zaterdag, mei 11, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZichtbare en onzichtbare maatregelen politie bij herdenking en uitvaart Bigidagoe

Zichtbare en onzichtbare maatregelen politie bij herdenking en uitvaart Bigidagoe

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Amsterdam heeft diverse veiligheidsmaatregelen genomen voor de met spanning omgeven herdenkingsdienst vandaag en de uitvaart morgen van de vermoorde rapper Bigidagoe (26).

Vanavond is de afscheidsdienst van 17.30 tot 19.30 uur in Amsterdam-Zuidoost. De uitvaartplechtigheid is zaterdagmiddag om 12.00u in Zuidoost en de begrafenis later om 15.00u op Westgaarde in Osdorp.

Volgens het Algemeen Dagblad houdt de politie de Mobiele Eenheid achter de hand.

De krant schrijft dat een woordvoerder van de Amsterdamse politie niet in detail wil treden over de genomen maatregelen, en over de Staf Grootschalig en Bijzonder Optreden (SGBO) die rond de herdenkingsdiensten voor Bigidagoe is opgetuigd: een bevelstructuur speciaal voor grote voetbalwedstrijden, crises en calamiteiten.

Inmiddels is bekend dat de schietpartij het gevolg is van de rivaliteit tussen leden van rapformatie Zone 6 – waarvan Bigidagoe (Danzel Silos) een kopstuk was – en de rivaliserende rapformatie Boats Music, voornamelijk uit Amsterdam-Noord.

De 20-jarige man die woensdag op een vliegveld in Parijs werd aangehouden omdat justitie in hem de schutter ziet, wordt aan Boats Music gelinkt. De verdachte Shairone S. stond op het punt naar Frans-Guyana te vluchten. Bij het inchecken werd hij door de grensbewaking aangehouden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. deze gast Ripte jongetjes van hun rolex ketting en perste jongetjes gewoon af,BOONTJE KOMT VOOR ZIJN LOONTJE,EEN KLEIN JONGETJE HEEFT HEM DOOD GESCHOTEN ,DAT JONGETJE WIE HIJ RIPTE VAN DIENS HORLOGE OP DAT FEESTJE WAAR HIJ HET LEVEN LIET !!!
    EN WIE NOEMT ZICH ZELF NOU GROTE HOND
    VERKLAAR DAT MAAR AAN GADOE DAAR BOVEN,WANT GOD ZEGT EEN HOND IS ONRIJN NET ALS EEN HAGOE


    Maak melding
  2. Gezien zijn criminele achtergrond vraag ik me af of het vanaf vandaag veilig zal zijn op Westgaarde.
    Deze man moet eigenlijk gecremeerd worden en zelfs zijn as moet ook gecremeerd worden zodat men niet bang hoeft te zijn voor wederopstanding. De schutter moet geroemd vanwege zijn ongedierte bestrijding. Ik hoop dat ze de echte schutter niet vinden. Hij kan dan doorgaan met voorjaarsopruiming. Zorgen voor een veilige wereld.


    Maak melding
  3. BD was een crimineel en maskeerde dat met een imago als drillrapper. Hij is het resultaat van een 1-ouder-gezin waar de moeder niet gerespecteerd wordt en de autoriteit van de vader ontbreekt. Een veel voorkomend achtergrond bij deze rappers.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES