dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRapper Bigidagoe doodgeschoten na feest in Amsterdam

Rapper Bigidagoe doodgeschoten na feest in Amsterdam

-

Does Travel - naar Suriname

Rapper Danzel Silos (26), meer bekend als ‘Bigidagoe’, heeft vanmorgen het leven gelaten nadat hij rond 05.30 uur werd neergeschoten op de Rhoneweg in Sloterdijk.

De rapper werd zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd en overleed niet lang daarna aan zijn opgelopen verwondingen, meldt Het Parool.

Volgens de krant was hij afgelopen nacht aanwezig in het vipgedeelte van het feest ‘One Night in Amsterdam’, van Damaru uit Suriname. Maar volgens insiders vertrok Bigidagoe niet van dat feest, maar van een Bday Bash toen de schietpartij plaatsvond.

Toen hij na afloop van het feest wilde vertrekken van een parkeerterrein om de hoek, werd hij door een onbekende neergeschoten. Via social media wordt een filmpje deed waarin te zien is hoe een agent hem tevergeefs probeert te reanimeren, terwijl hij naakt op zijn rug op het wegdek ligt.

De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek is in volle gang.

Bigidagoe maakte deel uit van de rapformatie Zone6 uit Amsterdam-Zuidoost. In augustus 2020 was hij al beschoten in de Vechtstraat. Hij raakte toen gewond.

Twee weken geleden bracht hij deze clip uit:

Lees ook:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Een uur geleden had ik nog nooit eerder iets over Bigidagoe gehoord. Ik weet dus niet wat ik ervan moet vinden dat Bigidagoe doodgeschoten is. Het zou een ander verhaal zijn als de drie notoire Surinaamse bigidagu Boefie, DiDiBri of Money Hond waren afgeknald.


    Maak melding
  2. Henkes 25 februari 2024 Bij 14:32

    Het zou een ander verhaal zijn als de drie notoire Surinaamse bigidagu Boefie, DiDiBri of Money Hond waren afgeknald.

    ————————————————————

    Weer een Nationale feestdag erbij.


    Maak melding
  3. Ik vraag mij af of hij zijn naam eer heeft aangedaan toen hij werd beschoten en neerzeeg als een echte bigi dagoe die de kraaienmars blaast (als stoere rapper) kaing kaing kaing!
    Al was het een kind van een moeder die van hem hield, hij wist dat het eraan kwam hij had genoeg waarschuwingen gehad maar hij bleef stoer doen. het zal me niet verbazen als er meer volgen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES