Gearresteerde Piet W. op foto met kroonprins

54

In Nederland is ophef ontstaan over een foto waarop de onlangs gearresteerde Siegfried (Piet) W. te zien is samen met de Nederlandse kroonprins Willem-Alexander en prinses Maxima. De foto is gemaakt rond het WK in 2010 en staat vandaag in De Telegraaf.

Volgens het Algemeen Dagblad wist W. na afloop van de verloren WK-finale in juli 2010 de catacomben van het stadion binnen te komen. Daar liep hij een nietsvermoedende Willem-Alexander en Maximá tegen het lijf met wie hij zich vrolijk liet fotograferen samen met wat vrienden. Dit tot ergernis van internationale opsporingsdiensten, die Piet W. op het moment dat de foto werd genomen, al in het vizier hadden.

De foto werd in 2010 ook al gepubliceerd door de website Geenstijl. Vandaag werd het bericht op die site opnieuw geplaatst, echter zonder balkjes voor de ogen van de gefotografeerden.

54 REACTIES

 1. Nou nu zullen we het horen ja, over zo´n foto die nu opduikt, en wat mij bevreemd,voorheen zie of hoor je niets van zulk een opname, die gast zit nu vast, en ja hoor er duikt een foto op,met niet zomaar mensen erop. Maar goed ik ben benieuwd wat dit allemaal teweeg zal brengen, en ja hoe denkt Willem A en vrouwtje lief over zoiets en de rest. En ik begreep dat deze picture in de grote bladen staat, boi, spannend allemaal,
  Wat een weekje weer, politiek, a voetbal,nu dit, wat komt er nog mensen!!!!


  Maak melding

 2. You’re running and you’re running and you’re running away, buth you can’not run away from yourself.
  You must have done something wrong.
  So now you find a place where you belong.

  Robert Nesta Marley


  Maak melding

 3. Alleen maar allochtonen, en ja hoor weer sommigen zijn Surinamers. Het ergste van alles is dat Suriname door al die drugs wereldwijd een heel sclechte naam heeft opgebouwd. Dus 1000% controle mag voor mij doorgaan.
  Zie Frans-Guyana en Frankrijk, allen mensen die zijn aangehouden met drugs.

  Mensen die het goed gaan praten moeten maar zelfs in de spiegel gaan kijken.


  Maak melding

 4. Wat is het nut van het plaatsen van deze foto? Bewijst het dat Willem deze mensen persoonlijk kent? Bewijst het dat ze zakenpartners zijn? De reden om de foto nu te plaatsen is sensatie veroorzaken en het opschroeven van de verkoopcijfers van de Telegraaf. Persoonlijk zou ik geen moeite doen om op de foto te gaan met Willem en Maxima, maar ik ken er genoeg die dat graag zouden willen. Moet Willem voortaan, iedereen die spontaan met hem op de foto wil, eerst 100% laten screenen door de veiligheidsdienst?


  Maak melding

 5. Tja! Hij wilde beroemd worden! Nu is hij berucht!!!

  Boeven de hel in!!! door een vuurzee heen!!! Deze man zaait coke en krijgt geld geoogst!! Nu genieten in JAIL!!!!


  Maak melding

 6. @ Takkieman

  EN dat is de fout van ons Surinamers. We doen precies hetzelfde wat bakra’s doen maar dan omgekeerd.
  Hij mag misschien wel de Nederlandse nationaliteit hebben maarveel Surinamers in ieder geval de Suri’s uit Su voelen zich nog altijd Surinaams. Wanneer het positief is vermeld Nederland niet over Suriname en wanneer het negatief is willen Surinamers het nooit hebben over hun nationaileit. Ik heb ook de Nederlandse nationaliteit maar ik voel me nog steeds een Surinamer sinds ik daar ben geboren en er tot mijn 7e heb gewoond.

  Ik heb deze foto allang gezien. Ik wist dat het ooit tot ophef zou leiden. Ik denk dat het koninklijk huis nu wel 2 keer zal nadenken voordat ze met Surinamers op de foto gaan.


  Maak melding

 7. Hé Naaipaal…je weet toch wel dat er best wel foto’s zullen zijn van de drugsbaron, veroordeelde drugscrimineel(tevens moordenaar)en helaas president van Suriname met deze drugscrimineel Siegfried Wortel. Die Wortel is ook wel eens in verband gebracht met liquidaties in het criminele drugsmilieu. Wellicht heeft hij beide (drugssmokkel en moorden) geleerd van de vader van zijn vriend Dino!! Wie zal het zeggen!! Al moet ik hier bekennen de die Piet Wortel slechts verdachte is, dus onschuldig tot zijn schuld bewezen is. Iets wat we van de president van Suriname niet kunnen zeggen.


  Maak melding

 8. ik weet niet als ze in Suriname dubbele nationaliteit kennen,mischien wel maar voor zover ik weet en wat ik heb gelezen zijn de daders geen Surinamers maar Nederlanders,want als Clarence seedorf een bal scoort en mischien een belangrijk prijs in de wacht sleept met zijn club praten ze niet over die Surinamer Seedorf,maar wel over de Nederlander Seedorf, dus als het goed gaat moet je het zeggen,maar ook als het slecht gaat moet je het ook eerlijk zeggen wie die mensen zijn , want het leven bestaat uit goede en slechte dingen.

  nallyman


  Maak melding

 9. Welke van de jokers op de foto is Piet Wortel? Hoe komen ze aan het geld om naar het WK in Afrika te gaan? Drugs?
  Wie weet wie Piet Wortel is laat het mij ook weten svp.
  Want dan weet ik dat ik niet op de foto met hem mag.


  Maak melding

 10. Wanneer een Nederlander van Surinaamse origine is wordt dat zeker als hij/zij prestaties levert in de Nederlandse pers altijd vermeld.
  Maar er wonen in Nederland 200 verschillende nationaliteiten dus om het altijd te vermelden wordt een hele klus.
  Koning Beatrix is van Duitse origine met Russischbloed.
  Maxima is Argentijnse maar eigenlijk Spaanse.
  De vader van Willem, zijn grootvader en overgrootvader enz Duits.

  In Nederland wonen maar weinig mensen waarvan het voorgeslacht al honderden jaren in Nederland wonen.
  Overigens bestaat Nederland nog niet zolang.


  Maak melding

 11. Ik zou zeggen ,wie weet…blanken zijn eenmaal geboren met een wit masker toch Ba Anansie daartegenover kan ook niet bewezen worden dat jouw prins deze man niet persoonlijk kent….


  Maak melding

 12. Er is al een kluis in Suriname in beslag genomen van deze Piet W met meer dan een miljoen euro erin.
  Deze vriend van Dino Bouterse gaat het moeilijk krijgen.
  Wel appart dat Bouterse niet kan voorkomen dat Nederlandse rechercheurs huiszoekingen in Suriname doen.
  Wellicht met steun van de VS.

  Ik ben benieuwd wanneer Obama genoeg van deze crimminelen krijgt en zijn leger de opdracht geeft om Bouterse naar de VS te halen.


  Maak melding

 13. Dit is puur een Nederlandse aangelegenheid! Laten jullie Suriname erbuiten! Als ook Bouta op die foto prijkte zou het hier bal op dak zijn. Unu no e bumoei na ini pikin dagufeest!


  Maak melding

 14. Op foto: wat wil dat zeggen….mi vini unu weer idi…unu e tan zuku wan lo rotzooi….domme mensen bah! lelijke idioten allemaal…tan zuku zuku….tja wan lo lawman torie gwa waka.


  Maak melding

 15. Vervang bij deze foto Willem-Alexander door Desiree Bouterse. Vervang vervolgens Ingrid Waldring door Maxima en deze foto klopt als een bus.


  Maak melding

 16. Staat Piet op de foto met Willem en Maxim of staan Willem en Maxim op de foto met Piet en zijn crew. Wie ging bij wie op de pic???
  Whatever ….
  Mooi dat die foto uit de oude doos is gehaald.
  Nederlanders hebben altijd hun mond vol over integriteit zus en integriteit zo. Het is natuurlijke allemaal kolder zoals Nederland mensen soms in een hoekje drukt om een of ander toevalligheid in hun verleden. Mensen krijgen van Nederland al gauw een etiket omdat “je oom gehuwd was met de dochter van een drugsbaas”, “Je grootvader betrokken was bij de Nazi’s”, of gewoon omdat “Je ex nu goed bevriend is met Dino Bouterse”. Wel nu moet Oranje maar lekker zien hoe het voelt. Zie maar dat die een ieder kan overkomen. Ik ben benieuwd naar de reacties uit de Kroon, … het zal allemaal hol klinken natuurlijk.

  En toch moest die foto komen als die erwas. Het is natuurlijk nog mooier om te weten wie die hoge contacten van Pieter zijn, zo hoog dat ze meteen naar die kroonprins konden wandelen en met een bokside zeggen: ,,Ofa Willem. Hier is een mati van me uit Su. Je weet toch. Hij een toffe jonge, wil je niet met hem en zijn crew op de pica. Hij kan jou altijd iets regele, … je zegt en a man e seti yu kon”.


  Maak melding

 17. haha haaaa. zouden ze ook matties van elkaar zijn?
  Eerst hoor je dat hij bevriend is met Dino Bouterse en nu staat hij parmantig op de foto met de prins.

  de prins is ook maar een mens. hij lust ook wel
  wat lekkers (in zijn neus)

  Maar goed. ook al was het zo dan zuillen die
  bakra’s dit in alle toonaarden ontkennen.

  Maar dit is wel behoorlijk genant voor het koninklijk huis en Nederland.

  Als het Bouterse was geweest waarmee hij op de foto zou zijn? booi, dan zouden die reacties niet mals zijn.


  Maak melding

 18. Boi, alles bijelkaar wat geld gebruitk voor eigen en vrienden hun plezier.
  Zo zie je weer dat de recherche in Holland niet slaapt zoals die in Suriname. Al duurt het jaren, ze verdwijnen achter de tralies. Kijk maar naar alias de zwarte cobra. Uitgeleverd aan USA


  Maak melding

 19. We moeten realistisch zijn.
  Suriname levert topmensen af in de coacaine business.
  Als we naar onze regering kijken dan hebben wij prachtige rolmodellen.Voorbeeld doet volgen.

  Suriname gefeliciteerd.


  Maak melding

 20. dacht eerst aan een muziek formatie de “Gang Bang groep” blijkt dus toch een “drug formatie” te zijn uit Su die ook nog eens bevriend zijn met de zoon van didibrie….


  Maak melding

 21. Wat een trieste reacties. Willem en Maxima lopen ergens rond, komen een groep tegen die Nederlands spreekt en graag een fototje wil. Moeten ze daarvoor een dan eerste een verzoek in drievoud indienen welke dan door AIC, CJID, etc, etc goedgekeurd moet worden??

  En dan die reacties dat deze criminelen Nederlanders zijn omdat ze een NL paspoort hebben. Wat een onbelangrijk iets.

  Deze foto is volkomen onbelangrijk. Wat belangrijk is is het feit dat met deze foto er WEER een artikel in de krant staat waarin SME als narco-staat wordt afgeschilderd. Dat deze drugsbaron het land enorme schade heeft aangericht.


  Maak melding

 22. @Rudi

  Daarom ligt het aan ons om via de middellen die wij hebben zoals Social Media de ware toedracht van zaken de wereld in te sturen.Er moet nu eens een einde aan komen


  Maak melding

 23. mensen het probleem coca zal nooit worden opgelost,ter uwer info de USA geeft toestemming aan bepaalde lieden in Afghanistan om coca uit te voeren en in ruil daarvoor krijgen zij info over mensen die zij met bommen uitschakelen vanuit de lucht.mensen wordt toch een keertje wakker dit is politiek.dat er mensen zijn die steeds afgeven op Suriname/Surinamers en ons steeds in verband proberen te brengen met drugs daar wordt ik schijt ziek van.Nederland heeft de middelen om cocaine te maken.
  laat jullie in het vervolg goed info over wat er allemaal gebeurt in de wereld.

  Edmundo

  have a nice weekend.
  Edmundo


  Maak melding

 24. Teken van pure domheid. Met je enorme rijkdom gaan pronken terwijl je officieel geen baan hebt. En dan vreemd opkijken dat je de aandacht trekt van de politie en justitie. Gouden tand, dikke gouden ketting en maar pronken ipv van je gedeisd te houden en je geld te tellen en te investeren.


  Maak melding

 25. GUAYAQUIL (ANP) – Een 39-jarige Nederlander is opgepakt op het vliegveld van de Ecuadoraanse stad Guayaquil. In zijn koffer vonden agenten 7,6 kilo cocaïne. De drugs zaten verpakt in 14 pakketjes, meldde de politie van het Zuid-Amerikaanse land vrijdag (lokale tijd).

  De Nederlander wilde met de cocaïne op een vliegtuig naar Europa stappen. Via Madrid zou hij naar Brussel vliegen.

  he daarin zijn ze goed. laat bontes ook een motie indienen om hun ambassadeur het land uit te krijgen. en laat ria oomen een lobby starten dat ze equador boycotten hahaha wij in su lachen ons krom


  Maak melding

 26. Wacht maar af als deze figuren doorslaan.

  Sinds het midden van de jaren ’80 hebben de lidstaten hun samenwerking op het gebied van de bestrijding van drugshandel en drugsverslaving geïntensifieerd. Sinds 1990 zijn verschillende actieplannen en -programma’s tijdens de Europese Raden goedgekeurd om een algemeen antwoord op dit verschijnsel te vinden. Naar aanleiding van de conclusies van de Europese Raden van Cardiff (juni 1998) en van Wenen (december 1998) zijn de Raad, de Commissie en het Parlement verzocht een nieuw algemeen strategisch plan inzake drugsbestrijding uit te werken ter vervanging van het bestaande plan voor de periode 1995-1999 (). De mededeling van de Commissie beantwoordt aan dit verzoek en licht de recente ontwikkelingen toe op het gebied van het drugsgebruik en de drugshandel in de Europese Unie en geeft de richtsnoeren aan voor de actie van de Unie inzake drugsbestrijding in de komende vijf jaar.

  Dankzij de oprichting van het Europees Waarnemingscentrum voor drugs en drugsverslaving (EWDD) en de Europol-drugseenheid ( (DE) (EN) (ES) (FR) (DE) (EN) (ES) (FR) (DE) (EN) (ES) (FR) (DE) (EN) (ES) (FR)) (sinds 1 juli 1999 vervangen door de Europese politiedienst – Europol) hebben wij een beter beeld van het drugsverschijnsel en is de samenwerking tussen de lidstaten op het gebied van het verzamelen en het uitwisselen van informatie vergemakkelijkt.
  ===

  In het actieplan voor de periode 2000-2004 wordt een aantal prioriteiten vastgesteld:

  bestrijding van het gebruik en de productie van cannabis, amfetamines en ecstasy;
  het opzetten van geïntegreerde projecten ter bestrijding van de criminaliteit in de steden, met name onder jongeren;
  de acties op het gebied van de gezondheidszorg (hepatitis), sociale uitsluiting en strafrechtspraak;
  de voorbereiding van de uitbreiding dankzij een deelname van de kandidaat-landen aan de programma’s van het EWDD en de EU op het gebied van de drugsverslaving en dankzij acties binnen het programma Phare.
  Het Verdrag van Amsterdam levert een nieuw rechtskader om deze ambitieuze doelstellingen te verwezenlijken. Het nieuwe artikel 152 van het EG-Verdrag verplicht rekening te houden met de gezondheid in alle beleidsmaatregelen en acties van de Gemeenschap. Bovendien staan drugs prioritair in de communautaire actie op het vlak van de volksgezondheid. Deze zijn eveneens prioritair voor de samenwerking op justitieel gebied en binnenlandse zaken (titel VI van het Verdrag betreffende de Europese Unie) waar drie methodes worden overwogen:

  een nauwe samenwerking tussen politiediensten, douaneautoriteiten en andere bevoegde autoriteiten van de lidstaten, zowel rechtstreeks als via Europol;
  samenwerking tussen justitiële autoriteiten;
  waar nodig, onderlinge aanpassing van de bepalingen betreffende strafrechtzaken in de lidstaten.
  ==
  En daarom is een ambassade in Frankrijk geld over de balk smijten.
  De EU en de VS houden Suriname alang in de gaten.
  Het zal mij niet verbazen als er ambtenaren van de VS bij de verhoren aanwezig zijn. Wellicht volgt een uitlevering.
  ===
  Nederland doet wat het moet doen.
  Vanwege zijn bijdrage aan de internationale strijd tegen drugs heeft commandeur Peter Lenselink vandaag de Legion of Merit ontvangen in Den Haag. De hoge Amerikaanse onderscheiding werd hem uitgereikt door de Amerikaanse admiraal Daniel Lloyd, directeur van de internationale counterdrugsorganisatie Joint Interagency Task Force South (JIATFS).

  In zijn functies van Commandant der Zeemacht in het Caraïbisch Gebied, Commandant Kustwacht voor de Nederlandse Antillen en Aruba en commandant Taakgroep 4.4 van JIATFS was commandeur Lenselink mede verantwoordelijk voor een groot aantal counterdrugsoperaties in de Caraïbische Zee en de Golf van Mexico. Samen met internationale eenheden is in totaal 447.300 kilo cocaïne, 68.700 gram heroïne en 13.425 kilomarihuana onderschept. Ook werden 180 vaartuigen in beslag genomen en 706 drugssmokkelaars gearresteerd.

  Wat doet Surinme??


  Maak melding

 27. Het Koninklijk Huis had toch al niet zo’n geweldige reputatie. Er lopen nogal wat buitenechtelijke kinderen van zalig Prins Bernhard rond en de prins was ook niet vies van het aannemen van steekpenningen. Er bestaan ook nogal wat geruchten over zijn Nazi-verleden en zijn bedenkelijke rol tijdens WO2. De vader van Maxima heeft een CV van heel wat onfrisse zaken en het aantal huizen van Prins Willen Alexander en Maxima in bedenkelijke landen overal ter wereld roepen ook de nodige vragen op. Siegfried (Piet) W bevond zich dus in vertrouwd gezelschap. Eigenlijk snap ik de hele commotie niet. De foto ziet er gezellig uit en bestaat op Willem Alexander na, geheel uit allochtonen. Voor mij een prachtig voorbeeld van integratie. Prins Bernhard zou dit prachtig gevonden hebben. Vanwege de vele buitenechtelijke kinderen kun je gerust stellen dat de prins een zwak had voor de Surinaamse levensvisie. En dat is best wel een compliment voor onze koloniale Suri’s die met een complex rondlopen. Of niet!


  Maak melding

 28. @Tedje

  Ben jij soms de spreekbuis van de westerse propaganda. Je gelooft toch niet echt die onzin en kletskoek. Iedereen zit in de drugs. Van de CIA tot de Ollandse marine. Ga toch ergens anders je bullshit verkopen.


  Maak melding

 29. Henk Molenaar

  “Beste anna_Zoeloe: Zullen we de buitenechtelijke kinderen en buitenvrouwen van jou bevolkingsgroep bij elkaar optellen.”

  De voormalige kolonisator gebruikte ten tijde van de slavernij graag de zwarte man als dekhengst. Dat zorgde natuurlijk voor de nodige goedkope aanwas van arbeidskrachten. Helaas is van deze praktijken nog het een en ander blijven hangen en daar maak jij je natuurlijk verschrikkelijk druk om. Maar jou vingertje wijst wel in de verkeerde richting. Ik heb overigens geruchten gehoord dat in jouw poldertje witte vrouwen graag gebruik maken van de diensten van de zwarte dekhengst. Soms op betaling. Heb jij daar een verklaring voor? Je mag gerust een domme verklaring geven. Ik zal je niet uitlachen.


  Maak melding

 30. anna_z ook Willem is ook allochtoon volgens een van de definities die Nederland hanteert, zijn vader is immers een Duitser eveneens zijn grootvader, zijn moeder is daarmee ook allochtoon. Zoals gewoonlijk noemt Nederland het beestje niet bij de naam, de bedoeling van het woord allochtoon was het vermeiden van het racistische woord ‘zwartje’, maar daardoor moeten ze zich nu in allerlei bochten wringen om Juliana, Beatrix, Willem en Amalia geen allochtoon te noemen.


  Maak melding

 31. Wie weet heeft Wortel ook een villa van een paar miljoen gekocht in Griekenland of Mozambique en is toen in Zuid-Africa het kontakt gelegd.

  Soso laffu !!!!!!!!!

  Want zie de reacties, hoeveel van de Suri’s het voor die Bakra’s opnemen.


  Maak melding

 32. anna ,
  Vertel ons wat die Surinaamse visie in jou ogen inhoudt dom achterlijk viswijf dat je bent.
  Aan de ene kant loopt je te ouwehoeren over het koninklijke huis aan de andere kant sluit je jou ogen voor misdadigers, criminele en oplichters die jou land mogen vertegenwoordigen in binnen en buitenland.anna jij ben spreekbuis van alles wat slecht.
  Iedereen zit in de drugs dus we mogen met lede ogen toezien hoe de verslavings probleem de kleine gemeenschap in Suriname ontwricht.Dit hebben allemaal te danken aan die criminele president en zijn zoon de hechte banden onderhouden met grote drugs criminelen in binnen en Buitenland. Surikartel, Copa-Team.
  voor u informatie. https://www.google.nl/search?q=dino+bouterse&hl=nl&client=qsb-win&rlz=1R3GZAZ_nlNL407NL407&prmd=imvnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=xl2eT4WdGc2d-Qap75X-Dg&sqi=2&ved=0CDYQsAQ&biw=1280&bih=909


  Maak melding

 33. ANNA_z schrijft:Tsja, criminelen zoeken elkaar vaker op.
  Ja dat blijkt ,. Onze terrorposter is daar het levend bewijs van gezien haar voorliefde voor DDB en zijn criminele bende………………


  Maak melding

 34. Molenaar, waarom is elke hoeveelheid drugs van welke soort dan ook welkom in Holland? Ken jij nog meerdere havens waar die troep het land wordt binnengesluisd? Doe ze de groeten in Rijswijk.


  Maak melding

 35. ik zal zeggen het konings huis hft niets met deze gasten te maken? jammer dat ze zo te niet worden gedaan door deze k…..t foto? maar goed .het is al een maal gebeurt en deze foto blijft dan de smet op het echtpaar!? alhoewel ze hebben er part nog deel aan het is gewoon mr een foto ,en ps vergeet niet in ned blijf je als bewoner van sme afkomst een allouchtoon no matter what.in usa ben je ook afro-amerikaan ,( mijn moeder was ook een afro-amerikaan )waarom moeilijk doen als je in ned als surinamer wrd bestempeld,je bnt en blijf dat.laat ht nu een duidelijk zijn toch??


  Maak melding

 36. Iedereen die zich bezig houdt met drugs zal gestraft worden!! Drugs maakt wereldwijd families en levens kapot en mensen die hier aan grof geld verdienen zullen er spijt van krijgen want geld en macht is maar van korte duur…..verwacht maar geen happy ending voor jezelf.


  Maak melding

 37. Paraman: dat jij behoort tot het vuil aan de onderkant van de schoenen Bouterse wisten we al. Aan de handen van jou president kleven liters bloed en in zijn neus zitten kilo’s poeder.

  Maar jij bent trots op hem…. Zegt veel over je geestelijke en morele gesteldheid.


  Maak melding

 38. Beste Wikkleaks: je hebt ondertussen wel door dat door de slavenmentaliteit en het OJ Simpson syndroom met mensen als Anna_Zoeloe, Afrikaanse Kakkerlak en Parampint geen zinnige discussie mogelijk is.

  Je kan je net als ik maar blijven verbazen door de dommigheid en het gebrek aan moraal en intelligentie van dergelijke types die als slaafjes achter de grootste duivel van Suriname aanlopen: DDB.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.