Vrouw die tasjesdief doodreed vreest voor haar leven

36

De rechtbank in Amsterdam heeft donderdag bepaald dat de 46-jarige Germaine C. in het openbaar moet terechtstaan. De van oorsprong Surinaamse vrouw, verdacht van het doodrijden van een tasjesdief, wil dat onder geen beding, omdat zij voor haar leven vreest. Haar advocaat Cees Korvinus heeft een wrakingsverzoek ingediend. De rechtbank beraadt zich daarover.

C. verscheen 5 februari niet bij de behandeling van haar strafzaak. De rechtbank gaf het Openbaar Ministerie opdracht haar op te sporen. De politie haalde de vrouw woensdagmiddag op. Zij is donderdagmorgen naar de rechtbank gebracht.

De rechtbank vindt het belang van de openbaarheid groter dan dat van de vrees van C. voor haar veiligheid. Om de vrouw enigszins tegemoet te komen, heeft het rechtscollege C. wel toegezegd dat zij haar herkenbaarheid in de zaal mag beperken. Op welke manier dat zou moeten geschieden, is nog niet duidelijk meldt het ANP.


36 REACTIES

 1. wat justitie met die vrouw doet begrijp ik voor geen milimeter. een ding heb ik wel gemerkt dat de nederlandse overheid mensen met geld.maak niet uit zwart geld wit geld dat maak niet uit. ze trekken mensen met geld voor. de hels engels worden nooit veroordeelt.de rechters zegt zogaamd het bewijs te mager was. zogenaamd. P.R de vries had goed onder zocht dat er vals spelletjes gespeelt worden bij de jongens en meisjes op de grote stoellen.


  Maak melding

 2. die vrouw was niet boos geworden op de tasjes dief om dat hij een stukje chocolade had gevraagt.nee hoor. de tasjes dief wilde Italiaanse mafia na doen. hij kende de risico daar van niet.mischien wilde hij zijn familie na doen. mischien is de hele familie in die bisnes. ik ken de familie niet maar door reacties van de familie blijk dat waar te zijn.


  Maak melding

 3. wat een tering werld. als je bestolen word houd iedereen zijn bek en als je bestolen ben en je heb niks om te over leven dan houd iedereen zijn bek.ook de overheid. dit is niet links niet rechts maar rechts in het zee.


  Maak melding

 4. Waar zijn die Suris in Amsterdam gebleven. Die Marokkanen schuld of niet, ze komen op voor hun draaideur alibabas. Ali “alibaba draaideur crimineel” el Bajjati jatte de tas van Germaine.Nu is hij dood. En Germaine is de dader. Joram kan niet aangehouden worden zonder lijk. Voortaan weten we wat doen. Geen lijk, geen zaak.


  Maak melding

 5. Dit gebeurde in de Bijlmer:

  Was het niet een witte vrouw…die ooit een regen van kogels afvuurde op een zeer jonge Suri-boy en vriend.(vriend van deze dood geschoten Suri-boy greep de tas van deze vrouw van haar schouder af)

  De situatie was heel anders(uitgelokt) deze vrouw zat er bewust op te wachten en had haar zware kaliber pistool in haar jaszak verstopt om direct te kunnen schieten(vuren)

  Maar deze vrouw is never nooit in de buurt van een rechter geweest.

  Recht en wet is niet voor een ieder hoor!!!!!


  Maak melding

 6. Ter herinnering uit het archief van Elsevier:
  De 19-jarige tasjesdief was geen onbekende van de politie. Ali el B. verscheen maandag nog voor de rechter vanwege een gewapende overval op een Xenos-winkel in de Kalverstraat in Amsterdam.

  Hij kwam in september vrij na vier maanden hechtenis. Zijn broer verschafte hem een alibi. De rechter doet vandaag vervroegd uitspraak in de zaak vanwege het overlijden van Ali el B.

  Misschien kan de broer van Germaine C. ook een alibi verschaffen.

  Het is een schande dat ze die mevrouw nog lastigvallen met een ongeluk van 3 jaar geleden waarbij een gewelddadige crimineel per ongeluk overleed.


  Maak melding

 7. is deze vrouw nog niet genoeg gestraft, ze zal haar verdere leven met de wetenschap moeten rondlopen het leven van iemand te hebben ontnomen. daarnaast was het een impulsieve reactie op de beroving, erg triest voor de berover maar je weet dat je risico’s neemt en voor hem liep het verkeerd af. nog erger voor de nabestaande van de dief, het zal je kind maar zijn, gestorven bij een roof overval


  Maak melding

 8. Ik ben zelf een keer beroofd. Als ik mijn berover had kunnen doodrijden had ik het gedaan. Maar ehhe het rechtsysteem in Nederland heeft vandaag weer gefaald. Helaas..


  Maak melding

 9. zij heeft niet gedacht dat zo zou eindigen.
  ieder werk voor zijn brood. niemand heeft recht om van een ander te stelen.de slachtoffer of ander moet gewoon afblijven van anderen zijn bezit.


  Maak melding

 10. Deze mevrouw heeft de gemeenschap een zeer goede dienst bewezen.

  Schurken direct pijn doen !!!!!!!!!

  Maar al bij al twijfel ik zelf aan het rechtsstelsel.

  b.v. een slaat maar vergeet dat hij een schaar in zijn hand heeft.
  Maar heeft hij plotseling jeuk aan zijn oog dan weet hij wel dat er een schaar in zijn klauwen zit.
  MIKI DIN MAN DISI KABA NANGA LAW.

  Maar weet dit… deze story is voor externe bedoeld hoor.
  Na wan manipulatie… let dus goed op !!!!!


  Maak melding

 11. bakra justitie is bang voor de mokro,s represailles e.d. maar door hun laffe houding verzwakken ze de hele gemeenschap.Ik ben trots op de suri vrouw die voor haar spullen op komt no matter what i sabi tog!!


  Maak melding

 12. Waarom kunnen wij Suries mekaar niet verenigen om zo elkaar te steunen en te helpen bijv. in dit geval van deze vrouw die ook nog bedreigd wordt door de fam. van de omgekomen dief.We moeten eigenlijk in dit soort situaties zorgen dat er niet met ons gesold wordt!!
  Het is toch te gek voor woorden om je eigendom die vlak voor je ogen nog gejat wordt en niet alle middelen mag gebruiken om het terug te halen.Van mij had ie waarschijnlijk een kogel in z’n kop gekregen!


  Maak melding

 13. Laat ze me bellen, ik ben bereidt haar te beschermen tegen die klote mocro’s.Alleen stelen kunnen ze en mensen bedreigen, maar werken ,..hoo maar.Die potie vrouw werkt hard voor haar zuurverdiende brood, dan probeerde die snotaap haar geld te stelen.Ze verdient een prijs voor die actie.Ik heb geen medelijden met die gasten!!!


  Maak melding

 14. Deze mevrouw heeft een heldendaad vericht. Deze marokaan die net van de rechtbank komt waar hij terecht stond voor een overval op een winkel. Nauwelijks had hij zijn voet buiten de gevangenis gezet gaat hij hij het verkeerde pad op. Dat moeten ze met al die criminele marrokaantjes doen. Deze mevrouw verdiend een koningklijke lintje voor haar daad.

  ramsesV


  Maak melding

 15. ik denk niet dat alle marokanen hyenas zijn maar voor een groot deel wel.op jacht naar andermans portemonee met hoofdoek aan.
  hebben die marokanen schaamte gevoel dat blijk niet. ze gaan openlijk pikken en bidden zo als de hyenas.


  Maak melding

 16. Iedereen die tot nu toe hierboven heeft gereageerd heeft 100% gelijk!!

  Die vrouw is gewoon 2x het slachtoffer en als ze geen bescherming krijgt straks misschien wel voor de 3e keer want ze wordt al bedreigd!

  Is toch belachelijk, ipv dat de staat blij is dat deze klote dief is opgerot door een ongelukje nemen ze het nog voor hem op ook.

  Wie weet hoeveel mensen hij na deze vrouw zou hebben beroofd misschien met zoveel geweld dat er 1 van zn slachtoffers wel zou overlijden, wat zouden ze dan doen, slingers ophangen en hem een taart geven.

  Die ka mocro’s verzieken alles, ze doen alles wat god verboden heeft en als er iets met hun gebeurd gaan ze opeen zielig doen.

  In Suriname zijn ze nu ook, beter begint Suriname ze nu al eruit te gooien voor het te laat is net als in Nederland, Suriname moet ze ook niet meer toelaten, ook niet met vakantie, aan zulke toeristen heeft geen enkele land iets want ze verzieken alles.

  Het zijn kakkerlakken, ze vermenigvuldigen zich snel als het om slechte dingen gaat, waarom vermenigvuldigen ze zeich niet zo snel als het om werken gaat?

  Wanneer hoor je dat er een ka oudere kameel is beroofd, overvallen of het slachtoffer is geworden van zinloos geweld??

  Dat hoor je niet want de meeste van die dingen doen hoor klote kinderen waar ze nog kinderbijslag voor krijgen ook.

  En inderdaad dit was een ongelukje, iedereen weet dat je niet kan oefenen op deze ongeluk maar wat die Ali heeft gedaan is bewust.

  Het is alleen jammer dat deze dame het slachtoffer is geworden want nu krijgen deze criminelen nog meer zin om door te gaan met stelen.

  En Joran dan………..


  Maak melding

 17. MAAR wat gaan wij surinamers doen dan als ze toch de bak in moet, niks noti nada ,allen stoer lopen doen op waterkant en onder de bed kruipen schuilen.als een stel bange scheiters.


  Maak melding

 18. Het wordt dringend tijd ons voor te bereiden srananmans, let op over 2 weken is de uitspraak en de mokros in holland staan klaar om suris aan te vallen als deze vrouw (onze held) vrij wordt gesproken.
  DUS ROND 6 MAART ALLEMAAL NAAR DAMSKO OM DEZE VROUW TE STEUNEN EN DAT DE MOKROS GAAN AANVALLEN!!!


  Maak melding

 19. MAAR wat gaan wij surinamers doen dan als ze toch de bak in moet, niks noti nada ,allen stoer lopen doen op waterkant en onder de bed kruipen schuilen.als een stel bange scheiters.

  atish

  Oh dus dit wil jij doen, lon go kibri….advies… trek je bek open klojo.
  En if sani mus fu nak broko…a sa musu broko.(daarom no kon nanga verkwansel)


  Maak melding

 20. Nou,nou Su,alles wat je daar typt,hebben de Bakra`s ook over de Surinamers gezegd,ben je dat vergeten?Surinamers waren en zijn nog steeds in de bakra`s hun ogen:Messentrekkers,pooiers,drugsdealers,steuntrekkers enz.Surinamers moesten ook heel gauw Nederland uitgezet worden terug naar hun rimboe enz. .Blijf aub,bij het onderwerp,en ga niet op de afkomst spelen,Surinamers tenminste 3 zijn ook neergeknuppeld bij inbraken en overvallen,het is wel een paar jaar geleden gebeurd,1 man in Utrecht die een Surinamer had doodgeknuppeld omdat hij hem betrapt had toen die Surinamer in zijn huis aan het inbreken was,kreeg toen 9 maanden celstraf.
  Dus dat SU.

  Inderdaad waar zijn de Surinaamse organisatie`s,om een protestmars te houden voor het gerechtsgebouw,ja ja ja een EENHEIDSVOLK tssssssssssssss.


  Maak melding

 21. De nederlands rechtstaat is een zielige vertoning. De regering is bang voor de mocro’s, als Germaine een blanke was geweest was er niks gebeurd,
  We moeten Germaine steunen in de rechtzaal en haar laten zien dat zij niet alleen staat, hiermee kunnen wij de mocro,s en de nederlanders laten zien dat er met ons niet te spotten valt.
  Kom dus 6 maart naar de rechtbank. Ben zelf indo maar hou heel veel van de surinamse bevolking.


  Maak melding

 22. ik heb alle reaktie hier geleze maar ik mist een ding en dat is niet de meest onbelangrijke , deze zaak werd eerst afgedaan als een ongeluk maar die makros en zijn fam hebben een advocaat in de hand genomen en dat is hun goed recht en de rechtbank zal dan kijken of deze vrouw vervolg kan worden wat ik persoonlijk schandalig vind maar zo gaat dat in een democratie maar ik durf hier te stellen dat als deze vrouw een te hoge straf krijgt de sameleving zal reageren want ik lees hier en daar dat 80%van de nederlanders de eis te hoog vinden , ze zal wel afkomen met een taakstraf wat ik ook niet goed vind ze moet gewoon vrijgesproken worden , maar zo zie je dat wij surinamers niet een zijn in dit soort zaken want ierdereen in onze samenleving is stil maar die mokros roeren zich wel en daarom komt deze zaak weer voor.ik zeg niet dat wij auto en anders mans spullen moeten vernielen maar via het recht jou gelijk proberen te halen .


  Maak melding

 23. Alle voorgaande reacties zijn te begrijpen.
  Het rechtsgevoel van mijn kondremangs komt naar boven.Maar dit is ook het rechtsgevoel
  van de andere NIET ZIJNDE criminele mokro’s.
  Ik weet zeker dat andere mokro’s zich doodschamen voorwat hun eigen criminele landgenoten in dit land veroorzaken.
  Zie maar de staatssecretaris van socialezaken
  dhr.Abutaleb van Amsterdam.
  Deze voorbeeldige mokro schaamt zich diep en treurt netals ons om onze sissa.
  Sranamangs…laten we aub ons gezondverstand gebruiken en geen domme dingen doen.
  De wet in Nederland moet aangepast worden.
  Zeer aangepast voor dit soort criminelen !!
  Een protestmars vind ik uitstekend voor onze sissa.Maar laat dit ook een protestmars zijn
  voor een ieder die dit eventueel in de toekomst kan overkomen…dus voor elke burger.We leven allen mee met mevr.Germain.C


  Maak melding

 24. Toet reactie nummer 22,

  Ja he dat hadden die bakra’s over ons sranan mangs gezegd, ze denken het nog steeds en toch zijn er genoeg srananmangs die onder doen voor hun en hun billen likt, of niet?


  Maak melding

 25. Rechter… a man law kaba…. er zijn voorbeelden genoeg.
  Dus jij wil hard werken voor een beter lot ( da ding hier is loterij)komt een of ander bakru jouw bestelen…ik dink het niet hoor direct handelen breek zijn botten…de Rechter speelt hier en spel…. en you mus fu sabi.


  Maak melding

 26. de naam van die geplette tassen dief is te zien in de kranten nu is het tijd om de rollen om te draaien en de familie van die dief te zieken en erger.zo dat ze het nooit meer in hun kop halen een surinamer te lullen.


  Maak melding

 27. die Iraanse moslims en moslims van andere landen.ik ken geen eenvolk die zo schaamteloos zijn. niet alle marokanen zijn het zelfde. wel is het vreemd dat de meerderheid nooit kritiek uit.het enige wat ze zeggen is dat ze geen werk vinden.
  wie gaat nou gestoorde dieven in dienst nemen ik zou het nooit doen. de meeste marokanen zijn stelende moslims.. in heel europa.kritiek en camera daar willen de marokanen niet en nooit zien.ze maken alle cameras stuk en krijgen geen seconde straf..


  Maak melding

 28. Su,nr.27

  Inderdaad,Surinamers zijn altijd in een hoekje gedrukt,daarom verbaast het mij steeds,dat sommige Surinamers dezelfde dingen tegen andere allochtonen gebruiken.
  Terwijl Surinaamse Allochtonen geen haar beter zijn.Ben benieuwd als het een Hollandse jongen betrof als het zo breed uitgemeten zou worden in de media,THINK.

  Wie Zonder Zonde Is,Werpe De Eerste Steen.


  Maak melding

 29. vrouw wordt 3 jaar achter na gezeten door de familie van die geplette marokanse dief familie naam van die dief is in de telegraaf bekent gemaakt die de leven van die vrouw verzieken dus als je goed met de computer kan om gaan kunnen we de rollen om draaien zo dat ze die vrouw met rust laten.


  Maak melding

 30. Toet, nr 31,

  Je heb ook gelijk hoor, dat is het niet, maar stel je voor die dame had niks gedaan, die idioot had haar tas meegenomen met al haar papieren,bankpas,telefoon en huis sleutels erin, wat zouden dan de gevolgen zijn :

  1. er kon op haar naam weet ik veel hoeveel telefoon abbonementen worden afgesloten, de meeste belwinkels zijn toch van mocro’s, ze zouden via internet dingen kunnen bestellen, misschien zelfs iemand op haar naam ergens laten werken enz.

  2. er zou gepind kunnen worden met haar bankpas.

  3. er zou naar heel de wereld gebeld kunnen worden met haar telefoon, dus torens hoge kosten, iemand stalken of bedreigen ofzo.

  4. aan de hand van haar papieren konden ze haar woning vinden en met de sleutels in je handen is het wel heel makkelijk een huis leeg halen.

  Dan kan je wel zeggen, dan blokkeer je je pas, telefoon, verwissel je de slot op je deur maar hoeveel tijd neemt dat dan niet in beslag, dat kost je een vrije dag of een paar zelfs, en die kost ook geld, dus dan ben je al het slachtoffer en moet je er nog vrij tijd voor inleveren ook, wie betaalt dat??
  Het is niet alleen een tasje pikken voor een paar centen, die ellende kan veel erger zijn.

  En toevallig staan ze erom bekend dat ze alles willen hebben en er niet voor willen werken, ze hebben de duurste spullen, hebben de meeste vrije tijd waar doen ze het dan van?


  Maak melding

 31. Beste Su,

  Ik sta achter Germaine,ik weet niet hoe ik zou reageren in zo een geval.Waar het mij omgaat is,dat men niet op afkomst moet reageren,want eerlijk is eerlijk ook onder Surinamers heb je zulke debielen ook hun willen alles wat niet door hard werken verkregen is ,Surinaamse criminelen zijn ook doodgeknuppeld,wat de Marokkaan heeft gedaan hebben ook Surinamerrs gedaan,daarom reageerde ik op je reaktie, als onder Surinamers alles koek en ei was,dan kon je op de Marokkanen afgeven true or fals.
  Ik heb ook afgegeven op die klootzak maar niet omdat hij een Marokkaan is en Germaine een Surinaamse.Als het 2 Hollanders betrof zou er geen haan naar kraaien,als het een Surinaamse crimineel betrof hadden de Hollanders precies als jij gereageerd,weg met die moorkoppen enz. ,toch?
  Dus dat Su.


  Maak melding

 32. Beste Toet,

  Ik begrijp je wel en je heb ook wel gelijk want hoe je het went of keert Surinamers en in dit geval Marokkanen in Nederland zijn op “bezoek” in Nederland en als deze dingen gebeuren zijn het die witte mensen die zich kapot lachen.

  Surinamers doen ook dingen die niet kunnen, elke volk in elke land in elk wereld deel van de aardbol hebben mensen dat gedaan, doen ze dat en zullen dat doen in de toekomst, waar het mij omgaat is dat buitenlanders in Nederland het al sowieso al moeilijk hebben en dat er een grote groep Marokkanen de witte nederlanders gelijk geven en dat daardoor alle buitenlanders nog verder wordt weg geduwd, snap je?

  Kijk wat ik bedoel is bijvoorbeeld, als ik je zwart wil maken en zeg dat je auto radio’s steelt en je gaat dat ook nog echt doen dan krijg ik gelijk, terwijl ik je zwart wilde maken, doe je het juist niet dan ga ik op mn bek, snap je??

  En je geeft het zelf ook aan hoe die witte nederlanders zouden reageren op een Surinaamse crimineel en dat terwijl de meeste Surinamers het juist goed doen in Nederland maar ze zouden ons allemaal weg willen hebben en niet die ene crimineel maar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.