dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw komt te overlijden op wellness kliniek

Vrouw komt te overlijden op wellness kliniek

-

Does Travel - naar Suriname

Een 35-jarige vrouw is donderdag komen te overlijden op een zogeheten wellness kliniek aan de Belladonnastraat in Suriname.

De kliniek houd zich ondermeer bezig met wellness- en hersteltherapieën met behulp van IV-therapieën (via infuus) en vitamine-injecties.

Vernomen wordt dat de vrouw van buitenlandse komaf, een IV behandeling in de kliniek kreeg. Ze voelde zich daarna onwel en kwam kort daarna te overlijden.

De oorzaak van haar overlijden is niet bekend.

Het lichaam van de vrouw is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Sluiten die tent. Als het om.dezelfde kliniek gaat waar we elke avond een filmpje van op de TV zien, dan snap ik niet dat deze beunhazen een vergunning kregen.om.met hun hokus pokus therapie mensenlevens in gevaar te brengen. In het filmpje zie je een stralend gezonde jonge vrouw een infuus krijgen van een paar kerels waar de kwakzalverij vanaf druipt.


    Maak melding
  2. In een land met corrupte regering krijgt je alle soorten oplichters, wakzalvers en gespuis.
    Je kan 17 dozen coke in vliegtuig zetten, je kan coke in loods opslaan waar de politie van op de hoogte is. Met een pres die de wereld rondreist met vrienden en familie, die zich druk maakt over zn foto op een boek maar niet de ellende ziet in het land.
    Sodom en gomora. Nog nooit is Su zo erg geweest. Slechtste regering en PRES ooit


    Maak melding
  3. Zeker een bedrijf van een Surinaamse ondernemer(ster) dus met zogenaamde SURINAAMSE EXPERTISE..😂😂😂……

    Tel uit je winst als klant…!…😂😂😂😂😂………


    Maak melding
  4. Debby: ” Nog nooit is Su zo erg geweest. Slechtste regering en PRES ooit”. Debby, ik had echt de indruk dat jij veel ouder was, maar uit deze uitspraak van jou kan ik opmaken dat je nog niet geboren was tijdens de regering van Bosje en zelfs niet onder de regering 1 en 2 van Bouta, jij kan dus hooguit 3 jaar oud zijn en als je ouder dan 3 jaar bent, is er iets heel erg mis met je geheugen. Misschien een goed idee voor jou om je geheugen te laten boosteren bij de wellness kliniek aan de Belladonnastraat.


    Maak melding
  5. @Debby. Vertel eens wat nieuws. Is toch sinds de revolutie (of was het nou gewoon een paarse militaire coup) toch altijd al zo geweest…..


    Maak melding
  6. Ik mag toch hopelijk aannemen dat de betrokkenen zijn aangehouden en hun kwalificaties en vergunningen worden nagetrokken! Er is immers een sterk vermoeden van “dood door schuld”!


    Maak melding
  7. ze hebben wrschl. ook geen vergunning>> er valt niks in te trekken ; ook geen arts/Verpl dus geen tuchtrecht van toepassing

    Vwb de schuldvraag>> No spang Nibpte e kong $$ dangaat ze “praten” met de officier en uitleggen dat betreffende persoon met euro’s de onderneemster heeft uitgelokt/ onder zware (euro)druk heeft gezet om te handele >> oe no spang ; aw seting kong


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES