo hoopt hij weer wat zieltjes te winnen. Bouterse zal wel denken
  “men vangt meer vliegen met honing/stroop dan met azijn”…


  Maak melding

 2. @parasma

  Positief denken :

  Handhaaf de wet en de Grondwet ten allen tijde , straf alle massamoordenaars af, al zijn zij president of koning !

  Blijf als volk vasthouden aan het uitgangspunt dat CRIMINELEN uit het machts- en regeringscentrum moeten worden geweerd !

  Dan zal er licht komen voor Sranang !!!


  Maak melding

 3. @Bad Santa

  Bah,we willen geen ‘WAARDELOZE lintjes ontvangen van een even waardeloze LIJDER.
  Want zie maar het lintje van Seedorf heeft geen enkele waarde!!!
  En haahaaaaaahaaaaa…iedereen en alles die lintjes uit de met bloed besmeurde handen van de moordenaar bouta ontvangen wonen ver weg van Suriname en doen NIKS voor Suriname !! Nee,nah,we kijken dus daarom niet uit naar deze lintjes die niks betekenen !! En mie Gado we zouden die lintjes niet uit de handen van bouta de moordenaar willen ontvangen.
  Straks hoor je dat ook dinootje een LINTJE gepresenteerd krijgt in absentia door papie desie.


  Maak melding

 4. @Paraman, zolang jullie paarse kolonisten het land blijven terroriseren gaat het nooit wat worden met suriname, met nadruk op kolonisten want jullie zijn geen surinamers. Welke malloot schiet er nu op ongewapende burgers, notabene je eigen burgers. Het is jouw leider die de rechtstaat aan zijn laars heeft gelapt en dan kom jij nu met positief denken. Een hond hou je ook geen worst en dan vraag je de hond om niet in te bijten, mi gado je bent stommer dan ik had gedacht.

  @Bad Santa, hee gast doe jezelf een lol en spring lekker van je bijlmer flat af.


  Maak melding

 5. Ray je verdient de Orde van de bruine ster voor al je mooie bijdragen.
  Als er meer Surinamers waren zoals jij en Koos de Jong dan was het land er beter aan toe.
  Jullie zijn toppers, hoor!


  Maak melding

 6. @Bad Santa

  Arme Bad Santa,
  is er geen 1 lintje voor je gereserveerd?Al de moeite die je maakt voor baasje bouta,en geen 1 lintje?!
  Ik denk dat Seedorf met je lntje vandoor is gegaan!


  Maak melding

 7. Bad Santa, je bent de zoveelste paarse klaploper dat gelooft in de sprookjes van Bouterse. Ik daag je uit om minstens 6 grote successen van deze regering te benoemen. En dan zaken die Bouterse bij zijn vorige verkiezingscampagne had beloofd.

  Piece of cake toch ?

  Zo niet dan kun je beter je smoelwerk houden.

  Wij zijn benieuwd ?


  Maak melding

 8. Bad Santa, precies de successen van je president kun je niet eens benoemen… Dus dat. Ga rustig op je ballen revo kleutertje. Je bent door het ijs gezakt. Binnenkort gaat de ndp weer verlonen, mag je weer achteraan in de rij staan voor een broodje pom, whahahaaaaaa wat een loser.


  Maak melding

 9. @Bad Santa

  HalloBad Santa,
  wij hebben het geweten hoor,je kan nooit goed zijn . Jij bent echt even SLECHT als je baasje. Voor jullie beiden geen lintjes dus. Wel houden jullie beiden jezelve maar bezig met het uitdelen van lintjes.


  Maak melding

 10. De foto geeft een vertekend beeld, vooral als er niet op vermeld staat waarom Koning Willem en Koningin Maxima met Clarence Seedorf erbij staan gelet op de inhoud van het bericht.

  DDB wil toch niets met de Noordzee niets te maken hebben.

  ps.

  Heeft DDB zijn hollandspaspoort al ingeleverd? DDB is een redimoesoe.


  Maak melding

 11. ik had veel respect voor Seedorf,maar hij blijkt een ijdeltuit te zijn.
  Bovendien heeft hij geen zelfresrect! Schande “grote zoon”met zielig zieltje!


  Maak melding

 12. Wedden dat het een houten sleutel wordt.Keihard met de hand gesneden.Daarvoor was de pres. het binnenland ingetrokken om het juiste hout te vinden terwijl volk en assemblee huilde om door hem uit het duister gehaald te worden.Hij alleen draagt de kennis van welke knop hij bij de EBS gedrukt heeft.


  Maak melding

 13. Koos de Jong, met je commentaar ben ik het voor het grootste deel mee eens, met ‘als een dief in de nacht koos hij het hazenpad’ daar ben ik het niet mee eens. Clarence heeft na het opzetten van het complex nog een aantal jaren op het hoogste wereldniveau kunnen voetballen in Italië en Brazilië, zou jij, als voetballer, ervoor gekozen hebben om in Para, voor een paar ‘parakoranti’ te blijven rondhangen, terwijl je nog miljoenen euro’s had kunnen verdienen in de nadagen van je voetbalcarrière? Clarence heeft het complex gefinancierd, maar het is, volgens mij, nooit de bedoeling geweest dat hij de leiding daarvan op zich zou nemen. Clarence is toevallig ook een man die zijn verantwoordelijkheden als vader kent, niet alleen veel Surinaamse mannen, maar ook veel Nederlandse mannen zouden in dat opzicht een voorbeeld aan hem kunnen nemen, waarom je het nodig achtte het gedrag van Surinaamse ‘vaders’ er met de haren bij te slepen, is mij niet geheel duidelijk. Als het je bedoeling is om Surinamers, met name Surinaamse mannen, negatief te bespreken, dan had je niet een item over Seedorf daarvoor moeten aangrijpen.


  Maak melding

 14. Kijk naar de foto. Zie hoe die Bolle en die LaTina die neger uitlachen, zo van Maksis kijk eens, negertje heeft een pak aan! Waarop Maksis zegt, oh Bollie, zullen we hem uitnodigen om zwarte piet te zijn op onze prive sinterklaasfeest voor onze 3 boerinnetjes Akalia, Azalia en Ahalia?


  Maak melding

 15. @Jacobus dat hout zal dan zeker niet komen van DiDiBrie zijn concessie, want deze geeft niets van zichzelf weg, vraag het maar aan Rozendaal(Rozie en Mekka)Melchers eigenaar van de voetbalclub DEGO. Zo zie je ook weer dat DiDiBrie en Ronnie het zelfde zijn (nml: killer and killer) door weg te geven wat niet van hun is. Ronnie wil pres van Su worden om dat geld van de Su belasting betaler, aan zijn volk te geven. Ha ha haaa a sanie span ma ano innie tant Karo djarie, maar na innie Sranang. En t.a.v. Clarence zeg ik nogmaals: think twice befor you saay yes and relax befor doing…………Clarence de wereld zal anders naar je kijken. En dat zal niet zo mooi zijn, anders is dat gehuichel (if ding o smile nanga you)l en daar houdt NIEMAND van. Hmmmm hoigrie no wangsma no mang nanga hoigrie. Bahhhhh. Odi odiiiii.
  Glenny


  Maak melding

 16. 21 juli 2007: Clarence Seedorf was reeds onderscheiden in de ereorde van de Gele Ster.

  Vandaag 23 aug. 2014 kreeg hij een Zilveren symbool van Para uit handen van districtscommissaris Jerry Miranda.

  En maandag 25 aug. 2014 verschijnt DADA & co. op een podium om ook een aandeel in deze te hebben voor het uitreiken van een !!!

  Misschien wordt het een Gouden Sjerp.


  Maak melding

 17. koos de jong
  je bent een hindustaan die steeds uithaalt naar suriname .
  zelf ben jij geen nederlander maar een zuidaziaat .ga dan terug naar pakistan of india maar zit niet dom te lullen over suriname of bouterse .jij vervalt steeds in herhaling .je bent een hoopje stront meer niet .of ben je jaloers dat het geen hindustaan is die seedorf.
  je bent in nederland wat lul je dom en achterlijk mang .mensen walgen van dit soort figuren als jou .ik pero sta honderd procent achter deze president en seedorf .wat heb jij kunnen bereiken in jou leven leg uit .kaka joe no de niets 0,0 heb haat tegen jou eigen en je familie .niet verwonderlijk dat je van een uitkering leefd in nederland .frustratie e broko joe mars .winter nadert a koroe e broko joe mars domme taliban .bouterse is en zal de man zijn die de geschiedenis in zal gaan als de man die suriname op weg heeft geholpen om haat eigen boontje te doppen ,laat dat goed door velen van jou soort dringen .niet die vhp of nps die suriname vooruit helpt maar de ndp met bouterse aan het hoofd .wat heeft jou front met name de vhp aan vooruitgang gezorgd in dit mooie land .eigen zakken vullen en hindustaanse ondernemers bevoordelen daar hyeeft de nps mee bijgedragen .maar dat land zelf opbouwen heeft de vhp niets gedaan totaal niets in haar gehele 65 jarig bestaan .hun eigen kliek verrijken ja .geef mij een groot project wat de vhp heeft voort gebracht ,ik vraag niet veel de jog een project wil ik van jou horen waar ik trots op de vhp mag zijn .je kan er geen een op roepen a no de .als santhoki president wordt zal je zien dat suriname achteruit zal gaan en zal de corruptie welig tieren .in het verleden hebben jullie bewezen dat de vhp niet in te halen is wat corruptie betreft .jullie zijn onverslaanbaar .ik durf projecten op te noemen die dankzij de ndp uit de grond zijn gestampt .een paar ga ik herhalen .water ,bruggen bouw ,onderwijs ,sociaal programma geen 18000 huizen maar er zijn heel veel huizen gebouwd en worden er huizen gebouwd .grond problemen .mensen als koos zijn kont likkers meer kan je niet van maken ze komen heel veel tekort .boi go krieng kakaoso dan doe je toch wat voor de nederlandse gemeenschap inplaats je maar zit te profiteren van die uitkering .men zegt wiens brood men eet diens woord men spreekt en dat is deze koos .maak je niet druk met suriname je bent nederlander op papier met een ander huidskleur .reken maar dat bouterse is en zal de sterke man blijven in 2015 .


  Maak melding

 18. Ik gun Clarence Seedorf van harte zijn lintje. omdat ik hem niet alleen als voetballer, maar vooral ook als mens heb gewaardeerd.
  Het valt mij alleen erg tegen – gelet op zijn karakter – dat hij een lintje van Bouta in ontvangst gaat nemen.
  Ik dacht altijd, dat Clarense een intelligente voetballer was.
  Dat blijkt dus heel veel minder waar te zijn.
  Helaas, weer in iemand vergist.


  Maak melding

 19. jesse heeft het over neger ,jesse die hindustanen zijn nog zwarter dan die negers die in de sahel wonen waar heeft deze taliban van een hindustaan het over .schaam je met wat je daar zegt .niet verwonderlijk dat de licht gekleurde hindustaan die zwarte hindustaan uitmaakt voor uitschot in india en pakistan .niet verwonderlijk dat vele donkere hindustanen zich bleken om wit te worden .zie ook die beeld van lachmon ,lachmon is getint maar deze maken een witte beeld van hem met extra lange armen .belachelijk zijn jullie .die keert zich om in zijn graf hoe jullie die man belachelijk maken .verbeter de wereld begin bij je eigen .


  Maak melding

 20. 24 aug. 2014

  Wat een haat!! Seedorf is in Suriname om zaken te doen.

  Zaken doen is gelijk aan geld verdienen en geld heeft in de internationale wereld geen geur of kleur.

  En dit spel begrijpt Seedorf ook heel goed.
  Srika


  Maak melding

 21. Seedorf is een man met statuur, een MENS die heeft
  gepresteerd !

  Enkelen proberen zich positief en menselijk voor te doen door hem een lintje toe te kennen !

  Helaas weten de duizenden nabestaanden van de slachtoffers van de MASSAMOORDENAAR en alle democraten beter !

  Seedorf staat boven de bakbawinkri-politiek/politici van Sranang !

  Hij is geen dief van mensenrechten, grond, hout, grondstoffen en andere waardevolle spullen van ons volk !


  Maak melding

 22. @Pero,

  Tot op heden heeft Bouterse niets op eigen kracht bereikt. De man pronkt met andermans veren. Je moet ook verder kijken dan je neus lang is, de uitgangspositie voor het presidentschap van Bouterse was anders dan die van Venetiaan. Venetiaan kreeg een erfenis van Wijdenbosch mee terwijl Bouterse een goed gevulde schatkist meekreeg. Bouterse had bij zijn aantreden een monetaire reserve van ruim 1 miljard US dollar meegekregen. Weet jij waar dat geld gebleven is ?

  Je kan Front bekritiseren maar Venetiaan heeft destijds pijnlijke maatregelen moeten doorvoeren op last van het IMF, anders was Suriname een tweede Ethiopië geworden. Blijf je met een populistische paarse bril kijken, dan is Nieuw Front idd waardeloos, maar met een beetje relativeringsvermogen weet je dat Nieuw Front onder de gegeven omstandigheden uitstekend werk heeft geleverd. Het beleid van Venetiaan werd ook geroemd door het IMF.

  Pero, blijf vooral als een loopse teefje achter Bouterse aan huppelen maar mark my words als deze man wordt herkozen wordt Suriname overgeleverd aan Oxam Novib en voedselpakketten uit Nederland.


  Maak melding

 23. @Srafu,

  Seedorf was een man met statuur. Die heeft hij in 1 klap verloren net als een zekere DJ Chuckie, Clyde Sergio Narain.
  Lijkt erop dat Seedorf een allemans vriendje is.

  Destijds wilde de Indonesische regering Van Bronckhorst ook misbruiken voor eigen gewin. Giovannie heeft daarvoor bedankt en weigerde de president te ontmoeten. Zo kan het dus ook.


  Maak melding

 24. @podosirie,

  Wat heb ik nou te maken met hindoestanen? Vele blanken zien nog steeds zwarten als negertjes. Die donkere hindoestanen noemen ze heus niet negertje of zwartje, maar een tamil of zo.
  Trouwens, waarom vergelijk jij jezelf steeds met donkere hindoestanen? Ben je getrouwd met een?


  Maak melding

 25. koosssss ik herhaal je praat poep stront praat je mensen zal al beu wat je steeds herhaalt .ik vraag jou bij herhaling wat heeft de vhp in haar bestaan gedaan voor de totale surinaamse bevolking sinds haar bestaan in die 65 jaar .geef aan wat lachmon heeft nagelaten voor de surinaamse gemeenschap.
  verbroedering zolang wij onze eigen vhp hebben en onze eigen nps
  is dat de nalatenschap van verbroedering!!! wat voor grote projecten hebben zij uitgevoerd die vhp nps en toen front met steun van nederland .geen bal geen moer hebben ze kunnen achter laten voor het nageslacht .allemaal dachten ze in eigen hokje en etnisch politiek voeren dat deden ze in het bijzonder de vhp .koos wat de ndp heeft nagelaten voor het volk spreekt boekdelen in haar bestaan .niet alles is vlekkeloos maar er is heel veel gedaan voor dit volk namens de ndp .als jij naar suriname komt rij jij over die zelfde bruggen ,rij jij op go2 en ga zo maar door .cassave fabriek die door de huidige regering is neer gezet .noem een fabriek die front heeft neer gezet zonder steun of met steun spiet kong koossssss we wachten op antwoord wij popelen op een antwoord .ik ga het kort houden en onthou een ding .desi bouterse is en blijft de sterke man van suriname ook na 2015 .


  Maak melding

 26. koos ,tegen jaloezie is er geen medicijn vraag het aan venetiaan .
  hij was zo jaloers dat bouterse president werd en dat is een slecht voorbeeld .zijn achterban heeft die jaloezie over genomen ik zie het aan jou en de vele anderen vandaar dat jullie allemaal leugens en met verhalen komen om de huidige regering dwars te zitten .maar no spang het volk beslist wederom op 2015.jullie gaan weer spuitpoep krijgen na 2015 reken maar .waar zijn die honderden ndpers die overgelopen zijn naar de vhp en waar santhoki beweert dat ze bedreigt worden ,,gronden die bezet zijn en weer de schuld geven aan de ndp .jullie hebben geen weerwoord tegen dit machtige ndp wat jullie kunnen is verzinnen en etnisch dat ding willen spelen .ik ben dan ook zeer en zeer blij dat de ndp niet op reageert ,soms kun je beter niet antwoorden en het volk zelf laten spreken en dat is wat die ndp doet .de vhp en front slaan wild om zich heen omdat de regering milt reageert .niet wanneer maar bla bla roept ben je aan de winnende hand want dat denkt santhoki te bereiken met zijn leugens en verzinsels .bouta is wachtende pasinsie is een schone zaak zegt men en daar geloof ik in .


  Maak melding

 27. profeet is dat jullie hoop en wens dat mijn president weg valt .
  is dat de reden dat front leugens verspreid over de president van de republiek suriname .geen oppositie kunnen voeren dus leugens verspreiden of hem de dood toe wensen en hopen .venetiaan heeft jullie niet goed opgevoed merk ik .uit jaloezie en wiesatie weigerde hij mijn president de hand te schudden toe die tot president werd gekozen en nu zie je zijn aanhangers een ander de dood toe wensen .is dit de mentaliteit van de fronters .wij hadden verwacht dat het erg was maar zo erg hadden wij niet verwacht .no warang profeet als bouterse zou weg vallen is suriname nog lang niet verloren .wij wensen in ieder geval de oppositie geen dood toe maar wijsheid ,maar wijsheid hebben ze niet ,dus vafdoe !!!!


  Maak melding

 28. @pero,

  Je draait om de hete brei heen. Ik ben ook heel erg benieuwd. Wie is de sterke man na Bouterse? Bouterse heeft al een paar keer dagenlange blackouts gehad, dus blijkbaar zit het tussen z’n oren ook niet goed. Bij wie wel binnen de NDP?
  Zoals die man leeft, wiet, coke, alcohol, tabak, gaat hij niet lang genoeg fit zijn om een land te kunnen leiden. Denkt niemand binnen de NDP daar over na? Wie moet zijn opvolger worden? Belfort, Lackin, Hok, Abrahams, Cheung, Ameerali, Limbo, Parmessar, Doekhie? Wie?
  Zodra over de opvolger van Bouterse wordt gepraat, heerst er enorme paniek binnen de NDP. Waarom?


  Maak melding

 29. Doodwens neen, eis van rechtstaat SRANANG is zeer langdurige opsluiting wegen MASSAMOORDEN op eigen volk !

  De pres zal niet uitvallen, doch worden OPGEHAALD nav getuigenissen maffiaman Roger Khan in het DINO-proces !

  Inderdaad, regel opvolging want ook de veilgheidsdiensten slapen op bevel Bouta, Zie Dino-case !

  Is er sprake van Jalouzie op een broko-pranasi regering die de Sranangmang energieschaarste-Koe schenkt en het onttakelde Planbureau onderbrengt bij het ministerie van Binnenlandse Zaken !

  PS : Soso planner lai lontu pres Desi, fu dati ede a volk e njang koenkoen !


  Maak melding

 30. Hallo HEETHOOFD pero,
  niemand wenst de dood van je baasje. Dit is een te gemakkelijke straf voor hem voor wat hij de surinamers heeft aangedaan en het nog steeds doet.
  Wij hopen dat hij gestraft zal worden en een LANGE gevangenisstraf zal uitzetten ,zeg maar LEVENSLANG.
  Desnoods in Amerika samen met zijn zoontje dino. Hier heeft je baasje 15 vaders,zonen en broers, kapot geschoten maar dan toch wensen wij dat hij zijn miezerige jaartjes zal samenbrengen in een cel met zijn even zo zielige zoontje.
  De dood voor je baasje wensen…neen ,nee we willen gerechtigheid en zien hem liever in de gevangenis voor altijd.


  Maak melding

 31. ray …santhoki jou soort genoot mag doen wat hij wil ,het volk voorliegen en bedriegen dat is deze etnisch hokjes denkende partij kampioen in .wij de surinaamse gemeenschap hebben ervaring als het om jullie denkwijze gaat .dat heeft eigen mammoet blok mevrouw wijdenbosch .al die vhpers vielen haar aan toen zij de voorzitter was van de week .schamen zij zich niet vraag ik mij af .
  nps slaapt maar de ndp slaapt niet en wij verslappen ook niet als het om de vhp nps pl gaat .ray jou front met santhoki waren 15 lange jaren aan de macht om bouterse op te pakken waar heb jij het over mie mang .15 lange jaren hebben jullie alle kansen gehad om bouterse op te pakken en te berechten en nu daar deze oplichters in de oppositie zitten schreeuwen ze moord en brand dat bouterse in de bak moet .komen jullie wel geloofwaardig over tegen dit surinaamse volk .leed vermaak wat jullie doen tegen de nabestanden .soms kan ik jullie niet kwalijk nemen omdat je als oppositie toch wat moet hebben om op te slaan .die oppositie van jullie is dood het volk luistert niet naar jullie het volk wil aktie zien en deze regering komt in aktie het presteert .als jullie zo goed waren waarom zitten jullie dan in de oppositie vraag ik mij af .


  Maak melding

 32. 24 aug. 2014

  ”Destijds wilde de Indonesische regering Van Bronckhorst ook misbruiken voor eigen gewin. Giovannie heeft daarvoor bedankt en weigerde de president te ontmoeten. Zo kan het dus ook”.
  (Bron: Koos de Jong)

  @Koos de Jong, Srika kan zich het bovenstaande nog goed herinneren.

  Maar is het ook niet Premier Rutte en minister Timmermans die met hangende pootjes naar Indonesië gingen, om daar hun oud leger materiaal – tanks en kanonnen – aan de regering van Indonesië te verkopen. Op dat moment was de Indonesische regering de mens vriendelijkste regering ter wereld en geen wrede onderdrukker van eigen volk. Denk aan Celebes, Borneo, Kalimantan en Sulawesi. Tanks voor meer onderdrukking, dood en verderf.

  En dat noemt men in de tegenwoordige wereld het vertrouwen wekken om goede zaken te doen. Want nogmaals: ”Geld heeft geen kleur noch geur”.

  Seedorf heeft een doel, en daar gaat hij voor!

  En weet jij, Kees de Jong, hoeveel vooraanstaande VHP-ers achter de schermen met de NDP, en de regering van D.D.Bouterse, overeenkomsten proberen te sluiten? In eigen toekomstig economisch belang?

  Breekt Srika de tracheeën niet open!!

  Kees, jij bent nu aan zet.

  Minpunten hebben voor Srika geen kleur nog geur, het zijn alleen maar collectief georganiseerde minpunten. Dus doe maar!!
  Srika


  Maak melding

 33. wat voor meerwaarde heeft deze lintje voor de persoon als voor het land sme..

  naar mijn inzien geen enkele rol van betekenis..

  vooral,dat het door een moordenaar verstrekt is,is het alleen maar besmet..


  Maak melding

 34. @pero,

  Niemand is jaloers op Seedorf en zeker niet op Bouterse.
  Integendeel. Het doet pijn om een sympathiek ogend persoon als Seedorf in gezelschap te zien en vriendjes te zien zijn met een man die op de lijst van Interpol staat. Zou Seedorf dit niet weten? Enfin, hij moet het maar zelf bekijken. Hij is geen klein kleuter meer.


  Maak melding

 35. Ik vraag me alleen nog steeds af waarom een Nederlander van Surinaamse afkomst dat lintje voor krijgt veel verdienste heeft hij op dat in verval geraakte sportcomplex na, toch niet gehad


  Maak melding

 36. @Pero
  Wjidenbosch was toch ook aan de macht ,waarom heeft hij bouta dan niet gevangen gezet?
  Venetiaan is geen advocaat noch rechter. Hij kan niemand straffen noch gevangen nemen. Santokhi die weet ook met wie hij het te doen had als min van JUSPOL toen.Een bouta die met een handjevol aan landverraders een coup kan plegen daar moet je wel voor vrezen. Bouta en consorten die uit hun vel sprongen toen KHAN .R uitgeleverd werd, wat deze zelfde bende zou doen als hun baas bouta gevangen zou worden zou gewoon een herhaling worden van DEC 1982.
  Een strafproces te Boxel werd gestart ,en toen kwam jwe baase op het idee met amnestie rond te lopen hetgeen betekent..ja ik ben schuldig en ik heb Julie genaaid.
  Halo Pero de ndpers die al moe zijn van baasje bouta beginnen nu de oversteek te maken naar de VHP,de moedigen dus, de lafaards die dansen nog om bouta heenbang voor vergelding.En als baasje begint met vergelding betekent dat de DOOD.Behalve bouta is er niemand in Surinme ook niet Santokhi , die een bloedbad zou willen aanrichten.Dat bouta graag mensn kapot schiet heeft hij telkens weer bewezen.Wij zullen doorblijven vechten voor gerechtigheid voor de slachtoffers van Dec 1982
  Zij waren surinamers geweet en geen vreemden..
  Je baasje presteert?Waarin /waarmee?
  Hij houd de dommemassa sprookjes voor en laat ze dromen met beide ogen open.Maar een einde voor de NDP is in zicht.
  Srakjes zal de NDP ophouden te bestaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.