zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVicepresident Ronnie Brunswijk getrouwd met levenspartner Adolfina Cairo

Vicepresident Ronnie Brunswijk getrouwd met levenspartner Adolfina Cairo

-

Does Travel - naar Suriname

Vicepresident (vp) van Suriname, Ronnie Brunswijk, is vanmiddag getrouwd met zijn levenspartner Adolfina Cairo. De twee gaven elkaar het ja-woord tijdens een huwelijksceremonie in de St. Theresia Kerk te Moengo.

“In het diepst van mijn hart had ik nooit durven dromen dat ik zoveel geluk zou ervaren. Maar hier, in jouw omhelzing, voel ik me compleet. Dankbaar voor elke ademtocht naast jou”, zegt de vp.

Het is dubbel feest voor de tweede man van het land. Hij viert vandaag ook zijn 63ste verjaardag. Op sociale media wordt er flink gespeculeerd over de reden voor het plotselinge besluit van vp om te trouwen.

Cairo en Brunswijk zijn al jaren samen. Ze werd eerder in 2007 namens de ABOP voorgeschoven als ministerskandidaat voor het Surinaamse ministerie van Transport Communicatie & Toerisme (TCT).

Het voorstel leidde tot een conflict met de partner BEP, een van de andere partijen binnen de A Combinatie, waarna Cairo zich terugtrok.

Ze is eerder ook lid geweest van de raad van commissarissen bij Telesur en richtte in maart 2021 de ‘Stichting Ronnie Brunswijk, voor groei en ontwikkeling’ op om namens haar man ook een helpende hand aan behoeftigen te kunnen bieden.

Brunswijk werd tijdens de Surinaamse parlementsverkiezingen van 2020 verkozen. Op 29 juni 2020 werd hij opnieuw geïnstalleerd en dezelfde dag gekozen tot voorzitter van het parlement. Op 16 juli 2020 werd de ABOP-voorzitter verkozen tot vp.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Gefeliciteerd. Tenminste is ze niet met je getrouwd omdat je pres of VP bent geworden.
    Ze is ook niet je stagaire geweest toen je minister was.
    Ze verdiend het om je vrouw te zijn.
    Ik heb nog geen enkele blunder van deze vrouw gezien.
    Toen er een probleem was dat ze minister werd hft ze zichzelf teruggetrokken. Niet dat verwend kind


    Maak melding
  2. Ik heb altijd gehoord dat een oude bok vooral jonge blaadjes lust. Nu blijkt maar weer dat een oude bok best een jong blaadje lust, maar wanneer het erop aankomt trouwt die oude bok voor alle zekerheid toch maar met zijn oude, vertrouwde faja lobi. Heb ik zelf ook.gedaan. Ronny en Debby gefeliciteerd.


    Maak melding
  3. Wat een opmerking,laat die man hij heeft tenslotte zijn best gedaan.en voor zijn mensen opekomen.laat ze .elke stap die deze man zet word hij met een vergrootglas nagekeken.


    Maak melding
  4. Gaat de huwelijksreis naar Afrika wanneer de rechtstreekse vliegverbinding Suriname Afrika een feit is? Hij zal iedereen bewijzen dat hij wel het land verlaat. Interpol zal hem niets kunnen maken en ja vandaar richting Dubai om uit te rusten nex no fout


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES