dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrie mulo-leerlingen opgesloten voor vechtpartij

Drie mulo-leerlingen opgesloten voor vechtpartij

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van Mariënburg heeft op vrijdag 12 april drie leerlingen van mulo Ellen aangehouden en in verzekering gesteld voor zware mishandeling. Het gaat om de jongens K.A. (14), M.C. (14) en B.G. (15).

Op donderdag 28 maart deed R.R (16) aangifte van openlijke geweldpleging, mishandeling, poging zware mishandeling en zware mishandeling tegen de drie leerlingen.

Het slachtoffer verklaarde dat hij door één van de jongens van achter werd gegrepen, door een ander in een wurggreep werd gehouden en de derde hem drie vuistslagen had toegebracht aan het gelaat, waaronder één ter hoogte van zijn linkeroog, dat gezwollen was.

De verdachten werden door de politie van Mariënburg opgespoord en aangehouden op verschillende adressen in het ressort. Zij werden overgebracht naar het bureau ter voorgeleiding aan een hulpofficier van Justitie.

Het drietal werd na afstemming met een officier van het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Een disciplnere straf is de beste keus , stel je dat zij opgesloten zijn met echte criminelen in één cel kan het averechts of erger worden voor hun toekomst, want hun kunnen beïnvloed worden of misbruik worden.
    Inplaats om ze op te sluiten geef hun een gediscrimineerd taak straf die hun kunnen helpen & motiveren om van zulke praktijken af te zien.
    Opsluiten met echte criminelen cq gedetineerden met zware delict of vergrijpen is niet verstandig.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES