Kinderopvang in Den Haag in nood door ruzie

3

Door een slepend conflict tussen twee kinderdagverblijven in Den Haag staat de opvang van 150 kinderen op de tocht. Anderhalf jaar geleden begon een van de bestuurders van kinderdagopvang Seva Sangh een nieuwe stichting na een interne ruzie. Hij startte met bijna dezelfde naam een nieuw kinderdagverblijf: Seva Kinderopvang en huurde ruimte in hetzelfde gebouw. Zijn oud collega’s hebben nu beslag laten leggen op 143.000 euro schrijft De Telegraaf.

Volgens Hans Ramautar, oprichter van het nieuwe kinderdagverblijf, ligt hierdoor de gehele bedrijfsvoering stil. Tijdens een kort geding afgelopen week eiste hij dan ook stopzetting van de beslaglegging. Volgens hem is enkel tot de drastische maatregel overgegaan omdat het bestuur van Seva Sangh een persoonlijke vete met hem uitvecht.

Het bestuur van Seva Sangh beschuldigt Ramautar op zijn beurt van gesjoemel met grote geldbedragen. Ook vinden de bestuursleden dat zij onterecht nog maanden huur moeten betalen voor de nieuwe organisatie. Volgens de advocaat van Ramautar, mr. Aroon Gonesh, is het niet vreemd dat de huur nog steeds door Seva Sangh werd betaald omdat er onbedoeld nog lange tijd inkomsten naar Seva Sangh gingen. De Uitspraak is op 17 augustus 2011.


3 REACTIES

  1. Alle kinderopvang moeten onderzocht worden , vooral de opvang waar veel allochtonen worden ondergebracht.
    Er ontbreekt heel veel aan deze scholen ook in Amsterdam zuiddoost is dit het geval.
    De directieleden maken misbruik van gelden die bestemd zijn voor de scholen zelf
    A tang so


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.