dinsdag, april 30, 2024
HomeNieuws uit SurinameSLM neemt afscheid van geleased Airbus A340-300

SLM neemt afscheid van geleased Airbus A340-300

-

Does Travel - naar Suriname

De Airbus A340-300 van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) genaamd Pride of Suriname gaat op 24 maart terug naar de eigenaar V2 Aviation in Dubai.

Het toestel gaat na een korte lease-periode van in eerste instantie ongeveer acht maanden en daarna een korte verlenging terug naar de eigenaar, meldt Surinam Airways.

Waterkant.Net verneemt dat het toestel is verkocht en de koper zo snel als mogelijk erover wil beschikken.

Na 24 maart zal de vluchtuitvoering tussen Paramaribo en Amsterdam normaal worden uitgevoerd met de Airbus A330-200 van Maleth Aero Aoc Limited, meldt de SLM.

Dit ingehuurd vliegtuig heeft meer stoelcapaciteit beschikbaar enwel een configuratie van 24 Businessclass- en 259 Economy Class stoelen. Ook zal de Surinam Airways crew aan boord zorgdragen voor optimale dienstverlening.

Intussen wordt er met alle actoren samengewerkt om wederom te kunnen beschikken over vliegcapaciteit in eigen beheer, om de welbekende dienstverlening weer volledig aan te kunnen bieden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

17 REACTIES
  1. “Na 24 maart zal de vluchtuitvoering tussen Paramaribo en Amsterdam normaal worden uitgevoerd met de Airbus A330-200 van Maleth Aero Aoc Limited, meldt de SLM.

    Dit ingehuurd vliegtuig heeft meer stoelcapaciteit beschikbaar enwel een configuratie van 24 Businessclass- en 259 Economy Class stoelen.”

    lijkt op een upgrade en geen downgrade… verder lezen dan de titel voordat je een reactie plaatst is aan te raden.


    Maak melding
  2. @Watje, jij durft wel prominent commentaar te leveren terwijl een ieder weet dat de SLM onder Santokhi nog meer in de problemen is geraakt. Ik houd je alleen een spiegel voor. Ik verwijs naar het debacle met de Haan en Bissesar. Het werd een ramp. De SLM is er niet op vooruitgegaan toen de megalomane en geesteszieke Santokhi het bewind in handen kreeg.Met zijn friends & family beleid heeft hij in het land een brede ravage aangericht. Neem afstand van jouw geesteszieke leider. Die man heeft het imago van velen die op hem lijken met de grond gelijk gemaakt.


    Maak melding
  3. Ja sorry hoor, sommigen zijn weer selectief met hun geheugen. Men vergeet dat die veroordeelde voortvluchtige massamoordenaar en drugsdealer de SLM naar de ondergang heeft geholpen. Deze President doet alleen maar z’n om de SLM weer uit de chaos en ellende te halen. Toch RobGay….


    Maak melding
  4. Interpol red notice most wanted
    Identity particulars
    Family name BOUTERSE
    Forename DESIRE DELANO
    Gender Male
    Date of birth 13/10/1945 (78 years old)
    Place of birth Suriname
    Nationality Suriname
    Physical description
    Colour of hair Bald
    Colour of eyes Dark brown
    Details
    Language(s) spoken English, Dutch
    Charges
    Published as provided by requesting entity
    Participation in the commission to commit Murder


    Maak melding
  5. zoveel geld verspilt aan het spuiten en inrichten van het toestel. dat alles voor 8 maanden.

    soso las monie

    liever gewoon met hand en 5 liter verf iets op schilderen. alleen kapitaal verlies.

    als je een leasecontract hebt mag de eigenaar dat zaakje ook niet verkopen. Pas na beeindiging van het contract. De waarheid ontbreekt altijd.


    Maak melding
  6. nu hebben zoveel mensen geboekt en komt men met een broko plane van een of ander afgeschreven instantie op de proppen.

    totdat 300 surinamers een keer in zee gaan vallen. dan gaat slm rustig zitten.


    Maak melding
  7. Ook zijn de ticketprijzen nagenoeg hetzelfde als bij klm. amsterdam-par.

    maar de veiligheid is zoek.

    als er iets is moet je dagen wachten voor je weg kunt.

    compensatie is zoek


    Maak melding
  8. Als een team succesvol, is dan wil bijna iedereen er deelgenoot van zijn, maar zodra het slecht gaat, is het de schuld van de vorige eigenaar…jammer genoeg is het team daar niet mee geholpen…!


    Maak melding
  9. Ach, wat zal ik zeggen! Dit bedoel ik en waar zijn die stront mensen die zeggen dat ik Surinamers niks gun. Neeeee de gunnen zichzelf niks. Sranang mang dong lek burki!!!!


    Maak melding
  10. WAT 15 maart 2024 Bij 00:59
    Je opmerking moet nog beoordeeld worden
    robje g , was jij het niet die de paarse 777 volgde met jou apparaatje , en jij zag dat hij aan de ketting is gelegd , omdat jou baas bouterse de betalingen niet nakwam , de paarse slm was jou parade paardje , toen santokhi aan de macht kwam in juli 2020 , vond jij het prachtig dat die domme santokhi honderden miljoenen in die paarse slm potte , robje g jou paarse slm zal straks niet meer bestaan , , jou paarse vrienden hebben de slm de nekslag gegeven door drugs met jou paarse slm te vervoeren , het leas bedrijf wil direct zijn vliegtuig terug en robje g het vliegtuig wordt direct ontdaan van de paarse slm kleuren


    Maak melding
  11. RobG 15 maart 2024 Bij 07:55
    @Watje, jij durft wel prominent commentaar te leveren terwijl een ieder weet dat de SLM onder Santokhi nog meer in de problemen is geraakt. Ik houd je alleen een spiegel voor. Ik verwijs naar het debacle met de Haan en Bissesar. Het werd een ramp. De SLM is er niet op vooruitgegaan toen de megalomane en geesteszieke Santokhi het bewind in handen kreeg.Met zijn friends & family beleid heeft hij in het land een brede ravage aangericht. Neem afstand van jouw geesteszieke leider. Die man heeft het imago van velen die op hem lijken met de grond gelijk gemaakt.

    robje g , jij houdt van de massamoordenaar ddb , jij bent toch zijn kontenlikker , zeg waar deze laffe hond zich begeeft , zodat ze hem in de bak hunnen pleuren en dat hij daar weg rot
    robje g hoe is het met jou vlijmscherpe pen , heeft die wesp jou gestoken , het lijkt erop , want jij bent niet goed in jou bovenkamertje , paarse geesten vreten jou laatste hersencellen langzaam op
    robje g , wij hebben al vaker gezegd dat die santokhi niet onze leider is , we hebben tig maal aangegeven dat santokhi moet stoppen met geld in de paarse slm te stoppen , maar hij blijft maar geld van het volk in jou slm stoppen , maar straks is jou paarse slm vleugellam en exit


    Maak melding
  12. @RobG
    Uw geheugen laat u weer in de steek. U prees de ingreep van DDB om de directie van SLM te overrulen die een vrijwel nieuwe A 330 had geregeld en een Dreamliner wilde en voor de korte termijn een B777 te regelen.
    Van een enkele conversie A340 naar A330 met Atops certificering naar een dubbele extreem in gewikkelde conversie in de helft van de tijd.
    SLM blonk in 2010 niet uit maar deed in 2020 niets meer.
    Toen was de Schuld $ 100.000.000 en nu nog steeds. Terwijl er nu wel gevlogen wordt en vliegtuigen niet meer steeds aan de ketting gelegd worden.

    Ik werd afgelopen dagen herinnerd aan het door u zo bejubelde spoortraject toen ik in de buurt van Santiago de Chile een sprinter zag rijden die zo uit de presentatie van Jozefzoon ontsnapt was.

    SLM is nog steeds geen luchtvaartmaatschappij maar gaat als ze kans zien een A 330 in te zetten wel de goede kant op.

    Uw onzalige gedachte samen te werken met TUI geeft aan dat u een slecht geheugen heeft.

    Ik vlieg de laatste weken veel met Latam en zusje Sky. Dat past veel beter en biedt mogelijk heden op een moderne vloot en eenvoudige uitwisseling binnen het zelfde continent.
    TAP of TAM zijn ook partijen met Synergie.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES