‘Bende’ van Piet Wortel voor de rechtbank

37

Morgen moeten vijf verdachten, die volgens justitie kolossale partijen cocaïne smokkelden, voor de rechter in Rotterdam verschijnen. Het gaat om een ‘bende’ onder leiding van de 43-jarige Surinamer Piet Wortel(foto midden).

De vijf verdachten werden op 3 april dit jaar in Barcelona opgepakt voor het begin van de Champions League wedstrijd van hun club tegen AC Milan en staan morgen voor het eerst in het openbaar voor de Rotterdamse rechtbank. Ze sloegen hun drugsverdiensten stuk in het voetbal. Zo financierde Piet Wortel zijn eigen hoofdklasse club in Suriname, SV Notch en bezochten ze regelmatig wedstrijden van de voetbalclub FC Barcelona.

Het onderzoek, codenaam Operatie Tidore, is een van de grootste strafzaken van het Nederlands landelijk parket en de nationale recherche van de afgelopen twee jaar. De verdachten, allemaal van Surinaamse afkomst, beroepen zich op hun zwijgrecht.

- Advertentie -

37 REACTIES

 1. Blanke verdachten krijgen zwarte balkjes.

  Zwarte verdachten krijgen blanke balkjes.

  Vreemd.

 2. Welke is Piet Wortel? Elke x als ik de foto zie bij een artikel wordt een ander aangewezen als Piet Wortel?

 3. @Radjkoemar Rajaram nationaliteit is onbekend. Wellicht Surinamer, wellicht Nederland, wellicht allebei of wellicht geen van beide. In elk geval wel zoals het artikel aangeeft ‘allemaal van Surinaamse afkomst’

 4. @Radjkoemar Rajaram,
  wat ze ook zijn,ze zijn net zo nep als jij.Wat denk je dat bout is?

  Cobie.

 5. Dit is puur een Hollandse aangelegenheid en hoort niet thuis op een Surinaamse forum. Sleep Suriname er niet met de haren bij!

 6. Let op de debiele reactie van Radjkoemar Rajaram en Paraman.

  Bij criminelen is het plotseling van belang welke nationaliteit ze hebben.

  Paraman maakte het helemaal te bont: “Dit is puur een Hollandse aangelegenheid en hoort niet thuis op een Surinaamse forum. Sleep Suriname er niet met de haren bij!”

  Dus voortaan ook geen berichten over Seedorff, Gullit etc op Waterkant, want dan gaat het ook een Hollandse aangelegendheid?

 7. Laat dat uitschot maar de rest van hun leven genieten van hun zwijgrecht in een werkkamp. In zo’n heerlijk echt ouderwets werkkamp waar dat tuig snoeihard moet werken zodat ze de gemeenschap niets kosten.

 8. Het enige wat ik kan zeggen is dat ze geluk hebben dat ze hier voor de rechter en niet in het oosten of zo dan hadden ze de kkkkk in hun rrrrr gekregen en terecht
  Wat moet je met zulke gasten, hier opsluiten met alle privileges op de kamer, weet je verban ze naar een eiland zonder vreten,ze vreten dan mekaar op en zo ben je bevrijd van deze sukkels!!!!!

 9. Bij gerechtigheid opsluiten voor 35 jaren! ik wil ook rijk worden, maar dan op een eerlijke manier!!! Helemaal kaalplukken!!

 10. @Radjkoemar Rajaram is het voor jou in belang SU of NL??

  Mij maakt het geen ene reet uit!! In mijn optiek zijn ze criminelen!! gewoon oppakken, veroordelen en opsluiten desnoods voor 40 jaren en kaalplukken zoals ik al eerder zei!!! Op Guantanamobay opsluiten!

  @Ferdinand Hoossenbux met jou, mee eens!!

  @Paraman volgens mij hoor jij niet op deze Forum.

 11. “Bende van Piet Wortel” Dit is wat er in de krant en op de radio word vermeld. zonder dat het officieel is bewezen dat ze schuldig zijn. Hebben deze media erover nagedacht dat zij Financieel verantwoordelijk gehouden zouden kunnen worden voor smaad en laster als het gerechtelijk vonnis op onschuldig zou uitlopen.Ik benne benieuwd.

 12. (@Paraman en Takiemang) Jullie zijn zeker supporters van SV Notch. Deze werd gesponsord door Piet Wortel
  vanuit zijn ……..!!! Mogen jullie zelf verder invullen.
  Piet Wortel is geen (Willie Wortel).
  En dit is niet de (bende van 4) uit China, maar de ‘Bende’ van Piet Wortel.
  @Wiep-Ding: Ze zijn nog bezig om alles rustig in kaart te brengen door het (pluk-ze-team).
  Ik hoop dat ze met ‘wortel en tak’ worden uitgekleed.

 13. De media mag deze mannen als bende omschrijven. Het zijn criminelen.Punt. Geen van deze mannen hebben een gedegen opleiding genoten en anders kunnen ze ook niet aantonen vanwaar het geld komt om op grote voet te leven. Gewoon het beestje bij de naam noemen.

  Hardwerkende en eerlijke mensen worden absoluut niet zomaar jaren in de gaten gehouden en in verband gebracht met duizenden kilos coke.

 14. @ Fer.E
  Men moet de huid niet verkopen voordat de beer geschoten is. dat is alles wat ik wil zeggen.
  @ Marin. hoor je wel wat je zegt. Ze hebben geen gedegen opleiding dus ze moeten schuldig zijn. Als de rechtsspraak volgens jou theorie moest functioneren zat 50% van de bevolking vandaag de dag in de bak.
  En Ik heb ook begrepen dat deze gasten ook legitieme bedrijven hebben. zou het niet daardoor kunnen komen dat ze zoveel geld hebben . Jullie bekijken alles door een te emotionele bril.vandaar dat jullie geschokt raken wanneer het vonnis anders uitvalt.

 15. Deze jongens doen tenminste wat voor het Surinaamse voetbal. Hulde!!!! Hopelijk komen ze gauw vrij want de beschuldigingen slaan werkelijk nergens op. De meest rechtse op de foto ziet er nogal knap uit maar de rest mag er ook wezen. Wat een schatjes! 😉

 16. Ja he Annabel, dit zijn jouw type vrienden, drugsdealers en drugsbaronnen, massamoordenaars en fraudeurs. Maar daarom ben je ook een boefjesknuffelaar, en heb jij je tweede huis op Koraalspecht , aanleunwoning van Bon Futuro. Soort zoekt soort….

 17. Annabel : de districtsecretaris van je van Nickerie is aangehouden en ingesloten wegenskindermisbruik.Eerder heeft hij 2 jaar grbromd voor hetzelfde feit. Annabel leg een uit als je durft, ik dacht dat pedos allen blanken waren, of was dat ook zoals gewoonlijk racistisch dom en achterlijk gezwam van je? O domme vraag ,natuurlijk wel….

 18. @Lobi Raum
  Na a kamp disie a Botersachte DiDiBrie Laffe BEEST(want a no wang tranga mang)e frede sanie. Lijfwachten hebben hem vaker zien wegduiken voor enkel een schaduw of voor voor buitenlandse mariniers die alleen maar voor een oefening in Su zijn.Als de mariniers in Su zijn gaat hij niet naar Torarica.En tegen de andere onnozele geesten wil ik zeggen; de wortelbende van jullie is in elk geval niet wit na kangkang blakamang likie mi nanga joe.Opsluiten die handel en we blijven Dino Bouterse nog steeds in de gaten houden,want die Dino(saures….)doet onder voor de wortelbende.Zelfde niveau.Zelfde omvang. Jongens sroto ding aub. Opsluiten die jongens.Odiiii odiii
  Glenny.

 19. Anna_Z vindt deze drugscriminelen het wel aardige, leuke jongens die tenminste wat voor het Surinaamse voetbal doen…..

  I rest my case

 20. @Anna_Z lees ik wel goed wat je schrijft? Dus als drugsgeld gebruikt wordt voor Suriname dan is het goed? Jeetje wat voor persoon ben je eigenlijk? Weet je wie deze jongens zijn? Het zijn top criminelen die alles voor geld doen, al moeten ze hun eigen kind verkopen.Ik lees altijd je posting en ik respecteer je mening, maar nu niet meer. How low can you go???

 21. @surinam patriot

  Ik oordeel niet! Ik lees een krantenbericht over verdachten en volgens mij is iemand onschuldig totdat zijn schuld bewezen is. Heb je weleens over Piet Heyn gehoord? Die is in zijn geboorteland een held. Men heeft daar echt geen boodschap aan het feit dat Pietje een ordinaire zeerover was. Pietje heeft de schatkist behoorlijk gevuld en men vindt dat alleen dat telt. En weet je, vele landen zijn aantoonbaar met bloedgeld opgebouwd. En dat in een tijd dat anna_z niet eens bestond. Lieve patriot, ik heb het onrecht niet uitgevonden. Het zal nog moeten blijken dat deze jongens schuldig zijn. 😉

 22. @Henk Molenaar

  Ik vind het ook aardige jongens. Vooral die middelste is schattig.
  Ik heb geleerd dat zolang iemand niet is veroordeeld de persoon onschuldig is.

 23. Beste Loesje,

  “Ik heb geleerd dat zolang iemand niet is veroordeeld de persoon onschuldig is”

  Ook als hij nog niet veroordeeld is maar toch alvast amnestie krijgt?

 24. Anna_Zombie door de bocht: Bende Surinaamse drugsdealers opgepakt en zij komt weer met Piet Hein op de proppen…

  Hoe verknipt kan je zijn…..?

 25. Sommige dames soppen nou eenmaal bij de gedachte aan foute kerels. Daar hoeft geen witboi aan te pas te komen. En als hij dan ook nog Wortel heeft, is het helemaal feest.

 26. Beste Get a liFe: “Sommige dames soppen nou eenmaal bij de gedachte aan foute kerels”

  dat zijn meestal de dames met heel weinig zelfrespect en een enorm minderwaardigheidscomplex…..

 27. mensen mensen toch waar zijn jullie toch mee bezig de stoel van de rechter in te nemen of jaloezie ik lach om jullie jullie maken van een probleem van een ander de jouwe waar gaat het over ik kan zien wie jullie zij have fun

 28. Hi Bouta. Voorlopig moet je het zonder de pakken die Piet voor je kocht in nl doen.Ik weet daar toevallig alles van. Jij was toch met Dino en zijn diplomatieke vracht groot leverancier van die poeirie ?
  Ie sab tok a latour mang.

 29. @ JAN
  waarom wordt mijn reatie niet gepubliceerd

  vrijdag 12 oktober 2012 om 17:25 uur.

  EZELS MOGEN NIKS PLAATSEN !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.