zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieQuincy Promes aangehouden in Dubai op verzoek van Nederland

Quincy Promes aangehouden in Dubai op verzoek van Nederland

-

Does Travel - naar Suriname

Voetballer Quincy Promes is aangehouden in Dubai op basis van een Red Notice uitgegeven door Nederland.

Het Openbaar Ministerie heeft dit vandaag bevestigd en meldt dat dit gebeurde na een constructieve samenwerking tussen de autoriteiten in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Nederland.

De Red Notice is een verzoek aan wetshandhavingsinstanties wereldwijd om een persoon op te sporen en voorlopig aan te houden in afwachting van uitlevering, overgave of soortgelijke juridische actie.

“De aangehouden man zou volgens diverse media in alle luxe in Dubai verblijven. Hij is echter in hechtenis genomen dankzij de inspanningen van de autoriteiten in beide landen. Op dit moment is het niet mogelijk om aanvullende informatie te verstrekken om verstoring van het lopende onderzoek te voorkomen”, aldus het OM in een persbericht.

Promes, die eerder al in Dubai was aangehouden om een lokale overtreding, is in Nederland twee keer veroordeeld door de rechter. Nederland zal om uitlevering van de 32-jarige voetballer vragen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

23 REACTIES
  1. Hopelijk maakt hij geen tussenstop in een Belgische gevangenis met nog 4 celgenoten. Maarja in Nederland weten ze het gemis aan de andere sekse ook creatief te gebruiken.


    Maak melding
  2. Ik had begrepen dat Dubai Arabische Emiraten Promes had teruggestuurd naar Rusland of was het Nep Nieuws?

    Ik hoorde een misdaadverslaggever vertellen dat Promes in de gevangenis zit in Dubai.


    Maak melding
  3. Ja wat bezielt hem Burj Khalifa wolkenkrabber 7 sterren hotel een nachtje 800 tot 50.000 euro per nacht wie weet met die meneer THUMB NAIL Slaap lekker Sribie Sweetie ha ha😴😴😴 TU NO SABEZ🤔🤔🤔


    Maak melding
  4. leny , suriname levert geen eigen mensen uit , daarom kon deze bouterse jaren vrij rond lopen , pas na definitieve bevestiging dat bouterse veroordeeld voor 20 jaar als medeplichtige van de decembermoorden van 1982 vluchtte hij als een laffe hond , een nu staat hij op de wanted lijst van interpol , maar of hij ooit opgepakt wordt , er zijn vele hooggeplaatste personen hier die hem blijven beschermen en die worden zeker betaald door bouterse


    Maak melding
  5. Gerechtigheid Quincy. De Russen hadden genoeg van hem en stuurden hem in de openstaande val. Jammer dat zo een talentvolle jongen het zo verbruid heeft. Die arrogante kop van hem zullen we heel lang niet meer te zien krijgen. Hij mag dan in het meest luxe hotel verblijven (geloof ik niks van: hij zit gewoon in een cel opgesloten), binnenkort zit hij zijn straf uit in een nederlandse cel. Hoera, voor deze schandvlek van het surinaamse volk.


    Maak melding
  6. Hij is geen schande voor Suriname. Maar voor Nederland. Hij is nederlander van surinaamse afkomst . Laten we de zaken duidelijk melden. Voor welk land voetbalde hij alweer?


    Maak melding
  7. Hij had al alle luxe wat een jongeman, van die leeftijd kon hebben!
    Waarom is hij gaan bemoeien met ” Poeiri tori, ” Naar verluidt
    is hij genaaid door zijn neef! Maar goed, daar gaat zijn luxe leven nu.
    Nu staat hij voor een paar jaar buitenspel, niet door de (scheids )
    maar door zijn eigen familie!
    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  8. Die Arabieren zullen hem een contract aangeboden hebben om bij hen te voetballen. Hij zal wel geweigerd hebben. En dan gaan ze natuurlijk moeilijk doen.
    Ze doen al moeilijk als je een Hanuman Chalisa bij je hebt. Het zijn heel intolerante lieden die verwaand zijn geworden vanwege de hoge olie inkomsten.


    Maak melding
  9. En maar niet te spreken over de Indo-Arïers die alles en iedereen de maat nemen, maar op hun eigen mensen neerkijken alszijnde ‘paria’s. De rest kan men zo invullen, want ze zijn de vleesgeworden voorspelbare huichelachtigheid…als er aan de Arabieren te verdienen is dan, hoort men ze niet…!


    Maak melding
  10. Sommigen weten niet eens dat Indo Ariërs niet bestaan, maar een verzinsel van Maxmüller was. Maar ja, sommigen geloven nog steeds in kabouters en in de spin Spinazie.


    Maak melding
  11. Drie miljoen Hindoes die in de golfstaten vrij kunnen leven omdat ze in hun eigen land minderwaardig zijn. Drie miljoen minderwaardige mensen die een menswaardig leven kunnen leiden en waar de Indiase fundamentaliste BJP leider graag om financiele hulp bedelt.
    350 miljoen verzonnen Goden en nog kunnen de mondjes niet gevuld worden.


    Maak melding
  12. Adolf Hitler heeft met die ideologie aardig wat vernietiging aan weten te richten; Brahmanen die zich met hun ‘lichte huidskleur’ suprematisch achtten en boven alle goden verheven. Men voegt daar als symbool, een 45 graden naar rechts gedraaide swastika toe en het lugubere (vernietigings-)’feest’


    Maak melding
  13. En Bhanumati, ik mag aannemen dat je alles achter je gelaten heb, waaronder het ‘vreselijke Suriname’ en geëmigreerd bent naar het ‘paradijselijke India’…?

    Maar ik heb zo’n donkerbruin vermoeden, dat je lekker comfortabel op je sofa in ‘welvarend Holland’ ligt en als een ‘echte Furu-koningin’ iedereen onder de loep neemt…


    Maak melding
  14. Bhanumati de Racist denkt dat hij superieur is aan Zwarten. Ik wens hem veel plezier en succes toe.

    Laat hem maar lekker in zijn waan.

    Bhanumati: Ik stel voor dat je in Amsterdam Zuidoost een wandeling maakt en tegen iedere zwarte zegt dat je hem haat en superieur aan hem bent.

    Het is makkelijk om dat te doen achter jouw toetsenbord.


    Maak melding
  15. Is jammer ,hij wilde in het verleden zeker zijn fam.helpen en kijk nu .want onze mensen hebben de gewoonte wanneer jij geld hebt moet je maar steeds blijven helpen en misschien daar door is hij in de problemen gekomen .ik vind het erg want lijk op dat mijn volk altijd arm eindigd ik schrijf dit met erg veel tegenzin maar zo is het.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES