zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVoetballer Quincy Promes veroordeeld tot zes jaar cel voor drugssmokkel

Voetballer Quincy Promes veroordeeld tot zes jaar cel voor drugssmokkel

-

Does Travel - naar Suriname

De rechtbank in Amsterdam heeft topvoetballer Quincy Promes vanmorgen veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf voor drugssmokkel.

Volgens justitie zou uit gekraakte chatgesprekken naar voren zijn gekomen dat Promes betrokken was bij de invoer van twee partijen cocaïne; van 650 kilo en een van 712 kilo.

Volgens de rechtbank zou hij dit hebben gedaan, puur en alleen om nog meer geld te verdienen dan hij al doet als topvoetballer schrijft het Algemeen Dagblad.

De 32-jarige Promes ontkent in welke rol dan ook betrokken te zijn bij de drugsinvoer. Hij zou ondermeer hebben aangegeven dat hij niet de persoon is in de belastende chatgesprekken. De kans is heel groot dat hij in beroep gaat.

Ondertussen staat de voetballer internationaal gesignaleerd, wat betekent dat hij op heel veel plekken ter wereld opgepakt kan worden om naar Nederland te worden gestuurd. Hij voetbalt momenteel in Rusland waar hij relatief veilig is voor justitie in Nederland.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Laat hij lekker rotten in de russische hel. Ze hebben nooit wat gedaan, zoals deze omhooggevallen zakkenwasser. De kans is heel groot dat hij in beroep gaat. DOEN jongen! Ik hoop dat je in die zaak het dubbele krijgt; drugsdealer en messentrekker.


    Maak melding
  2. Als morgen brood verboden wordt verklaard, ga je smokkel van brood krijgen. Zo simpel is dat. Justitie moet drugs gewoon uit de lijst van verboden middelen halen en het bestrijdingsmiddel Round Up ervoor in de plaats zetten.
    Round Up is bijzonder giftig en kankerverwekkend, maar het gebruik is door de EU met 10 jaar verlengd.
    Dan weet je dus hoe zeer ze om onze gezondheid geven.
    Omdat ze zelf weinig verdienen aan drugs, verbieden ze het.


    Maak melding
  3. Russische hel is miljard beter dan Surinaams hel Suriname is een land dat is vervloekt karma is een bitch suriname is naar de klote Surinaams leger stelt niks voor vergeleken met Russische leger


    gemodereerd
  4. “Russische hel is miljard beter dan Surinaams hel Suriname “ -dewaarheid.
    Nou dacht het niet!

    May he rest in peace een echte patriot;
    Navalny, murdered!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES