zondag, mei 5, 2024
HomeNieuws uit SurinameSLM voert zondag eerste commerciële vlucht uit met 'nieuwe' Airbus A340-300

SLM voert zondag eerste commerciële vlucht uit met ‘nieuwe’ Airbus A340-300

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaams luchtvaartmaatschappij Surinam Airways heeft vandaag bekend gemaakt dat zij van het Europees Agentschap voor de veiligheid (EASA), de EASA TCO (Third Country Operator) approval ontvangen. Met deze goedkeuring mag Surinam Airways met haar totale vloot vluchten uitvoeren van en naar Europa.

Ook van Inspectie Leefomgeving en Transport(ILT) van het Nederlandse Ministerie van Infrastructuur en Waterstraat is goedkeuring ontvangen.

In eerdere berichtgeving was aangegeven dat momenteel in Brussel de A-check wordt uitgevoerd en dat het ‘nieuw‘ vliegtuig zaterdag na afronding van deze check zal worden gepositioneerd in Amsterdam.

Intussen zijn alle actoren in stelling gebracht en is het de planning dat de eerste commerciële vlucht op zondag 11 juni aanstaande vanuit Amsterdam wordt uitgevoerd.

“Het bovenstaande is de zoveelste mijlpaal in het ‘Going Forward plan’, c.q. het verder herstel van Surinam Airways”, meldt het bedrijf uit Suriname.

Surinam Airways dankt daarom ook iedereen en alle actoren voor het in haar gesteld vertrouwen en geduld; maar dankt in het bijzonder haar personeel die dag en nacht werkt en mede helpt aan het verder herstel van Surinam Airways.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. Knap werk…goede prestatie..maar hoeveel dit akkefietje su heeft gekocht dat blijft geheim. Een medaille jeeft 2 kanten. Indien we transparant zijn laat de regering de belastingbetaler ook de cijfers zien. Kibrie kibrie plei. Niets anders verwacht hoor.


    gemodereerd
  2. Die Gonesh hft hart voor SLM, niet die boeven De Haan, Prenobe en Xaviera Jesserun. Die waren voor roof daar.
    Die gast de dat gebouw aan de dr sophie redmondstraat en dat pand in nederland verkocht hft houd ook niet van Su. Dat gebouw in Su is duurder dan dat van ned. 2025 moet de nieuwe regering een onderzoek instellen.


    gemodereerd
  3. @debbie Over een tijdje lul je wel anders, jou kennende met je negativiteit. Nu is Gonesh goed en prijs je hem de hemel in, maar ik kijk uit naar je reactie over een paar weken/maanden. Houd de IPB’ers in het oog en het upgraden van friends and family naar de business class.


    gemodereerd
  4. Die middelste rij stoelen is echt niks. Die vliegtuigbouwer had de 3e stoel uit die rij eruit moeten halen en er een gang van moeten maken. Voor alle vliegtuigen.
    Santokhi had deze vliegtuig moeten noemen naar Jatayu, de nobele adelaar uit de Ramayan. Misschien dat het vliegtuig dan met weinig pech te kampen krijgt.


    gemodereerd
  5. Dankzij de voorbereidingen die de Haan en zijn team hebben verricht is dit tot stand gekomen. De heer Gonesh is in een redelijk gespreid bedje gekomen, hij hoefde alleen de rust te bewaren, vertrouwen uit te stralen, en uitvoeren van de plannen die reeds waren voorbereid. Chapeu van de heer Gonesh, dat hij is doorgegaan op de ingeslagen weg.


    gemodereerd
  6. persoon , 9 juni 2023 Bij 23:40 , wist jij dat de slm niet meer van jou vriend ddb is , maar het is van jou vijand santokhi , dus hou jou klep , als die santokhi er geen geld van het volk erin gestoken had dan was de slm allang begraven , maar troost jou , de slm gaat zo wie zo naar de kloten , want het volk wil niet meer dat de slm gesteund wordt met hun geld amen


    gemodereerd
  7. de slm heeft een vies spelletje gespeeld , om zo genaamd naar europa te vliegen voor onderhoud , dus toch zijn ze met personeel e.d. vertrokken , vals spel he slm , maar de reis naar suriname is lang , heel lang , en nu gaan die luchtverkeerleiders niet staken he , doen ze alleen wanneer de KLM moet landen , Schiphol moet als de slm naar hen vliegt geen landing rechten meer geven , kijk Schiphol is niet van de KLM , maar de slm denkt dat zanderij van hen is
    slm boeven partij


    gemodereerd
  8. Die Gonesh heeft gewoon de reorganisatie-plannen vd Haan overgenomen. Want als hij zo geweldig is, had hij dit klusje eerder geklaard. Zo simpel is het.
    De slm was bijna failliet omdat ze op een deerniswekkende wijze zijn misbruikt door de vorige regering.

    Suc6 met de eerste vlucht!


    gemodereerd
  9. Ik heb dat gebouw in Suriname gezien, als dat duurder is dan het gebouw in Nederland dan was dat een boerenkrot.


    gemodereerd
  10. De SLM heeft een verschrikkelijke slechte service, nooit te bereiken op belangrijke momenten en ze laten passagiers aan hun lot over. We moeten dit waardeloos bedrijf opdoeken en andere maatschappijen de routes laten overnemen. Belastinggelden worden verspild aan dit staatsbedrijf en we betalen businessclass tickets voor vrienden en familie. Gaan jullie aub snel failliet en laat deze branche aan professionals over.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES