zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijConsulaat Haïti maandag dicht vanwege overlijden consulair agent in wellness kliniek

Consulaat Haïti maandag dicht vanwege overlijden consulair agent in wellness kliniek

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen donderdag kwam de 36-jarige Sandy Laguerre (foto) tragisch om het leven op een wellness kliniek in Paramaribo. De vrouw van Haïtiaanse afkomst was werkzaam als consulair agent op het Consulaat-Generaal van de Republiek Haïti in Suriname.

Laguerre kreeg een behandeling bestaande uit het via infuus toedienen van een vloeistof bestaande uit vitaminen en mineralen. Niet lang daarna kwam zij te overlijden op de kliniek.

Het consulaat heeft zondag laten weten dat zij op maandag 11 maart 2024 bij hoge uitzondering gesloten zal zijn vanwege een dag van rouw.

“Het Consulaat-Generaal zal alleen toegankelijk zijn voor personen die bloemen willen neerleggen als eerbetoon aan mevrouw Laguerre”, meldt het consulaat.

Vanaf dinsdag 12 maart zal er een condoleanceregister ter ondertekening, liggen op het Consulaat-Generaal voor iedereen die zijn medeleven en steun wil betuigen aan de nabestaanden en familie van mevrouw Laguerre.

Het Consulaat-Generaal van de Republiek Haïti in Suriname heeft verder laten weten dat zij het publiek dankt voor haar begrip en steun in deze moeilijke tijd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
  1. Al zou de behandeling in zo’n kliniek positieve resultaten hebben, dan nog had deze dame, zo te zien, al die wellness onzin de komende 36 jaar nog niet nodig.


    Maak melding
  2. Nu is de vraag zijn er strafbare feiten gepleegd en zullen mensen hiervoor gestraft worden? Bij een Wellness club gaat je voor je gezondheid en niet om zelfmoord te plegen.

    Intraveneuze toedieningen in een Surinaamse wellness club roept bij mij vele vraagtekens op. Dit lijkt wat mij betreft veel meer op illegale kwakzalverij. Maar natuurlijk, als zo’n clubje genoeg geld onder de tafel schuift voor de nodige vergunningen, is alles mogelijk in Su.


    Maak melding
  3. Uiterlijk vertoon wordt op den duur saai en vervelend. Waar het uiteindelijk om gaat, is innerlijke schoonheid en dat kan men beter laten voor wat het is…R.I.P.


    Maak melding
  4. In surbabwe is een leven niks waard, ook van dit mooie poppetje niet!
    Bij kwakzalverij draait alles om geld. Uiterst kwalijk dat de autoriteiten deze clinic niet aan een onderzoek onderwerpen. Dit soort zaken vinden alleen in bakba kondre’s plaats.


    Maak melding
  5. Helemaal mee eens uiterlijk schoonheid vergaat Una Cara Bonita Envejecera un cuerpo Bello Cambiara Pero una Beuna mujer sera siempre una Beuna mujer Spaans Vertaling Een mooie gezicht veranderd een mooie figuur veranderd Maar een goeie vrouw zal altijd een goeie vrouw blijven punt Dus mannen 👀👀👀


    Maak melding
  6. Het reclame filmpje om mensen aan te werven voor de wellness kliniek zijn vandaag 11 maart 2024 nog gewoon te zien.op.de Surinaamse TV. In Suriname dempen de machthebbers de put niet als er maar één kalf verdronken is, de machthebbers komen pas in actie als hun ezels of olifanten gevaar lopen. Als er kuddedieren, die niet op hen lijken dreigen te verdrinken doen ze niets, ze halen dus niet eens het reclame fimpje van de wellness kliniek uit de lucht.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES