dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte moord Bigidagoe wilde vluchten naar Frans-Guyana

Verdachte moord Bigidagoe wilde vluchten naar Frans-Guyana

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in de Franse stad Parijs heeft een 20-jarige man aangehouden die in verband wordt gebracht met de moord op rapper Bigidagoe. Hij wilde vluchten naar het buurland van Suriname.

In het onderzoek naar het schietincident kreeg de recherche zicht op de verdachte die vanuit Parijs naar Cayenne (Frans-Guyana) wilde vluchten, schrijft het Algemeen Dagblad vandaag.

Toen de verdachte woensdagochtend wilde inchecken op de luchthaven van Parijs-Charles de Gaulle werd hij door de grensbewaking aangehouden meldt de krant.

Inmiddels hoopt de politie met de arrestatie van een of meerdere verdachten van het doodschieten van de 26-jarige Danzel Silos meer geweld te voorkomen. Dat liet een woordvoerder van de politie gisteren weten in het programma Opsporing Verzocht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
  1. Mi Dati , dat doet wtk nu , want de persoon die het moet beoordelen is ziek , troost je van ons wordt vele reacties ook niet geplaatst , maar van robje g-debby-konsenci- pony – hansje oh-ronald wordt niet beoordeeld , wordt direct geplaatst


    Maak melding
  2. Ik ben ook wel eens voor 2 weken geschorst,dus moet ik ook letten op wat ik schrijf, voorzichtigheid geboden, maar is gewoon de waarheid ,vrijheid maakt ook meningsverschillen.


    Maak melding
  3. ik denk dat het eerder opgemaakte/aangelegde dossier mbt de activiteiten, bedreigingen, aanslagen van DS aka Bigi Dagoe een grote hulp zijn(geweest) om meteen actie te ondernemen en zo mogelijke schutters/betrokkenen direct in beeld te brengen en aan te houden. Hiermede rekening houdende, was het dus niet zo slim van de vermoedelijke schutter om vanaf een internationale luchthaven de reis te ondernemen. Iedereen weet zo langzamerhand dat als een verdachte roots heeft in tropisch Nederland/Frankrijk dat die lijnen meteen in stelling worden gebracht. Bij een onbekend slachtoffer zonder crimineel verleden/vermoedens, duurt het ff om alle lijnen uit te zetten.
    Gebleken is dat deze groep van muziekale criminelen er niet voor schroomt om ook familieleden van hun doelwitten te intimideren. (beschieting van het huis van de moeder van deze Grote Hond/vis) . Gezien de reeds gepleegde imponerende aanslagen in Noord, Oost en Zuidoost, mag iedereen zn borst alvast natmaken want ze zullen niet stoppen. De uitvaart zal ook veel verdekt opgestelde zonen/dochters van Hermandath op en in de omgeving in stelling doen brengen.


    Maak melding
  4. Tsja, wist hij niet dat Frankrijk een uitleveringsverdrag heeft met Nederland.
    Alle sluiproutes zijn nu in beeld en worden strak gemonitord.

    Die voetballer is ook aangehouden in Dubai. Dat wordt uitleveren net als bij mie taigie.


    Maak melding
  5. @Esmwrald: Nee hoor hij is niet vastgehouden voor evt uitlevering. Hij is gewoon weer naar huis in Rusland.
    Hij is een soort verzekeringspolis voor die moordende dwerg daar. He zal me benieuwen wanneer die dwerg gaat beginnen te onderhandelen over uitlevering maar mr Lip is meer waard als drugs baas dan als voetballer. Nederland wil hem maar dwergje heeft andere plannen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES